7396
Cabal Online
-
#6230 farmolsz erövel
skillfarmolsz erövel
dungeonokba jársz erövel
bossokat ölsz erövel
craftolsz [majd késöbb lehet belöle sok lovéd]
kinézed hogy ki ad traden olcson cuccot,és mivel többet ér,ezért többért adod [sok kicsiböl összejöhet valamennyire,egyik haver igy keresett sok lovét]
item shopbol veszel eladhato cuccokat,és azt tradeled,ami sokat ér...[slot ext med,board,stb]
csinálsz felhuzol karikat,és eladod oket alzért cabalon persze becsületesen [van pár gyerek aki szivesen vesz más fajta kasztot pár milláért pl lv100-asat,mindig vannak okosok...:\ ]
alzot veszel alz oldalakrol
lopsz,csalsz,hazudsz
-
#6229 erre en is kivancsi lennek, mer transon nem tudom megvenni a skilljeim :D -
#6228 jah -
#6227 lopjak biket? :S az a baj hogy ha van 2 az egész szerón... szal ez nem jön be :| pedig 300-400billt ér -
#6226 szrtm már tudod. -
#6225 nálatok a normál cabalon hogy lehet zsét szerezni? -
#6224 lol amp az random...
crit rate is random...
hát pl osmium helmbe akarsz crit dmg-t,akkor kell osmium martial helm + fc asszem,de irni fogja,hogy mit akar upolni,,CRIT up,vagy ilyesmi...nemtom már pontosan... -
#6223 ok köszi, milyen catalystet, hogy amp vagy crit rate menjen bele? -
#6222 igen minden cuccban lehet amp.viszont helmbe nem javasolt,nem is nagyon veszik helmbe a prok...mivel oda crit dmg vagy crit rate kell inkább....suitba glovesbe bootsba viszont tuti hogy proságért amp kell bele :)
-
#6221 ampot mindenre lehet tenni? (suit, boots,gloves,helm) -
#6220 nem valami sokat... mobok dobálják mint a cukrot -
#6219 kulonbozo discek (holy thunder...) lvl2 mennyit érnek? mert elég érdekes árakat látok -
#6218 force shieldernél még fontosabb xD -
#6217 mind1 én hagyok egy kis skillezést későbbre is :D -
#6216 nemhiszem :) szimplán csak lvl helyett mikor van kis időm skillezek, és ennyi. -
#6215 jaaa... akkor csak kurvára kockavagy... -
#6214 Bladerem is felhuztam lvl47en transra :) -
#6213 én is attól félek XD -
#6212 gondolom nem a sword az elsodleges neki hanem a magic nem? Ott vannak a tamado skillek, lvl40en felhuzom transra -
#6211 főleg FA nál fontos a magic :D -
#6210 leirtam már :)
-
#6209 nagyon fontos a magic is,huzzad :o -
#6208 És pvpvel mi a helyzet? :)) -
#6207 pvp.... pve-t akartam írni :D -
#6206 nekem pvpben sincsen gondom vele csak arra kell figyelni hogy ne kerítsenek be, mindíg úgy állj hogy szembe legyen veled a csoport :D -
#6205 Mondjuk viszont PVEben kicsit gyenge eddig lvl37 de még nem húztam semmit magicen majd 40en viszont gondolom akkor pvpben el lehet szorakozni vele :) -
#6204 igen erre akartam kilyukadni én is XD -
#6203 a battleset az egy viszonylag egészséges átmenet az armour és a martial közt armour több def martial több def rate a battle meg valahol közte -
#6202 battle jó neki...van armoros is,kinek hogy,de szrtm maradj a battlenél... -
#6201 Ja és mellesleg milyen armor kell FAnak? Heavy, vagy battle marad? -
#6200 mivan? :D -
#6199 hát a fa azésfafasart tápos mert táps -
#6198 honour küldi...honour classt növeli.officernél port luxban leadod,megadjaa questet,megcsinálod,leadod neki,kapsz honour pontot.hasznos...én classs8ig ugy toltam fel.mostmár csak nation waron tolom fel,mert class8ig érdemes max.
1-1,5-2 mill érték... -
#6197 hmm plate of honour mire jó? vagy mennyibe osztogatják?
Mellesleg FA tolom most, és bejövős :) -
#6196 én már az vagyok :DD -
#6195 Akkor is Ninja leszek! -
#6194 gyors...ha sok crit dmgje van meg amp,és magic skillekkel tolja,gyorsasága miatt és a nagy crt dmg miatt igen erös :o -
#6193 Force archer miért jo pvpre? -
#6192 Wa or f. archer -
#6191 Igazabol PVP-re szeretnek valami jó karit, Blem van, de annyira nem jön be :/