Cabal Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JP Forever
trans/a. expert :)

\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu

Doomista
eros pálya,szal nem csodálkoznénk ha nem tudnád solozni...inkább partyval jársz ott jol 125 lvlig...trans nem biztos hogy elég od ;)

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

JP Forever
De milyen jó zenéje van már basszus.. Marha nagy.

\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu

JP Forever
És az milyen erõs? És oda nem kell semmilyen kártya meg semmi ugye? Szóval a másik kérdésem. Ott tudok farmolni 110en trans rankkal?:)

Doomista
lakeside

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

JP Forever
Õõõ ahol átmegyek fortba warp centre. Ott van egy kapu ahova 110tõl lehet menni. Az melyik pálya?:D

JP Forever
:)

Doomista
comp lightening slash
gm blade scud

wordsworth
Bladernel melyik a comp, valamint gm skill?

PSP user n\' soon ps3 user too :)

Doomista
hehe ez a bug nálam is :DDDDDDDD

Jó a cabal de nem láccik a comp skill meg a Miracle keyek ..stb -.-
ChuckyHUN
ENC fájlokat le lehet tölteni omg...

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Ez az egész egy két változtatás miatt volt ?? -.- nekem hibás volt 1 ENC file de nem lett jó sehogy úgy hogy újra raktam de ugyan olyan rosz volt...letöltöttem a játékot most 404 es updatet tölt de már 3 órája -.- remélem nem lesz hibás ENC file ...
Gando
pedig most jön a hideg :D

Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!

Jól néz ki, fõleg a mithril.

Fel akartam rakni a cabalt, de nem akarok újra bele kockulni :)

Super Saiyan
:OOO kemény

>:C

Gando
na ezt még úgy kell elképzelni hogy van egy minimális izzás a bot feje körül

Gando
keresek de ne számíts nagy dologra

Super Saiyan
képt pls

Gando
az nem bm2 :D hanem egy állandó astral weapon (nem kell elõhívni)

Super Saiyan
vmi pálcája lett nem?

Doomista
nincs.

Gando
??? új wiz bm2??? honnan veszed hogy van?? vagy télleg van???

Super Saiyan
vki pls képet az új wiz bm2-rõl :D

Doomista
ha igy sem megy nektek akkor felejtsétek el a játékot...

Doomista
Feltételezem, hogy a mostani Cabal-od a 385-ös update-ig frissítve van. (a legutóbbi verzió).

Itt a két új patch :

UPDATE 404 : EZT HASZNÁLD -> http://www.mininova.org/tor/1818934

UPDATE 405 : -> http://www.mediafire.com/?gutgfwjtxxk

Mûködõ Launcher az Update 405-höz : http://www.mediafire.com/?zdc0nkdqwsz

ENC File-ok, ha valamelyik hibás : http://www.mediafire.com/?ybzbjzcuoet

Mûködõ CabalMain.exe : http://www.mediafire.com/?eydtingtomt

A 385-ös update meglétekor csináld a következõket :

- Update404-öt megnyitod WinRAR-ral -> Mindet kitömöríted a Cabal mappájába.

- Update405-öt megnyitod WinRAR-ral -> Mindet kitömöríted a Cabal mappájába.

- Kitörlöd a "Launcher" mappát a Cabal mappáján belül -> Megnyitod a Launcher.zip-et WinRAR-ral

- Kitömöríted a "Launcher" mappát a ZIP fájlból a Cabal mappájába.

- HA valamelyik ENC file hibás lenne -> Ezek 100% hogy jók - http://www.mediafire.com/?ybzbjzcuoet

Ezt megnyitod WinRAR-ral és kitömöríted azt és CSAK AZT, amelyik hibás volt, ezután bemásolod a hibás helyére.

Miután kitömörítetted a fájlokat (404, 405 és a Launcher), a játékot a CabalMain.exe-vel kell indítani. Ha valamelyik ENC hibás lenne, cseréld le egy mûködõre (fenti linkrõl letölthetõ).

1x kattintok a cabalra
3-4 perc mulva azt irja ki h another launcher is already started.do you want to terminate?
mikór beadja az a fekete képet aminek a közepére ki van irva hogy cabal online és bal felsö sarokba forog az a csík nekem adig betölt aztén meg kilép magátol és enyí ..............és már ujra is telepítettem a gamet és ugyanugy csiálja:S
Doomista
nemvágom mirö beszész.

emberek vki help meg volt az update és mikór betölt a gameguard beadja az a fekete ablakot ami közepére ki vna irva hogy cabal meg stb az a lényeg hogy mikór mind ezt beadja utána kilép és enyi
Doomista
enc files
itt megkeresed azt az enc filet ami hibás,és felülirod vele.

Gando
http://darksiteonline.gportal.hu/gindex.php?pg=26888905 suttyó vagyok és nincs kedvem linkelni

Gando
bládi ájszban kell beszélni egy táblával asszem... (de nem biztos) és akkor bekerülsz az arénába, lekell dönteni egy k*rvaerõs kaput és szétverni a pályán a mobokat és partyval kell menni. A mobok hullámokban támadnak és a végén jön a boss ami dobhat jó dolgokat is

Nethyrrea
jah, de igazából a chaos aréna részletei érdekelnének, hogy megy, hol lehet bemenni, mit lehet ott csinálni, stb.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

.....\CABAL Online (Europe)\Data\Map

mappán belül a "world_10.mcl" fájlt valaki fel tudná tölteni akárhova, hálás lennék (:

Mi jöhet még...

Gyilkolok pandát kb. 20 percig, amikor alig van élete berobban 2 Capella azt legyilkol, mire visszaértem ugye panda nincs...

Menni akarok PF-ben bossrunozni guildd-al, erre belépésnél kiírja, hogy Corrupt file valami 10-es map, azóta vissza se enged lépni, mert kari PF-ben van, de a map meg nem jön be......

Balintrial
én az Arigato féle leírást követtem, de minden jó, semmi bug....
Gando
dobnak a mobok royal fixert, raw platinumot plussz kell szerválni egy kártyát és csinálni kell miracle keyt amivel beléphetsz a chaos arenába

Nethyrrea
én a comp skillemmel gond nélkül tudtam kombózni és nem volt semmi gáz :s

amúgy valaki el tudná magyarázni nekem ezt a miracle keyes dolgot? lövésem nincs a dologról.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Doomista
haverodtol akinek megy a cabal,elkéred az enc fileket.és amelyik enc filere hibát ir ki,az felülirod azzal.nálam ez megoldotta a problémát.
haveromnak ment a cabal,elkértem az enc fileket töle,és amire hibát irt ki,azt felülirtam,DE CSAK AZT AMIRE HIBÁT IRT KI !!! és aztán ment...

Kéne egy kis segítség..cabal az magától helyre áll vagy le kell tölteni valamit ?..én amikor rámék hogy start cabal kijön 1 ablak amin ez áll:File is corrupt!
C:\Program FIles\Games-masters.com\CABAl Online(Europe)\Data\cabal.enc
Ha valaki tudja hogy mi ez és tud segíteni pls írjon...      

iLove oHs.

Doomista
nem mondod ?
pandát öltem...jön egy pkzo fasz,és nem tudtam elleni kiállni,mert ugye nem ment comboval a comp skillem,és az a legeroseb skill stb,enélkül szart sem érnék,de ez minden karinál igyvan persze...
nem tudok igy pkzni
nem tudok igy combozni
nem tudok igy egyedül farmolni

eléggé lebénitott egy ilyen szaros kis hiba ...

Gando
az érdekes...

Doomista
hát mondok párat...
blader completer skilljével nem tudtam combozni,és nem mutatta az effektet.
resist buffot is magátol buffolta,nem mutatta az effektet.
miracley keyket nem lehetett látni,üres semmi volt a key kép helyett...
etc..most kül fire corrupt hiba etc...

Gando
mit értessz az alatt hogy bugos?

Doomista
nekem se megy.holnapig várok.ha manuális updateled,akkor 98% hogy menni fog...nálam ment,csak bugos lett,ezért updateltem launcherrel...holnapig várj,én is várok holnapig,holnap elvileg javitja lesz.

hát ez komolyan mondom hihetetlen.requiemmel nemtudok játszani mert a reggeli update óta nemtudom felpeccselni a klienst,ujraraktam 2szer,stb stb...na akkor tolom caballal mondom,egyszer majdcsak jó lesz.hát erre ez a fosrakás rakás fos szintén nem megy,baszik felupdatelni magát,letöltöttem a legújabb klienst is,na majd azt updatelem...aha persze h nem megy,szerintem a 2 cég összefogott mert hihetetlen h nemtud egyikse egy picike kis updatet összehozni úgy h mindenkinek gördülékenyen elsõre mennyen...
Doomista
már rég updatelt,mostmeg file corrupt hiba,eszem megál...mind1 kitalálok még ezt azt...ha holnapra nem javitják,akkor én perelem a céget ! HÁHÁ

Doomista
mindenkinek aki ottvan,felszedheti a droppot.
gyorsaság és reflexen mulik...
3man öltük a pandát,én reflexeim krv jok,meg minden,pillanatok alat látom hova esik a drop azonal dash oda és felszedtem mindent.
de volt hogy egy low core másnak jutott,sza lez még nem gond...
deha egy slot ext low med high esne és más szedné fel felakasztanám magam :)

Nethyrrea
én elkezdtem egy pandát de mire a végére érhettem volna odajött még vagy 6 másik ember, és más is kapta a dropot.... amúgy itt a drop kihez esik hogymegy? elsõ ütés, utolsó ütés, overall dps, vagy hogy?