Cabal Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nyílt bétától kb 1-2 évig játszottam, de végül több ok miatt abbahagytam...azóta megpróbáltam újrakezdeni, de rájöttem hogy nincs erõm az egészhez. Már nem is nagyon játszok MMORPG-vel, rég szüneteltetem, most teszteltem nem rég a Forsaken Worldot, épp zárt béta van, de ehhez sincs erõm, túl sok idõ kellene arra is...<#rinya>#rinya>
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Hogy hogy áttérsz erre az MMORPG-re? Azért ez nem L2 minõség :-)
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
nexumguild.mp5.eu
fenntvan minden info az oldalon, hogy hogy lehet csatlakozni😊
Gigabyte H110M S2H | Intel Core i5-6500 | Gigabyte GTX 960 4gb | HyperX 8gb DDR4 | Thermaltake 530W Hamburg | Kolink Aviator
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
Szabálytalan idõközönként ledob a szerver, "Disconnected from the server".
Routeren keresztül csatlakozom, 5mbites ADSL, öcsém is ugyanezen a hálózaton van és neki tökéletesen fut.
Nem töltünk közben, többször raktam újra a játékot törlés után ccleanerrel kipucoltam a rendszert is. Próbáltuk , hogy az Õ kliensét áttettük ide , de azzal is ugyanez.
Próbáltam az indításnál a "Check files" lehetõséget többször is.
PC: Win 7 64bit , MSI X58 , i7 920, 3*2Gb DDR3, ATI 5870 1GB
Frissek a driverek, Eset Smart securitybõl is most tettem fel az újabbat hátha az, de nem segített.
Valakinek valami ötlet ??
Köszönöm elõre is!
The updates is larger than the full client.Download full client instead?
akármelyikre megyek ezt írja ki: please re-install the game.
Újratelepítettem de még mindig ezt írja ki vkinek ugyanez?
NFS Hot Pursuit, BulletStrom, NFS Shift, Split Second, Crysis 2, Test Drive Unlimited 2 Copyright 2011ˆ All Rights Reserved
Nemtud valaki valami nagyon dúrva combo sort pvphez Bladernél?
Cabal jó lenne ha többet építettek volna a pvp részére van dual ami egy idõ után unalmas van egy war channel ami szintén unalmas. Van egy TG amire ha atomerõmûved van be is kerülsz, vagy nem ha az ellenfél oldalán kevesen léptek be.
Van egy GvG rész benne ami idõre megy kicsit GuildWars utánérzés bár ez ott sem tetszett.
Akkor kicsik a területek ezt dungeonokkal próbálják ellensúlyzni, sok a pénz farmoló bot, és a chat spammer.
A játékban van craft lehetõség de olyan szopás végig szenvedni mithrilig hogy 4 év után még mindig a top cucc a craftolt osmium...
"Timeo Danaos et dona ferentes."
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Minden játék indításkor a letöltés elõtte az szabályos? Nem lehet kikerülni, mert 30-40 óra letöltés idõt írogat ki....
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
ha van és valaki visszajelez akkor tudok csinálni egyet csak hogy legyen 1 magyar is a terepen
Titkos kérdés válasz e-mail minden megvan ami kell ha érdekel cabalban keress meg (Hisera (mercury)) vagy priviben itt irj 😊 köszike 😊
mikor indítanám játékot a patcher felvillan majd eltûnik és újraindul
Miért?
Nem adom meg senkinek a loginom és a jelszóm!
Nem nézek alz selleres oldalakra, nem nézem meg a freepetes acc lopó oldalt. Van egy jól beállított tûzfal+virusírtó kombó a gépen, van egy jól beállított routerem ami +1 tûzfal.
A lényeg, hogy csak azt lopják le aki, nem ért valamihez, de ez mindenhol így van.
"Timeo Danaos et dona ferentes."
Gigabyte H110M S2H | Intel Core i5-6500 | Gigabyte GTX 960 4gb | HyperX 8gb DDR4 | Thermaltake 530W Hamburg | Kolink Aviator
szerintem az a baja hogy fel kell upgradezni várj velle egy kicsit egy sárga csiknak kell felmanie 😛
elég sok olyan történetet olvastam már ahol haverok lopták meg egymás accountját. akár még RL haverok is, nemcsak játékbeliek.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Egyébként meg ahányszor random rámtradeltek már vagy 20szor kipakoltak volna engem is pedig nem...
beléptem a Cabalonline.com ra a nevemmel jelszavammal még anno és mindig szólt hogy túl könnyû változtassam meg, megváltoztattam azthittem a játékba lépés során is ezt a jelszót kell majd megadnom, de nem a régit, így nemhasználtam a cabalonline.com-on lecserélt jelszavamat, és elfelejtettem egy idõ után..
a secret question választ sem tudom, lehet valamit tenni?! Aki tud valami megoldást lécci segítsen!
Ezt már 1000x leírták a 2 év alatt a hivatalos cabal fórum magyar részlegében. Leírom én is ide még1x, utoljára. Ha valaki nem érti meg, így járt.
LOTRO:Marteen ([EN] Snowbourn)