Cabal Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
melyik szervert választottad?
Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.
Letöltöttem a játékot, feltettem, updateltem kb 3-4óra alatt, játékban belépek és ahol ki kell választani a "channelt" nem megy tovább. Hiába nyomkodom akármelyiket nem lép tovább. Mi lehet a baj?
Csunya csunyog!
NFS Hot Pursuit, BulletStrom, NFS Shift, Split Second, Crysis 2, Test Drive Unlimited 2 Copyright 2011ˆ All Rights Reserved
vagy hogy, hogy oldhatnám meg hogy felismerje??
NFS Hot Pursuit, BulletStrom, NFS Shift, Split Second, Crysis 2, Test Drive Unlimited 2 Copyright 2011ˆ All Rights Reserved
ha nem találtok választ a kérdésetekre, írjatok ide 😄
Petet akárhányas szinten tudsz használni, vagy igazi pénzért veszed, vagy más játékosoktól játékbeliért.
gyertek a mars-ra ott a legjobb 😄
Most kezdtem el játszani a Cabalt! Az lenne a kérdésem hogy melyik szerveren hényas csatornán játszik a legtöbb magyar? És hogy van-e olyan klán amihez lehetne csatlakozni? (Ha van itt a forumon klántag)
most a ques-eket csinálom de nem tudom mit kell teni a core upgrade part 1-ben
ja és engem érdekel ez a klánfelvétel 😄
Aki Marson játszik, és nincs guildje, vagy újat keres nézze meg
a www.nexumguild.5mp.eu-t,minden info a joinnal kapcsba.
Valakinek mûködik?
Mi a gond?
WinXp, Dell Latitude E6400
1.valaki nem akar valamilyen más mmorpg-s acc-ra cabalos acc-ot cserélni?
2.Cabalba csak nekem nem jön be a cash shop vagy másnak se?Tud valaki róla valamit?
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
The servers are back online. We thank you for your patience.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Ha valaki ide tévedne megtudná mondani, hol van nagyobb magyar klán, a Jupiteren vagy Mercuryn? 😊)