7396
Cabal Online
-
#7356 Cabal shopban is lehet göncöt venni, csak éppen ropogós euróba kerül :) 1 vagy 2 hetente cserélgetik,,,jobb lent 2db aranypénz logó, berágtam és így lett K-red board. -
#7355 Sziasztok!
fel patch-elve mennyi helyet foglal a játék? -
serdulo #7354 Sziasztok! Mercurys 112es WAm mellette 62es FA-m elcserélném mars vagy jupiteres karakterre. 65+ kari érdekelne leginkább wizard. Ha esetleg érdekel küldj egy skype/msn/xfire címet ide e-mail: [email protected]
köszke -
#7353 Mars -
#7352 Én más játékostól vettem, hogy ő honnan szerezte azt nem tudom, mercuryn vagy amúgy? -
#7351 Ott is szoktam, semmi. -
#7350 Próbáld meg trade channelen. -
#7349 És hol lehet ilyet venni? Mert AH-ba abszolút nem találtam még hasonlót sem. -
#7348 Nekem pont ilyen van, 2 éve vettem azt hiszem 140 milláért, haj novice típust ~10kk-ba találni, fever type meg season az ~50kk mercuryn. -
#7347 Egy olyan kérdésem lenne, hogy hol lehet szerezni ilyen ruhát?Plusz mi a neve és mennyibe fájna. Meg új haj is kéne de feltételezem megfizethetetlen drága lenne. -
#7346 várj egy kicsit, majd berak
melyik szervert választottad? -
#7345 Sziasztok
Letöltöttem a játékot, feltettem, updateltem kb 3-4óra alatt, játékban belépek és ahol ki kell választani a "channelt" nem megy tovább. Hiába nyomkodom akármelyiket nem lép tovább. Mi lehet a baj? -
#7344 ja hoppá az Xfire nem ismeri fel bocsi ezt kihagytam :D -
KaBuTo666 #7343 Szerintem a windows 95 rendszere.
-
#7342 Mi nem ismeri fel? -
#7341 amúgy valaki tudna segíteni abban hogy miért nem ismeri fel a cabalt?
vagy hogy, hogy oldhatnám meg hogy felismerje?? -
#7340 Bármi kérdésetek van, itt nézzetek körül: http://dsonline.dtsh.hu/
ha nem találtok választ a kérdésetekre, írjatok ide :D -
#7339 Jómagam mercuryn vagyok, de minden szerveren találni rengeteg magyart, EU cabalon, természetesen.
Petet akárhányas szinten tudsz használni, vagy igazi pénzért veszed, vagy más játékosoktól játékbeliért. -
KisDiller #7338 csá
gyertek a mars-ra ott a legjobb :D -
#7337 EU vagy US? -
#7336 elvileg Mercury-n van a legtöbb, de én jupiteren vok és ott is van elég magyar szntem -
#7335 Sziasztok! Ti az EU vagy az US Caballal játszotok? Mert én az EU-t szedtem le. És melyik szerverre érdemes menni, hol van több magyar? -
#7334 amúgy pet-t venni lehet vagy lehet vhogy szerezni is? és hányas szintől? -
#7333 Meg kell csinálnod az lv20-as bslupot, utána tudsz rankot lépni. -
#7332 ok. kösszi! -
#7331 Csináld meg a küldiket és a Lvl up küldetést, akkor mehet tovább a dolog..level up-ot minden 10. szint után kell csinalni... -
#7330 egészen pontosan ezt írja Requirement: force shielder 2 grade azt vágom hogy kell neki de mi is ez a cucc pontosan? -
#7329 hali nemrég kezdtem a játékot. Az a kérdésem lenne hogy 10 lv-en vok és a skillen novice rank-m van de nem tudom tovább fejleszteni a skill-t...és ír vmi lv 10-t azt hittem hogy az arra vonatkozik hogy lv 10-t kell elérnem hát nem. Lécci vki segítsen -
#7328 nem -
dvid95 #7327 csö a haverom adott egy karit de szeretném ha egy accounton lenne mind kettö megoldható ez -
#7326 Igen, a BligthZ-nak. -
Moonchild #7325 Amugy te tagja vagy már valamelyik klánnak azon a szerveren? -
Moonchild #7324 Köszi az infót! -
#7323 Szia!
Mercuryn, 11-es channelen sokan vagyunk! -
Moonchild #7322 Sziasztok!
Most kezdtem el játszani a Cabalt! Az lenne a kérdésem hogy melyik szerveren hényas csatornán játszik a legtöbb magyar? És hogy van-e olyan klán amihez lehetne csatlakozni? (Ha van itt a forumon klántag) -
KisDiller #7321 csá nem -
dvid95 #7320 csö meg lehet oldani h egyszerre két cabalt futtatok??
-
dvid95 #7319 sikerült a 9-ik e-mailemen
most a ques-eket csinálom de nem tudom mit kell teni a core upgrade part 1-ben -
KisDiller #7318 arról nem is kapsz email-t. csak le kell töltened és már nyomhatod is -
dvid95 #7317 nekem is ez a gondom nem kapok levelet pedig 3 email-t is megadtam miért nem jo