Cabal Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

crackyS
várj egy kicsit, majd berak
melyik szervert választottad?

Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.

GamEszti
Sziasztok
Letöltöttem a játékot, feltettem, updateltem kb 3-4óra alatt, játékban belépek és ahol ki kell választani a "channelt" nem megy tovább. Hiába nyomkodom akármelyiket nem lép tovább. Mi lehet a baj?

Csunya csunyog!

darkerlomy
ja hoppá az Xfire nem ismeri fel bocsi ezt kihagytam 😄

NFS Hot Pursuit, BulletStrom, NFS Shift, Split Second, Crysis 2, Test Drive Unlimited 2 Copyright 2011ˆ All Rights Reserved

Szerintem a windows 95 rendszere.
crackyS
Mi nem ismeri fel?

darkerlomy
amúgy valaki tudna segíteni abban hogy miért nem ismeri fel a cabalt?
vagy hogy, hogy oldhatnám meg hogy felismerje??

NFS Hot Pursuit, BulletStrom, NFS Shift, Split Second, Crysis 2, Test Drive Unlimited 2 Copyright 2011ˆ All Rights Reserved

crackyS
Bármi kérdésetek van, itt nézzetek körül: http://dsonline.dtsh.hu/
ha nem találtok választ a kérdésetekre, írjatok ide 😄

crackyS
Jómagam mercuryn vagyok, de minden szerveren találni rengeteg magyart, EU cabalon, természetesen.
Petet akárhányas szinten tudsz használni, vagy igazi pénzért veszed, vagy más játékosoktól játékbeliért.

csá
gyertek a mars-ra ott a legjobb 😄
Colt17
EU vagy US?

darkerlomy
elvileg Mercury-n van a legtöbb, de én jupiteren vok és ott is van elég magyar szntem

Colt17
Sziasztok! Ti az EU vagy az US Caballal játszotok? Mert én az EU-t szedtem le. És melyik szerverre érdemes menni, hol van több magyar?

darkerlomy
amúgy pet-t venni lehet vagy lehet vhogy szerezni is? és hányas szintõl?

crackyS
Meg kell csinálnod az lv20-as bslupot, utána tudsz rankot lépni.

darkerlomy
ok. kösszi!

Gaben78
Csináld meg a küldiket és a Lvl up küldetést, akkor mehet tovább a dolog..level up-ot minden 10. szint után kell csinalni...

darkerlomy
egészen pontosan ezt írja Requirement: force shielder 2 grade azt vágom hogy kell neki de mi is ez a cucc pontosan?

darkerlomy
hali nemrég kezdtem a játékot. Az a kérdésem lenne hogy 10 lv-en vok és a skillen novice rank-m van de nem tudom tovább fejleszteni a skill-t...és ír vmi lv 10-t azt hittem hogy az arra vonatkozik hogy lv 10-t kell elérnem hát nem. Lécci vki segítsen

crackyS
nem

csö a haverom adott egy karit de szeretném ha egy accounton lenne mind kettö megoldható ez
Grr1234
Igen, a BligthZ-nak.

Amugy te tagja vagy már valamelyik klánnak azon a szerveren?

Köszi az infót!

Grr1234
Szia!
Mercuryn, 11-es channelen sokan vagyunk!

Sziasztok!

Most kezdtem el játszani a Cabalt! Az lenne a kérdésem hogy melyik szerveren hényas csatornán játszik a legtöbb magyar? És hogy van-e olyan klán amihez lehetne csatlakozni? (Ha van itt a forumon klántag)

csá nem
csö meg lehet oldani h egyszerre két cabalt futtatok??
sikerült a 9-ik e-mailemen
most a ques-eket csinálom de nem tudom mit kell teni a core upgrade part 1-ben
arról nem is kapsz email-t. csak le kell töltened és már nyomhatod is
nekem is ez a gondom nem kapok levelet pedig 3 email-t is megadtam miért nem jo
csá a regisztráció szerintem azért nem jó mert a jelszavadba kell nagybetû,szám,írás jel, elméletileg ha így se sikerül akkor nem tudom :S
ja és engem érdekel ez a klánfelvétel 😄
Regisztrálni sem tudunk. Nincs levél. Tudtok valami infot?

Sziasztok Én most fogom elkezdeni a Cabalt.Játszik még valaki vele?
Nexum guildbe(lv2) még mindig van pár üres hely.
Aki Marson játszik, és nincs guildje, vagy újat keres nézze meg
a www.nexumguild.5mp.eu-t,minden info a joinnal kapcsba.
Gaben78
szóval kuka...

Miért nem tudok belépni a szervere?

Gaben78
Üdv! Mit lehet kezdeni ezzel a tetû sok kis mikulással ami nálam van, meg egyéb event item????

Hello!

Valakinek mûködik?

Mi a gond?

Nekem sem megy. Valami protect baja van. Töröltem Gameguardot, újraindítottam, újrainstalltam, engedélyeztem tûzfalon, frissítettem directx-et vididrájvert. Fingom sincs mit tehetnék még. Találkozott már valaki ezzel a problémával?

WinXp, Dell Latitude E6400

csá all
1.valaki nem akar valamilyen más mmorpg-s acc-ra cabalos acc-ot cserélni?
2.Cabalba csak nekem nem jön be a cash shop vagy másnak se?Tud valaki róla valamit?
ShadowRises
Próbáltad újra tenni?

Mindenre tudok magyarázatot találni, legfeljebb nem stimmel...

pls help! nekem eddig évekig rendesen mûnködött a Cabal, de most amikor start gamet nyomok ezt írja: "Access violation at adress 75ADAAE8 in module 'KERNELBASE'.dll'. Read of address CCCCCCCC." mi lehet a gond??
Nethyrrea
cabal fórumon nincs róla valami infó?

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Gordis2k
😊 azota sem irtak semmi választ lol 3 üzenetben jeleztem , hogy nem tudok belépni... de semmi...

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Nethyrrea
jé, egy gordi

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Doomista
CABAL Online
The servers are back online. We thank you for your patience.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Gordis2k
És azt is miért áll a játék 16 orája😊 ilyen hosszú az update? Amúgy én is klánt keresek mercuryn

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Sziasztok!

Ha valaki ide tévedne megtudná mondani, hol van nagyobb magyar klán, a Jupiteren vagy Mercuryn? 😊)

Gordis2k
Mi van a játékkal? Nem megy az oldal és nem lehet sehova logolni😞

Mardel
Minden mmorpghez sok idõ kell vagy ha nem akkor az tört high rate szerver ahol cska a pvpnek élnek (l2bõl sok ilyen van, többit nemtudom).
Én most a Lord of the Rings Onlinera kattantam rá, nemrég lett ingyenes euban is.

"Timeo Danaos et dona ferentes."