Cabal Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nethyrrea
ilyenkor jön a - én szóltam😊 - 😊

én full +6-os teragrace szetben +6-os topaz crystallal elbírok 1-2 mobbal potit spamolva, vagy aurával vagy bm-ben, esetleg 3-at is, de akkor már izzadok rendesen.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

de mondjuk ilyen kis 5 perces /1 részes videokat lehetne csinálni és igy lehet hogy egy fasza cabal online sorozatot lehetne csinálni sztem .... és nem kéne sok ember sztem olyan 10 -15 ember kellene aki igy fentvan és ugy freps-el vki förveszi és akkor windows movie makerel össze lehetne vágni meg minden
JP Forever
Jó sok ember😄

\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu

értem de amugy a freps-el lehet ne egy ilyen kis filmecskét csinálni .....nehezen de meglehetne oldani szerintem........... csak hát emberek kellenének hozzá😊
JP Forever
Nem nem akarunk csinálni. Nem tudnánk. Csak reménykedünk hogy egyszer lesz..

\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu

amugy megy hogy akarjátok meg csinálni a filmet hogy játék közben felveszitek fraps-el vagy hogy?
JP Forever
Naggyon jóó! A lázadásos megdöntõs rész tökjó! Köszi. Összerakunk egy ütõs filmet.. 😊😛

nekem lenne pár ötletem ehez a cabal filmhez😊 ugyebár vna hat kaszt és sztem ugy lenne a jó hogy lenne egy elleneló csoport ami a cbal uralmát akarják megdönteni körölbelül olyasmire gondoltam hogy puccsokat szerveznek meg mindene mint a második világháboruban......és ilyene elejinte ilyen lázadások lennének az igy kitörne a hábóru .... vannak a procisok és a kapellások igaz hogy ezek a klánok egy más ellen vannak de a háboru idejére tüzszünet lenne közöttük... akik a puccsot szerve azok a capelások és igy a procysoktol kérnének helpet és igy törne ki a hábóru............ egyenlöre enyi többet nem tök irni me infó orán vok:S😊
JP Forever
Kezdtem egy FB-t. Tettszenek a skilljei. Eddig 13/expert. Csak már lusta vok skillezni..😄

Doomista
aham

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

JP Forever
180 perces Cabal filmet akarunk!!😄

JP Forever
Ugyebár a Capella a jó oldal. Õket utálják a procyonok. És mondjuk a Capellások egyedül nem bírnának Caballal, de segítségül hívnák a procysokat. És nagynehezen mennének, és nyernének. Majd a végén a procy vezetõje: Ettõl még nem vagyunk jóban. És az egész procyonos csapat eltûnik. Milyen dúúúrva lenne már.

JP Forever
Vagy valami koreai cuccos brigád megcsinálhatná

JP Forever
Nagyon szépen lehetne megcsinálni. Beküldöm a pixarnak hogy csinálják me én meg finanszírozom..😄

Doomista
szerintem animácioban faszányosan meglehetne csinálni,dehát ki akarná megcsinálni ? senki 😊

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Doomista
jó ötlet...
egyenlöre én nem mondok semmit,no komment...annyira befáradt az agyam,hogy nem vagyok képes fantáziás világot létrehozni...szal te csak ird,én most kimaradok ebböl a témábol xD

JP Forever
Aztán belviszály alakulna ki 2 kaszt között. Azok is verekednének.. Stb..😊

JP Forever
Pl: Lenne minden kasztnak egy hely ahol gyakorolnak. És akkor mittudom én elmennek a Bladerek megküzdeni az ellenséggel, de nem bírnak és modnanák hogy menjünk szóljunk amágusoknak. Akik osmiba edzenek valahol. És ketten legyõznék. STB... Várom az ötleteket😊

JP Forever
xDDDD..
De amúgy doomista szerinted látványos film lehetne? Szerintem ez egy jó téma, és a fórumhoz kapcsolódik. Kinek milyen ötlete lenne a filmmel kapcsolatban?😊

Doomista
online játékbol még nem csináltak filmet tuttommal 😄
animéböl és singlejátékbol már annál inkább...
de elképzeltem ahogy dieselt verem szarrá a filmben a bladeremmel 😄DDDD

JP Forever
Sokkal jobb lenne mint a gyûrûk ura.. 😛 De igen olyasmi feelingû😊

JP Forever
Hatalms nyílt téri ütközet, ahol megindul egymás felé a két oldal, melybe beleremeg a föld.. Nagyon durva lenne szerintem.. Hogy nézne már ki ahogy a BL és az FB a comp skileket nyomja egymás mellet, a Wiz gm-je a WA compja, az archer gm-je a shilder gm-je.. Nagyon durva lenne..😄

Gyûrûk ura szerû filmet eltudnék képzelni belõle 😊

JP Forever
Valamelyik nap felötlött bennem, milyen lenne ha Cabalból filmet csinálnának. Hatalmas lenne. gondoljatok bele, az 5 kaszt, az öregek, Cabal ellen, ez lenne a film fénypontja. Egy hatalmas ütközet a végén. Archerek meghalnak a szörnyek ellen de a wari és a blader pusztít elõl, mint a tnak, a Wiz és az archer hátulról segít.. A shilder visszafogja a támadást.. Milyen jó film lenne már nem? Fantáziáljatok róla picit..

Gando
te most tulajdonképpen mér szólsz be?

Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!

Gando
hát ezaz, minden 2. szembejövõ kari az bl... ugyan ez volt az Fb vel mikor elmentem, rohadt sok volt belõle, most amikor kicsit legyengítették már szinte alig látni (persze vannak, csak eléggé lecsökkent a számuk)

Doomista
milyen fullos ? hülyeségeket beszélsz...nem értesz az egész játékhoz,ez a baj veled...blader vagyok és egyáltalán nem vagyok fullos cuccokba,még fele annyiba se,nemvagyok 3 slotos osmium ampos krc crites cuccokba,mégis faszán erös a bladerem...nem kell itt fullos cuccokba lenni ember. egyáltalán tudod miaz a fullos cucc ? mert szerntem nem.

Nekem is bladerem volt, és egy nagy fos. Persze ha mindenbõl fullos cuccom lett volna, akkor erõs, de ez így van minden karakternél...

Doomista
wow az wow,ez cabal 😊 nahmeg a blader nagyon jo kari...egyre többen kezdenek bladert...mert jó...mert tápos....és mert én is azzal vagyok.

Gando
benne van a pakliban de ahhoz egy kis motiváció is kell mert az volt eddig számomra a közellenség( mert a wowból a rugóra emlékeztetett) 😄 de nem tom mér, most úgy tetszik

Doomista
mrmint bl-t inditasz,értem.

Gando
amúgy úgy döntöttem hogy folytatom az archert úgy kb lvl 100 ig és csak akkor inditom a wa-t vagy a bl-t 😄

Doomista
irt egy csunya hsz-t nekem,de töröltem...

Gando
van valami problémád?!

remélem jó lesz mert már unom😄
elindul a játék nem jön be ahova a nevet kell beírni aztán meg kilép..
hátha majd ez segít rajta
köszi
Doomista

ÓÓÓ jeee nekem nem megy még mindigXd amúgy valaki megtudná adni azt a gamestaros linket??pls
elöre is kösz
Doomista
ja...

JP Forever
Sok sikert kívánokot..

Doomista
mit is ?

JP Forever
Köszi Doomista. 😊

szánalmas kocka

Doomista
ISTENEM,A CABAL MEGY YEEEEEE !! SEMMI BUG,SEMMI CORRUPT FILE,ISTENEM KÖSZÖNÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖMMMMMM !!!

Doomista
hát akkor kezdj el krvára gyüjteni lovét meg mindent jobb cuccokra,meg minden,mert mutant forest és pontus ferrum csak durvább lesz...mfben örülni fogsz elöször,ha élve eljutsz a 2 db farmolo helyre....anno régen nekem mindig auraval vagy bmel kellet oda elmennem,mert máshogy haltam.sok sikert,és szerencsére mindenhol solozom már a mapokat xD

JP Forever
Úristen gyerekek.. LakeSide-ban semmit nem tudok.. Egyszerûen gyenge😄. Simán beölnek az elsõ mobok. Kimegyek beverek kettõt, aztán a 3-4-5-6. megöl.. 😄

Doomista
nah sikerült a linkeket szednem,szal szedem és majd meglátjuk menni fog e....
ha nem akkor ujrarakom és manuálba nyomom a 405 datat.
deha ezek után sem lesz jó akkor pusztitani fogom doom modra a topikot ! 😄

uh jó cabalozást,rem nálatok is menni fog ezzel<#email>
megy a cabal nekem !!!! valszeg a game guard des fájl miatt nem megy ez az egyik ... a másik a 404 es updatet ne manuálisan patch-eld hanme simán hagy hogy a lejöjjön és a 405 -et meg manuálisan .............. nekem bevált
nekem sikerült leszednem a gamestaros fórumon linkelt két rar fájlt, kicsomagoltam,és tényleg mûködött!! szval nem törölték a linkeket!! és tényleg jók!! nálam is az volt a hiba,h töltõdött a játék,csak nem jutottam el a bejelentkezõ képernyõig,hanem csak úgy kilépett