Cabal Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doomista
ártatlan virus.

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

http://darksiteonline.gportal.hu/gindex.php?pg=27151971
itt a manuális patchnél a negyedik pontnál ez a link:http://www.mediafire.com/?1bge1xm4qu9) vírusos??
mert nekem azt jelzí a vírus írtó
de akkor miért írnák be ott.
Doomista
sajnos már törölték a linkeket...

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

nahm? igy müködik?
ohh akk ird be googleba : cabal fórum (hosszu ó)
és ott lesz eg gamestaros forum kicsit lejjeb görgetsz és egy nekreon nevü srác egyik aszem tegnapi bejegyzésébe vagy tegnap elötti
(én nem értek ezek az URL meg stb beirásokhoz)
Doomista
nem jeleniti meg a lapot meg nem találhato az oldal meg ilyen hibákat ir

Doomista
linkek nemjok.

Doomista
köszi

egyáltalán nem,szal léccives pssz a botrol itt...tölem botozhatsz,de elöbb utobb bannolni fognak ugyis.

http://www.seclink.in/?http://www.infodire...s.com.part1.rar

http://www.seclink.in/?http://www.infodire...s.com.part2.rar
na itt van a link
(nem foglalkoztok bottal?)
Doomista
linket,megprobálom.
bothoz nem linket,máskor ne ird le,mert itt nem foglalkozunk bottal,de most az egyszer elnézem neked ha linket adsz.

sziasztok van egy Gamestar-os forum ott van egy link egy egész cabal ber van tömöritve 2 fájlba én leszedtem kicsomagoltam és indul a cabal nem korrupt egy fájl se nincse semmi probléma me én is nagyon sokat szoptam vele!

(aki szokott botolni irjon nekem mert nálam a az 1.0.11-es cabalrider bot nem jó (nemvok low botter csak csinálok egy kiskarit és botoltatni akarom))
Doomista
semmit nemtud senki....magamnak kell megoldanom más segitségével....
hiába irom be hogy ez a fájl nemjo...vagy 500 embernek nem megy,mindenkinek más hibával...adtak ki ezt azt hogy ezzel menni fog,dehát ez 100% helyett 50% lett,énmeg bennevagyok aba a rossz felébe.

Gando
és a nagyfórumon se tudnak semmit?

Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!

Doomista
nem lesz win reinstal,mert nem akarom.cabalt ujaraktam 2x,manuálisnál volt ez a hiba,de most launcherel tolom,és igy is....eddig 2 gyerek fájljával nem ment...az elöbbi gyerek aki küldte az most kezdte,nem is járt még lakebe,talán azért...kiadonak is lehet bugos....nemtom...
tort szeron voltam 1 orát,de az után is ment faszán a cabal...ez már rég volt...update elött 2 hete...szal ez sem kavarhatott be....max még utoljára 3x ujrarakom,de ez lesz a legvéglegesebb...egyenlöre várok.

Gando
nállam még föntvan a törtszerver és semmit se zavar be

Gando
hát olyan nekem is volt, hogy korrupt volt egy fájl, elkértem havertól, és úgyanúgy korrupt maradt, de nálam a megoldás a manuális update volt, és azis lehet hogy nálam is vannak ilyen hibák csak nem vagyok magas szintü hogy elõjöjjenek

wordsworth
és milenne, ha win reinstall, es utanna az egesz fel? Tört szeron is toltad? lehet az bezavart

PSP user n\' soon ps3 user too :)

Doomista
alacsony szintük mennek...port lux is...szrtm ruina is....lake mf pf a kérdés...
de addig amugysem tudok átmenni másik városba...ez pont egy olyan hiba ami krv kritikus....szal pasz...max még talán ha kiado haverja aki neki küldte a pontus fájlt,az elküldené a lakesidet,hátha az övével megy,de nemtom pasz...

Gando
és az alacsony szintü pályák mennek vagy azok se?

Doomista
másik haverom fájljával sem megy =(
mostmár full tanácstalan vagyok =(
ugy látszik abbakell hagynom a cabalt...

Doomista
hát a slot ext. high több szá kk,szal az a legjobb drop...
aztán slot ext med 20-25 kk-val meg a low is kb...de asszem low 40ért van inkább...mi hol...

wordsworth
gondolom a slot extender nem olcso dolog

De, ezeket:

Panda Droplista:
Buff potik
- Bamboo Leaf
- Bamboo Shoot

NPC tárgyak
- HP Pots(lvl3)
- MP Pots (lvl3)
- Return Stones

Upgrade Tárgyak
- Upgrade Core(Low)
- Upgrade Core(Medium)
- Upgrade Core(High)
- Upgrade Core(Highest)
- Force Core(Low) *
- Force Core(Medium) *
- Force Core(High)
- Force Core(Highest)
- Slot Extender(Low)
- Slot Extender(Medium)
- Plasma Coating Kit

Ékszerek
- Earring of bless
- Earring of bless+1
- Adept Bracelet
- Adept Bracelet+1

Dungeon Belépõk
- Seal of Darkness
- Forgotten Temple B1F Muster Card

A csillaggal jelöltek valószínûek csak!.

wordsworth
hmm akkor ezekszerint semmi értékeset nem dobhat? :/

Ezekszerint akkor nekemis bugos a Lakeside map :S

Gando
nekem pl degnap return stone-t dobott de legalább volt rajta 9 supom XD

Gando
hát a panda inkiább skillezésre jó, elvileg a peteket lehet rajta most gyorsan skillezni

wordsworth
hmm akkor asszem pickup lootot ki kell tenni :D

Doomista
aki leghamarabb felveszi

wordsworth
És ki kapja a droppot? aki a legutolsot uti bele?

Doomista
is is

wordsworth
És gondolom jo cuccokat dob?

Doomista
event állat izé

wordsworth
a charisma panda mi a fos? :D

Doomista
de azért kösz :o

Doomista
hát baszus ezzel nem megy =(

Doomista
0.6-t küld el most egyenlöre oszt kész.

Doomista
akkor azt küld ami lakebe,mutant forstbe,pontus ferrumba basz meg.
lake a 06,pontus mf nemtom...

Uhh, pontosítani kicsit nem tudsz? :)
178 megát mire feltöltök az nem kevés idõ...

Doomista
ez sajna édeskevés hogy nálam menjen...ezek mind kellenek nekem:

Ha minden igaz csak 2 db enc fájl van benne, feltöltöttem ide ami nálam van:

ENC

Doomista
léccives küld már en nekem itten a enc fájlokat :
C:\Program Files\Games-Masters.com\CABAL Online (Europe)\Data\Map
hátha addig te hamarabb elküldöd mint a haverom...mert már nagyon akarok cabalozni :o

JP Forever
Nektek is megint szaraxik a Cabal? Nekem eltûntewk a szerverek..

\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu

erre írjon valaki valamit hogy mit kell azzal csinálni ha bejön a játék...tölt aztán meg eltünik a tálcáról is oszt utána meg semmi.
Ha valaki tud küldeni ahonnan lelehet szedni manuálisan a patchet akkor írja les pls!!
Doomista
nah ujrarakta,egész szép sebességgel ment az update !
most minden faszán ment,mig nem irta kinálam hogy corrupt file worldmap_5....lakesideben vagyok.de ez megfog oldodni délután,és remélhetöleg nyomhatom :D

Doomista
400 kk akkor még...de most 900 kkért láttam,szal nagyon felmentek az árak...
RW3 bike meg 4-5 bill ha jol láttam...eof+7 is krv sok...
szal ezek ja felmentek nagyon...meg a zero black 400-500 kk...
sok goldbuyer fasz miatt.

Pl a bike, tudod amit loptál. mennyiért adtad el?

Doomista
hogy érted ? mondj példát...

A jó cuccok még mindíg kurvadrágák?