7396
Cabal Online
-
Roy4l #6391 snexi itt a teljes cabal térkép
-
#6390 Cabal problémák megoldására --> #6107 vagy #6185 és #6356
nincs más megoldás. -
donatus13 #6389 Hello elolvastam a probléma megoldásokat , nem szeretnék megint uj klienst letölteni :( meg tudja valaki mondani tud e esetleg más megoldást arra hogy töltés közbe kidob a cabal ? be se jön a login képernyő. -
#6388 Emlékszem, mikor még 62 voltam, és mennyire vártam a 65öt.. Haverommal mindig jöttünk haza suliból, és mondogattuk, hogy hú bazz c3 szint és fort.. Wáá így wáá úgy.. Elég jók voltak azok az idők. Meg mikor 80on 3 szontet fejlődtem a mechzarokdnál 2 óra alatt.. Jók voltak.. :) De így 150en már nehéz fejlődni.. Pontusban is.. Hiába farmolok simán.. -
#6387 lesz még egy warp center,ott 3 ajto lesz,de csak 2 pályába lehet bemenni :D fort ruina és lakeside :)
port luxban egy barlangba mész ott lesz majd,igy fogsz tudni átmenni a fort ruina pályára,jo ha megjegyzed XD -
#6386 idöközbe haverom megmutatta,kár hogy nincs ez helyen (a warp centerbe) -
#6385 Bizony,itt már külön pályábol mész más pályára át.Majd ha jön a FORT RUINA,oda port luxbol fogsz tudni átmenni,és nem pedig alap pályákrol mint pl desert scream.... -
#6384 talán rossz helyen keresed az odavezető utat. probáld meg Green Despair-ban a Port Managar Karter-nél .
na ő nagyon gyorsan áthajítja kendet abba portluxos koszfészekbe. -
#6383 miért van az hogy 50lv vagyok és már volt is olyan quest aminek a végén valami hosszu port lux-os szöveg volt (és már gps-be is benne van) de még mindig nem tudok oda menni?
-
#6382 vagy születni rá ! xd -
#6381 szokni kell szokni kell :D -
#6380 első 1 hétben tényleg hazajöttem és már toltam is de igy 2 hét után már nem köt le annyira :D tudom hogy sok mmo fan most felháborodik de én nem vagyok egy nagy mmo-s -
#6379 MMO szabályzat #1: have no life. mert másra nem lesz nagyon időd ha elkezded :D -
#6378 jah forumrol ismerös ... makkolos gyerök lett belöle :\ -
#6377 ez az első mmo-m :D inkább multi fps-eket toltam eddig
amúgy haverom aki 157lv n4nom3,talán ismeri valamelyikőtök -
#6376 akkor meg tényleg nemértem miért lep meg a dolog :D -
#6375 tudom,haverom 157lv :D -
#6374 Ott már nem lesznek questek, csak farmolás.. És hidd el tényleg lassan halad.. :D -
#6373 Akkor te hagyd abba a Cabalt, mert gondolj bele, mi lesz veled 150-en?:S -
#6372 -
#6371 jól van túloztam,félóra volt az egész de nekem az is sok :D -
#6370 ezen néztem én is :D
-
#6369 Sneci neked 48on órákat kell ölni hogy fejlődj?
48-ról fél óra alatt ott vagyok 60.... -
#6368 lol, ez nem olyan mint wow hogy questből kihúzod következő szintig :D sőt, igen kevés mmo van úgy megcsinálva hogy questek lefoglaljanak annyira hogy ne kelljen grindelni szintlépéshez. szóval ha erre játszol szerintem nézz vissza wowhoz. mert ha már most eleged van a "jaj grindelni kell"-ből, akkor később mégjobban eleged lesz. -
#6367 valamennyi honorpontot mindegyik quest ad.
de rank 3-4 alatt sztem ne törd magad azon hogy "hú honor kelllllll". egyelőre szintezz fel, aztán helper questekből meg a többiből úgyis összejön rank 4 hamar, aztán elkezdheted a honorquesteket csinálni. -
mihalkagabika #6366 na akkor meik questek adnak honor pontott a lv 10 20 30 40 50 ...
és ebben is a style uppossok vagy vannal mások is a T-helperen kívül?? -
#6365 Mikor akarsz codozni?:) -
mihalkagabika #6364 cs all
az lenne a kérdésem hogy mejek azok a questek amik honor ponto adnak
a :lvl,10 20 30 40 50 .... és itt is csak azok amik style upp-ot adnak
vagy van ezeken kívül is olyan ami honor pontot ad -
#6363 tököm kivan má
48lv vagyok,van 1 quest-em,kapok rá 200,000exp-et és semmi,mehetek megint órákig moobokat ölni hogy fejlődjek
valszeg elviszem 50lv-ig,megnézem milyen az a map amire ráenged és abba hagyom -
samu13 #6362 [ClanKiller]Sniper
cod2-zünk vmikor? -
#6361 szopacs... -
nopudva07 #6360 Nekem is kilép!
Sajna nem tudom mi lehet a baj.... -
samu13 #6359 van itt vki?BEJÖN AZ ABLAK ÉS KILP MI AZ OKA? -
samu13 #6358 csá
tudnátok segíteni a cabal update meg minden megvolt.
bejön az abalék és kilép mi az oka?
SEGÍTSETEK!KÉRLEK! -
#6357 de milyen kibaszás már hogy az elsö 3 helyezett csak 1-3 honapos biket kap :\
tavaly ugy volt hogy limiteset kaptak...igy már nem nagyon éregeti meg gyujteni mint az istenállat. -
#6356 *** Letölthető javított CABAL kliens (+ a legújabb update!) *** - problémák esetén
* Ezt nagyon jó barátomnak és kollégámnak, (SAL)Munk-nak ajánlom . . Mindig egy csapat leszünk, Munk *
A halloweenes (408-as) manuális patch innen elérhető:
* http://rapidshare.com/files/15673238...h_408.exe.html
* http://www.mediafire.com/?jzzeiedmqwl -
#6355 valaki tudna egy linket adni az úgy update-hez? magátol cseszik letölteni nekem... -
sanyiiiii #6354 Bocsi hogy itt offolunk, részemről abba is hagytam. -
sanyiiiii #6353 Több mint valószínű hogy EVEhez hasonlóan lesz egy külön kliens az uj graffal és a régi is használható marad. -
Razuel #6352 Nekem faszán megy minden benne, csak a skilleket hiányolom.. elég kevés skill van és nem is olyan lényegesek.. szóval csak a szint és a cuccok meghatározó..
Helloween eventről meg csak annyit:
Kezdjétek imára kulcsolni a kezeteket, hogy ne olyan legyen mint tavaly?!.. Amikor még én toltam elég érdekesre sikeredet.. :D