Cabal Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte H110M S2H | Intel Core i5-6500 | Gigabyte GTX 960 4gb | HyperX 8gb DDR4 | Thermaltake 530W Hamburg | Kolink Aviator
Gigabyte H110M S2H | Intel Core i5-6500 | Gigabyte GTX 960 4gb | HyperX 8gb DDR4 | Thermaltake 530W Hamburg | Kolink Aviator
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
"Timeo Danaos et dona ferentes."
2 év után próbábálok belépni.
1 órát szenvedtem a klienssel, mert nem indult a launcher csak update.exe ment a háttérben a folyamatok között.
Husky módszerral bejött a cabal login kép, elõtte lefrissítette a Gameguardot.
Az is kiderült, hogy az elején azért nem indult mert ez a trágya nem csinált Gameguard mappát és bele gg fájlokat...
Utána cabal weboldalán a fiókomhoz új jelszót kértem, megváltoztattam de nem enged be hiába változtatom meg újr aés újra. "Details not recognized, please try again".
A régi jelszavakat meg nem lehet újra felhasználni, mert mindegyikre ezt írja: "Password has already been used".
Ez mégszarabb lett mint mikor 2 éve otthagytam.... <#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.
A mesterséges inteligencia nem ellenfele a természetes hülyeségnek.
Lenne egy olyan gondom hogy nem enged be a játék.
elindítom a játékot bejön a kis ablak ahonnét indítanám a játékot és ezt a hibát dobja ki.
Server objectt error 'ASP 0177:800401f3'
Server.createObject Failed/includes/rss.inc,line 10
800401f3
Ez most mi a franc?
Elindítom a játékot felhozza a szervereket csatlakoznék semmi nem történik,várok egyszer csak nagy nehezen megjelennek a karijaim de a játékba már nem tölt be kidob.
Valakinek valami ötlete?
Bocs ha lusta vagyok végig olvasni a 92 oldalt.Arra lennék kíváncsi mi dobhat Crirical Ring +2, és RoL+2?Mit érdemes farmolni.
Válaszokat elõre is köszönöm szépen.
mercuryn vagyok wizard. Narena a nevem.
Két ember között a legrövidebb út egy mosoly. :)
klán harc nincs csak tg (nemzetek harca, lv52-tõl)
boss van rengeteg, most jöttek mini-bossok (3 alap pályán, port lux, hasznos itemeket dobnak) meg vannak keményebbek (pontus ferrumban pluma, penna hogy csak 2-t mondjak)
tanácsot annyit adnék, hogy pénzed ne költsd el semmire, lv110ig csak a feltétlenül szükséges ruhákat, fegyvereket (+0 slotos megteszi) valamint skilleket vegyél, ez nagyon fontos, az upgrade skillek is!
melyik kaszttal játszol? segítek, hogy ne költs feleslegesen, ha mercuryn vagy akkor in-game össszefuthatnánk esetleg
Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.
és ilyen klánharcok vannak? meg bossok? vagy csak a questek, amiket folyamatosan jelez a map. (régen Linage2-ztem, wowoztam is egy keveset, meg néha aionozok)
Nekem ilyen "forever alone"-os játéknak tûnik, mer eddig egyedül minden ment <#nevetes1>#nevetes1>
vmi rövid info jól jönne róla, meg hogy mi a végcél meg ilyenek 😄
Tegnap telepítettem fel a játékot, már kicsit játszogattam is vele, de aki esetleg ingert érez segítségnyújtásra azt szívesen fogadom <#smile>#smile>
Kijött ez az ep6 ugye. Próbálom elindítgatni, de a patchelés minden esetben lefagy. Szedtem le manual patchet, de amikor elindítom ugyanúgy elkezdi az auto patchelést. Mit tudok most tenni?
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
köszke