7396
Cabal Online
-
#1725 Felfogtam? Ez miből jött le? -
FR33ZE #1724 Hi all pls vki help jo a game meg minden de az a köcsög game guard miatt nem tok belepni es gép resi utan sem lesz jobb vki pls help -
#1723 Azt tudom, de van egy rész amit előtte teljesiteni kell:
-Secret mastaba in the catacombs Dungeon clear -
CactuS007 #1722 Jah,a keresztbe XPzés :) At hittem valami extra upgrade skill lesz :) Igazából mostanában már nem kell,mert mind2 ágon van 3 gyors noob skillem és azokkal gyorsan tudok combozni:) -
nubyy #1721 Hm, felfogtad amit olvastal? Akkor meg csak ertheto nyelven volt... -
#1720 hmm .. beszél kicsit magyar? -
DStein #1719 magic->sword, illetve fordítva... hogy ha már egyben trans vagy, legyél a másikban is idővel :) -
CactuS007 #1718 Milyen transform?Erről lemaradtam:)
-
nubyy #1717 En beraktam a 2 attackosat, a 2 defeset es a durvabbik (6th sense talan?:D)def rate-eset meg a hp-s at. -
DStein #1716 Pvpre szerintem 2 def és két sebzés. Ha nem combózik, akkor se fog mellé ütni.
Pvere viszont a def rate a cobb (hit rate értelmetlen, mert pveben is ajánlott combóval ölni, annál meg mind1).
Mivel nem lehet folyton váltogatni (kicsit költséges :), ezért én magamnak a def+sebzést tettem be alapból, aztán meg elevickélek mobok között is, legfeljebb többet kell potionozni. -
CactuS007 #1715 Eh,nemtom,hogy shieldernek mi lenne a Jó. HP+def.stance+Absorb+off.stance+Impact controll (tehát 2 attackot adód is beteszek) vagy tisztán def,tehát: HP+def.stance+absorb+reflex+six sense. Szerintetek? Tudom,hogy alapból a defrét nem számit,mert mindenki combozik állitólag,de a combo megszakitható,1 sima hátraugrással is akár+ a teleportálós wizzyk amúgy sem comboznak -
#1714 Én ugy emléxem az APE nevő gorilalényeknél van az oltár! Ice területen! -
DStein #1713 5 slot (pont elég hpnak, és két-két fejlesztőnek). Transon kapsz egy hatodikat, amibe transformot szándékozok én majd rakni speciel :) -
CactuS007 #1712 Mennyi slotom lesz az upgrade skilleknél Comleteren?:P -
#1711 Sziasztok! :)
Elakadtam egy questben, hiába olvasom el, nem tudom merre kellene elindulni, valaki hátha emlékszik erre:
The book of apocalypse: Part2 alatt található a quest (lvl37-es)
-The second piece
2 részből áll a quest:
-Secret mastaba in the catacombs Dungeon clear
-In blizzard altar (Measure of devotion) dunegon let's find card box
mummies-ről is beszél, valamint ad egy feladványt... hiába tudok angolul, az első részét nem mutatja a Q-nak és nem tudom merre kellene elindulnom :)
-
CactuS007 #1710 eh,megint hülye vagyok,beugrott,hol a bibi,csak a cabal forumban voltam beloggolva,magan a honlapon nem:P -
CactuS007 #1709 Skacok gondoltam bepróbálkozom 1 silver accal 1 hónapra,aztán majd meglátjuk.Kérdés,hol tudom feltölteni cabal cashhel az accomat?:P -
CactuS007 #1708 Ezthivják mázlinak.Én általában kb 300 mana potionnel megyek és addig ölök egy helyen amig van poti,ha skillezek,ha nem (ez barátok közt is jópár óra 1 helyen) mégsem esik :S Sajna hozom a formám nincsen szerencsém (Egyébként a hétvégén kb 80 darab lámpát nyitottam ki,és a legértelmesebb droppom az a LiDes map part illetve az EoD volt...) -
#1707 Full szürke mobokon skillhuzok 7 ora=8 chaos lamp! -
CactuS007 #1706 hát lehet,bár igazából az elmúlt 2 napban 1 helyen öltem,és összesen 1 darab esett :( -
#1705 a hol az végülis tökmindegy, ha te is 24/7 egyhelyen farmolnál akkor neked is esne elég, és azokat gondolom nem egy karival farmolták ki, csak egy karin adják el. -
CactuS007 #1704 Srácok néha vannak piacon emberkék,szép asdfasf és hasonló nevűek,akik árulnak 100kért kb olyan 20-30 db chaos lampot.Bár asszem tudom a választ amúgy megkérdezem,hogy vajon,hogy farmolják? /gondolom botokkal/ A másik jobb kérdés a hol?:) -
nubyy #1703 En is azt hittem, de az uccso elotti boss dobott egy 2 slotos osmi daikatanat. ToD-ban meg nem esett, de lehet akkor raallok megint arra is. -
CactuS007 #1702 Egyébként vannak ezek a luck cuccok,hogy 2.5x a dupla slotos itemek esélye,meg hasonlók.Azt elég pl akkor felvenni,amikor a bossnak már csak mondjuk 2 ütés kell,vagy már az elejétől azt kell viselni? A másik kérdés,hogy pl 1 tank,hogy a fenébe tudja magán tartani a mobokat/bossokat? Pl Runiaban 1 bosst levertem fél hpra egyedül,jött a wizi 1et lőtt a bossba,az meg egyből lefordult rá :S -
Razuel #1701 LID-be nem eshet Osm fegyó, csak ruha.. bár lehet, hogy a last boss quva ritkán dobál nemtom..
Asszem az osm fegyók Tower of the Deadtől esnek.. (95ös dungeon, EOD kell hozzá) -
nubyy #1700 Jatekban nekem azt mondtak, h lvl105+, de LiD-ben mar esett dupla slotos osmi fegyo, mashol meg sima sem:S -
CactuS007 #1699 Skacok Green Osmi fegyók mikortól,vagy inkább hol eshetnek? Azért kérdezem,mert 1 sima +0ás fehér fegyóért kicsit sokallom az 1 millát,annál olcsóbban még nem láttam,socketes meg 5 milla körül megy (blade). Inkább ütnék magamnak -
MarketingMan #1698 Háhá---éljen..sikerült megmentenem a karimat... Tényleg csak újra fel kellett venni a questet....és így már jó volt..és meg is kaptam utólag amik kimaradtak..:)..
Köszi a segítséget!...:) -
MarketingMan #1697 szia..
köszi a segítséget...bár nem tom hogy kell újra felvenni a questet..::S...pláne h volt benen valami tárgy is..ami gondolom fog majd kelleni....
megpróbálom újra felvenni...de most már 47-es vagyok...és azon a szinten nem is kaptam csak 2 új questet...és ez gyanus is volt...:S:..
Amúgy hogyan kell újra felvenni egy küldetést??
köszi..szia -
Razuel #1696 Nos, igen nagy gáz ha úgy mész tovább, hogy ez nincs meg, mert akkor későbbi szinten se fogsz kapni questet..
Amúgy add le a questet és vedd fel újra.. az segíteni fog..
good luck -
MarketingMan #1695 Sziasztok!... Lenne egy kérdésem... Valaki segítseeeeeeeeeen!!!!!!!
A 46. szinten elakadtam egy küldetésben...!! Tudom elég szánalmas Cabal-ban elakadni...és attól félek h valami programhiba és buktam a karakterem...
Szal ez a küldetés szövege:
Promise of a Meeting
Patren, who is still young and vulnerable, seems to be afraid of leaving the group. Let's talk to Silverwood.
in Jungle Observation Point dungeon Let's meet Silverwood
Na ez lenen a szöveg... Meg van nyílva egy warp gate a dzsungelben ahol az entszerű lények vannak...de nem enged belépni...és desert-ben is meg van nyílva a veradrix-nak a warp-ja...de ő oda küld ahová nem tok belépni...nem értem mi a fasz van...elég gáz h nem tok mit csinálni...
Jah és még egy kérdés.... nagy gáz ha így megyek tovább h nem tom megcsinálni a küldetést??..
Valaki lgyszi segítsen.....
-
CactuS007 #1694 amolyan wiki szerű dolog: http://cabaldb.com/ -
Razuel #1693 Ha catalistet is raksz a jobb oldali kockába akkor lehet szabályozni hogym it adjon.. offical oldal fórumán fentvan, hogy milyen cucchoz mit kell rakni, hogy mit adjon.. -
#1692 randomra, és néha azt is elrontja a core alchemyst:) -
#1691 És a slotos dolgok hogy muxenek? force core(high) megy bele, de mit ad? randomra ad vmit? -
CactuS007 #1690 Droppolt item max slotos lehet (jobbak ugye 2 slotosak). A craftolt itemek meg rendelkeznek még 1 plusz tulajdonsággal. pl adept,defrate,defense,hp ilyesmi.Viszont osmiumból a craftoltak -legalábbis mercuryn- elég ritkák,és drágák sajna :( -
#1689 Craftolt item mivel jobb froppolt itemnel? (mer ment itt a vita hogy osmi nem osmi es ott mondtatok h craftolt..) -
#1688 neem egy a gondom (warrior karim van) hogy a sword exp nagyon lassan jön... de még annál is lassabban... -
#1687 akkor nem :) -
CactuS007 #1686 Ez egyébként nem igaz.Nekem az ékszereim adnak 22őt+az armorom(tit)8at+a fegyó+pajzs 6ot az 36.1 teljes skillcsik felhúzása 10:50secig tartott.Ugyanez +4es armorral(+16) alig 9 perc volt.