Cabal Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nethyrrea
heh, gordi, nem vagy egyedül, nekemis ugyanazt a fasságot írja...

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea
startképernyõn ott van egy kicsi ixecske hogy window mode. ha az be van pipálva akkor ja.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Shadow42
Nod32 kikapcsolva? Nálam még a SpywareTerminator is gerjedt rá, de azt simán meg tudtam gyõzni, hogy hagyja békén. A NOD32-t viszont kikapcsoltam és ki is léptem belõle a telepítés elõtt, a frissítés alatt már futott és akkor már nem háklizott.

CABAL Online - The Revolution of Action | Server: Mercury Char: TrefiliodelaSaga - lv11x Wizard | Rank: Transcender | Completer Guild: TerrorisT | Nation: Procyon

Gordis2k
Roszhirem van JOCI!!

Bizony el kell olvasnod és ha helyesen válaszolsz akkor megvan a küldi
vagy probáld végig az összes lehetõséget!! Több ilyen is lesz!

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

VipJoco

Valaki csinálta már ezt a küldit és tudja is mit kell benne, mert beteleportáltam ide és bármit beszélek az ürgével semmit nem csináll! És mivel ez egy kis szoba még kiteleportálni se lehet <#szomoru1>

Gordis2k
Hát bakker engem az mindig felbasz ha van yes no... Ezt a szkilt tanulhatod meg ráklik ez a skill enyi mana és enyi ez meg az ráklik ok akarod megtanulni ez ráklik igen megtanultad ezt a skillt nyomj ok ot.....ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ bazdmeg. HeLYesen skil klik ted enyit kérek köszi😊

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

basszus itt vigyázni kell a boltosnál. már kétszer megvettem valamit véletlenül. egyet rákantittonttam és má enyém is volt, valami yes/no odarakhattak volna

in memorian lv65 SPS, lv52 Prophet, lv35 Dwarf

Gordis2k
150 a max ha jol tudom és egy többen álítják néhány hónap ha játszol rendesen. Aki lineagéból jött annak ecsém ez semiség! Még ha fél év is csak nevetek😊

bevesztek egy klánba?
hányas itt a legnagyobb szint? és mennyit kell kockulni érte? itt is éveket? 😊

Gordis2k
GÓÓÓÓÓRDííííí Shanway néven fut de nekem nem megy a game és most meg melózok csak holnap 12 körül leszek! DE ONNAN 3 napig nonstop

Gordis2k
Téged szivat ...na jo nem MAGADAT az elején az update képnél vedd ki a pipát a windows mode elöl😊

alt+enter

Goooóóóóóórdi téged hogy lehet elérni ingame?

Doomista
lol xD nálam fel sem engedi rakni a gamet...egy hibát kiir :S
keresem a megoldás kulcsát...

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Shadow42
Csak engem szívat azzal, hogy ablakban fut, vagy ez az alap?

CABAL Online - The Revolution of Action | Server: Mercury Char: TrefiliodelaSaga - lv11x Wizard | Rank: Transcender | Completer Guild: TerrorisT | Nation: Procyon

Az nf klanba ki tud invitelni? Kire kell pm-ezni, mert eddig akire probaltam senki sem valszolt :S

WTB Titanium Katana +0 Clean Slot!! Pm: Nubyy, Felfaztam, Noumena. Felfaztammal nem biztos, h rogton valaszolok, tobbivel valoszinu.

Hát asszem én force blader maaradok a világ végéig. Nagyon teccik.

krampusz140
Honour pontokat PvPvel szerzel meg questekkel legalabbis eddig en csak ugy szereztem😄 meg asszem kell a crafthoz meg bizonyos itemek vasarlasahoz

Ha valaki felidegesít 42 arcizmod görcsöl. Ahhoz, hogy kinyújsd a kezed és pofán bazd , csak 5 kell(!!!)

Doomista
kelle majd egy faq,de nagyon xD

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

GamerAdams007
A Honour pontokat hogy lehet növelni? Meg mi ez az egész Honour system? Vki plíz magyizza el...

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Gordis2k

EZ MEG MI A FASZOM???? nem indul el😞

U.I: Elolvasne el tudom én is csak hiába restartolok és hiába check filézek végigmegy és igy marad ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ.

Gordis2k
HUHUUU menyi kérdés😊

1. Én nem hiszem, hogy válasthatsz kapod õket zt kés.
2. Az sp simán jön ölöd a mobot és lassan kuszik elhasználod és megint küszik.
3. Chet megnyomod az entert bejon a cset kiválasztod milyen (Qvagy beirod pl/all) és enter
4. A death penaliti simán fogy ahogy ölöd a mobot.(de nem elvesz xpt hanem elõre az xpdel lép igy csak ahogy fejlõdsz elmulik)
5. A LEGFONTOSABB ESZÉBE NE JUSSON VALAKINEK ÜTNI A MOBOT! Ugyne manát nem fogyaszt de ki nem szarja le tankold magad szarásig manával és skillez! A skillek csak akkor fejlõdnek ha használod õket! Sima utéseket felejtsétek el! SKILL SKILL SKILL SKILL ez a játék attól szép jó és speci az ultrajo skillektõl! A skillekhez még anyit minden karinak megvan a saját városa ahol a skilleket tanitó ipse sokkal több féle skillt tanit neked!

Aszem enyi! Ja a populácios var még ráér magas szinten a két oldal öli egymást orba szájba😊 annél többet én sem tudok ez is az egyik PVP forma mint a clan war.

Devil_Gy
lehet reggelni. pont most reggeltem 1 új accot

Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim

krampusz140
Ugy tom tobbfajta Aura van:S😄 De lehet hulyeseget mondtak😄
A death penalty-t meg ugy tod leszedni hogy amennyi expet vesztettel azt visszefejlodod(mutatja az expnel 1 piros csik)

Ha valaki felidegesít 42 arcizmod görcsöl. Ahhoz, hogy kinyújsd a kezed és pofán bazd , csak 5 kell(!!!)

Devil_Gy
az a populációs dolog a cabal off oldalon az mit jelent?
:S

Doomista
Bakker...Épp most szedem a játékot,és regizek be,erre pont a regizes vegen irja ki hogy registration closed...loginolni se lehet.closed 😞

VipJoco
Death penalty-t mivel lehet leszedni?

VipJoco
Options Auto attack

Sanko
enter

a mohának mindig a déli oldala fás

hogyan lehet chat-be írni?akármit nyomok, mindig valami menü ugrik elõ.
állandóan kattogtatni kell a mobon hogy folyamatosan üsse?

Nethyrrea
ütöd simán qa mobot ha jólemlékszem, és pár killt begyûjtesz.

Tufa
a combokhoz hogy szerezhetek spt, vagy az a része hogy müködik?

xt198
rájöttem nekem már van karim a closed betabol 😛
lvl4 õ talán warrior nem is tudom mi ez, meg lvl4 -es íjász.
mercury szerver. na majd leszek késöbb, csõ 😄

Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512

Gordis2k
Miért neked több is lehet?😊

krampusz140
Vki tudna dobni 1 leirast a Battle Aurakrol hogy melyik mit ad? (LvL 20 quest asszem😄)

VipJoco
4óra alatt lvl 10.5 <#hehe>

Devil_Gy
és a server túlterheltség miatt akad ki a gameguard betöltése után??? kétlem.

Gordis2k
KÖNYÖRGÖK MODERÁLD KI A 314 es commentet mert szétcseszi a browserem.

Gordis2k
Szerver tulterheltség tarts ki!!

Devil_Gy
plz help :S aminden ki van lõve és fagy:S

ReTeK
2 gépen is próbáltam mindkettõ BSOD <#sir>

Shadow42
Az install símán lefutott most kb 10perce updatel és 87%-nál tart.
Szal mindjárt

krampusz140
Tuzfalat kapcsold ki. hátha...

Devil_Gy
gameguardnal mindíg kékhalál lesz az eredmény😞 nem tud valaki megoldást:S megõrülök.

Es hogy a fraszban kell it klanokra keresni?😄😄 V. csak siman maszkaljak aztan majd csak talalkozok v.kivel?😄 Amugy eddig bejon a game^^

WTB Titanium Katana +0 Clean Slot!! Pm: Nubyy, Felfaztam, Noumena. Felfaztammal nem biztos, h rogton valaszolok, tobbivel valoszinu.

Sanko
még hogy a szöveg nem fontos 😄

a mohának mindig a déli oldala fás

Gordis2k
Poénkodunk poénkodunk? Nem ugy van az! Elõbb ad be irásos kérvénybe és fizest be a poénkodási illetéket! MAGYARORSZÁG nem enged a lazaságnak!

krampusz140
Jolvan na scak poen volt😄😄

xt198
tûzfal ok, file check ok. driver ok.

Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512

Nethyrrea
tûzfal, valami? nyomtál file checket? talán driver. nincs több ötletem