Cabal Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lekaptam, install megvolt, update is.
Azonban mikor START CABAL-ra kattintok, mintha felbontást váltana és nem csinál semmit. Desktop egy ezredmásodperce tûnik el, de vissza is jön rögtön.
Mi a baj?
94.24-es nvidia drivert használok, AA,AF minden kikapcsolva, húzva sincs (már😄) semmi, mégsem hajlandó mûködni.
Volt valakinek hasonló problémája?
Ha valaki felidegesít 42 arcizmod görcsöl. Ahhoz, hogy kinyújsd a kezed és pofán bazd , csak 5 kell(!!!)
silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer
silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer
Ha valaki felidegesít 42 arcizmod görcsöl. Ahhoz, hogy kinyújsd a kezed és pofán bazd , csak 5 kell(!!!)
Repatarurgyán
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
やられたらやり返す。倍返しだ!
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Repatarurgyán
Upgrade kövek mindenhol drágák? marson a highot 1millbe árulják
NA:
Open beta mar nem törlödik.
Azt , hogy hova klikelsz nem mutatja.
Ha a hp poti is auto lenne mi lenne a jatek?
A combo lol ahogy irtam is kurva egyszerü:
Elnyomod a combo gombot bejön a kombo csik. Nézed mikor ér a futó csok a két csik közé és elnyomod minnél közeleb a második csikhoz annaál nagyob lesz és gyorsabb a skil. Utána megint indul a csik vársz mig oda nem ér nyomod a köv skilt(nem ugyan auzt mert az ugye még valszeg nem töltödött visza) aztán vagy a harmadik skillt vagy ha viszajott az elsõ azt. Ritmusosan és a skilleket ugy vadd hogy a kombora mindig legyen egy én 4 skilt kombinálok a komboba!
A magyarok 90% a a mercuryn játszik gyere át!!
Pet egyenlõre nem szerezhetõ mert még nem megy a szolgáltatás lassan egyesével teszik be az ilyen dolgokat 1 hét alat! Légdeszka motor pet stb. de lehet ezekért fizetni kell valamivel.
Azért nincs meg 20son mert ot mutatja be milyen jok a gyürûk... és venned kell egy +1 est aból ami hiányzik.
IGEN ÉN IS ÍGY ÉRTELMEZTEM HA NEM QUESTEL FEJLDSZ HANEM MOBÖLÉSSEL TÖBB ELOSZTHAOÓ PONT JÁR de lassabbb a szintezés na akkor hajrá😊
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
pls aki tudja irjon, mer akkor nem huzom eroltetve tovabb a karit ha ugyis torlik...
--31 es küldinél hol van a kincs ?-- zöld groce quest
Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim
DStein: köcce majd ránézek.
Ez kellene: 21, 65, 33
Ezt lehetett kihozni lvl20ra: 21, 64, 33
Mosolyogtam és anyáztam 😊
Látott már valaki ilyet?
Más: a skillpontok (sword, magic stb) szintje számít, hogy szintenként mennyi atribot kap az ember?
Csak ezért lett gyanús, idézet a hivatalos fórumról:
"
The more you use your skills the quicker they will level up and high level ranked skills is what you want! Not only are higher skills stronger and faster but it also levels up your stats every time you 'Rank Up' sword or magic skills, so if you was a G.Master at level 60 you would easily be able to wear level 80 equipment. Getting up your skills requires you to hunt enemies rather than doing quests.
"
Vagyis ha skillben lépek, több atrib pontot kapok...?
Az normális szerintetek, hogy lvl20on nincs annyi ability pontom (str, int, dex), hogy nekikezdjek a battle aura kvesztnek? Pont egy ponttal kevesebb jutott, mint az elõfeltételhez kellene 😊
Btw mi a magyar klán neve? Egy RangersofHungary nevû klánnal már találkoztam, meg láttam pár HUN nevû emberkét is 😊