7396
Cabal Online
  • RayL
    sziasztok. elkezdek már cabal ozni :) kipróbálom milyen. melyi kszerverre mennyek? melyiken van sok magyar? + lesz klánom is? :D
  • nubyy
    Hat nalatok:D Mercuryn nem surun latni, piacon lattam eddig vagy 5x, meg ma lattam egy fb-n, es volt hozza cape is.
  • Razuel
    A mithril cucc se olyan ritka már.. haveromnak van is egy mithril GS-e ^^
  • CactuS007
    Jah az eléggé "elrontott" kisérlet lehetett.Gondolom Critical rate vagy valami hasonlót szeretett volna,de skill xp jutott:) Mondjuk szerintem ember nincs aki 75 millát áldozna 1 adeptes rucira,főleg,hogy SSben is ugynaúgy lehet skillezni
  • Nethyrrea
    asszem a sirsins nevű gyereknek exodusban olyan van már.
  • Nethyrrea
    eddig a leg meglepőbb item amit valaha láttam eladót, az egy slotos mithril coat volt +0-ás, és a slotban ADEPT volt! (+4 skill xpvel :O)

srác 75 misiért árulta
  • nubyy
    EU-s Cabal csak anyibban mas, h gyengebbek a karik. Mithrill cuccok vannak mar itt is, akkor van hozza cape is. Az mas, h enyhen szolva ritka:D
  • sanyiiiii
    Az updateben elméletileg megkapjuk a magasabb xp-t és dropot is ami a koreaiaknak van. Legalábbis Games Conventionon vmi ilyesmit beszéltek. Szóval no para.
  • Doomista
    Hát ha ez télleg bejön,akkor ugrálni fogok mint a nyuszi !
    Örülök ha addigra meglesz a 100 lvl,nemhogy a 150 :S Mi vár még rám.
  • CactuS007
    Valahol olvastam, hogy ha minen igaz,akkor 7 hét múlva jön hozzánk is az update (lvl 170es limit,mint a koreaiaknál) Akkor már tuti lesz +8.Egyébként a +7es köpenyek inkább felbecsülhetetlemn értéküek, legalábbis én még nem láttam embert aki eladná asajátját (Nem,mintha lenne rá keret, minden pénzemet a craftba ölöm per pill :S )
  • Doomista
    AZ EU-s cabalban amivel toljuk ott a max a +7...+8 az most nemtom hogy koreai,angol vagy mind a 2 változtaban van,de lesz eusban is biztos jó soká :)
    de akkor már az mennyi lehet,hamár az eof+7 minimum 100 mill,max 400 mill.

EOF +8 1 MILLIÁRD :D

a.masterre nekem 11 millem ment el skill addolásra,de asszem volt egykis vissza fejtés is.ha jol számoltam akkor kb 16 mill lesz a gmaster.
  • nubyy
    http://img59.imageshack.us/my.php?image=cazooooooooooooooojp2.jpg

EoF+8

V.melyik csak mukodik
  • nubyy
    Belepesre 1xu megodlas: ha van alatta/folotte egy szabad ch akkor arra mesz es 1xre nyomod meg az entert es a fel/le nyilat, be fog menni. Van +8-as cape, az megy Mithrillhez. Kesobb nem csak varos nincs, hanem meg war zone is, szal nem art figyelni. G.master meg nem veszes, utana gazosabb egy kicsit.
  • Shadow42
    Oksa, akkor kérek egy nagy adag türelmet, DE MINT A VILLÁM!!!
  • Shadow42
    Olvasd végig a fórumot, tuti minden kérdésedre találsz választ.
  • Nethyrrea
    naja de pl ahogy te is mondtad a +5-ösök legtöbbjét már lassan utánadvágják annyi van belőle, szóval hacsak nem benézte a dolgot vagy télleg +7/+8 (létezik egyáltalán +8-as?) keres, akkor télleg nemértem miért nem talált, akár bármelyik csatornán
  • Doomista
    +6 eof a legritkább, +6 eos eogot többet láttam mindig.közben van már +6 eof sálam,sikerült vennem 24 millért ! +7 eofba meg beletörödtem,hogy nem lesz meg,inkább gyüjtök deszkára.nahmeg a gmaster skillek sem lesznek olcsok...:)

nah meg az utolso 3 pályánál nincs map,ez azért kicsit lehangolo ... nah meg város sincs,ágr :(
  • CactuS007
    Azért +7,+8 hiánycikk :D "fosásig" csak a +5ösökből van bár mostanság a +3 is egyre több van a +4 viszonlag ritkább,de azért azt is találni 12őt a c2őn.+6 szintén van mindig 3-4 darab,csak 22 és 32 között változik az áruk :S
  • Nethyrrea
    pl ez a fórum itt.
  • Doomista
    Én az elmult hétben max 5 percet vártam egy nap hogy bejussak,semmi nehézség nem támadt e felül,vártam figyeltem,és mikor csak egypillanatra nemvolt piros,máris bent vagy...CSAK UGYE VAN RENGETEG TÜRELMETLEN EMBER,AKI NEM BÍR MAX 5 PERCET VÁRNI .........
  • Vlala #1905
    Totál új vagyok itt. Nincs valami FAQ, vagyilyesmi, amiből - valószínűleg láma - kérdéseimre választ kaphatnék?
  • TuxiBuxi
    Én általába rákattintok és folyamatosan nyomon az entert általába 1-2 perc múlva valaki kilép te meg be szóval csak várni kell meg figyelni nehogy bemenyenek elötted :)
  • Shadow42
    Adjatok már egy tippet, hogy lehet a Trade szerverre belépni, én eddig csak pirosnak láttam. Sosem engedett belépni, mert teli van..
  • TuxiBuxi
    hát bazzeg elhiszem csak nem látom :)
  • Nethyrrea
    ezt nehezemre esik elhinni hogy sosincs senkinél, fosásig televan a trade channel epaluette árusokkal.
  • TuxiBuxi
    Hello én a mercuryn élek :) és én soha se tudok köppenyt szerezni pedig sokszor vagyok a trade szerón vagyok és soha se találok senkinél .Szóval Elmondaátok hogy honnan a búbánatos kis **** omból szerezzek Köppenyt ??
  • Razuel
    De kis hazánkban is elérhető a telefonos rendelés, csak az 2500ft helyett 4k körül mozog.. asszem..
    Szóval a hivatalos oldalon bejelentkezel az accoddal, rányomsz, hogy "BUY NOW"..
    Kiválasztod a 2500 cashes cumót.. continue (a jobb alsó kockába az SMS Payment mellett).
    Bejön egy új oldal, ott kiválasztod a magyart utánna a premium phone-t
    jobb oldalon kapsz egy kódot és egy számot.. felhívod a számot és ha kéri a kódot beírod. Aztán asszem azt mondja, hogy várj és ilyen zene megy a háttérben.. ezt megvárod aztán nemtom majd lesz valami.. xD
    (megjegyzés: vodafone-t valamiért nem szereti szóval azzal nem tudsz rendelni ^^)
  • sanyiiiii
    Ha jól tudom kishazánkben ez a lehetőség nem elérhető.
  • tomiboy1989
    Hali lenne egy kérdésem szeretnék venni 2500 cabal pénzt mobillal de nem tudom mit kell csinálni!Addig eljutok hogy kiválasztom a 2500-t,ésa kkor rákattintok a CONTINUE gombra az Other Payment Methods mellett!Help valaki!
  • sanyiiiii
    Itt érdemes nézelődni ha dropokra vagy kiváncsi.
  • Nethyrrea
    mi, ug-hez nem is fogod látni hiába van meg a map, csak a kis radarodon
  • Shadow42
    grrrrrrrr...
    Kép
  • Shadow42
    A kérdés a következő képen látszik, az az nem látszik, de miért is nem?
  • Shadow42
    Ja, elvileg...
  • Razuel
    +6os cape droppok?
    Azokat "elvileg" UG-ben a spector, wraith és forgottenben az összes mob dob :P
  • Shadow42
    Azért érdekelne, hogy merre vannak ilyen Drop-ok.
  • Doomista
    eos-ot én 26 milláért láttam,eog-ot meg 28 milláért :)

meg egy shadowtitanium blade +6-t árult a gyerek 4 milláért,szrnt frankón megéri,de nekem nem nagyon volt szívem megvenni :D

• CactuS007
    Jah 20ért az olcsó:P EoS+6 viszont 20-21értr már elég gyakran kapható EoG+6 meg 25 alatt ne nagyon van,de inkább szeretik 28-32 között kitenni
  • Doomista
    embertől függ :P

eof +6-t láttam 20 millért,ááá akkor nemtudtam még hogy mennyit ért,megkellet volna vennem,most csak 26 millért láttam :D
  • sanyiiiii
    Hát mercuryn is a 200 is olcsó az offical fórumozok szerint:P