Cabal Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Kizárólag azt befolyásolja, hogy milyen kinézetû az aurád, ha bekapcsolod a battle aurát. Semmi más jelentõsége nincs 😊
Nekem a szél világoskék 😊
silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer
+ a skill adept ... = nekem 58 on igy hogy =2buff+18 adept+kb 260 min dmg igy 15-20 perc 1 skillfejlödés
silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Igazabol minél gynegebb cucc kéne mert ugyis kis szörnyeket fogok daralni gyengusz low mana low cd skillekkel mert azt jobban lehet spammolni xD
Nekem wind lett, ez esetleg azt jelenti, hogy a wind spellek hatékonyabbak (amúgy is azt használnám, mert annak legnagyobb a range-e 😊?
(fene, hogy nincs szerkesztés itt, postspam...)
A bike ugyanilyen, attól mert még a jogsid meglesz, nem lesz motorod is egybõl.
JAA amugy a cabal is kezd tulterhelt lenni mint a silkroad me délután lehetetlen fel jutni
plz help valaki
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Aramidbõl láttam leginkább teljes szeteket, az alatt nem nagyon találkoztam vele. Szóval olyan 45tõl lehet ilyenben kényelmesen szaladgálni (ráadásul az aramidnak az ára se volt egetrengetõ, kb 1,5 milla).
Elõször is kb mennyi az a pár pont azzal arányosan amit alapbol kapsz? Tehát mondjuk egy adept cucc ad 3 plusz skill xp per cast. De mennyi jár alapból egy skill használatért? Nah arra akarok kilyukadni hogy mennyire érik meg ezek?
Másik hogy a legkisebb ilyen cuccok milyenek? Mert pénz lenne rájuk csak hát olyat nem látok amit kb lv40 alatt be tudnék rakni én meg 28as vagyok:S
Szeretnék skill rankot farmolni hogy durva legyen pici forszblédöröm<#vigyor>#vigyor>
Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury
Ha valaki felidegesít 42 arcizmod görcsöl. Ahhoz, hogy kinyújsd a kezed és pofán bazd , csak 5 kell(!!!)
Dunhike (Officer) emberkéhez kell menni Desert Screamba,itt 2 féle dolgot lehet választani,a Levelling up, 1 st (combo) és a The Commitee's Request...Itt egyiket sem értem mit kellene csinálnom :S
Viszonylag nálam 1 óra volt 9 lvlrõl 10re menni,esetleg valaki tud valamit hogy gyorsabb legyen ? Gondolom questek 😊 Vagyis most a sárgával szinezett nevû mobokat gyilkolom mindig,meg a narancssárgásakat.
Nagyon jo játék !
WTB Titanium Katana +0 Clean Slot!! Pm: Nubyy, Felfaztam, Noumena. Felfaztammal nem biztos, h rogton valaszolok, tobbivel valoszinu.
Sajna leveték😞
Majd holnap után😊
Ha valaki megtalálja pls link ide.
Illetve kit keressek Klán ügyben és merre?
CABAL Online - The Revolution of Action | Server: Mercury Char: TrefiliodelaSaga - lv11x Wizard | Rank: Transcender | Completer Guild: TerrorisT | Nation: Procyon
most inditom a cabalt...felrakja a javitast...beiroma nevem es a jelszavam es nem enged be...kb egy villanasnyi ideig latszik kiirva az hogy: You have been disconnected from server...
szal akkor meg nincsenek kesz vele vagy csak nekem nem jo valami??