Cabal Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nethyrrea
hogy én hogy utálom ezeket a küldetéseket amikor be kell menni az 50+-os erdõbe greenben.... (vagy mennyi)

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Doomista
Van olyan hogy egy erõs nagy karis ember tudja huzni a kisebb lvl-s karit ?

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

elõtom hivni a jukeboxot, átvannak nevezve ogg ba a fájlook a playgombra kattintok de a zenét nem játsza le, csak ami alapbol benne volt/van

Tufa
mint minden másik auránál 😉

Nethyrrea
nekem sikerült a freezing aurát kapni ismét (anno 7napos triál accal is azt kaptam). jóság, duplát sebzek mobon amíg rajtam van 😄D

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Doomista
Giant Beetle's lair ---> Egy quest,ez hol van ? :S

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Gordis2k
Ez igy van a bufftol is nõ

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Hivatalos fórumon azt írták hogy teljesen független a dmg-töl, csak az a lényeg h castolj:S

Sanko
ez kérdés, csak lemaradt a ? jel <#miaz>

a mohának mindig a déli oldala fás

Találtam megfejtést az aura code-ra.
Kizárólag azt befolyásolja, hogy milyen kinézetû az aurád, ha bekapcsolod a battle aurát. Semmi más jelentõsége nincs 😊
Nekem a szél világoskék 😊

HencStein
ami hogy 43 kell igy nem rosz 😄

silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer

HencStein
Skill fejlödés : 30dmg enként 1 pont + erre jön a buff ami add 0.5 öt
+ a skill adept ... = nekem 58 on igy hogy =2buff+18 adept+kb 260 min dmg igy 15-20 perc 1 skillfejlödés

silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer

Rise Against
lenne egy kérdésem, a combo skillnek mi haszna van, vagy hogyan kell rendesen használni? mert én várok, és amikor jó helyre ér a csík elnyomom a skillt, amit be is visz, de semmi értelmét nem látom, mivel annyit csinál, hogy lesebez ugyanannyit, amit alapból a skillel sebezne. Szal nem értem, mert hülye vagyok hozzá.

GamerAdams007
Ez engem is érdekelne... Warrioromnak Aqua Code-ja van, Wizardal meg még nem jutottam el odáig.

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Dejo, akkor huzhatom fel magam 45 köré skillfarmolás elött:S
Igazabol minél gynegebb cucc kéne mert ugyis kis szörnyeket fogok daralni gyengusz low mana low cd skillekkel mert azt jobban lehet spammolni xD

Már kérdezte valaki lentebb, de engem is érdekelne, mire jó az aura code?
Nekem wind lett, ez esetleg azt jelenti, hogy a wind spellek hatékonyabbak (amúgy is azt használnám, mert annak legnagyobb a range-e 😊?
(fene, hogy nincs szerkesztés itt, postspam...)

Kell hozzá egy cucc, amit dropból lehet találni (vagy venni az item mallban kpért majd). Anélkül csak a jogsid van meg hozzá, de nincs deszka, amit használhatnál 😊
A bike ugyanilyen, attól mert még a jogsid meglesz, nem lesz motorod is egybõl.

ja a mercuryn vok és a nevem :nevemsenki ha valaki meglát vegyen fell bádiba thx
JAA amugy a cabal is kezd tulterhelt lenni mint a silkroad me délután lehetetlen fel jutni
valaki mondja má el nekem hogy tudnám használni a légdeszkát me valami izét kíir ha rékatintok 😞((
plz help valaki
Gordis2k
NEM LESZ WIPE!!!😊 Csak, hogy ne agodjatok😊

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Szerintem megéri, nekem teljes aramid adept setem van most (fegyver, ruha, cupõ, kesztyû, sapka) és eddig egy szint alatt léptem 1 skill szintet, most legalább 2t lépek egy szint alatt 😊
Aramidbõl láttam leginkább teljes szeteket, az alatt nem nagyon találkoztam vele. Szóval olyan 45tõl lehet ilyenben kényelmesen szaladgálni (ráadásul az aramidnak az ára se volt egetrengetõ, kb 1,5 milla).

Nah akkor kérdések adept cuccokkal kpacsolatban:
Elõször is kb mennyi az a pár pont azzal arányosan amit alapbol kapsz? Tehát mondjuk egy adept cucc ad 3 plusz skill xp per cast. De mennyi jár alapból egy skill használatért? Nah arra akarok kilyukadni hogy mennyire érik meg ezek?
Másik hogy a legkisebb ilyen cuccok milyenek? Mert pénz lenne rájuk csak hát olyat nem látok amit kb lv40 alatt be tudnék rakni én meg 28as vagyok:S
Szeretnék skill rankot farmolni hogy durva legyen pici forszblédöröm<#vigyor>

Devil_Gy
nyomod a j-t a gameba és ott lesz a jukebox. ott tudod lejátszani

Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim

nekem nem játsza le hiába raktam ogg ba õket :S

HencStein
winamp

GamerAdams007
valaki nem tud egy olyan progit amivel tömegesen lehet ogg-ba konvertálni mp3-at?

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Devil_Gy
palástot hogyan lehet szerezni?

Nethyrrea
hát ezt most így látatlanban nemtom elmesélni, meg emlékezetbõl, de ha esetleg csinálsz egy screenshotot a quest leírásról és bepostolod ide akkor lefordítom pikkpakk

Open Beta ends this Wednesday, 27th June. There won't be any kind of wipe, don't worry.

Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury

quad
meg mindig keresek guildet pls pm me! 😄

HencStein
Ne csináljatok personal dungeonos küldiket jobb ha rám halgatok 😄 naon gáz 😄

krampusz140
LoL most akkor wipe lesz?:S

Ha valaki felidegesít 42 arcizmod görcsöl. Ahhoz, hogy kinyújsd a kezed és pofán bazd , csak 5 kell(!!!)

VipJoco
Upsz bocsika az értelmes hozzászolás volt. De a kérdés magáért beszél <#vigyor5>

VipJoco
Santantica ez ezer 100% ?

Doomista
megakadtam az egyik questnél...:

Dunhike (Officer) emberkéhez kell menni Desert Screamba,itt 2 féle dolgot lehet választani,a Levelling up, 1 st (combo) és a The Commitee's Request...Itt egyiket sem értem mit kellene csinálnom :S

Sanko
oh....beta után wipe

a mohának mindig a déli oldala fás

Doomista
wwááá igy télleg nagyon jo,és a questek is jok 😊

Doomista
oksa

GamerAdams007
csináld a questeket az a leggyorsabb fejlõdés

Mire jo az aura code?...
Devil_Gy
pici tömör fordítást plz. nem vágom az englisht annyira 😞 Ty.

Doomista
Mercury-KaBuToKa-lvl 10-blader,most mék majd át a hunters magyar csapatba.
Viszonylag nálam 1 óra volt 9 lvlrõl 10re menni,esetleg valaki tud valamit hogy gyorsabb legyen ? Gondolom questek 😊 Vagyis most a sárgával szinezett nevû mobokat gyilkolom mindig,meg a narancssárgásakat.
Nagyon jo játék !

Astral Board csak fizetosoknek lehet v. masnak is? Mert a "jogsi" mas megvan ra, csak kulcsot ker.

WTB Titanium Katana +0 Clean Slot!! Pm: Nubyy, Felfaztam, Noumena. Felfaztammal nem biztos, h rogton valaszolok, tobbivel valoszinu.

Gordis2k
Kint volt az oldalon 3 hétig de minyá megkeresem!!

Sajna leveték😞
Majd holnap után😊

Ha valaki megtalálja pls link ide.

Shadow42
Az mitõl van hogy a jeges pályán. blood Ice vagy mi a csontiknál ha megüt kétszer, nem tudok potit inni. hiába nyomom neki mintha lebénulna és a 3. ütésére meghalok. Ja lvl 22-es magus.
Illetve kit keressek Klán ügyben és merre?

CABAL Online - The Revolution of Action | Server: Mercury Char: TrefiliodelaSaga - lv11x Wizard | Rank: Transcender | Completer Guild: TerrorisT | Nation: Procyon

HencStein
megha a patch server a login serveren van akkor gg mert tulvan terhelve a patchelések miatt

HencStein
elviekbe a masinába tolnak még 1-2 vinyot hogy több szerver legyen

Tufa
Gordi hol olvastad hogy mit kap majd pontosan aki fizet?

Nekem meg egy olyan h azt irtak 1 oras lesz a mai javitas ami magyar ido szerint 16:00kor kezdodott..(legalabbis akkor kapcsoltak le a szervert)
most inditom a cabalt...felrakja a javitast...beiroma nevem es a jelszavam es nem enged be...kb egy villanasnyi ideig latszik kiirva az hogy: You have been disconnected from server...
szal akkor meg nincsenek kesz vele vagy csak nekem nem jo valami??
Hellosztok, lenne egy kérdésem. Elkezdtem játszani a Caballal, de furcsa nekem, hogy fizetõs után ingyenes a game. Ingyenes is marad, vagy csak egy ideig ingyene, mert ha fizetõs lesz , akkor nem gamelok vele. Köszi elõre a választ.