7396
Cabal Online
  • Zarache
    persze hogy johetsz csak Nethy meg phoee kulon van nicetol meg tolem a kovetelmeny a dbl trans es utana meg kell varnod amig beajanlanak oda
  • DStein
    Skillhúzáshoz mindegy mekkora a skill, csak használni kell. Én a novice skillek közül az egyiket ajánlom (FAnak frozen arrow, vagy mi ideális), amit lvl9re kitolsz és akkor a cooldown annyi, mint a cast time (azonnal lehet újrahasználni). Kipöckölöd a hotkeyét és keresel eccerű mobokat (szürkéssárga) amiket halomra ölhestz (novice skill, tehát nem hal meg a mob azonnal).
    Vagy a másik lehetőség, hogy csinálsz magadnak egy combo sorozatot 4 gyors skillből (FAnál 1.2 sec) és dungeonban folyamatosan combózol sok életes monsztán (ez a gyorsabb, de fárasztóbb megoldás, az előzőt lehet félzombi üzemmódban is csinálni, itt figyelni kell combókra).
    Tehát skill, skillszint mind1, csak használni kell a skilleket.
  • sanyiiiii
    A lényeg az hogy gyors skillek legyenek, és kombózz amikor csak tudsz.

Ajánlott hely: ghost ship party dungeon. 70-es szint környékén szinte semmi xp-t nem kapsz, viszont sok a hpjuk lehet rajuk kombozni:)
  • MarketingMan
    Nem tudná valaki megmondani h a skilleket hogyan lehetne gyorsabban húzni??.... elvileg akkor is gyorsabb ha lvl20-as alapskilleket használok...mer elég sokan így csinálják...úgyhogy ki is nyomtam két alapskillt 20-asra... Ez tényleg jobb így??..

Jah és amúgy én is szívesen belépnék az Exodus klánba de fogalmam sincs hogy kit kéne megkeresnem...és h mik a követelmények...:S
  • DStein
    Zarachi, én is mehetek még mindig oda?
    (Danagor vagyok amúgy :)
    Akartam már keresni a főmuftit nálatok, de mindig inkább farmolni mentem :D
    Nethy, a feltétel gondolom, hogy Procyon legyél...
  • sanyiiiii
    Jimbu pár cucca:P
  • Nethyrrea
    oda mi a követelmény?
  • Zarache
    Nethynek teljesen igaza van a 2slot uberel mindent megha lv99-s set is az 3 slot meg a legjobb mutatok is nektek egy 3 slotos helmet ez egy elegszep kis darabb :)

Nethy huzzal bele hogy atgyere masik guildbe :)
  • Nethyrrea
    jah és catalystoknál ha az adott item +-os, az növeli a siker esélyét.
  • MarketingMan
    Jaj és egy dolgot még elfeljtettem.... hogy a lvl2-es enchantnál mivel csak force core kell...mi szabályozza h mennyit kell betenni?... Vagy ha 2 helyett 3-at raksz akkor valószínű h jobb ench-et kapsz?...
    Na feladom itt a leckét keményen a sok kérdéssel...:))
  • MarketingMan
    Hm...köszi h elmagyaráztad...sokat segített... :)).. nagyjából sztem sikerült felfognom csak ez a catalyst ez tulajdonképp micsoda?...mert a táblázatba úgy írja mintha egy másik cuccot kéne betenni/ami gondolom nem kell h slotos legyen/...bár ez még nem tiszta...
    Jah meg így érthető nagyjából az 1 slot...de több esetén mi a helyzet?... Ha betöltöd az első slotot egy enchantal akkor indul a kísérletezés a másikkal vagy a harmadikkal??..
  • Razuel
    Én eltudom..
    Vannak a lvl1es enchantok.. és vannak a lvl2es enchantok.. (Ezt flasheld meg)
    Ahhoz, hogy enchantot tegyél a cuccokba kell force core és egy slotos cucc (amibe az enchet rakni akarod)
    Odamész a core alchemisthez.. rákatt az upgradera.. bejön egy ilyen rácsos mezős cuccos oldal.. az első négyzetrácsos részbe belerakod az enchantolni kívánt cuccot, középre a force corekat jobb oldalra meg a catalistet (ezzel szabályozni tudod, hogy mit rakjon a cuccba)
    Catalistet csak a lvl 1es enchantokhoz használhatsz.. ha lvl2es enchantot akarsz a cuccba rakni, akkor 2 vagy több force core-t kell a középső részbe rakni és akkor esélyed lesz rá, hogy lvl 2es enchet ad..
    A lvl 2es encheket nem lehet szabályozni.. randomba ad egyet, ezért drága az ampos, crit rate-s cucc..
    sok sikert hozzá.. kelleni fog ^^
  • MarketingMan
    Valaki elmondaná nekem nagyvonalakba h hogyan lehet a slotos cuccokat upgradelni?..... skillamp-ra critical-ra és sok egyéb finomságra...
    Csak mer sajnos fogalmam sincs hogy kell....pedig most már neki akarok állni megvenni és megcsinálni a settet.....
  • DStein
    B1fet én egyelőre kerülöm, túl sok xp :D
  • HencStein
    b1f-be soloztam 1 edül ott nekem kiesett 2 set 2 slotos osmi
  • DStein
    Kell sok map part és menni LiDbe farmolni. 6ból 4szer esett duplaslotos a végén nekem, ebből 2 armor, 2 egyéb. 20 perc alatt végig lehet szaladni izzadás nélkül (na jó, legalább is nekem már nem izzadás :D ).
  • Nethyrrea
    az armor az elég gyakori, de a kesztyű/sisak/csizma....azok miatt fájt a fejem.
  • DStein
    Én már lassan két hete nem tudok eladni egy nyamvadt üres kétslotos somium battlearmort :/
    Pedig 450ért árulom a piacon :D
    Kesztyű és sapka valóban kevesebb van, meg többe is kerülnek (1,5-2 milla). De még mindig könnyebben pótolható, mint egy elcseszett terra armor (mondjuk alz drop lett bele skill amp helyett upgradekor :D )
  • seaedge
    Zsir, megint a bot rovidebb vege jutott...
    Pedig mar csak 3 kocka kellett volna a 106-hoz.
  • Nethyrrea
    hát azért ígyis jó 2 hét keresgélésbe került mire jó drágán ugyan de tudtam szerezni üres 2 slotos osmi szetet magamnak amibe azt raktam ami nekem jólesett....

azért van osmiumban több ember mert afölöttibe 2 slotosat találni olyan mint a lottóötös, márpedig egy 2 slotos armor bónusza messze felülmúlja egy nála jobb de 1 slotosét/slotnélküliét. szerintem
  • DStein
    Szerintem azért vannak sokan osmiumban, mert abból sok van.
    Ami nagyot dob, az lvl2es upgradek (skill amp, crit rate). De az ritkán jön össze. Osmiumból van egy rakat a piacon, lehet velük próbálkozni. Nem véletlen, hogyha valakinek van egy +ampos titánium kesztyűje, azt fogja majd hordani 150en is, mert többet ér, mint egy bármilyen más slotos mitril.
  • MarketingMan
    Hát jah...ezt én is értem...de Razuellel értek egyet abban h sztem is inkább akkor már magasabb szintű ruhába tolok slot extendert...bár ki tudja...
    Amúgy meg az h 130+ fölött érdemes csak craftolni...hááát... lehet... De sztem azér a 150 milláért amiért összerakják annyiért simán lehet venni is... A legbrutálisabb cumók kb pontosan annyiba kerülnek...
    Pl a minap láttam egy redosmi gs +7-est és asszem még critical rate és dmg + 10 vagy 20%-is volt benne...már nem emlékszem pontosan...
    És az a kard volt 140 milla...
    Persze biztos h van jobb csak azt már nem 150 milla kikraftolni:)
  • Razuel
    3 slotos osmot, high slot extenderrel lehet csinálni.. de az sztem nem normális aki belerakja egy osm ruhába.. akkor már belerakhatja egy slotos shine vagy egy mystic ruhába és lesz egy 2 slotos 99+os ruhája amiből megint csak nemsok futkos a game-ba, így az értéke elég nagy.. :P
  • Zarache
    3 slotos mithrillre a esely kb 0%
    es a craft igen is megeri csak nem ezen a szinten 130+ folott eri meg mert pls egy jo cuccot mar 150m-ert gyartanak le :D
    Marketing egyszeru hogy miert vannak altalaban Osmiumban a slotok miatt
    mert 2 slotos setjukvan igy tobb bonuszt raknak osszes mig SG 1slotos csak
    es van olyan is akinek 3 slotos Osmiumja van :D
  • Zarache
    a Styler kari az az aki critcal ratera es critical dmgre is koncentral ok a stylerek
  • MarketingMan
    hát jah..valószínüleg ez lesz... Amúgy nekem is most a titanium cumók közül 1-2 erősebb mint az 1 slotos osmium... különösen a cipőm..
  • sanyiiiii
    Egész egyszerűen egy 3 slotos crafted osmium erősebb mint egy egyslotos nem crafted shineguard.
  • MarketingMan
    Ja és nem tudja valaki h shineguard cumókat milyen mobból/bossból lehet kiverni?.....
    És ha már az ilyen sokat emlegetik itt a mithril és egyéb "legendás" cuccokat...az a meglepő h egy csomószor még 150-es listavezető karik is osmiumba járnak....:).. Elég fura...de ezek szerint valaki szerint azzal is el lehet boldogulni... és nem csak pvp-re veszik fel megtévesztésként...mint ahogy azt sokan teszik az alacsony szintű armorokkal..XD... hanem egyszer kifigyeltem 1-2 150-es karit /Abel-DustBit3/ és a questeket...meg dungeonokat is ilyenbe nyomják...:S..
  • MarketingMan
    Hát igen....kraftot én se másnak csinálnék(annyi pénzért) hanem csakis magamnak...
    De sztem úgyis az marad h a talált cuccokat eladom boltban vagy piacon(pl az epalokat) és abból veszek cuccokat...bár nem lesz egyszerű
  • sanyiiiii
    Pont ezt próbálom elmondani hogy itt a craftnak nem a pénzszerzés a lényege magas szinten hanem hogy magatoknak megcsináljátok a legjobb cuccokat... És tényleg riszpektje lesz a krafternek a guildban.
  • HencStein
    ui: csak ékszereket éri meg craftolni semmi mást
  • HencStein
    nálunk ez ugylett megoldva hogy ékszereket csinálnak. azokba öljük a pénzt.meg cucot igy rof/g/s meg aog etc +8+9+10 sokkal gyorsabban megkapjuk a mithril cucot meg ki lehet farmolni
  • Nethyrrea
    3 slotos mithril? még 2 slotosat se láttam soha.

egyébként ott a kulcsszó. nagyobb guildek. csak ott éri meg kraftolni, mert egyébként nincs az a pénz amiért a szükséges alapanyagokat össze tudnád szedni, és csak ott van annyi ember hogy kellő mennyiségűvel el tudjon látni (arra alapozok hogy eddig ilyen cuccokat kb mennyit találtam játék során)
  • sanyiiiii
    Hidd el egy idő után a nagyob guildok tömni fogják pénzzel a craftereiket mert pvpben mondjuk miden kis csepp bonusz számítani fog később amit a craftok adnak. De egyelőre még a top cuccokból (2-3 slotos mithril :) ) az egyszerű halandónak álmodoznia is alig szabad nemhogy még craftoljon belőle ami jó eséllyel nem is sikerül.
    A cabal craftrendszerében miért is van ilyen sok fail esély? Nos azért mert itt van értelme a magasabb szinteken. Nem úgy mint a legtöbb MMO-ban, ahol eg raid bossból simán ki lehet ütni az ugyanolyan/ jobb cuccokat mint amit kraftolni lehet. Viszont cserébe igenis meg kell szenvedni a craftolással, ha nem így lenne akkor igen hamar mindenki iszonyat táp cuccokban szaladgálna...
    persze ez csak az én véleményem.
  • DStein
    Általános vélekedes most már a hivatalos fórumon, hogy kraftolni egyszerűen nem éri meg. Hatalmas pénznyelő, de megélni belőle nem lehet.
    Akik spéci osmium vagy nagyobb dolgokat gyártanak, rengeteget buknak egy-egy krafton. Annyiért, amennyibe került, senki nem veszi meg. Főleg a lényeges alapanyagok (shape/disc és persze az upgradelt cucc) hiánya az ok. (ráadásnak ott a magas szintű nagy failure esély)
    Szóval a kraft nagy lofütty jelenleg, csak akkor érdemes nekiesni, ha tényleg tele vagy lóvéval (200+mill) és olyat csinálsz, ami neked nagyon kell (pl egy ruha). De piacra gyártani nem érdemes.
  • MarketingMan
    Amúgy ne nézzetek amatőrnek de én eddig egyetlen egyszer craftoltam még csak és...igazából nem is tudom h hogyan lehet cuccokat gyártani...pl a alotos cuccokkal hogyan kell bűvészkedni meg ilyenek... ahogy így olvasgattam biztos tuti amatőrnek nézel majd....de eddig mindent megvettem és nem csináltam egyet sem... Amúgy ezeket hogyan kell?
  • Nethyrrea
    és akkor még nem vettél magadnak osmium 2slotos szettet, és akkor még nem upgradelted fel őket....

azért megy itt a pénz. skillekben (upgrade) javarészt még az amasternél vagyok elakadva hiába vagyok már gm, de a többi kiadás miatt egyelőre nem értem utol magam.
  • MarketingMan
    Hát lehet h van benne valami amit mondasz....de én inkább arra céloztam h sokan még a meglévő lehetőségeket se aknázzák ki...és így pláne h nincs lóvéjuk... Meg most már UndeadG-ben lehet találni pár osmium cumót is...főleg ha partyba nyomom a klántagokkal... És hát a legalapabb osmium cipő/sapi/kesztyű/armor is 50-75 rongyért elmegy a boltba... Szal így mégjobb... de amúgy most néztem én is h G.Masteren ha bejönnek az új upgradek akkor szép összeg fog elmenni....
  • Razuel
    b1f trükköket énis tudok..
    b2f trükköket nem mert még nem voltam b2f-be de ezt már mondtam..
    mithrill fegyó készítse.. biztos nagyon izgalmas, de nem nagyon tud érdekelni.. xD
    nemtudom a droppokat? mintha ebbe olyan sok féle drop lenne..
    war serón csatáztunk épp eleget a capellákkal.. hát mondhatom nagyon jó amikor összegyűlnek a procyk lezúzzuk a capellásokat aztán 5perc múlva 2x anyi capellás lesz mint mi és elcsipáznak.. -.-
  • KapuBen
    miaza stylekari?