Cabal Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Meg mellé lehet ilyenolyan cuccokat, peteket stb venni. Meg ez nem havidíj , hanem teszemazt vesze xy cabalcasht azt barmire elkoltheted, nem kell feltetlen pl az befizetesre kolteni. Tehat mondjuk vehetsz egy petet ugy hogy nincs se silver se premium accod. Bár petet ne vegyél mert nem csinal semmit😄

Miért van az hogy elvileg 2 fajta pluszra lehet elõfizetni a silver meg a premiumra(azt hiszem ez a nevük,de nem vagyok benne biztos) de az oldalon meg nem 2 hanem 5 fajta összeget lehet választani?Mit ad akkor az a plusz három?Mert gondolom hogy a legkissebb a silver a következõ meg a premium.De a többit nem értem.
Crokin
A special skilleknél.

Repatarurgyán

Sanko
és hol ez a kombo skill? az a gomb amit meg kel nyomni...

a mohának mindig a déli oldala fás

nekem meg 1 volt a max 😄

Egyszerü a megoldás: még1 skillt bevonsz a comboba.

Nekem se volt sok sikerem eddig a comboval...
Általában nem sikerül monsztát váltani idõben. Meg rájöttem, hogy nem túl szerencsés 3 lassan töltõdõ skillel combozni, mert nem tölt vissza az elsõ, mire az utolsót elsütöm 😊

Nethyrrea
yóvammá, nekem eddig 7 combo 1 kill volt a legtöbb 😄

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nem kell beletenni, benyomod a kombo start nevü skillt és utana nyomogatod jokor a skilleket.

Shadow42
lvl 26-nál megkaptam mindkettõt. De újabb kérdés, hogy Skillt hogy teszek bele a Combóba?

CABAL Online - The Revolution of Action | Server: Mercury Char: TrefiliodelaSaga - lv11x Wizard | Rank: Transcender | Completer Guild: TerrorisT | Nation: Procyon

Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury

Nethyrrea
nemtom lotro-ban milyen. itt az van hogy benyomod a combo mode gombot, elkezd szaladni egy csík, és a megfelelõ idõben el kell nyomni a skillt, meg a következõt, meg a következõt, stb, aztán ha ügyes vagy, akkor.... afaxomtudja. bónusz xp, vagy csak jól néz ki? ezt sose vágtam.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Ez a Force Enchanter elég durva dolog, kegyetlen húsdaráló így a kari.

Sanko
egy kis infot lehetne a "combo"-ról? ez a combo nem olyan mint pl a LOTRO-ban?

Sanko
megy minden, valszeg csak ki-be kellett logolni...fent a hp alatt jelzi is, meg megvan a +inventori stb

Én platinumon úgy érzem, hogy adja a plusszot... Legalább is tegnap gyorsabban léptem 2 szintet, mint eddig szoktam 😊

Devil_Gy
ok ty
mivel én csak 28 vok ezért nem nagyon tudom az adept cuccokat tolni:S
Valami infó arról van hogy valóban kapom-e a 25% plus xp-ket(silver
acc) vagy 1enlõre még csak vakítás?

Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim

Ahogy hallottam a force shielder fõleg mobölésben jó (bemegy sok közés és üti mind).
A dummyt pedig csak az aktuális skill class 30%ig lehet használni ahogy tudom, utána kénytelen vagy mobokon gyakorolni. Szóval csak skill szintlépés után érdemes használni, utána már nem.

Győri Devi
sosem dummyztam mert sokan mondták hogy rossz inkább fejlesztem a szörnyeken. Vettem adept cuccokat és elég gyorsan fejlödik. Most 55ös vok és mindjárt expert 😊

やられたらやり返す。倍返しだ!

Devil_Gy
valaki próbálta már 1ébként a dummy-t?

Devil_Gy
jah és 900 mana poti. valami el van baszva ott. azt írja hogy : u cant gain sword xp whit training dummy. amitz nem értek hogy mié?:S 28 vagyok app skillekkel.

köszi.Amugy a "Force Shielder"kari milyennek számít?

Nethyrrea
max ha te stunolod elõbb. asszem. nemtom melyik attribute segíthet ez ellen.

tegnap, gyakom a questhez a mobot mint rendesen, odajön valami hülye nevû kari, elkezd kselgetni, megállok egy pillanatra, nézünk egymásra, erre rámtolja a duel requestet. namondom yóvan. ice aurám be volt tárazva, el is nyomtam. elkezd lõni mint a marha, hpm nemigazán akar moccanni, nukolok egyet, gyerek 60% hpja eltûnik. elkezd rohanni, csakhát nem elég gyorsan. második nukom már hullagyalázás 😄D

Győri Devi
hát az elég kevés... akkor inkább kombozva öld az ellenfeleket sokkal gyorsabb

やられたらやり返す。倍返しだ!

Devil_Gy
1éjszaka alatt 20% skill xp. valami nem jó:s

Gordis2k
Gyerekek le a kalappal!! Mikor bejött a FREE to play nekem még volt vissza 6 napom a befizetésembõl! Namost csak, hogy lásátok menyire jó arcok ezek simán jóváirtak 1 hónap premium userséget! Nekem minden müködik és kegyetlen jó! Azoknak meg akik petet vettek én régebben 2x is irtam hogy a pet szerintem csak dísz mert az életbe nem látam semit se csinálni!

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Devil_Gy
nesze training dummy:S u cant gain sword xp whit training dummy:S
Heavy Slash el:S

Devil_Gy
remek
ahogy nézegettem semmivel sem kapok még több xp-t meg skill xp-t
:s
2500 kuka😄

Sanko
ezt én is beszivtam 😄
sõt a +inventori sem mûködik....
szerintem a +25% XP-t sem tudod bebizonyítani hogy magkapod vagy sem...
ügyes, ügyes, ügyes...

Devil_Gy
a upgradenel mi az a catalizátor?:S

Tufa
papírnehezék 😉

Devil_Gy
lehet a training dummynál automatikusra állítani a skilleket vagy nyomkodni kell 1000l?:S

Devil_Gy
remek 😄
akkor érdemes volt megvenni:S

Tufa
semmire nemjó a pet még, majd késõbb csinálják meg

Devil_Gy
hogy kell rábírni a petet hogy harcoljon?

Bassza meg.PvP-ztem egy csókával.De mindig kifektetett vhogy.Nem kinyírt.De többet voltam a földön,mint állva.Ez ellen mit lehet tenni?

és õ mit kezdjen vele? 😄

Nethyrrea
telepítsd fel megint, és úgy updateld, elején nekem is volt ilyen gondom, aztán valamiért megszûnt

Köszi a segítséget, sikerült megcsinálni

Tufa
lépj be az accodal a fõoldalon, account gomb legfelül és ott van hogy buy now

Devil_Gy
hol lehet venni caba cash-t? a ahop megvan csak hogy hova kell utalni megy ilyesmi az nincs:S

sweech
mondd meg anyukádnak >:|

valaki megtudná mondani mitõl van az, hogy nagyon sokszor ki dc zi k a szerver? (több barátom is játszik nekik összesen nem volt annyi dc-jük mint nekem eddig...) valakinek valami tipp?

Nethyrrea
hoppácska, 12 helyett 20 csati van már 😄

HencStein
MEGYY

silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer

Na,elindult....<#vigyor1>

remelem lesze elg idejuk mnident bealitani kulonben addig ne is adjak ki xD

Mindenki nezze meg ezt a linket ha lehet: http://www.hackthat.net/df/ddos/24798/index.html

HencStein
Mit pöcsöének má enyiiiiitttt 65 akkarook mááá lennnniii

silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer

Crokin
Nem tudni még meddig húzódik az átállás, még pár óra lesz szerintem...

Repatarurgyán

Basszus.Most mikor tudnék játszani,nem enged be.<#wow3>