Cabal Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gordis2k
A shiftet kell nyomni!!! De csak az olyan szerveren megy ahol lehet pkzni a fehér nevûeken!

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

lol
levan irva a kordinátái ja és hogy lehet pk-zni??? melözétek pls a hülye válaszokat a shift-es dolog nem mükszik...
Shadow42
Mire jó a : D.T. Card - Skeleton Mine?
Merre van a bánya?

CABAL Online - The Revolution of Action | Server: Mercury Char: TrefiliodelaSaga - lv11x Wizard | Rank: Transcender | Completer Guild: TerrorisT | Nation: Procyon

Shadow42
<#vigyor1><#vigyor1>

CABAL Online - The Revolution of Action | Server: Mercury Char: TrefiliodelaSaga - lv11x Wizard | Rank: Transcender | Completer Guild: TerrorisT | Nation: Procyon

Tufa
menj közel hozzá és gyors nyomd le az ALT+F4et. az kinyirja majd

??????
császtok van 1 skac akit ki akarunk nyirni hogy kell nem pvp...
Doomista
jaja 😊

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Gordis2k
Nem nagy durranás jaja): Leszámítva persze a 20% sebzésbonust a 20% találati bónuszt exelent esteén a 15% kritbonuszt(rate+strengt) és a skill funkciok 100% oságát(eldöntés fagyasztás stb). Jaja nem sok szart ér.

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Doomista
kösz 😊

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

GamerAdams007
options - game - view helmet

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Doomista
a video jo lett,köszi,megy de nem nagy durranás ez a combo xD

egy kérdés !! sok embernél láttam hogy feltudta huzni ezeket a maszkokat martialhelm féle maszkokat,de nálam mikor berakom nem láccik a maszk,gondolom ez ember fajtátol függ,hogy fentvan e a maszk vagy nem...vagy valami gombot kell benyomni ?

Nethyrrea
asszem crafttal lehet csinálni ezeket az adept cuccokat amik + skill xpt adnak. ennyit tudok.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Hellosztok, azt szeretném kérdezuni, hogy ilyen plusz skill xpt, hogyan lehet rakni cuccokra? 😊
Gordis2k
KURVA JÓ VAGY NETHY):😊 be is teszem magamnak lábjegyzetbe

Valaki tud valamit mondani erröl a craft rendszerrõl mert a játék ezen része nekem csöppet kínai.
quad
jah igen en is ezt akartam mondani , hogy kimaradt a targetvaltas en is probalkozom vele wizarddal nem sok sikerrel , eleg nehez de ha lesz teruletre hato varazslatom gondolom konnyebb lesz

GamerAdams007
oks 😄

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Nethyrrea
az a következõ fejezet lesz, az még nemmegy 😄

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

GamerAdams007
targetváltásos rész kimaradt 😊

Nethyrrea

Nethyrrea
már készül a vidijó 😄

Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury

Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury

Doomista
remélem most,4ig vok😊

hajrá evri cabal

Nethyrrea
namosmá csinálok errõl egy howto videót 😄

Doomista
ezt a combo skillt hogykell használni ? mert odamék mobhoz,benyomok,nem megy,skillt és nyomok rá,meg elötte is,igysem ugysem megy 😄 most nyomtam be ezt a app.rankos 2db upgrate skilleket,ezt a reflexeset meg a defenset,erre kaptam egy combosat meg egy aura skillt,oszt felkellet nyomnom dancevel a sárga vonalt,meg mikor használtam akkoris is...ez nekem uj xD

Nethyrrea
több bizonyos zombit, pontosan addig, amíg eldobja valamelyik az említett itemet. a zombik lelõhelyét meg már megmondták

Doomista
jaj télleg,ezt nagyon elnéztem :SS

ott vannak annál a köbányaféleségnél,vannak sínek...sok kosz...

a zombik bloody ice-ban vannak, desert screambe a mummy-k vannak

Doomista
Bszki,akkor sms sem megy,nemtok venni semmit :S azt a /%/!%/!%+!%=(/%

neeem, zombikat kell ölnöd amik majd kidobják neked ezt a zombie blood nevezetû itemet gl hozzá 😊

Doomista
zombies,azokat a desert screamon belül van egy temetõ féleség... megnyomod az M billentyût és ott a legalsó kis sarokos helyféleség...ahol 1 bejáratot mutat,tudni fogod biztos,nah ott vannak 😊

adddig ölöd még nemdob egy itemet,azaz egy Blood collectet 😊 nekem 11 zombies után dobott...

Shadow42
Az alábbi küldetésrõl ki tudna mesélni? Gyengém az Angol..

The Attack of the Zombies:
Hunt zombies to collect some of their blood for maling(making?) a sample Zombie Blood collect 0/1

Gondolom egy bizonyos Zombit kéne lecsapni, de merre találom?

Gordis2k
Légyszi olvasgas vissza a forumban.....

Na jo 1001203101230123234124012xra

mindig feldobja a questeket EZT IS!

Ha nem jol osztod el a statpontjaidat nem tudod elkezdeni ezt a statok felet látod a GROW: felirat mellet .

Nethyrrea
www.cabalonline.com

Hello
honnan lehet letölteni ?
Nethyrrea
azt a questet idejében meg fogod kapni, a nevében úgyis bennelesz

Silverbõl szerintem csak a 25% exp is skill éri meg. A droppos akkor jó, ha pénzt farmolsz (mondjuk kraftoláshoz - tegnap belekostoltam a kraftba és kész pénznyelõ 😊
Amíg fejlõdik az ember mindenképpen az exp és sp éri meg.

Az elõzõ kérdésemmel (#670) kapcsolatban tud valaki segíteni?
GamerAdams007
Szerinted mit érdemesebb venni +25% exp+skillexp vagy +25% drop rate-es silver accot? Most 28as vagyok, sztem ez se mindegy, elvégre itt meg a +25% exp nélkül is el lehet lenni, de nemtom. Plz véleményt.

Kérdés: Honnan lehet szerezni lvl2es shape cardridgeokat és mire való a general boltban kapható akármi, ami elvileg kraftoláshoz kell, de olyan shape kell neki, ami nem szerezhetõ be...?

sweech
upgrade core-t milyen árban tegyem ki árulni (high-om meg mediumom van)? olyan kéne amennyiért hamar elviszik de nem is túl olcsó

Gordis2k
Na a Fizetésrõl röviden!!:

SMS fizetés az nem nagyon van 😊 de nem ám only for Nagy Britannia.

A normál fizetés meg a következõ képpen mûkodik:

Az oldalon belogolsz és rámész a fizetésre! Itt nem tudsz fizetni!! Itt valutát tutsz venni! A cabalban cabal pénzel lehet fizetni tehát itt vehetsz pl 10k cabal pénzt 10 euróért(2570ft) 20k pénzt 20 euró stb.

Na ha ez megvan akkor belépsz a játékban és ott az item shop. Abban mindent meg tudsz venni magadnak ami jol esik pl. 10k egy havi premium 6k egy havi silver(ezt ajánlom mindenkinek) vagy légdeszkát.

Üdv. Kis segítség kellene. A Help szerint lvl 10-tõl kapok egy combo skillt , amivel tudok kombózni harc közben. Ha jól fordítottam csak valami quest után kapom meg. Ezt hol lehet felvenni? Vagy másképp kell csinálnom valamit.
Elõre is köszönöm.
Doomista
aha

Az SMSes fizetés szerintem csak angliából mûködik.
Ha meg PINt kell megadni, akkor azzal a kártyával eleve nem nagyon fogsz fizetni, mert dombornyomott (vagy virtuális) kártya kell fizetéshez.

Doomista
666 ték :S te jo ég ...

Az ilyen sms dolgoknál nemszoktak jönni ilyen hly sms-sek,figyelmeztetõk,meg ilyenek ? Mert pl jamba-n volt hogy ugye egy gyerek leszedett cuccokat,aztán mindennap jött vagy 4 db felesleeges sms,oszt a havi számlája volt 20 ropi felett így xD Csak egy kicsit paranoiás vagyok már,jobbha mástol is azt hallom hogy "csak elküldöm a pint,számot,stb-t,és kapsz cabal cashtot". <#hehe><#zavart1>

Doomista
Én tuti fogok venni pár dolgot,de én mint mondtam, sms-sel eldom meg az ügyet...gondolom csak én fogok smssel xrkdni,de még mindig nem bizok ebben az egészben,hogy adjam meg a PIN számomat...hümm...

Győri Devi
bazz én csak 17 3killig jutotam és nem tudtam szörnyet váltani 😊 Grat hozzá

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!