Cabal Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Elsõ rank up swordnél +4 str +4 dex, aztán +6 majd +8 aztán 10.
Magicnél ugyanez, csak int és str nõ asszem.
Repatarurgyán
Nekem is van ForceBladerem, még kicsi 20 körül lehet,úgy szoktam csinálni hogy 2 sword és 2 magic skillt használok. Mikor melyikhez van kedvem, milyen a szituáció, melyik fegyverem a jobb, melyik sebez többet, melyik gyorsabb, stb... Általában comboban mind a 4-et egymás után.
Meg úgy általában ha egyik skilled közeledik a rank-szintlépéshez érdemes kicsit erõltetni hogy gyorsabban elérd mert akkor nemcsak hogy új skilleket kapsz hanem +statokat (+10 +10?)is ami által jobb cuccokat tudsz majd viselni .
やられたらやり返す。倍返しだ!
(de marha, mert a fegyverét nem... csak egy név és egy fegyver látszik 😄 )
やられたらやり返す。倍返しだ!
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
pl van ez a 35-ös skeleton dungeon.
namost. az egyetlen (szerintem) biztonságosnak mondható mód hogy tartogasd az aurádra az sp-t, és végig mágiával lõdd, ha közel jön, dash-el menj arrébb és lõdd tovább. legutóbb közelharccal próbáltam. olyan 230-at csapott belém hogy kiment belõlem az összes szusz.
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
adept katana, adept orb, adept full ruha 😄
やられたらやり返す。倍返しだ!
REKLÁM
van 4 high force core, 1 medium és 1 low upgrade core. ha kell valakinek mondjon egy árat, viheti.
/REKLÁM
Elértem Magicben a novice 6os rankját, erre megnyilt 3 spell:
Terra Arrow
Aqua Arrow
Wind Arrow
tul sok különbséget nem látok köztük, mi a szarnak van 3 fajta? ha megveszem mindet ugye tudm használni, mivel force blader vagyok igy kell közelharc teknikákat is használnom...nem értem..
balder 51 de az nem számit. Jaja mindegyiknek isteni a batlemodja tudom csak egyet kiemeltem na😊
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Egyébként hiába azt kell elérni, ami fent van a growthnál, ha ott még mindig ugyanaz van, mint ami 60hoz kellett (és megvolt a kveszt). Utána nem változott...
Aramid és vele megegyezõ szintû adept cuccokat viszonylag könnyedén lehet gyártani. Csak pénz kell hozzá, marha sok (gyorstalpalóban 1-2 milla az elsõ értelmes adept 😊.
Ugyanis kell hozzá disc (port luxban vásárolható), egy olyan cucc, amit csinálsz, annak az alapkivitele (pl boltban kapható), egy shape (lvl1es boltban kapható, magasabb csak drop, ezért kvázi nincs) és olyan kristály, amit az alap cucc szétszerelésével szerezhetsz.
Boltban kell sokat vásárolni (egy cucchoz legalább 4-5 ugyanolyan, egy shape és pár disc). Ez mondjuk kristályoknál 50e/kraft vásárolva. Egy kraft nagyjából 1% a fejlõdésben. Lehet fejszámolni, hogy a lvl1et így felnyomni mennyibe kerül 😊
Persze ha már adeptet gyárt az ember, akkor azt el is lehet adni, viszonylag jó áron.
A basic kraftot eleinte csak szétszereléssel lehet fejleszteni, mert rank2 kell hogy oda akármit is lehessen venni (port luxban, poti kártyák).
Ráadásul a lvl2es és magasabb shapek (meg discek) csak dropból vannak (nem jártam még runiában, de kétlem, hogy ott lehetne venni), így elég ritkák.
Mindenesetre aki kraftolni akar, annak javaslom, hogy már elõre döntse el, hogy mit akar majd gyártani és amikor Aramiddal egyenértékû motyók esnek neki, olyanok, amiket majd gyártani akar, azokat mind tegye félre a raktárában, mert ezzel is spórolhat egy keveset. Aztán 50en majd jól szétszereli mind. Ez fõleg gyûrûk esetében ajánlatos, mert kevés fajtát lehet csak szétszerelni és nem foglalnak sok helyet (én elcsesztem, eladtam mind, most meg nem találok olyat, amibõl lvl1es gyûrû kristályt lehetne kifaragni...)
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
A combonál át kel közben tarketulni az utolso utésnél, az hogy megáll nem általános hiba nekem frankon megy minden féle karival!!
Mindenn kari szolozható ez egy akció játék szolo vagy party ami szimpi!
A wh közös ez megvolt, a pontokat ugy kell elosztani ahogy a GROWt irja a statok felett!!
Ha a hp poti is auto lenne mi lenne a játék??😊
És végül de nem utolsó sorban :
Amiket kipróbáltam Wazsi lvl 47 Blader lvl 50 archer lvl 45
Öszefoglalva rohadtul nem igaz, hogy az egyik erõsebb mint a másik kamu. Tökéletesen balanszáltak a Blader gyors jol kerül és nagyn jol területizik az lvl 50 es skillje maga a menyország egy villámgyors támadáddorozat skillel kombinálva és egy kivégzõ ugrás ami kb egy ütéssel öl mindent!. A wazsi nagyon nagyonerõset lõ de viszonylag lassan és papirból van! Az archer valóban gépuskaszerüen lö de a vazsihoz képest csak karcolgat igy balansz 10pont😊 szoval 3 ból 3 makulátlan balansz és most nagy szarban vagyok mert nem tudok dönteni....vazsi vagy balder..... na az 50 et behuzom a vazsin még.
Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim
Neth: milyen arányban tolod szét a pontjaid a 3 stat között?
Egyébként WTB tritanium adept battlesuit 😄
(nem láttam piacon még hírét sem 😞 )
Hja, és az normális, hogy a lvl70es célstatok ugyanazok, mint a 60asok voltak? (a ranglépõ küldit megcsináltam persze, mert megvolt már akkor is rég)
elkezdtem játszogatni, most a Force Shielder-em lvl13.
Eddig tetszik nagyon, meg úgy érzem hogy értem is a dolgokat.
2 dolgot nem értek:
-combónál hogyan lehet 1-nél több killt elérni?
-néha akármilyen õrülten nyomogatom is a 2-3-4-5 gombokat, jobbklikkelek rá az egérrel, semmit nem csinál. Combo is meghal néha emiatt, nem folytatja.
Nem idõfüggõ, és nem is ping-probléma, mert ha lagolnék akkor csak simán "lassan" reagálna, de arról beszélek, amikor egyáltalán nem reagál.
Mitõl függ ez, hogyan javítható, stb-stb😊
nekem még kell asszem 1-2 szintet fejlõdni hogy az adeptes fõrucit meg katanát is tudjam használni, de már ígyis jó 😊 asszem adeptes éxerhez meg még túl kicsi vagyok. viszont adeptes orb ha van az jöhet 😊
lehet alma kérdések, de most ismerkedem még a jatival, szal bocsi
Hp pótit betudom állítani hogy magátol igya ha lemegy a hpm és hogy?
Mana pótit látom issza magátol, de azt se tudom miért...:p
Force blader mennyire solozhato kari? vagy probálkozzak inkább mással?
köszi
Hát ja nem eccerû, a 3. szobában lazán levertek vagy 10-en 1x-re.
CABAL Online - The Revolution of Action | Server: Mercury Char: TrefiliodelaSaga - lv11x Wizard | Rank: Transcender | Completer Guild: TerrorisT | Nation: Procyon
Dropból is van elvileg, de nekem még sose esett 😞
Pedig akarok egyet magamnak én is, de most már megvárom a 69et, mert azok olcsóbbak, mint a 57esek 😊 (nomeg jobbak is...)
De tuti, hogy én is piacról fogom venni, fogalmam nincs, hol esnek. Ha dungeon boss dobja, akkor eleve megszívtam, mert utálom a dungeonokat 😊
Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim
Van rengeteg ilyen, nekem tele a raktáram ilyen kártyákkal. A másodikat is kipróbáltam, a múmiásat, de annak a végén még keményebb az ellenfél (úgy, hogy 10 szinttel magasabb voltam, mint amivel be lehet oda menni), annál fel is adtam. A többi meg gondolom még szivatósabb.
Fehét városon kivül(aszem de lehet hogy nem ) lehet lelöni / vágni az elent !!!!!!de vigyáz 4 pk-utáán 1000 honort és 2 ora börtönt kapsz !!!!!!
A 3. a war ott büntetés nélkül ölhecc bárkit bárhol...
-----------------------------------
Jah tudtátok hogy ha a war szerveren xp-ztek akkor kaptok mob killenként +1 honort és kb. 20-25% xp and skillxpt?
silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer