7396
Cabal Online
-
Madmano #2085 Akkor szerinted melyik az igazi "bika"kari? -
nubyy #2084 Csak neked tunik ugy, azokra a skillekre mindent lehet mondani, csak azt nem, h erosek. -
Madmano #2083 Még vmi.Lehet,hülyeséget írok,de nekem ugy tűnik a force shielder egy olyan "Bud Spencer"típus:viszonylag lassuak a skilljei,de erősek.Vagy csak nekem tűnik így? -
Madmano #2082 Sziasztok.Csatlakoznák az előttem szólóhoz:a Silket tényeg nagyon meg lehet unni.De más:ma majdnem elkapott az idegzsába.Az 51es force shielderemet lenyomta egy azonos szintű,hú nemjut eszembe a neve,bocsi az érintettektől.....Akinek az a pallosa van.Remélem,azért nem lesz ez olyan gyakori.... -
#2081 persze hogy nem. a sro olyan unalmas hogy meguntad az összes MMORPG-t -
#2080 najó leszedem megint :]
[megunta a sro-t]
ha vmi nem sikerül kérdezhetek itt? -
nubyy #2079 Yw -
MarketingMan #2078 Ilyen nekem is sokszor volt....de már nem nagyon fordul elő... Biztos a mostani rebootok miatt...gondolom már kicsit stabilabb a szerver... -
DarkBlade #2077 Üdv!
Nektek is lagzik a game? Ha nem akkor összeszedet a gépem valamit :)
Lövöm spellel az ellent, az egyik pillanatban még 10méterre van, a következöben meg melletem, és az életem fele hiányzik. -
Zarache #2076 koszi a linket -
nubyy #2075 Itt -
Zarache #2074 nubby hol talaltad ezeket az infokat mert korai oldalon meg mindig csak completer skillek vannak fent
meg akarom lesni a skilleket :)
-
nubyy #2073 Amit beirtam skilleket, nah, azok nem kasztonkent vannak, hanem a warrior buffjai, de valszeg megkapja a tobbi kari is. Ertelemszeruen magices cuccot fighter kari nem kap. Betettek egy kepet a forumra amin a warrior-nak vannak ezek a skillek berakva, de battle mode 2-ben van, szal lehet, h ahhoz lesz mostmar buff. Megy a talalgatasXD -
MarketingMan #2072 Na akkor jó...bár én még lakeside-tól messze vagyok...:S... De legalább hamarosan mehetek ruina stationba....:))... Meg nekem undeadg az ami nagyon tetszik....:)) de én még nagyon az elején vagyok a dolgoknak...:S -
nubyy #2071 Valszeg helyette, es +20 attack, mondjuk sokat nem szamit, de akkro gondolom jon meg a tobbi buff uj valtozata is. Meg lesz meg mas uj skill is, mar pakoljak kifele oket a koreai oldalra.
Dest.: Jool lattad, es qrva joo hely az a lakeside:D:D Esett egy redosmi katana es rajottem, h nem is nez az ki olyan sz*rul mint gondoltamXDXD -
MarketingMan #2070 Destiny26 vagyok.....:) Ma is voltam fent...láttam h ma lettél 110-es a bladereddel....asszem olyanod van...úgy láttam... De még nem futottunk össze sehol... Amúgy én 82 -es vagok.... -
#2069 aura blade majd mehet melé vagy azt váltja fel? mert ha azt akkor az su ck mert akkor +16 attack buffal az meg hát a többi uj skillhez nézve elég lol -
nubyy #2068 Megvan a bladere is, +74 atk. 630mp-re. Valszeg nem az Aura Blade-el. -
nubyy #2067 Jha, pont azt nem:S Ennyi volt a forumon, de az a tobb mint 10k hp az uj mapon, nah azt tettszik:D:D:D
Barcsak minden quest ilyen lenne...:D -
#2066 ugyanaz mint a fb -
Razuel #2065 Pont a Bladerét nemtudod? =(
kiváncsi vagyok, hogy milyen lesz :P -
nubyy #2064 Hm, kis info az uj skillekrol: (nem a completer)
Warrior: +1000hp 30mp-ig
FS: 2mp-kent 100hp autoheal
Wizard: +300 magic es -400 def
Blader: ?
FB: 3 playert tud teleportalni
FA: +70 hp-reg
Nagyon nem biztos, cask erre kovetkeztettek a skillek leirasabol.
Viszont, a nation epaulette az komoly lesz:D:D 5x hp, de csak az uj mapon lehet hasznalni asszem. -
nubyy #2063 En ugy ertettem, h completer skillek kozott nem az lesz a legyorsabb, nem tom mennyi ideig tart elcastolni a tobbi wari skillt. Te milyen neven vagy a guildben?
-
Razuel #2062 Te vagy a Leader?
Egyáltalán tudod, hogy hogykell? -.- -
Razuel #2061 100as quest csak 1 van.. a lvlupos quest.. amit most javítottak ki, mert eddig kurva kis esélyel dobta a quest itemet.
Sztem te a patren patrenes questre gondolsz, amit nem tud megcsinálni..
Az tényleg nehéz, oda már nemelég a gmaster.. legalább compnak kell lenni hozzá.
Egyébként nem is éri meg megcsinálni 1 jódarabig, mert elég jó droppok szoktak ott lenni.. :P -
#2060 tán mert nem tudjuk a választ? -
#2059 Hát 100 lvln elég nehéz questek lesznek,107 lvls haver még most is elvan 1 db-bal,nem könnyüek,remélem ezt egyszer javitja a cabal team... -
KaiotEch #2058 Jó márcsak nekem nem mondtátok meg, hogy miért nem tudok bevenni senki guildba!!! -
DarkBlade #2057 Üdv!
Thx a válaszokat, és a videót. Aszem ezek után meni fog a combo is.
CSá! -
#2056 üdv, mindenki nevében.
1. 50 felettől lehet máshova is menni
2. ilyen kérdés nemvolt úgyhogy továbblépünk :D
3. lesz még ilyen, nyugodj meg, én jelenleg lvl 92-n anyáztam hogy miért csak 2 questet adott, ráadásul mindkét questben pézt is kellett fizetni (a jutalom a végén persze ellensúlyozta, de akkoris)
4 jól bevált kombó oktatófilmemet tudom csak ajánlani, minden kaszthoz működik -
DarkBlade #2055 Üdv Mindenki!
Lenne pár kérdésem,
1, Mikor lehet tovább menni a töbi területre?
3, Lv40 fölött mindenkinek ilyen kevés q-t ad? Lv43 vagyok kaptam 2q-t aszt kalap kabát, enyi. 3kocka lett tele az xp-bar on, a töbit meg farmoljam össze?
4, Valaki mondja már meg hogy hogyan lehet használni a combo skillt a wizardal /mert az lennék én :) /
Köszi a segitséget. -
MarketingMan #2054 Ja és akkor valószínüleg majd egyszer kipróbálom ezt a fizetős dolgot csak ezt ahogy elnéztem elég sokféleképpen lehet...szal majd valami biztos/biztonságos módot kell találni...ami Mo-n is mükszik... -
MarketingMan #2053 Hát sztem a 3 mp egy csöppet azért gyorsabb ám mint 6,5 meg a 4,3 meg a 3,8 nem?? szal jól fog az jönni a warriornak nagyon is...
Amúgy tegnap este láttam h te is az Extravagence guildben vagy ugyanezzel a névvel csak már a crystal dragons-oknál...:) -
#2052 csak úgy lehet jah. x pénzért kapsz x mennyiségű cabal casht. -
sanyiiiii #2051 Úgy működik hogy befizeted a pénzt azért kapsz cabal casht amit barmire kolthetsz. -
KaiotEch #2050 Várni kell 1 napot? -
nubyy #2049 Nem gyorsabb. Mind 3mp-s, kiveve asszem az FS-et, mert az 4mp.
Completer skillek -
MarketingMan #2048 Jaj...jó is h említitek ezt a fizetős dolgot...mer sztem én is fogok majd venni pár cumót így Cabal cash-en keresztül...
De ez hogyis mükszik?.....mer én igazából cabal cashből akarok majd bevásárolni pár cuccot....szal én ezt a részét akarom majd kihasználni... De nem akarok x hónapra előfizetni.... Bár nem tom h lehet-e így külön is.... -
KaiotEch #2047 Hali! Most csináltam egy clant, de miért nem tudnak belépni a tagok? Felkérés megy, Accpet-olják és semmi sem történik... -
#2046 aha...mindenki mást állit,ilyen nincs :C
txh az infot.