Cabal Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ahogy olvastam atopicot írták hogy igyenes és nem ingyenes:S
Most ez agame ingyenes??
Nagyon megköszönném ha valaki válaszolni
Repatarurgyán
CABAL Online - The Revolution of Action | Server: Mercury Char: TrefiliodelaSaga - lv11x Wizard | Rank: Transcender | Completer Guild: TerrorisT | Nation: Procyon
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
CABAL Online - The Revolution of Action | Server: Mercury Char: TrefiliodelaSaga - lv11x Wizard | Rank: Transcender | Completer Guild: TerrorisT | Nation: Procyon
Repatarurgyán
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Repatarurgyán
lvl65ön is megvan napi 1 szint, az édeskevés, ugyanis lvl 150nek a 65 még fele sincs
lehet neked nem gázos, mert kurva sok idõd van, de "normál" játékidõ esetben a lvl150 kb annyi esély, mint hogy atommagkutaással fogok én foglalkozni...
no mind1, részemre értelmetlen a játék, csak bohóckodom vele, és jobb ha mielõbb rájön mindenki, hogy itt csak az übergigakockák fognak max szinthez érkezni és nem 2 hónap alatt, hacsak nem tolnak majd a szintlimiten jól ha tul sok max szint közeli játékos lesz...😊
dehát nem vagyunk egyformák, kinek mi jön be:-)
engem megfogott amugy ez a scifi style, valami normálisan megcsinált mmo-t szíevsen látnék ebben a témában..
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
És az amamaku+nál mindig sokna állnak. Ott lakik sivatagi kutatócsapat lakása mellett, ha a kígyóktól mész, akkor a ház jobboldalán.
Szerintem táborozz le oda pár percre, hátha felbukkan.
A másik hogy amikor highzardokra vadásztam, akkor az egyik channelen 10-15 perc után sem volt egy sem (és nem azért mert mások leszedték elõttem), a másik channelen meg 2 percenként respawnoltak...
Amaku+ a research station mellett van a sivatagban, napközben midig kepelnek rá páran.
Repatarurgyán
vagy ez is channel függõ mint a highzard-küldi? (egyik chanelen találkoztam highzarddal, a másikon ugyanott csak bugzardok voltak...)
Ha összevissza nyomod, megszakad.
Viszont nekem nem fexik a Combo, ált 1 Combo 0 kill a vége Elnyom Combo fut a csík és az elsõ osztásnál rányomok ált 3 skillt, de valahol valami nem cool..., de miért? lassú lennék?<#lama>#lama>
Érdemes eladni õket, vagy megtartani késõbbre? (lvl19 vagyok jelenleg)
(vagy legalább is a régi la2ben, a mostanit már nem ismerem)
Itt simán 65 felett is megvan a napi egy szint teljesen átlagos játékkal (1-2 óra). Ami átszámolva nagyjából lvl30 la2ben, ahol már rendesen agyon kellett grindelni magam, hogy napi pár százalék meglegyen (vagy ment egész nap a bot 😊.
Szóval kifejezetten gyors itt a fejlõdés.
Más ingyenes mmorpghez képest is, mert pl last chaosban a lvl30 is egy hónap volt nekem kb, ahol a felsõ határ szintén 70 körül van. Itt meg játszom két hete, de nem is túl sokat.
Szóval barátságos a fejlõdés, fõleg, hogy van folyton kveszt, nem mindig arról szól, hogy kimegyek a rétre és látástól vakulásig hentelem ugyanazt a szörnyet csak az xpért (mondjuk a sztori nem egy GW szintû 😊.
ingyenes játék, ráfognak kényszeríteni, hogy fizess elõ.
Az a 150es limitplafon eleve viccé teszi az egész játékot, de leszarom, egyenlõre szórakoztat, meglátjuk meddig, de lvl150 az fél élet, ami nem sok embernek lesz itt sztem...
gogo voodoo:-)
silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer
Repatarurgyán
Én 44 vagyok, force blader és szerintem egész kellemesen lehet fejlõdni, ha CSAK kámbózol, mert akkor több xp-t ad.
Repatarurgyán
Warhammerre regisztráltam, majd meglátom mi lesz.
Hancurmanci néven vagyok ha játszom, rég láttalak...😊
én még csak 17 körül vagyok, nem kockulom el...😊
Warhammerre remélem jössz majd...?!:-)
Érdekes de a lényeg,hogy összejött ;-)
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Repatarurgyán
Van egyébként itt olyan, aki komolyan kraftolgat akármit?
Repatarurgyán
Már letöltöttem másodjára is de ua.Uninstall megvolt minden törléssel együtt a telepítés elõtt és elsõ installnál nem volt gondom vele.
Kérném segítségeteket ezt ügyben.Köszi