Cabal Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Crokin
Ingyenes, de fizethetsz is érte.

Repatarurgyán

Hello all

ahogy olvastam atopicot írták hogy igyenes és nem ingyenes:S
Most ez agame ingyenes??
Nagyon megköszönném ha valaki válaszolni
Crokin
Fórumon olyasmit olvastam, hogy mindig a szintedhez igazítja a mobokat, akármekkora is vagy, szenvedni fogsz ha nem jó a taktikád.

Repatarurgyán

Shadow42
Én úgy döntöttem, hogy fejlõdök még egy kicsit és lvl 50-en felmosom vele a Dungeon-t <#eplus2>

CABAL Online - The Revolution of Action | Server: Mercury Char: TrefiliodelaSaga - lv11x Wizard | Rank: Transcender | Completer Guild: TerrorisT | Nation: Procyon

Akkor egy szegény warrior vagy blader micsináljon???

Nethyrrea
közelharccal semmiképp se érdemes lenyírni ahogy tapasztaltam, nagyobb az esély hogy behalsz

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Shadow42
hát ez az BattleAura mellett nyomott le, lehet túl közel voltam hozzá? :s

CABAL Online - The Revolution of Action | Server: Mercury Char: TrefiliodelaSaga - lv11x Wizard | Rank: Transcender | Completer Guild: TerrorisT | Nation: Procyon

Crokin
Ok, ty. Én túl jól spóroltam az aurákkal, mind megmaradt a végére azért járt le az idõm 😊

Repatarurgyán

Nethyrrea
nekem extrát nagyon nemdobott, ha jólemlékszem egy szintemnek megfelelõ slotos armort, vagymit. én olyan 3-4 perc idõhátralékkal gallyratettem az ürgét. jól kell spórolni az aurákkal/battle modokkal. 1-2 próba után már tudni fogod melyik teremnél hogy úszhatod meg, a fõnökre legalább 2 speckót tartogass szerintem.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Crokin
Érdemes amúgy megölni, lehet valami értelmes dropja? Mert amikor küldtem, akkor fél centi hp-ja maradt mikor lejárt idõm... kicsit ideges voltam, nem próbáltam azóta 😊

Repatarurgyán

Nethyrrea
mindig próbálj távolmaradni tõle. én folyton dash-el arrébbmentem a forcebladeremmel és lõttem magiccel. bár a végén amit ereget valami sugár az elég kemény, de a 43-as force bladeremmel kinyírtam.

Shadow42
mennyire reális, hogy a Skeleton Mineben a végén a fõgonosz lazán leveri a lvl 46-os Wizardomat? Na jó azért nem annyira lazán, de leveri...

honnan lehet mocit szerezni?
Nethyrrea
nyugi, megnézed, l2-ben se mászkál még sok lvl 80 pedig már mióta megy a játék 😄

Mmonak épp ez a lényege szerintem, hogy lekösse az embert, mármint, szerintem nem fognak csinálno olyan mmot, amiben kb egy hónap alatt eléred a amximum szintet. Ha lenne olyan mi érelme lenne? semmi uj miután eléred a maximum szintet. Itt legalább van új, hogy elérd a köv ruha szintjét, új skillek szintjét... Cabalban egy karit kimaxolni szerintem picsafos, pl: a Silkroadhoz képest, ott tényleg level 40 en felül ticket nélkül napi 10-12 óra game után lehetett szintet lépni, akkor képzeld el a level 80 at 😄. Cabalban hidd el egy délelött alatt level 60 nál is lehet 3 szintet lépni szerintem, igaz a karim még csak level 52-es, de ez is attól függ ki mennyit gamel.
Jockey
hát nemtom
lvl65ön is megvan napi 1 szint, az édeskevés, ugyanis lvl 150nek a 65 még fele sincs
lehet neked nem gázos, mert kurva sok idõd van, de "normál" játékidõ esetben a lvl150 kb annyi esély, mint hogy atommagkutaással fogok én foglalkozni...
no mind1, részemre értelmetlen a játék, csak bohóckodom vele, és jobb ha mielõbb rájön mindenki, hogy itt csak az übergigakockák fognak max szinthez érkezni és nem 2 hónap alatt, hacsak nem tolnak majd a szintlimiten jól ha tul sok max szint közeli játékos lesz...😊
dehát nem vagyunk egyformák, kinek mi jön be:-)
engem megfogott amugy ez a scifi style, valami normálisan megcsinált mmo-t szíevsen látnék ebben a témában..

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

A +osok spawnja egy perc.
És az amamaku+nál mindig sokna állnak. Ott lakik sivatagi kutatócsapat lakása mellett, ha a kígyóktól mész, akkor a ház jobboldalán.
Szerintem táborozz le oda pár percre, hátha felbukkan.

a respawn alatt mit értesz? 10 percig püfölöm az amakukat, és egy plusszos sem jön, nem hiszem hogy ennél nagyobb lenne a respawnjuk...
A másik hogy amikor highzardokra vadásztam, akkor az egyik channelen 10-15 perc után sem volt egy sem (és nem azért mert mások leszedték elõttem), a másik channelen meg 2 percenként respawnoltak...
Crokin
mindig kempelnek*

Repatarurgyán

Crokin
Csak lassan respawnolnak, de van mindegyik channel-en.

Amaku+ a research station mellett van a sivatagban, napközben midig kepelnek rá páran.

Repatarurgyán

nnnna nekem is lenen egy kérdésem... lvl 20-21 körül van egy quest (ill. kettõ), amiben "amaku+"-kat kell ölni. nos én akármerre mászkálok, csak sima amakukat találok... vki tud erre vmilyen megoldást?

vagy ez is channel függõ mint a highzard-küldi? (egyik chanelen találkoztam highzarddal, a másikon ugyanott csak bugzardok voltak...)
Csak egy skillt nyomj egyszerre, mindig amikor odaér a csík a második pöttyhöz.
Ha összevissza nyomod, megszakad.

Shadow42
Ezen a néven játszom, ált Chanel 6-on, most még mint lvl 44-es Wizard, de ez változik mert épp megyek hentelni 😊
Viszont nekem nem fexik a Combo, ált 1 Combo 0 kill a vége Elnyom Combo fut a csík és az elsõ osztásnál rányomok ált 3 skillt, de valahol valami nem cool..., de miért? lassú lennék?<#lama>

Add el most mert kevés a tárolóhely és mert folyamatosan csökken az ára mindennek. Nemtom mennyiért, nézd meg más mennyiért adja.

Mennyit ér Muster Card: Ruina Station és Upgrade Core (Medium)?
Érdemes eladni õket, vagy megtartani késõbbre? (lvl19 vagyok jelenleg)

Szerintem az itteni 150 sokkal hamarabb megvan, mint pl la2ben a 75...
(vagy legalább is a régi la2ben, a mostanit már nem ismerem)
Itt simán 65 felett is megvan a napi egy szint teljesen átlagos játékkal (1-2 óra). Ami átszámolva nagyjából lvl30 la2ben, ahol már rendesen agyon kellett grindelni magam, hogy napi pár százalék meglegyen (vagy ment egész nap a bot 😊.
Szóval kifejezetten gyors itt a fejlõdés.
Más ingyenes mmorpghez képest is, mert pl last chaosban a lvl30 is egy hónap volt nekem kb, ahol a felsõ határ szintén 70 körül van. Itt meg játszom két hete, de nem is túl sokat.
Szóval barátságos a fejlõdés, fõleg, hogy van folyton kveszt, nem mindig arról szól, hogy kimegyek a rétre és látástól vakulásig hentelem ugyanazt a szörnyet csak az xpért (mondjuk a sztori nem egy GW szintû 😊.

Jockey
nincs ezzel semmi gond
ingyenes játék, ráfognak kényszeríteni, hogy fizess elõ.
Az a 150es limitplafon eleve viccé teszi az egész játékot, de leszarom, egyenlõre szórakoztat, meglátjuk meddig, de lvl150 az fél élet, ami nem sok embernek lesz itt sztem...
gogo voodoo:-)

HencStein
hát én 25.én kezdtem és már 88 !!!! vaok 😄 FA4eva

silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer

Crokin
Köpeny bármilyen mobból eshet ami 43-as vagy a feletti, nagyon ritkán. Te is 43-tól tudod hordani.

Repatarurgyán

Crokin
Én se ma kezdtem a szakmát 😊

Én 44 vagyok, force blader és szerintem egész kellemesen lehet fejlõdni, ha CSAK kámbózol, mert akkor több xp-t ad.

Repatarurgyán

Ja köpenyt hol lehet venni és menyiért?
ja valaki panaszkodik hogy lassan lehet lvl up olni akko én mit mondjak a lvl 57 bladeremel!!!!! me és 1 nap 3 lvl up-olok!!!!!! ha most unjátok akko lvl 60 hogy fogjátok unni? lvl 45 ön azé lassu me van össz vissz 3 vagy 2 quest és ha azokat megcsinálod fél szintig jucc csak el de 48 má nem lesz ijen egészen 57-ig
Nethyrrea
már ha kijön valamikor a warhammer.

Ja, Runescapeztem, de az már nagyon régen volt 😊 Örülök hogy még mindíg emlékszik valaki a nevemre 😊

Én Billberry néven vagyok asszem 45-ös warrior. Ezen a szinten már kezd belassulni annyira hogy kezdem unni. Ha fizetnék lehet jobb lenne, de ha lenne pénzem nem erre költeném 😊 Hogy hogy fogunk találkozni nem tudom, kevés az esélye hogy pont közös channelen vagyunk és összefutunk 😊
Warhammerre regisztráltam, majd meglátom mi lesz.

Crokin
Te runescape-eztél ugye? Nagy kovács voltál ha jól emlékszem, kuvva rég 😊

Repatarurgyán

Jockey
waoww, atomy:-)
Hancurmanci néven vagyok ha játszom, rég láttalak...😊
én még csak 17 körül vagyok, nem kockulom el...😊
Warhammerre remélem jössz majd...?!:-)

És tényleg!Feltelepítette<#wow1>
Érdekes de a lényeg,hogy összejött ;-)

Tufa
megveszem piacon, esetleg kifizetem az embernek akinek esett? <#conf>

Doomista
Nekem is elöször errot nyomott ki,söt másnak is,aztán másnapra jo lett...várjál...valahogy nálam is megjavult,énis gmröl szedtem,szal ne töröld le,hanem várj,egyszer jo lesz elvileg ^^ pár óra talán

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Á semmi,ugyanúgy error-ozik<#nemtudom>

Es hogy fizeted ki, amikor nincsen, mert csak mobokbol esik shape es disc? <#conf>

Crokin
Biztos, csak copyztam a linket innen melóból nem tudom megnézni... Lényeg hogy a gh-rõl letöltött cucc jól muzsikál.

Repatarurgyán

Tufa
azokat kifizetném. én craftolok shadowsteel armor adept szetteket, ma 4 szettet adtam már el.

Általában a shape és a disc a probléma ezekkel 😊
Van egyébként itt olyan, aki komolyan kraftolgat akármit?

Mármint ezt?
Link

Tufa
adeptes bluestin great swordot(mindegy hogy hány ++, elsõ ami kijön jólesz) vennék, material coret tudok adni hozzá ha kell.

Crokin
Nekem is ezt csinálta, de leszedtem innen és ezzel nem volt semmi problémám.

Repatarurgyán

Nem települ fel a kliens,erro-r üzeneteket dobál😞
Már letöltöttem másodjára is de ua.Uninstall megvolt minden törléssel együtt a telepítés elõtt és elsõ installnál nem volt gondom vele.
Kérném segítségeteket ezt ügyben.Köszi

Crokin
Köszi a javítást, sejtettem hogy összekeverem.

Repatarurgyán