7396
Cabal Online
-
Madmano #2165 Nálatok is csinál olyat,hogy mikor be van írva a fnév meg a pass és csatlakozni akar a szerverhez,végigmegy a csík,aztán azt írja ki,próbáljam meg később.Mondjuk 2-3ra megy a dolog,de eddig nem volt ilyen problem... -
Razuel #2164 Ez hülyeség.. nem csak a skill damage-től függ.. -
Madmano #2163 Megpróbálom.Köszi a segítséget. -
#2162 és ezt te honnan nézted ki? -
Zarache #2161 hehe completer skillek kozul a FB skillje viszi be a legtapab sebzest :P
kovetkezo meg 85-el van elmaradva tole xD
Blader 775
Force Blader 910
Warrior 825
Force Shielder 720
Wizard 705
Force Archer 575 -
DarkBlade #2160 Üdv!
Tudtok ajállani valami tüzfalprogit amivel nem akad össze a GameGuard?
Az agnitum Outpostot nem szereti, az xp nek a tüzfalára meg nem merem bizni a gépet.
CSá! -
#2159 valami gebasz adódott gameguarddal, és nemtudok belépni egy ideje. a faxom van csak tele, pont amikor nem kellett bemenni melózni. -
MarketingMan #2158 Harpert még a térkép is jelzi.... Nyomj egy tab-ot és ott lesz ahol a vúlkáni föld bejárata van..... Phantom Crew+-ok vannak a bejáratnél....és a tűzföldön meg Flame Houndok.....
De tényleg az a legegyszerűbb ha megnézed a map-on....
Jah és ha még nincs meg a mapod akkor majd meg kell csinálnod a küldetést ami adja.... Lhet h kihagytál valamit....és azért nem kaptad még meg azt a küldit
Térkép nélkül meg.... Indulj el a város nyugati(felső) kijáratán ahol a stone gargolyle-ok vannak és mindig fordulj balra ahol csak tudsz... és ha már nem tudsz sehol balra fordulni akkor menj észak felé...
Na ez elég kimerítő volt mi?....:))) -
#2157 mi az ingame neved és melyik szerveren? ha mercury akkor tudok segíteni -
Madmano #2156 Van egy kis gondom:53on megkaptam a "The Cold-Mannered Man"nevű küldit.Port Lux-ban kéne meglelnem vmi "warp zona"ban az Instruktort,Harpert.De gőzöm sincs,merre induljak.A másik:már kavarok egy ideje Port Luxban,de még nem dobja a térképet a jobb fölső sarokban.A "Map-Code"-t honnan tudom megszerezni? -
Zarache #2155 na latom nem megy nagyon a tip adas akkor holnap le lesz krealva a Bolhapiac password Bolhapiac probaljatok szet terjeszteni a magyarok kozott es igy konnyeb lesz ide felmenni kereskedni
ja es ingameba pm Zarachi ha van elado map partotok 150k-200k/db jo sok kell szal kuldjetek nyugodtan pm-t -
nubyy #2154 Jha, igen, akinek van clean slotos +0-as titanium katanaja elado az pm pls itt v. ig. Karik neve alul, v.melyikkel csak bent vok:D Ty. -
Zarache #2153 nem szegyen hogy meghalsz tole emrt szinthez igazodik az a boss szoval akarhanyas is lehetsz ugyan ugy megfegetet a voros lezerel es ugyan ugy nagyot sebez rad szal amit nethy irt dash+skill nalad kesobb blink+skill :)
-
#2152 vannak egyszemélyes és parti DT-k is (asszem azon a szinten még nincs, 50 feletti van csak). parti dtbe is be tudsz menni egyedül, bár az szerintem csak a skillhúzás miatt jó.
bosst meg: lősz, arrébbfutsz. lősz, arrébbfutsz. nemegyszerű, nekemis a skeleton mine-s bosst kb 20-ból max 2-szer sikerült megfektetni, bár akkor még nem is vágtam semmilyen stratégiát csak klikkeltem agyatlanul :D -
DarkBlade #2151 Üdv!
A D.T kártyás helyekre le lehet menni többen is egyszerre, vagy csak 1 személyesek?
Ha nem lehet lemeni többen akkor valaki mondja mármeg nekem, könyörgök hogy a Skeleton Minés végén azt a nyomorék robotot mivel lehet rábirni arra hogy feldobja a pacskert? Lv51es Wizard vagyok, 2x voltem lent egymásután, 2x haltam meg. Tudom, tudom.... szégyen, de ez van. -
Zarache #2150 na egy password meg chanel nev tip :D
bolhapiac nev es password -
#2149 pazd a fegyverhez(great sword) és az armorhoz fejleszz:P -
#2148 montam má:P -
#2147 warrior vagyok, mindet str-ra? -
#2146 MUHAHAHAHAAA () FÉLJETEK!! feltettemm és az update is kész , naszoval, mi a nevetek a Mercury szerveren? :] -
#2145 na update :S -
#2144 remélem 6ra játszhatok :S jah és még vmi, hol vannak leirva magyarul a questek?
-
#2143 hát....sok:) -
#2142 oké köszi... most telepitem. mennyi idő lessz az update? -
#2141 ha warri vagy mindenképp great swordot használj:P -
#2140 lejött, go telepiteni, meg a Mercury-ra (nemtom most miért jött le talan mert a virusirtom talált 5 virust a gépemen? ) -
#2139 szerintem én warrior leszek, ha legjön még 2% a letöltésből ;)
-
nubyy #2138 Nem tom, legyen CH2Hun XD pass meg ugyanez -
Zarache #2137 na mit adjunk meg chanel nevnek es passwordnek?
-
#2136 force blader félig varázsló félig kardos a sima meg csak kardos:P -
nubyy #2135 Ugyan ezt irtam:D Csak lehet kicsit pontosabban kellett volna:D -
#2134 miben más a force balder mint a sima blader? -
Zarache #2133 Razuel es nubbyy otlete volt a legjobb mar csak ki kene talalni a nevet es passt xD -
#2132 -.-... olyan jó játék, hogy nekifutok még párszor a letöltésnek´;) -
Razuel #2131 Mondok nektek egy jobb megoldást.. :p
Valaki csinál egy chat channelt valamilyen névvel és kóddal oda felmegy mindenki és lehet üzletelni.. -
#2130 mercury vagy marsh? -
#2129 testületileg kinevezem a 17-es csatit magyarcsatinak :D -
nubyy #2128 V. lehetne csinalni egy ch-t es ide leirni a nevet meg a pass-t. Ott leheztne irni, h mik vannak. -
MarketingMan #2127 Hm...sztem is jó ötlet lenne... És nem is olyan nehéz kivitelezni....
Sztem csak ki kéne választni egy channelt ami a legkevésbé zsúfolt(20-24) és ott ugyanúgy desert screamban... És ha esetleg esténként még az is túlzsúfolt akkor ugyanott csak hátul a pvp zone-ban, vagy akár lehet másik városban is.... Pl Bloddy Ice-ban még a trade channelen se szoktak árusok lenni...így ott is lehetne tradelni bármelyik channelen amit kiválasztunk...
-
Zarache #2126 Hali mindenkinek valahogy megkene oldani hogy Cabalnal legyen egy magyar Marketplace is ahol magyarok tudnak egymaskozt kereskedni :)
ha van valakinek otlete hogyan oldjuk ezt meg az irja le az otletet :D