7396
Cabal Online
  • Madmano
    Nálatok is csinál olyat,hogy mikor be van írva a fnév meg a pass és csatlakozni akar a szerverhez,végigmegy a csík,aztán azt írja ki,próbáljam meg később.Mondjuk 2-3ra megy a dolog,de eddig nem volt ilyen problem...
  • Razuel
    Ez hülyeség.. nem csak a skill damage-től függ..
  • Madmano
    Megpróbálom.Köszi a segítséget.
  • Nethyrrea
    és ezt te honnan nézted ki?
  • Zarache
    hehe completer skillek kozul a FB skillje viszi be a legtapab sebzest :P
    kovetkezo meg 85-el van elmaradva tole xD

Blader 775
    Force Blader 910
    Warrior 825
    Force Shielder 720
    Wizard 705
    Force Archer 575
  • DarkBlade
    Üdv!

Tudtok ajállani valami tüzfalprogit amivel nem akad össze a GameGuard?
    Az agnitum Outpostot nem szereti, az xp nek a tüzfalára meg nem merem bizni a gépet.

CSá!
  • Nethyrrea
    valami gebasz adódott gameguarddal, és nemtudok belépni egy ideje. a faxom van csak tele, pont amikor nem kellett bemenni melózni.
  • MarketingMan
    Harpert még a térkép is jelzi.... Nyomj egy tab-ot és ott lesz ahol a vúlkáni föld bejárata van..... Phantom Crew+-ok vannak a bejáratnél....és a tűzföldön meg Flame Houndok.....
    De tényleg az a legegyszerűbb ha megnézed a map-on....
    Jah és ha még nincs meg a mapod akkor majd meg kell csinálnod a küldetést ami adja.... Lhet h kihagytál valamit....és azért nem kaptad még meg azt a küldit

Térkép nélkül meg.... Indulj el a város nyugati(felső) kijáratán ahol a stone gargolyle-ok vannak és mindig fordulj balra ahol csak tudsz... és ha már nem tudsz sehol balra fordulni akkor menj észak felé...

Na ez elég kimerítő volt mi?....:)))
  • Nethyrrea
    mi az ingame neved és melyik szerveren? ha mercury akkor tudok segíteni
  • Madmano
    Van egy kis gondom:53on megkaptam a "The Cold-Mannered Man"nevű küldit.Port Lux-ban kéne meglelnem vmi "warp zona"ban az Instruktort,Harpert.De gőzöm sincs,merre induljak.A másik:már kavarok egy ideje Port Luxban,de még nem dobja a térképet a jobb fölső sarokban.A "Map-Code"-t honnan tudom megszerezni?
  • Zarache
    na latom nem megy nagyon a tip adas akkor holnap le lesz krealva a Bolhapiac password Bolhapiac probaljatok szet terjeszteni a magyarok kozott es igy konnyeb lesz ide felmenni kereskedni

ja es ingameba pm Zarachi ha van elado map partotok 150k-200k/db jo sok kell szal kuldjetek nyugodtan pm-t
  • nubyy
    Jha, igen, akinek van clean slotos +0-as titanium katanaja elado az pm pls itt v. ig. Karik neve alul, v.melyikkel csak bent vok:D Ty.
  • Zarache
    nem szegyen hogy meghalsz tole emrt szinthez igazodik az a boss szoval akarhanyas is lehetsz ugyan ugy megfegetet a voros lezerel es ugyan ugy nagyot sebez rad szal amit nethy irt dash+skill nalad kesobb blink+skill :)
  • Nethyrrea
    vannak egyszemélyes és parti DT-k is (asszem azon a szinten még nincs, 50 feletti van csak). parti dtbe is be tudsz menni egyedül, bár az szerintem csak a skillhúzás miatt jó.

bosst meg: lősz, arrébbfutsz. lősz, arrébbfutsz. nemegyszerű, nekemis a skeleton mine-s bosst kb 20-ból max 2-szer sikerült megfektetni, bár akkor még nem is vágtam semmilyen stratégiát csak klikkeltem agyatlanul :D
  • DarkBlade
    Üdv!

A D.T kártyás helyekre le lehet menni többen is egyszerre, vagy csak 1 személyesek?
    Ha nem lehet lemeni többen akkor valaki mondja mármeg nekem, könyörgök hogy a Skeleton Minés végén azt a nyomorék robotot mivel lehet rábirni arra hogy feldobja a pacskert? Lv51es Wizard vagyok, 2x voltem lent egymásután, 2x haltam meg. Tudom, tudom.... szégyen, de ez van.
  • Zarache
    na egy password meg chanel nev tip :D
    bolhapiac nev es password
  • KapuBen
    pazd a fegyverhez(great sword) és az armorhoz fejleszz:P
  • KapuBen
    montam má:P
  • Super Saiyan
    warrior vagyok, mindet str-ra?
  • Super Saiyan
    MUHAHAHAHAAA () FÉLJETEK!! feltettemm és az update is kész , naszoval, mi a nevetek a Mercury szerveren? :]
  • Super Saiyan
    na update :S
  • Super Saiyan
    remélem 6ra játszhatok :S jah és még vmi, hol vannak leirva magyarul a questek?
  • KapuBen
    hát....sok:)
  • Super Saiyan
    oké köszi... most telepitem. mennyi idő lessz az update?
  • KapuBen
    ha warri vagy mindenképp great swordot használj:P
  • Super Saiyan
    lejött, go telepiteni, meg a Mercury-ra (nemtom most miért jött le talan mert a virusirtom talált 5 virust a gépemen? )
  • Super Saiyan
    szerintem én warrior leszek, ha legjön még 2% a letöltésből ;)
  • nubyy
    Nem tom, legyen CH2Hun XD pass meg ugyanez
  • Zarache
    na mit adjunk meg chanel nevnek es passwordnek?
  • KapuBen
    force blader félig varázsló félig kardos a sima meg csak kardos:P
  • nubyy
    Ugyan ezt irtam:D Csak lehet kicsit pontosabban kellett volna:D
  • Super Saiyan
    miben más a force balder mint a sima blader?
  • Zarache
    Razuel es nubbyy otlete volt a legjobb mar csak ki kene talalni a nevet es passt xD
  • Super Saiyan
    -.-... olyan jó játék, hogy nekifutok még párszor a letöltésnek´;)
  • Razuel
    Mondok nektek egy jobb megoldást.. :p
    Valaki csinál egy chat channelt valamilyen névvel és kóddal oda felmegy mindenki és lehet üzletelni..
  • Looooser
    mercury vagy marsh?
  • Nethyrrea
    testületileg kinevezem a 17-es csatit magyarcsatinak :D
  • nubyy
    V. lehetne csinalni egy ch-t es ide leirni a nevet meg a pass-t. Ott leheztne irni, h mik vannak.
  • MarketingMan
    Hm...sztem is jó ötlet lenne... És nem is olyan nehéz kivitelezni....
    Sztem csak ki kéne választni egy channelt ami a legkevésbé zsúfolt(20-24) és ott ugyanúgy desert screamban... És ha esetleg esténként még az is túlzsúfolt akkor ugyanott csak hátul a pvp zone-ban, vagy akár lehet másik városban is.... Pl Bloddy Ice-ban még a trade channelen se szoktak árusok lenni...így ott is lehetne tradelni bármelyik channelen amit kiválasztunk...
  • Zarache
    Hali mindenkinek valahogy megkene oldani hogy Cabalnal legyen egy magyar Marketplace is ahol magyarok tudnak egymaskozt kereskedni :)
    ha van valakinek otlete hogyan oldjuk ezt meg az irja le az otletet :D