Cabal Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jockey
hmm most nézegettem, hogy a force bladeremnek mi a jobb.
Eddig úgymondd ösztönbõl fõképp a magic skilljeimet használtam, sword skillek durvána le vannak maradva, de ahogy nézem fentebb a magic skillek inkább debuffok lesznek force bladernek, és azzal meg a normál szintem fog lassan fejlõdni, mert ugyebár nem ae skillek, mint a jónéhány sword skill.
Szal sztetek klezdjem inkább eröltetni a sword skilt? vagy maradjak a 2 egyforma alkalmazásán, amellyel a magic jóval erõsebben fog fejlõdni, sword skillem le lesz maradva csúnyán.
+ ahogy láttam pár maga szintû csókát, hát hihg lvl sword skillek elég brutálisan is néznek kis...
vélemény?

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

quad
en 41 vagyok regular wiz 😊

Nethyrrea
konkrétan ilyesmiket ad. azért jó mert 50-es csomagban nemigen tudsz venni potikat meg portot se, és így kevesebb helyet foglal.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea
ez attól függ mennyire farmolja a skilleket. van olyan aki pl fegyó nélkül skillezik mobokra, (legalábbis ezt írták hogy így csinálják), és pl az egyik videóban jútúbon egy 39-es force bladernek már expert skilljei voltak mindkettõben - tudni kell ugye hogy force bladernek a swordot is és mágiát is kb ugyanúgy kell használni - és az azé má valami. bár gondolom nem is lesz még egy darabig 50 a gyerek

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

GamerAdams007
nekem esett mar egy epaulett 750er eladatam ugy 5p vol vevot talalni 😊

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

gondolom elég kis esélyel ^^

Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]

Epaulet of dead és ruina muster card is eshet belõlük.

egyébként chaos lampból mi eshet hogy olyan sokért veszik? én már vagy 5öt felbontottam de csak 50es csomag potik vagy teleport volt benne 😛

Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]

38on 7es regular? :S
akkor egy pöppet levagyok maradva :/

GamerAdams007
az én 38 Warriorommal 7es v 8as Regularnal tartok

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Tufa
én 78on a.expert 62/67 vagyok :p

én találkoztam egy 43as warriorral asszem és azt mondta hogy már majdnem expert -.-

Nem tudom, én 77en vagyok a.expert mágiában (meg aprentice swordben, de az csak a dash miatt), ami szerintem kevés.
Neki is álltam skillt farmolni. Gyors skillek és könnyû mobok kellenek hozzá (szürkés sárgák nekem bejöttek).
Meg persze adept cuccok, bár kicsit hülyén nézek ki Ruinában aramid felszerelésben 😊
Szóval nem tom, hol kellene tartanom, de az biztos, hogy minél elõrébb van az ember skillben, annál jobb...

uhh most szerváltam adeptes cumókat.. most legalább haladok a skill rank fejlödéssel 😊
38on kb hol kéne járjak? most apri 15 vagyok asszem..

Doomista
inkább akkor köpeny mint astrall board....én veszek majd +4s eof wtb fighter köpenyt,4 mill.az ér valamit legalább ^^

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

olyan 20-100 Milla között van

quad
kettes battle mode azt akarok csak meg 41 vagyok csak 😞 mennyibe kerul egy astral board?

Nethyrrea
és veled egyszintû volt az a mage? mert velem is eljátszott egy csóka egy olyat hogy hívott pvpre, aztán egylövés voltam neki, de õ már kettes battlemodban volt amikor én még a 48 környékén jártam...meg is jegyeztem a nevét a köcsögnek

krampusz140
A Blader nem gyenge 50+on pedig 1 skill = 1 kill ha jol cuccolod fel😄

Ha valaki felidegesít 42 arcizmod görcsöl. Ahhoz, hogy kinyújsd a kezed és pofán bazd , csak 5 kell(!!!)

Van Chaos Lampám!Az mire jó?<#help><#help>

a mage úgy ölt meg hogy hozzá se tudtam érni.. mind a 2en aurába voltunk..

Nem mindig, pl dungeonokban lehet több is 😄
Meg Ruinában a mecha ape +okból legalább 4-5 van egyszerre a területükön.
Csak a kicsikbõl van általában 1, pedig abból is lehetne több, lásd az amamku (vagymi, tatuszerû akármi) esetét, ahol körbeállják a spawnhelyet és a leggyorsabb csinálja meg a kvesztet 😊

Győri Devi
jah elkezdödik a grind amit már megis untam

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Lehet, hogy az ugyanolyan szintû egyebeknek magasabb skilljei vannak, azért zuzakoltak le. (vagy lehet, hogy aurában voltak pl)
Ne csak szintre menj, skilleket is fejlessz használattal. Meg persze pvpben combo folyamatosan 😊
Szerintem nem gyenge a blader... Semmi nem gyenge, csak meg kell tanulni használni 😊

Nethyrrea
38-on szerintem még ne gondolkozz ilyesmin, már sokan mások is mondták elõttem, igazábõl 50 után kezdõdik el a játék 😊

Nethyrrea
általában konkrétan 1 van belõle 😊

Sztetek a Blader erõs? :/
Nekem van most egy 38as-om de háát nemtom.. simán lezúz a mage is, warrior is, ranger is... nagyon gyenge pedig a szintjéhez való legjobb cuccokat húztam rá 😛
Ez végig ilyen gyenge lesz vagy késõbb felerõsödik vagy mii??

Shadow42
Ahogy Blod Ice-ból elindulsz kb. egyenesen a Zombik felé ott a +-os Lug, olyan mint a többi csak picit nagyobb, kékeslila színû és nagyobbat üt rajtad <#vigyor2> Hmm... volt idõ mikor még ellenfél volt, mostmeg elég csúnyán ránézni, és még Exp sem esik rajta 😄

CABAL Online - The Revolution of Action | Server: Mercury Char: TrefiliodelaSaga - lv11x Wizard | Rank: Transcender | Completer Guild: TerrorisT | Nation: Procyon

thx csak rosszul írtam le😊csak a +-os kellett😊😊THX

Kis boss monszta, a nevében benne van a +. Általában elég kevés van belõle(1) és ritkán spawnol, járd körbe az összes helyet, ahol simából lehet olyan monszta, ott lesz valahol.
A scorpion lug speciel asszem valahol a zombik mellett van, ahol még lugok vannak.

Lenne egy kérdésem!Csinálok egy Questet!10 Scorpion Lugot kell ölnöm és 1 Scorpion Lug +-ot!Az meg mi a ***?<#help><#help>

Gondolom nem fogok veletek találkozni,mert ti már 50+-osok vagytok😊😊.De majd bele jövök😊

Devil_Gy
estefele leszek csak de ha mondasz 1jó árat akkor meg is vettem 😊

Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim

Ilyen szokott lenni, az ember csak áll a pénzhalmon és tapossa a spacet 😊

Váó!elkezdtem a játékot és ütöm szépen a bogarakat a sivatagi város elött!Ütöm-Ütöm és azt vettem észre,hogy az egyik bogár legalább 3,000 money-t dobott ki nekem darabokban(100-asokban)!<#worship><#taps><#taps><#idiota>

Tufa
armorom van eladó(+0), szett többi része nincs. pm Tufa

Devil_Gy
Off:

WTB ADAPT +0 Bluestin Armor set. Ha valaki tudna ilyesmit plz írjon.

On:

Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim

Doomista
Mecury-És itt általában a 17. serveren,mercuryn asszem eddig 3 klánt láttam,a naturesfury,meg a huntersek a jók...
marsrol pasz,azt más elmondja majd :=)

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Ti melyik szerveren játszotok?
Ma szedtem le és még nem tudok semmit róla😊😊😊

Engem már 4 béka is felzabált gond nélkül (meg persze az ottani akármit lõttem félóráig...), de az xp az ömlik, meg a sok combózás miatt az sp is nagyon jó (sok skillhasználat). Szóval ha nem is megyek végig, akkor édemes szerintem ökörködni ott, bár drop az nincs...

Tufa
osmium alatt nem érdemes odamenni, próbáltam de igy a 3.-4. boss fele már 400-500akat sebeznek rám (76warrior)

GamerAdams007
ITT van róla info, hátha segít...

Valaki tudna nekem mesélni a Lake in Dustról?
Mire jó, mit kell ott csinálni, meg egyáltalán mire jó az? MEg esik-e ott valami értelmes?

És lenne esetleg valaki(k)nek csatlakozni egy kis írtásban hozzám odalent? Jó kis parti, miegymás 😊
(voice szerverrel ha tud valaki elérhetõséget, nem szeressek gépelni)
Mondjuk lehet, még pici vagyok hozzá, de ahogy néztem az xp/sp se rossz ott.

ja az msn címem [email protected]
ha tudsznekem venni akko megadom az msn cimem és azon belülmindent (account hogy mijen cucckel meg minden) rendicsek?
GamerAdams007
jah internet explorer parancs alapján azt hittem hogy a netoldalon jelentkezik be az ottani item-shopra :/ összekevertem sry

Doomista
hát akkor meg is kínálsz belõle,mert olyan udvarias ifú legény vagy

Tufa
azt irta ám le hogy nem müködik

Nethyrrea
wtb köpeny 😄 jah és még mindig wtb bluestin adept battleset. kivéve a sisak mert abból már van +3-as

GamerAdams007
Inditsd el a game-et jelentkezz be és játék közbe a jobb alsó saroktól picit balrább a menüsor legszélén lesz egy sárga érme... na arra rákattolsz amit kibasz azt leokézod és megjelenik az ingame item-shop és ott veszel. Vagy Firefox-ot használsz, az biztos nem ad ki Internet Exploreres hibaüzit <#crazya>