Cabal Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amúgy nemkell valameik klánba egy 45ös blader? (mars server)

Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]

router? tûzfal?

Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]

nem.. :( nem megy..

GamerAdams007
steamet és nod32-t lõdd le, ha utána se megy akkor nemtom

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

hm.. hát gondolom , ha menne akkor kinnt lenne a tálcán jobb oldalt a gyorsinditóba ... de nincs... :( nod32-m van ezt most raktam fel mert eddig avast! volt és reméltem aza baja.. de nem... igy is szar.. ami most fut gyorsinditoba : Steam , msn , nod32 , razer egér driver, winamp agent, soundstorm hangállitó , meg ugye a sima hangállitó... <#rinya>

és nem megy... :( ha valaki tud esetleg még segiteni megköszönöm...<#conf>

GamerAdams007
ATI Tray Tools fent van és fut? Ha igen akkor lépj ki belõle, nekem is ez a gondom, amióta nem indul el mindig bekapcsoláskor azóta nincs ilyen gondom.

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

sziasztok. az lenne a problémám , hogy felupdateeltem , aztán elakartam inditani a játékot gameguard beaktiválja magát aztán semmi.. nem indul el a játék.. valaki ... ha most valaki karbantartás van akkor azt szeretném kérdezni mennyi idö van még abból.. ?

thx. elöreis.<#worship>

Shadow42
Nekem nem, de nincs is fent a SRO..

CABAL Online - The Revolution of Action | Server: Mercury Char: TrefiliodelaSaga - lv11x Wizard | Rank: Transcender | Completer Guild: TerrorisT | Nation: Procyon

GamerAdams007
en úgy vettem eszre, hogy a 2 +7% crit ratesel több critem volt mint 1el, szal sztem a hp/mp is osszeadodik... bar en inkabb 2 +2skillexpest raktam fel :D

Slipknot14
õõ izé ha van 2 gyûrûm ami mp-t és hp,szív annak az értéke összeadódik?:)
Pl rajtam van 2db 2%MP és HP szívós, az 4%?:)

GamerAdams007
nemnajon :/

Slipknot14
nálatok is szokott lefagyni a játék?:S
Csak úgy fogja magát és bezárja az abakot:S

Slipknot14
aznemlehet baj, nekem is fennt van az SRO :)

Nethyrrea
elképzelhetõ hogy a kettõt egyszerre nemszereti

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Shadow42
Passz, de eredj és nézz körül a War szerveren <#boxer><#violent>

CABAL Online - The Revolution of Action | Server: Mercury Char: TrefiliodelaSaga - lv11x Wizard | Rank: Transcender | Completer Guild: TerrorisT | Nation: Procyon

GamerAdams007
PK MUHAHAHAAAUHAHAUMAAHMZAHAAAAAA <#mf1><#boxer>

Üdv!

Duel-en kívül hogy lehet támadni?
Shadow42
Na már majdnem jó, csak még szervert nem lehet választani :S

Shadow42
Nem tom én bármit veszek fel, fejlõdnek a skilljeim :)
Vagy egy Vizardnál ez természetes? :D

HencStein
lol nem aramidba vaok csak a skill fejlesztéshez asz kell mert összesen 1etlen 1 terragrace +2 skill xps cucot találtam

silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer

Slipknot14
jah bocsi nem ovlastam vissza, csak kérdeztem:)

Slipknot14
áhh miezmár:S
Beírom ID-t, pass-t és felvillan 1 ablak,else tom olvasni de nem lép be :S
Néha meg annyit ír hogy Cannont connect at the moment baloldalt zöldel:S

nekem megvan az a program csak nem tom használni
egyszer vettem fel videót és szarvolt nem mutatta a képet
krampusz140
Fraps

Ha valaki felidegesít 42 arcizmod görcsöl. Ahhoz, hogy kinyújsd a kezed és pofán bazd , csak 5 kell(!!!)

valaki tudna mondani egy jó videó felvevõ progit a cabal hoz?
nah szal vki tudna adni egy msn címet aki tudna segíteni a cabalban?? pls naon kéne
Tufa
karbantartás van

Shadow42
Épp szerverhalál van?

meik programok nem engedhetik a játékot és mi miatt fagyhat ki az enyém?
az lehet baj hogy a silkroad nevû játéknál is felvan téve a guard?
Tufa
lvl101 alatt nem hallottál arról hogy piac? minek kéne aramidba lenned 101en...

és nemtudjátok mi lehet mert a tûzfalaktat kikapcsoltam
Szerintem fut valami olyan program a háttérben, amivel nem barát a gameguard.

hi all nemtuudjátok mér dob ki ezzel a hibával a képen llátjátok
HencStein
Nah, Megcsináltam 1 101es force arhert :D abba is hagytam :D most kezdtem 1 bladert és naon bejön :D Cumo van dögivel :D jah és skilbe a.master :D jah és ajánlatos pörgetni a craftott mert tenyleg gáz hogy 100!!! on aramidba öltem forgotenbe ( mobok min hotje 500volt és van 1300 hp-m ) és még azzal is elég lassú .... Szál inkább kölcsetek craftra meg ruhát fegyot vegyetek minthogy highabb szinten keljen low cumokba rohangászni...
A skilleket meg fejleszétek mind2ágat mert uponként 4-6-8-xxxxx stat pontott meg hp-t kaptok

silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer

Slipknot14
áhh nagyon köszi :)

krampusz140
85tol es dungeon entry item be tudz menni majd vele a Ruina Station nevu party dungeonba ami Fort Ruinaban a Mecha Apeknel talhato (5. varos)

Ha valaki felidegesít 42 arcizmod görcsöl. Ahhoz, hogy kinyújsd a kezed és pofán bazd , csak 5 kell(!!!)

Shadow42
És konkrétan mire jó a ruina muster card? Eddig esett vagy 2, de majd lvl 82 körül tom használni.

Shadow42
Jobb gombal kattogj rajta és kidob valami cuccot.

Ha van ott TV akkor nem gáz csak jól titkold ha nyersz mert még a végén a sok irigy ember bántani fog a szelvényedért.

Nethyrrea
höhöhööö, még a végén hírös leszek xD

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Crokin

Repatarurgyán

Slipknot14
Hello mindekinek. Tegnap kezdtem a játékot, még csak lvl 11 vagyok és blader:) És csak annyi kérdésem lenne egyenlõre, hogy a combo modot hogyan kell pontosan használni?:D

okké, remélem nem a sarki kocsmába kötök ki.. ^^

Bemész a sarki lottózóba és veszel egy szelvényt, ikszelsz párat, aztán szombaton izgulsz a TV elõtt :D

és hogy lehet lottózni? :)

Ha szerzel astral board kártyát, akkor mehetsz légdeszkázni.
Gyorsan lehet vele helyváltoztatni (gps warp és dash mellett sok értelme nincs :) és 30 milla legalább a piacon... Vagy nagyon mákos vagy és találsz egyet, de inkább lottózz, azon nagyobb az esélyed...

nah most skilleztem egy kicsit.. már 42es vagyok és regular 4es ^^
most 1 darabig csak a skillt fogom fejleszteni..
amúgy kaptam egy olyan skillt egy questbe hogy astral board.. ez mi?

A FBnek szerintem mindenképpen a sword a fõ erõssége, vagy legalább is az erõsebb és a mágia nincs lemaradva mögötte sokkal.
De ha neked a mágiázás jön be, akkor majd tedd be a mágia->sword upgradét és mágiázhatsz tovább, közben meg a kard fejlõdik :)
De a legnagyobb támadásai karddal lesznek majd.