Cabal Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CABAL Online - The Revolution of Action | Server: Mercury Char: TrefiliodelaSaga - lv11x Wizard | Rank: Transcender | Completer Guild: TerrorisT | Nation: Procyon
És én se fejlesztettem nagyon mást, mint a mágiát.
WTB Titanium Katana +0 Clean Slot!! Pm: Nubyy, Felfaztam, Noumena. Felfaztammal nem biztos, h rogton valaszolok, tobbivel valoszinu.
Az official site-on a GPS menüt nézegettem és a képen egy picit elgondolgkoztam:
http://www.cabalonline.com/gameinfo/gps.asp
Az hogy lehet hogy GreenDespairba még van piros terület egy lvl 65-ös playernek?😮 Mivel a kép egy flashbe van, jobklikk és zoom-olással lehet tisztán látni hogy lvl 65-ös aki a képet csinálta. Én 31-es vagyok és már narancssárga jobb oldali széle a mapnak😛 Vagy ezt a képet összevágták volna?😊
Str 36+2
Int 278+9
Dex 67+2
Lv.70 -en kéne
Str 28
Int 260
Dex 59
Ezek szerint Lv. 70-en hozom majd kb a Lv.80-as szintet?
CABAL Online - The Revolution of Action | Server: Mercury Char: TrefiliodelaSaga - lv11x Wizard | Rank: Transcender | Completer Guild: TerrorisT | Nation: Procyon
Cabal Online -OBtampon Blader Mercury
Egyébként, ha már skillek, 80on milyen szinten "illik" lenni?
Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury
Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Aldebarannal pedig már találkoztál egyszer, hát nem emlékszel? 😊 Ott van a lakása a múmiáknál, a szobortól északra.
Jockey: Combót ugye használtál? Én is FB vagyok, és valóban kicsit nehéz a kettõt egyszerre nyomni de adept cuccban azért lehet haladni, késõbb meghálálja a kari a beléfektetett energiát.
Repatarurgyán
Dessert akárhol kéne keresnem, de nem találom.
Valaki tipp, lécci.
Hja és valami más: Lv. 60-tól bónusz vagy egy friss bug, hogy nem jelzi a térképen a felkeresendõ pontokat. Eddig volt egy szép piros pötty, na mostmár nincs. ( Csak nekem?)
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
probálta, a trainng dummykon is de ott meg nem fejlõdök hogy van ez?😊
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
tom még csak 37, de elszomorító volt, lehet inkább egy bladert kéne tolnom?
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Cabal Online -OBtampon Blader Mercury
és már Lv. 62
És Mercury, ált 6-os Chanel, ha az teli akkor hátrébb.
Ja és már Lv. 61.
Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim
Ha valaki felidegesít 42 arcizmod görcsöl. Ahhoz, hogy kinyújsd a kezed és pofán bazd , csak 5 kell(!!!)
(ha csak 1 tárgyból érem el a 100% ot az elég a proof elkészítéséhez?)
Sry & Ty
XP tûzfal? Valami spyware blocker nem fogja?
A Nod ha install közben nem volt aktív akkor késõbb már nem bántja.
Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]
jolmondod, ha fizetsz akkor megjelenik minden mapon 2 ikon (laglábbis az alap 3 városon 2 ikon) ahova rányomsz 1et akkor odaportol. mapek közt is lehet k9zvetlen huntplacere portolni, viszont minden egy GPS Warp elvesz 1 return stonet...
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX