Cabal Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shadow42
Grind, grind, grind

CABAL Online - The Revolution of Action | Server: Mercury Char: TrefiliodelaSaga - lv11x Wizard | Rank: Transcender | Completer Guild: TerrorisT | Nation: Procyon

Ez a táncolás mire jó?meg fel vettem 1 questet és training upgrade core és training martial gloves-t kéne szereznem de hogy?😊

mi ez a DT card? csávó mellettem 30.000 ért árulja 70 meg 75ös dungeonokba vagy mikbe

volt 1 chaos lampom vagy mim de el használtam 😞 50 lvl 3 vagy 4 es nem tom mien MP potion volt benne, 14500 ért adtam el 😊 4es blader 4es mágus de inkább a bladert tolom

Hát akkor én jócskán le vagyok maradva, mert csak Master vagyok (60 asszem) 😞
És én se fejlesztettem nagyon mást, mint a mágiát.

Hát, en most 76-on vok A.Master asszem lvl4 v. 5, kb ott kene neked is lassan jarni. (Blader vok, szal csak sword fejlodik meg most)

WTB Titanium Katana +0 Clean Slot!! Pm: Nubyy, Felfaztam, Noumena. Felfaztammal nem biztos, h rogton valaszolok, tobbivel valoszinu.

na hello megint csináltam 1 force ijászt de nem teccet a kis ütések miatt aztán csináltam 1 mágust, az már 3mas majdnem és eléggé teccik 😊 segítsetek mert n00b vagyok ebben a gémben

Slipknot14
valaki elmagyarázná ez hogyan lehetséges?😄:

Az official site-on a GPS menüt nézegettem és a képen egy picit elgondolgkoztam:
http://www.cabalonline.com/gameinfo/gps.asp

Az hogy lehet hogy GreenDespairba még van piros terület egy lvl 65-ös playernek?😮 Mivel a kép egy flashbe van, jobklikk és zoom-olással lehet tisztán látni hogy lvl 65-ös aki a képet csinálta. Én 31-es vagyok és már narancssárga jobb oldali széle a mapnak😛 Vagy ezt a képet összevágták volna?😊

tudnátok tanácsot adni hogy mien karit csináljak?mire rakjak meg mit huzzak?cat én is sroztam amugy 😊 csak kicsit meg utáltam hogy fojton dczett 😞 69 full int sun spear +5el

Shadow42
Lv.63-on a Magic Rankom: Expert 28/63
Str 36+2
Int 278+9
Dex 67+2

Lv.70 -en kéne
Str 28
Int 260
Dex 59

Ezek szerint Lv. 70-en hozom majd kb a Lv.80-as szintet?

CABAL Online - The Revolution of Action | Server: Mercury Char: TrefiliodelaSaga - lv11x Wizard | Rank: Transcender | Completer Guild: TerrorisT | Nation: Procyon

Hello!Még régebben le töltöttem a játékot 1 Marcesz nevü haverom miatt mert õ is tolja ezzel(50es) de 1 idõ után meg untam, bár nem a játékot hanem a telepítgetést hogy sosem akart el indulni telepítés után.Most sikerült és most patchel.És most tenném fel a kérdést hogy ez fizetõs vagy az lesz?

Nemtudom hogy van nalam, de hamincas szinten level 1-5 mobokat gyilkolva eleg jol fejlodik a magic skillem, de ugyanezt a sword skilleknel nem vettem eszre. De ott is tortent valami furcsa mert 2 szintel ezelott alig fejlodott valamit mostmeg szarnyakat kapott.

Cabal Online -OBtampon Blader Mercury

A fejlõdés akkor indul be fõleg, ha teljes adept settel olyan mobokat farmolsz egy hétig, amiért alig jár xp 😊
Egyébként, ha már skillek, 80on milyen szinten "illik" lenni?

Skill xp és rangok témában: én most lvl 49 vagyok, sword skill = regular 14/28, magic = 4/sok. Igazából a fejlõdés akkor indul be amikor teljes adept szettbe öltözöl, adept ékszerekkel és fegyverrel.

Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury

Vennék Bluestin Battle of Adept szettet, valamint Bluestin Katana of Adeptet. Pm/válasz itt a fórumon vagy a játékban. Köszi.

Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury

MInt minden játékban minden hibrid osztály, itt is csak magas szinten fogja igazán kimutatni a foga fehérjét a kari. Kitartóaknak ajánlott. (Amúgy ezt írja a hivatalos honlapon is).

GamerAdams007
DStein jól mondja, és jópáran nincsenek tisztába a Training Dummy-val, itt fórumon és ingame guild-chaten is sokan kérdezték már. Csak fizetõsök tudják használni, és minden rank 0-30%-ában. Tehát a Warriornak Sword - Apprentice szinten úgy emléxem 17 pontot kell összeszedni, és ott 5-ig tudsz Dummyn fejlõdni. Jah és Novice skill rankkal alapból nem lehet használni.

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Dummyt csak fizetõsök használhatnak, 30%ig az adott rangban.
Aldebarannal pedig már találkoztál egyszer, hát nem emlékszel? 😊 Ott van a lakása a múmiáknál, a szobortól északra.

Crokin
Dummy-n asszem 5/x-ig lehet csak fejleszteni de nem biztos, soha nem használtam.

Repatarurgyán

Crokin
60-tól nem jelzi a questeket, ez nem bug hanem feature 😊

Jockey: Combót ugye használtál? Én is FB vagyok, és valóban kicsit nehéz a kettõt egyszerre nyomni de adept cuccban azért lehet haladni, késõbb meghálálja a kari a beléfektetett energiát.

Repatarurgyán

Shadow42
a training dummy nekem alapból kiírja, hogy a mágikus skilleket nem fejleszti..

Shadow42
Lv.63 és elakadtam. Let's find Aldebaran's Quarters
Dessert akárhol kéne keresnem, de nem találom.
Valaki tipp, lécci.
Hja és valami más: Lv. 60-tól bónusz vagy egy friss bug, hogy nem jelzi a térképen a felkeresendõ pontokat. Eddig volt egy szép piros pötty, na mostmár nincs. ( Csak nekem?)

Nethyrrea
training dummyn asszem csak a fizetõsöknek fejlõdik

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Jockey
jah és mind magic mind sword skillt kell tornázni, az kurva sok, 2-õt nyomni, ha egyszerre nyomom nem fejlõdök sehova
probálta, a trainng dummykon is de ott meg nem fejlõdök hogy van ez?😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Jockey
nemtudom túl korai-i e, de ez a force blader ez úgy tünik mintha jó nagy gimp lenne pvpbe, 37eskent egy 35ös warriro ugy vert el, hogy negyed hpjat szedtem el...😛
tom még csak 37, de elszomorító volt, lehet inkább egy bladert kéne tolnom?

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Tufa
78as, premium accos, sword a.expert 60/67 kb 15millió alzal+ugyanennyi kb cuccokban, jó felszerelésel eladó... nincs idõm játszani már sajnos.. pmben lehet érdeklõdni.

Slipknot14
én is haladok felfele😊 kemény lvl 26 😄

Helo sziasztok en is leszedtem felinstalaltam mukodik. OBtampon neven bladerkedet tudom beteg nev ez van 😊

Cabal Online -OBtampon Blader Mercury

Shadow42
Pontosítom: TrefiliodelaSaga
és már Lv. 62

Shadow42
A név adott. Csak egybe írva.
És Mercury, ált 6-os Chanel, ha az teli akkor hátrébb.
Ja és már Lv. 61.

Slipknot14
kell valakinek lvl 85-re szóló, Ruina Station Master CarD?😊 Eladó

Devil_Gy
mikor vagy on mert megvenném?

Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim

krampusz140
Mindaddig hiába mig nem tudjuk hogy melyik szerveren és milyen néven<#buck>

Ha valaki felidegesít 42 arcizmod görcsöl. Ahhoz, hogy kinyújsd a kezed és pofán bazd , csak 5 kell(!!!)

Shadow42
Lv. 58 Wizz még mindig magyar klánt keres, lehet hiába? Mert ha elunom akkor csinálok..

Tufa
meg

Slipknot14
crafthoz mi kell amúgY?😄 És hogyan kell😄

Devil_Gy
Kraftolásról lenne szó, hogy lehet szintet lépni, mi kell hozzá és mi ennek a feltétele.
(ha csak 1 tárgyból érem el a 100% ot az elég a proof elkészítéséhez?)

Devil_Gy
Megvan még a bluestin cucc?

Devil_Gy
jójó kis félreértés volt:S
Sry & Ty

Tufa
egyik expet ad másik dmgt

Devil_Gy
mi ad többet? +2 skill exp vagy 2%amp az adott skillre (magic)

áhh.. nem nem müködik sehogyse... inkább leteszek erröl a játékról.. sehogyse jó.<#szomoru1>

Shadow42
Lõdd ki: Steam, msn, razer, winamp, meg akár az egyik hangállítót.
XP tûzfal? Valami spyware blocker nem fogja?
A Nod ha install közben nem volt aktív akkor késõbb már nem bántja.

amikor megy a game guard akkor a géped-server között jön megy az adat és a tûzfal vagy router lehet megfogja ha nincs beállítva..

Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]

GamerAdams007
énis routerrel tolom nekem megy...
jolmondod, ha fizetsz akkor megjelenik minden mapon 2 ikon (laglábbis az alap 3 városon 2 ikon) ahova rányomsz 1et akkor odaportol. mapek közt is lehet k9zvetlen huntplacere portolni, viszont minden egy GPS Warp elvesz 1 return stonet...

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Slipknot14
haveromnak is az van és õ is vidáman jáccik😊 Tûzfalat se hiszem.

mert routerrel nem megy a játék ? =/

Nethyrrea
asszem az akkor érdekes ha fizetsz is a játékért és biznyos helyekre a mapon kiportolhatsz helybõl, nemkell odasétálni vagy ilyesmi. gordi, vagy más fizetõs? mitmondtok?

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Slipknot14
mit jelent az a GPS-nél a map neve mellett hogy: WARP?😊 Mer most kaptam olyat.Mer van a MAP felirat baloldalt és ez pedig jobb oldalt.

Slipknot14
és 1 22-es blader?😄😄