Cabal Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CABAL Online - The Revolution of Action | Server: Mercury Char: TrefiliodelaSaga - lv11x Wizard | Rank: Transcender | Completer Guild: TerrorisT | Nation: Procyon
Gy.K.: Moderáld magad!
CABAL Online - The Revolution of Action | Server: Mercury Char: TrefiliodelaSaga - lv11x Wizard | Rank: Transcender | Completer Guild: TerrorisT | Nation: Procyon
Cabal Online -OBtampon Blader Mercury
Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]
jöv hét szerdán jövök haza, addig tartsd meg a cuccokat pls, akkor áttradelnénk, köszi
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
mind a 2 dobott core-t nekem szal enyit róllad meg az angol tudásodról..' egyébként valamenyiõtöknek igaza volt, a piros gnóm féleség dobja a Training Upgrade Core-t és a jeges izébizé dobja a Training nem tom mien Armour Gloves-t.Ennyit rollad.
By.: Rpgops
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Szoval belepni ugy kell hogy a chat ablakra viszed az egeret bal oldalt az x alatt Channel settings
A channel neve hun jelszo nincs
A kor meg nem eredmény, csak állapot, nem kell vele kérkedni.
Ha egy skillet untrain-elek, akkor megkérdi valóban akarom-e és ott van hogy Expanse vagy expense és egy szám. Tudom hogy veszteség, kárbamentetelt vagy iesmit jelent, de ienkor mit von le pontosan?
Hány éves vagy te? Én amúgy egyszer csináltam meg a küldit akkor öltem egy rakás scorpidot de csak kesztût dobott, öltem aztán piroskákat és kidobta acoret. Aszittem hogy elvan írva a szövegbe az a rész hogy ölj ezt vagy(or) azt. Szal légyszives egy taknyos 11 éves porbafingó nekem ne kezdjen el itt pattogni...
Meginni csak akkor érdemes, ha elcseszted a fejlõdést és több az erõd, mint kéne, miközben valami más meg kevesebb.
Ha megiszod, levon egy pontot az STRbõl, amit újra eloszthatsz (az igazán vagányok megisszák és újra STRre rakják 😊
Én gyüjtögetem az ilyet, mert most még kell erõre adnom, de ha magas szinten elkezdem fejleszteni majd a kardot is, akkor az rangonként erõt, amire nem lesz szükségem, így hogy szinten tartsam magam, nyelek pár ilyet és a pontokat majd átteszem INTbe, hogy még jobban gyaluljanak a lövéseim 😊
Mit érdemesebb? Eladni? Ára kb? Meginni? Tartogatni?
És most valami más: Hogy kell PM-et küldeni? Beteg kérdés? Mert ha lent megnyomom a levél ikont akkor feljön 1 ablak és közli, hogy nincs levelem és ha rábökök a Writting-ra akkor meg kiírja, hogy ez a feature nem elérhetõ. Fizetõs lenne a szolgáltatás?
Az össz vagyonom kb 800k, ha kell érte
Egy problémám van, 1 hétig külföldön leszek, ha mondasz este egy idõpontot szervert akkor talizhatnánk ott és menjen a trade, csak egy karinevet is mondj hozzá kit keressek:-)
Karim neve: Hancurmanci
van egy ilyen felugros sword skil a. experten, addig megprobálom felvinni, ha nagyon nem megy nyomom a kicsi bladerem...
a gond, hogy appr 11/15él vayok még csak 38on.
Hallomásom szerint az aramid cuccokra már lehet skill enchantot tenni, erröl tudnál valamint mondani hogy mûködik? mi kell hozzá? milyen alapanyag? és egy sima ruhára is rá lehet tenni?
Én is meguntam, expert végérõl master 65ig pont ezt csináltam. 3 gyors skill (1.2 seces), világossárga mobok (hogy legyen valami értelmes drop is, találtam is vagy 4 high upgrade coret 😊 és teljes adept set.
Összesen léptem ezalatt 2-3 szintet majdnem egy hét alatt...
Egyébként még ami nekem bejött, hogy spéci (+os) mobokat gyors skillekkel kombózni. Azok bírják a strapát, 10-11es kombókat beléjük lehet tolni simán és gyors skillhasználat miatt a skillpont is jobban jön, mert pár lövéstõl kifekvõ mobokat nem érdemes kombózni 😊
Meg szerintem is érdemes csak az egyik ágra rágyúrni keményen, a másikat meg kicsit hanyagolni (csak ami nagyon kell...). Ahogy olvastam, a skill átalakító upgradekkel jobban lehet haladni a másik skillekkel, mintha valami alacsonyabb skillt használnál, mert a másik ágból csak azt tudod.
Mondjuk nekem ijjászként szerencsém van, mert csak mágiát kell tolni nagyon. De az se fejlõdik eléggé, már olyan varázslataim vannak, amik lassan lövõdnek el és nagyot csapnak, azzal nem lehet skillt fejleszteni XD
azt írták többen, hogy érdemes a sword skillt felnyomni A.expertig, mert ott van valami fasza ae skill, aztán nyomni magicet, mert a high lvl magic mint ugyebár te is látod fõképp már debuff/buff és az nem javítja annyira nagyban a késõbbi xp-ést, mint ha magas sword rankon vagy.
Azt se tudtam pl, hogy a skill xp-t mindenképp megkapom ha használom, legyen az szürke mob vagy narancs.
Aminek én neki fogok ezek alapján az, hogy összeválogatok 3 nagyon gyors kaszt idejû sword skillt, és szépen ráállok a skill farmra valami low lvl mobokon, megnézem mennyire nyöszörgõs és unalmas (valszeg az lesz) és próbálom sword skillt felnyomni a.expertig. Szintem így nem fog elszállni nagyon (sõt semennyire) és utána kezdek el megint q-lni stb.
Azt írták akár 40en is lehet az ember G master ezzel a teknikával...jól hangzik...😊
mind a 2 dobott core-t nekem szal enyit róllad meg az angol tudásodról..
Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]
jah és boc, de 41 fok van kint, elnézést atöbbiektõk is a stílusért, de ez van
De monjuk nem tom mér nem olvasod el a quest leírást, benne vagy hogy ölj scorpid lugokat vagy red garllykat, egyik kesztût dob, másik core-t...
De az ienek ingame is feltudnak idegesíteni, hogy érthetõen levan írva a quest, de õk inkább megkérdezik, minthogy elolvasnák az 5 sornyi fehér részt is.....
kezdem egyre inkább azt érezni én is 2 skill fa az sok...😛
most épp sword 9/45 expert
magic 9/63 expert
és nemvagyok vele megelégedve 😛
Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury
Egyébként a csetet szerintem sokan nem figyelik, pl én se. 😊