Cabal Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shadow42
Valahogy tuti lehet, véletlenül nem lesz +1 +2 +3-as 😊

CABAL Online - The Revolution of Action | Server: Mercury Char: TrefiliodelaSaga - lv11x Wizard | Rank: Transcender | Completer Guild: TerrorisT | Nation: Procyon

Shadow42
Ha ilyen stílusban tudsz írni akkor inkább ne tedd, különben is arról volt szó hogy Duelezni hívd ki és nem az otthon bevált, vidékies szófordulataidat oszd meg velünk..
Gy.K.: Moderáld magad!

CABAL Online - The Revolution of Action | Server: Mercury Char: TrefiliodelaSaga - lv11x Wizard | Rank: Transcender | Completer Guild: TerrorisT | Nation: Procyon

Nem tudjatok az adept itemeket lehet upgradelni? mert eddig 3x probaltam es 3x nem sikerult

Cabal Online -OBtampon Blader Mercury

te miröl beszélsz? nem is neked írtam..

Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]

Jockey
kerestelek online voltál mostanáig de most offline lettél
jöv hét szerdán jövök haza, addig tartsd meg a cuccokat pls, akkor áttradelnénk, köszi

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Légyszíves moderáld már magad, meg egyébként is hogy mersz engem fikázni?1szer le szóltál és akkor igazat adtál 5 perc mulva irtál megint és el kezdél cseszegetni hogy így meg úgy.Tudod ami tegnap velem volt az a Kezdõi lámaság azaz ha valaki el kezd vmit akkor egybõl a leg jobbat akarja és szeretné ha segítenének neki nem az lenne, hogy 'de lol vagy.. vagy 3x csináltam meg azt a q-t szal ne okoskodjál már jó?!?
mind a 2 dobott core-t nekem szal enyit róllad meg az angol tudásodról..' egyébként valamenyiõtöknek igaza volt, a piros gnóm féleség dobja a Training Upgrade Core-t és a jeges izébizé dobja a Training nem tom mien Armour Gloves-t.Ennyit rollad.

By.: Rpgops

Nethyrrea
kultúráld magad.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea
vagyol?

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Na csinaltam a jatekban ilyen hun channelt, jo lenne egy ilyen ingame mindentbele dolog ^^
Szoval belepni ugy kell hogy a chat ablakra viszed az egeret bal oldalt az x alatt Channel settings
A channel neve hun jelszo nincs

Pénzt (ALZ). A visszafejlesztés pénzbe kerül. (magas skilleknél már sok milla is lehet összesen egy visszafejlesztés)
A kor meg nem eredmény, csak állapot, nem kell vele kérkedni.

Shadow42
Razuel .. Ezért a helyedben kihívnám Duelre és felmosnék vele...

Slipknot14
õõ bocsi a spammér, csak mindíg mikor már már írtam, akkor jut eszembe, hogy ezt elfelejtettem megkérdezni:

Ha egy skillet untrain-elek, akkor megkérdi valóban akarom-e és ott van hogy Expanse vagy expense és egy szám. Tudom hogy veszteség, kárbamentetelt vagy iesmit jelent, de ienkor mit von le pontosan?

Slipknot14
khm ,,de lol vagy.. vagy 3x csináltam meg azt a q-t szal ne okoskodjál már jó?!?''

Hány éves vagy te? Én amúgy egyszer csináltam meg a küldit akkor öltem egy rakás scorpidot de csak kesztût dobott, öltem aztán piroskákat és kidobta acoret. Aszittem hogy elvan írva a szövegbe az a rész hogy ölj ezt vagy(or) azt. Szal légyszives egy taknyos 11 éves porbafingó nekem ne kezdjen el itt pattogni...

Nethyrrea
addigra sztem hazaérek énis, mégeccer be kell mennem melóhelyre.

Tartogatni érdemes szerintem. (vagy eladni, ha nagyon nincs lóvéd)
Meginni csak akkor érdemes, ha elcseszted a fejlõdést és több az erõd, mint kéne, miközben valami más meg kevesebb.
Ha megiszod, levon egy pontot az STRbõl, amit újra eloszthatsz (az igazán vagányok megisszák és újra STRre rakják 😊

Én gyüjtögetem az ilyet, mert most még kell erõre adnom, de ha magas szinten elkezdem fejleszteni majd a kardot is, akkor az rangonként erõt, amire nem lesz szükségem, így hogy szinten tartsam magam, nyelek pár ilyet és a pontokat majd átteszem INTbe, hogy még jobban gyaluljanak a lövéseim 😊

Shadow42
Esett egy Extract Porion (STR) .. Decrease 1 Strenght / Add
Mit érdemesebb? Eladni? Ára kb? Meginni? Tartogatni?

Jockey
este 7 körül tudok lenni, mert most melózom, de akkor rádüzenek

Nethyrrea
csetbe /w szóköz név szóköz üzenet

Nethyrrea
szokásszerint Nethyrrea, én már most is bennvagyok ha kell, általába a 17-es csatin vagyok mercuryn

A levelezõ még nem mûködik, ha online van a célszemély, akkor csetben lehet neki üzenni (legyegyszerûbb, ha õ ír neked elõször és a csetben nyomsz egy jobbgombot a nevén 😊

Shadow42
Tényleg le van írva érthetõen a küldetés, az mondjuk egyéni pechem, hogy én anno még oroszul tanultam és az angolt csak annyira vágom ami a program telepítésekbõl, meg pár év játékból rámragadt. Ehhez képest azért most Lv. 64 és tényleg nem sokat kérdezõsködök, bár elõfordul. Viszont ha ez valakinek nem tetszik az tényleg húzzon ki abba az enyhe 41°-ba és hûtse le magát.
És most valami más: Hogy kell PM-et küldeni? Beteg kérdés? Mert ha lent megnyomom a levél ikont akkor feljön 1 ablak és közli, hogy nincs levelem és ha rábökök a Writting-ra akkor meg kiírja, hogy ez a feature nem elérhetõ. Fizetõs lenne a szolgáltatás?

Jockey
áááá nethy bakker nagyon jó lenne.
Az össz vagyonom kb 800k, ha kell érte
Egy problémám van, 1 hétig külföldön leszek, ha mondasz este egy idõpontot szervert akkor talizhatnánk ott és menjen a trade, csak egy karinevet is mondj hozzá kit keressek:-)
Karim neve: Hancurmanci

Nethyrrea
skill enchant alatt azt értik hogy abban pl már lehet adeptes cuccod is, vagy láthattál ilyet piacon hogy destructionos meg guardos meg vampire-os rucikat/fegyókat árulnak. ha kell van egy full aramid battle-setem, odaadom, nálam már csak a helyet foglalja. kicsit meg fogja dobni a skillfejlõdésed sebességét 😊

Kinyitod a chat ablakot megnyitod a beallitasokat es ott van egy olyan hogy channel make.

Jockey
lehet marha unalmas lesz, meglátjuk, de jelenleg ott vagyok, lehet abba hagyom a force bladert, mert nem haladok
van egy ilyen felugros sword skil a. experten, addig megprobálom felvinni, ha nagyon nem megy nyomom a kicsi bladerem...
a gond, hogy appr 11/15él vayok még csak 38on.
Hallomásom szerint az aramid cuccokra már lehet skill enchantot tenni, erröl tudnál valamint mondani hogy mûködik? mi kell hozzá? milyen alapanyag? és egy sima ruhára is rá lehet tenni?

Nethyrrea
jelszavas csatornák? mirõlbeszélsz?

Lattam aa jatekban ilyen jelszavas csatornakat, nincs veletlen valami magyar csati? Esetleg egy guild ahol meg elfer egy blader? Mercury szerveren tolom csatornakon meg osszevissza ahol epp hely van. Meg lenne egy olyan kerdesem, mivel meg uj vagyok nem ismerem az arakat, de mi a realis ar egy egy adepts martialsuit vagy ekszer daraber?

Elõre elárulom neked, hogy marha nyöszörgõs lesz és unalmas 😊
Én is meguntam, expert végérõl master 65ig pont ezt csináltam. 3 gyors skill (1.2 seces), világossárga mobok (hogy legyen valami értelmes drop is, találtam is vagy 4 high upgrade coret 😊 és teljes adept set.
Összesen léptem ezalatt 2-3 szintet majdnem egy hét alatt...
Egyébként még ami nekem bejött, hogy spéci (+os) mobokat gyors skillekkel kombózni. Azok bírják a strapát, 10-11es kombókat beléjük lehet tolni simán és gyors skillhasználat miatt a skillpont is jobban jön, mert pár lövéstõl kifekvõ mobokat nem érdemes kombózni 😊

Meg szerintem is érdemes csak az egyik ágra rágyúrni keményen, a másikat meg kicsit hanyagolni (csak ami nagyon kell...). Ahogy olvastam, a skill átalakító upgradekkel jobban lehet haladni a másik skillekkel, mintha valami alacsonyabb skillt használnál, mert a másik ágból csak azt tudod.
Mondjuk nekem ijjászként szerencsém van, mert csak mágiát kell tolni nagyon. De az se fejlõdik eléggé, már olyan varázslataim vannak, amik lassan lövõdnek el és nagyot csapnak, azzal nem lehet skillt fejleszteni XD

Jockey
amúgy most olvasgattam pár fórumot, mert kicsit el vagyok keseredve ezzel a dupla skill tápolással, hogy nem haladok kettõvel együtt..
azt írták többen, hogy érdemes a sword skillt felnyomni A.expertig, mert ott van valami fasza ae skill, aztán nyomni magicet, mert a high lvl magic mint ugyebár te is látod fõképp már debuff/buff és az nem javítja annyira nagyban a késõbbi xp-ést, mint ha magas sword rankon vagy.
Azt se tudtam pl, hogy a skill xp-t mindenképp megkapom ha használom, legyen az szürke mob vagy narancs.
Aminek én neki fogok ezek alapján az, hogy összeválogatok 3 nagyon gyors kaszt idejû sword skillt, és szépen ráállok a skill farmra valami low lvl mobokon, megnézem mennyire nyöszörgõs és unalmas (valszeg az lesz) és próbálom sword skillt felnyomni a.expertig. Szintem így nem fog elszállni nagyon (sõt semennyire) és utána kezdek el megint q-lni stb.
Azt írták akár 40en is lehet az ember G master ezzel a teknikával...jól hangzik...😊

de lol vagy.. vagy 3x csináltam meg azt a q-t szal ne okoskodjál már jó?!?
mind a 2 dobott core-t nekem szal enyit róllad meg az angol tudásodról..

Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]

Jockey
sztem menj vissza nintendózni vagy vetess apuval egy kurva szótárt és szépen fordítsd le azt a nyomi q leaírást, mert vicc amit mûvelsz, és kurvára nem ezért jövök be erre a fórumra, hogy a hülyeséget olvassam állandan 1 mondat 12 hozzászólásba formában

jah és boc, de 41 fok van kint, elnézést atöbbiektõk is a stílusért, de ez van

ez nem így van.. mind a 2 ugyan azt dobja.. a quest azt írja, hogy öld a scorpid lugokat vagy a piros geciket.. mind a 2õt dobják.. csak sokat kell megölni belõllük..

Slipknot14
pff, figyu mennyél inkább sakkozni... Ez nem neked való játék. Kesztût a scorpid lug dob, coret pedig a gally. És ne mond nekem hogy nem dobja mer tisztán emléxem a küldire. Csak sokat kell megölni belõlük. Ami nem is baj, mer fejlõcc tõle legalább. És pls ne spammeld tele a fúrumot...

azért jó lenne ide is ien faq amiben le van írva a questek le írása mert jó ez a GPS de néha nagyon össze zavarodok

el kell szomorítsalak mert öltem én a scorpid lugokat meg a piros izéket is de nem dobják csak a coret, a kesztyût azt én már nagy de nagyon nem értem hogy annak most hogy kéne jönnie 😞 na megyek azt akkor le ölök még 100 scorp lugot hogy biztosra mennyek ^^😄

Slipknot14
Szegény gyereknek senki nem válaszolna azér spammel 😄
De monjuk nem tom mér nem olvasod el a quest leírást, benne vagy hogy ölj scorpid lugokat vagy red garllykat, egyik kesztût dob, másik core-t...
De az ienek ingame is feltudnak idegesíteni, hogy érthetõen levan írva a quest, de õk inkább megkérdezik, minthogy elolvasnák az 5 sornyi fehér részt is.....

Shadow42
PortLuxban a gólemek esetleg?

Shadow42
Vagy összevágták, vagy nagyon ßéta állapotú a készítésének a kora.

Jockey
ne szomoríts el..
kezdem egyre inkább azt érezni én is 2 skill fa az sok...😛

Nethyrrea
szóval! level 62 forcebleder. milyen mobokon tudnám jól húzni a skilljeimet?

most épp sword 9/45 expert
magic 9/63 expert

és nemvagyok vele megelégedve 😛

Tudom, hogy ez egy fórum és hasonlók, de biztos vagyok benne, hogy elég sokan nem kifejezetten kíváncsiak a karaktered élettörténetére napi 20 egysoros hozzászólásban.

Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury

8as vagyok, találtam 1 jó kis eddzõ helyet szóval 10 perc és 9es vok 😊

a küldiben Training MartialGlovest kell 1 Training Upgrade Core fel fel 'upgrade'-elni de nem engedi, valami Force Core-t vagy mit akar de az nem volt a küldiben, amugy a training martialgloves problémát ugy oldottam meg hogy 1 másik karirol át raktam a training martial glovest a másikra.Ezt az upgrade dolgot akkor hogy is kell?És craftolni hogy kell?

de akkor most nem is csinálhatok többet semmit azzal a karival?szóval ha azt a küldit el dobom attol még fojtathatnám?vagy muszály abba hagyni és uj karit csinálnom?

Shadow42
Sehol, kezd elölrõl..

Crokin
Inkább menj focizni 😄

Repatarurgyán

válaszoljatok mááá 😊

izé, nekem már nincs ien training martialglovesem mert le cseréltem még a quest elött 1 jobbra de most az kéne 😞 honnan tudnák keríteni 1 et?

Jó sok magyar guild van már, szanaszét.
Egyébként a csetet szerintem sokan nem figyelik, pl én se. 😊

Shadow42
Jut eszembe "DirkMagyar" ez magyar klán? GrenDespairban áll mellettem a csóka, ráköszönök, kérdezem. Szó nélkül elmegy mint aki nem figyel vagy nem érti. Valami Firefox nevû volt...