7396
Cabal Online
-
Razuel #2325 Mert az már betegesen függő.. XD -
sanyiiiii #2324 Van akinek egy vacsorája kerül ennyibe.... -
#2323 ismerek nem 1 embert aki havi 20-30k költ gaméra és kiis vesz aniyt mert goldot farmol meg cucot meg stb... és több kariját eladta már -
#2322 Amugy ez elég jol eltalalt jaték, számomra kicsit kilóg abbol a tipikus keleti gamekbol, azér is jatszom vele.. De sztem mindenki így érzi -
destroyer140 #2321 Szerintem meg haggyuk már ezt a karakter eladás/vevés témát.ywy megkérünk hogy légyszives máshol áruld a karaktered mert itt nincs rá vevő és úgyiscsak a vita lessz belőle! -
Razuel #2320 Jó az addig rendben van, hogy nincs kedve végig farmolni a játékot, de ki az az elmebajos aki 60k ért vesz meg egy quva karaktert? xD
Sztem egy 70es wow karit megvenni 15 nél többért.. hát nemtom sztem aki megveszi az nemnormális.. -.-
Láttam már olyat, hogy pl wow.. 18k ért megveszi 3hónapra a játékot (még az alap wowot..) ennyi idő alatt sztem simán lehet csinálni egy 60 as karit és azt el akarja adni 50k ért.. a kutya se veszi meg, mert ennyi erővel bárki megveszi újonnan a game-t és csinál magának.. elvégre a játékélményért kell fizetni nem pedig a karakterért.. -.-
Egyébként elmondanám, hogy a cabal 100 fölött quvára unalmas szóval már ezért is érdemes megvenni.. :P -
MarketingMan #2319 Én is egyetértek azzal amiket leírtál.... De amúgy sztem ma már va annyi őrült ember h egy 120-150 közti karit tuti hogy el lehetne sózni valamennyiért.... Pláne ha dualtrans-os...vagy toplistás kari....
De mivel ez egy játék sztem nem érdemes ebbe pénzt ölni....mert sztem az elég rossz szájízt adna az egésznek...
Sztem jobb ha az embernek van egy saját karija amit csak ő fejleszt és csak az övé...így a legjobb...:) -
sanyiiiii #2318 Tudod azért te csak a saját szempontodból nézed, és ez igy korántsem ad teljes képet. Van aki nem élvezi azt hogy öli folyamatosan a mobokat de szeretne mondjuk résztvenni magas szintű pvp-ben. Ezek kétfelé oszlanak: van aki nem teheti meg ezért vagy nem játszik vagy húzza a száját de nekiáll fejlődni. Van aki viszont megteheti és úgy gondolja hogy az ő szabadideje többet ér annál minthogy farmolással töltse.
Én mondjuk személy szerint szeretek játszogatni, nem fejlődök gyorsan nem erőltetem a játékot. Le vagyok maradva és? Nem azért játszok hogy én legyek a legjobb hanem azért hogy élvezzem....
persze ez csak egy vélemény de legalább ez az enyém:P -
sanyiiiii #2317 Na jó de wow acc kell a ráknak:D -
#2316 Én személy szerint ledobnám a tajgetoszról azt aki 60 ezer forintért megvesz egy szar karakter egy számítógépes játékban, egy olyan országban ahol az emberek fele 60 ezer forintért dolgozik egy hónapot...
Szánalmas. Amúgy meg általában az költ pénzt, ilyen xp boost szarokra meg karakterre meg mindenféle frincfrancra aki arra nem képes, hogy önnön erejéből összehozzon egy karaktert. De az ilyennek inkább tetriszeznie kéne, és nem más "munkájával" feszíteni. Pföj. -
#2315 Razuel, vannak olyanok akik megveszik :)
Ismerősöm vett 50ért már karit... Jo biztos sokan nem adnának, ennyit érte sőtt még a felét sem, de aki igazán függő, és kell neki valamiért még egy kari az megveszi ennyiért... SROban botolni pl ^^ -
Razuel #2314 Aláírásodba írod, hogy 60k ért adsz el egy sro-s karit.. szted ki fogja megvenni? 60k ért már veszel egy fullos számítógépet vagy akár már autót is adnak annyiért.. -.- -
#2313 van vevö mert ismeröseim másik gaméba aranyat(silkroad) árulnak magyaroknak és elég szépen veszik kb aszondják jobb honapokba akkár 1 milliárd goldot is eladnak , karikra is van igény de inkább megveszik a tcketet meg a xp szarokat amivel anyit költenek rá mintha megvennék már a fullos karit csak nem számolják hogy kb anyit költenek rá mintha megvennék a fullos karit és hát mondjuk completer karira én is ráköltenék , bár az én 115 ös karimér is adtak volna már lvl 70 es wow accot -
seaedge #2312 Ha 9-es szinten nem erte el a cool time a casting time-ot, akkor utanna mar nem is fogja. -
MarketingMan #2311 Valaki nem tudja véletlenül h a warrior-nál a whirlwind cool time-ja lecsökkethető-e egyáltalán a casting time-ig????... Csak mer kinyomtam 9-esig és még mindig 8,1 sec a 4.3-hoz képest....és azért elég nagy különbség... De a többi skillnél ha továbbnyomod 10-re akkor ugrik egy nagyot a coolt time...és ezért nem akarok feleslegesen fél millákért skill down-olni...mer g.master skillnér már kb annyi...
Szal ha valaki tudja h mire számíthatok 10.-től akkor írjon....:)..bye -
sanyiiiii #2310 Azért bizony a magyarok is hajlamosak fizetni ilyenért. Csak nem azért amit pár hét alatt meg lehet csinálni simán. Ha egy 140-es karit kinálna akkor hidd el lenne vevő.
Csakhogy én egy ilyen stílusú eladó boltjából első szó után fordulok ki és többet vissza sem megyek.... -
Zarache #2309 a nagyim? :D
vagy a szomszed oreg neni aki mar fel labal a sirban van?
esetleg a postasunk?
nemtom passzolom xD
ywy ha tudni akarod egy olyan ember vagyok aki szeret itelkezni a te fajtad folott :D
Persilnek meg igaza van hogy az csak egy par megas adathalmaz :D
magyarok meg nem abba nepsegbe tartoznak akik fizetnenek egy free gamenel egy karakterert :D -
#2308 Pedig tényleg úgy viselkedsz, mint egy debil tizenéves, de mindegy, elvégre senkit sem érdekel.
Razuel 2295ben pedig azt hiszem megindokolta, hogy miért érdekli az ár, de erre megint csak azt lehet mondani: owned.
Mellesleg, ha nem valami megfizethetetlen irreális összeget kérnél, azért a néhány megás értéktelen adathalmazért, amit bárki összefarmolhat néhány hét alatt, akkor nyugodtan kiírhatnád a fórumra is, és nem kéne titkolóznod -.-" -
Razuel #2307 Nah vajon? -.-
Találd ki.. :P -
MarketingMan #2306 Na ma végre megízlelhettem milyen is egy eigazi jó klánharc:))....
Úgy szétvertük az egyik klánt h csak úgy füstöltek...:))... Esküszöm ez az egyik legjobb része a játéknak...:))) pláne h most avathattam fel az új +6-os osm settemet:)) -
Zarache #2305 meg kire? :D -
Razuel #2304 Ahogy látom a 2288as hsz-ed nemcsak rám igaz.. :P -
#2303 csak az érdeklődő nem úgy kezdi hogy "nemérdekel az ajánlat, csak..."
:P -
Razuel #2302 Egyébként meg az érdeklődőből lesz a vásárló, de mind1
(nemmintha meg akarnám venni)
-
ywy #2301 zarache!!!!!!!
sztem nem volt bunkoság ,csak ha nem érdekli a dolog akkor ne kérdezösködjön!!ÉS te ki vagy hogy megitélj másokat???
Amugy 72-es vok!!
jah még annyit ha nem érdekel a dolog akkor az ára se
Nem akortam balhézni senkivel csak csak a nem jön be a müsora a srácnak!!!!csá -
#2300 köszönöm köszönöm :) -
Zarache #2299 MarketingMan van par ember aki ezeket letudja gyartani de abbol nem adnak el kulsosnek AoB+5 a may amit eladnak es RoF+8 tobbit meg clanon belul osztjak szet. ywy te akkora egy taplo vagy hogy az mar faj Razuelel ense jovok kijol, de egybol iylet irni :D ebbol csak az latszik hogy kb 13 eves lehetsz vagy pedig valami nagyszaju nethuszar -
#2298 hmmm valami gebaszvan akkor cska a linkeeket adom meg :
Lakeside: http://i114.photobucket.com/albums/n264/sanma/Lakeside.jpg
Forrgotten ruin: http://i114.photobucket.com/albums/n264/sanma/Forgotten_Ruin.jpg
Undead:http://i114.photobucket.com/albums/n264/sanma/Undead_Ground.jpg -
#2297 elbasztam na még 1* :D
-
#2296 UNDEAD
FORGOTTEN
LAKESIDE
FORRÁS:CABALDB -
Razuel #2295 Csak kiváncsi vagyok, hogy menyiért szándékozol eladni egy olyan karaktert egy ingyenes játékhoz amit 3hét alatt meg lehet csinálni.. -.-
(te kis csicska) :P -
DarkBlade #2294 Sziasztok!
Ha a basic craft Lv1 100%, hol lehet a Lv2 öt megtanulni? Vagy ez is szint függö, majd Lv70 nél lesz?
A basic craft egyik receptjéhez kellene olyan hogy "Circuit Jewel" ez merre terem és mi ez?
Port Luxban a "Grocer"-nél lehet vanni Formula Card-ot, durva 0alz-ért, olyat hozzá hogy "Shape Cardridge(katana/Lv1)" hol lehet találni?
Van ez a dungeon Port Luxban a világitó tornyos, ennek a végén hányszor kell e csávot kifektetni? Megölöm felál mire megint padlot fogna lejár az idö.
CSá! -
sanyiiiii #2293 Hivatalos oldalon az item listaban mindenfele ékszerhez oda van rakva a neve mellé a piros/sárga/zöld kis négyzet ami mutatja hogy craft/drop/shop -
sanyiiiii #2292 Mért köcsögség megnézni a tőzsdén az árfolyamokat amikor épp nem akarsz részvényt venni? -
#2291 tudom,ezért kérek valakitöl végre egy térképecskét,de mint elmilettem,képbe,nem pedig a gamebe,utvonalt akarok jelölni,undeadra van,ugye valami olyan oldal volt belinkelve,ahol a dungeonok levanak irva,hogy hogyan kell öket megcsinni,nah abban van undead térkép,de forgotten nencs.
de akkor a Lakeside-t sem mutatja mi ? Ahoz sencs város mi ? -
MarketingMan #2290 Esküszöm ahogy egyre magasabb szintű leszek egyre több jó cuccot látok a trade channel-en..:)).... Bár kötve hiszem h van összefüggés....
Nem tudja valaki h RoF+9-et találni lehet vagy valahogyan kraftolni?...
Jah meg Amulet of Battler+7-et....
Eszméletlen brutál mindkettő...csak sajnos 200 milla körül vannak..az meg ugye nem kevés...:S -
#2289 csakúgy mint undead groundot, forgottent se látod a térképen, csak a kis radarodon max. -
#2288 mert szeret kötözködni. -
ywy #2287 TE CSICSKA HA NEM ÉRDEKEL AKKOR MIT KIVÁNCSISKODSZ???????????????????? -
#2286 Valamelyik kedves nagyobb szintűnek nincsen véletlen egy hihetetlen olcsó +3as köpenye és egy deszkája a jupiteren?:)
Dungeon-ös dolgot megnéztem xP Csak azt hittem, hogy ha DT-vel megyek be ilyen spéci barlangba akkor az más tészta mint a questes dungeon-ök.