7396
Cabal Online
  • HencStein
    http://img354.imageshack.us/my.php?image=cabalver105250709190017gn6.jpg
    http://img229.imageshack.us/my.php?image=cabalver105250709190017nu0.jpg
    http://img158.imageshack.us/my.php?image=cabalver105250709190018hy2.jpg
    http://img354.imageshack.us/my.php?image=cabalver105250709190017kk3.jpg
  • Razuel
    A képekről betehetnétek egy működő linket :)
  • nubyy
    Comboban, bm1-el, scuddal, lighningslash-el nem lesz nehez tulsebezni azt a 200-as hpreget. V.mi olyasmit is emlegettek mar, h koreaban novelni akarjak a resue idejet a slashnek, mert igy annyibol allt a combo, h slash-scud-slash. Asszem ezt is az off forumon olvastam v.hol.
  • HencStein
    felejtös ... fsnek állitolag 200 as hp regje lesz :D kicsit tank lesz a bácsi
  • Razuel
    looool
    bm1-be combo, 100% dummy használat, +500hp, 2s es stun?
    Asszem BL pvp-ben halhatatlan lesz xD
  • nubyy
    1 v.mit lehagytal... Can combo in Aura and BM1..
  • nubyy
    Jah, ezt olvastam tegnap, fincsi update lesz:D Visszanezek majd mikor kijon:)
  • HencStein
    From original CABAL Forum !
  • MarketingMan
    Ezeket az info-kat melyik oldalon találtad?...
  • MarketingMan
    nem arra értettem...hanem a dt cardos-okra...:) de most tudtam meg hogy ott elvileg nincs is boss... Pl ghost ship-ben...
  • HencStein
    Razuelnek és az összes többi bladernek 1 kis nyálcsorgatás az updatéröl:

THIS IS BLADER UPDÉT

From original CABAL Forum !

[Force Kick]
    http://img354.imageshack.us/my.php?image=c...09190017gn6.jpg
    Details
    - range 1 to 12
    - 2 second stun

[Soul Blade]
    http://img229.imageshack.us/my.php?image=c...09190017nu0.jpg
    Details
    - plus 74 attack (does not stack with blade aura)

[Fear]
    http://img158.imageshack.us/my.php?image=c...09190018hy2.jpg
    Details
    - Sword Debuff
    - minus 150 defense
    - minus 300 defense rate
    - Area around target unit

[Lighting Slash]
    http://img354.imageshack.us/my.php?image=c...09190017kk3.jpg

Extra
    - Bonus rank up for both sword and magic
    - after lvl 90 rank quest, you can use dummy for 100% of rank
    - 500 hp increase permanently

This post has been edited by xMoonLight on Sep 19 2007, 02:57 PM
  • Razuel
    Ha lid-be járkálsz akkor mégiscsak láttál party dungi bosst.. :)
  • MarketingMan
    tudtommal csak a single dungeonokba levők igazodnak...bár party dungi boss-t még nem láttam....inkább járok lid-be rs-be...amíg nincs jobb...:S
  • tomiboy1989
    Hali mindeki!
    Nem kell valakinek egy Titanium Blade(2slot item drop:2,5times)???
    kb 5 milla de alkudni lehet:)
  • persil
    Ah a rohadék robotja:) Kb 10x próbáltam meg xD De egyszer majdnem bezúztam.

Aura+battle móddal henteltem 3-4 skillt(kb ennyi idő alatt ütött 1et vagy 2őt) egy kombóban, utána kiszaladtam a labirintusba közben poti, aztán megint ütöttem és vissza. Csak egyszer beszorított a sarokba mikor már nem sok élete volt :D

Minden boss igazodik a szinthez?
  • wordsworth
    vagy szepen elkezdessz farmolni :) low skillel szürke mobokat :)
  • MarketingMan
    Háát...sztem az adept-es sett jóval fontosabb...amíg el nem éred a trans-ot legaláb 1 ágon....ami a kasztodnak kell... Def-et meg core-okkal növelj... de sztem lvl 80-ig ne akarj amp-os meg crit rate-es cuccokat....mert akkor beragadsz egy alacsony szintre a skillekkel és lemaradsz... Persze ha nem akarsz pvp-zni akkor mind1..:)

A Skeleton mine boss-hoz meg mehetsz akár 130-as szinten is akkor is 1500-akat ver beléd mivel a szintedhez igazodik....:)... És nem is éri meg szenvedni vele....
  • persil
    Skeleton mine-os robotra nincs ötlet?:D Legutoljára 45os szinten voltam, de akkor is agyonvert, pedig az a dungeon 35os csak.

Meg hogy tartsam szinten a skilljeim, 47esen csak 12/27 regular vagyok:(
    De minden szettből nem vehetek adeptet meg különben is vannak jobb cuccaim amik többet védnek, de akkor hogy fejlesszem a skilleket is rendesen?
    Mobokkal jól elvagyok, elég jók a cuccaim, de pvp-ben eddig nem sok esélyem volt, mert a szintemen általában expert mindenki :D
  • MarketingMan
    Hú...tegnap nagyon szar napom lehetett....:S Kinyart vagy 10-szer az a rohadt bos...erre ma hazajöttem...és mikor elkezdtem játszani elsőre kinyírtam...))))... Hát mondom ez kész és maradt a 3 percből kb 45 mp.... Szal nem volt egyszerű... Csak annyi volt hogy whirlwind és dash...és ezt nyomattam...

Jah amúgy használt már valaki Enhanced Core-t??? Ha igen akkor légyszi mondja már meg hogy megéri-e mer van 2 db +5-ös osm-om amit fel kéne nyomatni +6-ra...és utána meg 7-re...csak megfelelő core kéne hozzá....
    Szal ha valaki tudja akkor írja már le h megéri-e venni...mert ha kb 50%-ban sikeres akkor sztem már megéri....
  • Razuel
    Jah és amúgy ne foglalkozzatok a gyenge mobokkal.. csak a bosst üssétek..
  • Nethyrrea
    elhiszem. komolyan.
  • Razuel
    Nemazért, de én nem ugráltam sehova se.. lecsaptam pár skillböl azt csá
  • persil
    Persze, a kis minuszra kattintassz, ugyanúgy mint mikor fejleszted a skillt csak most nem a pluszra nyomsz.
  • savior
    a megtanult sword skilleket tudom valahogy torolni?
  • seaedge
    ut,dash,ut,dash ....
    nem szabad egy helyen megallni, mert kulonben agyonver.
  • nubyy
    Ez igaz, de azokat tovabb tart megcsinalni, ezeket meg 10-15 perc max, de inkabb meg annyi sem neha. Gyorsabban tod csinalni, a vegen igy tobb lesz, csak tobb poh kell hozza.
  • MarketingMan
    Huhh...na megint megpróbáltam megcsinálni a questet....de megint meghaltam vagy 10-szer...pedig komóztam mint az állat..de 1000-es dmg-vel nem tok mit kezdeni...pláne hogy semmit sem ér a 600-as def-em....
    Ez eléggé irreális quest lett...nem tom mi a francért építettek be egy ilyet...vagyis...meg lehetne csinálni simán..csak nem 3 perc alatt és nem ilyen kis helyen.... Nem tom hogy más hogy tudta ezt megcsinálni...én ezen elakadtam...:(
  • MarketingMan
    Hát....megpróbálom majd whirlwinddel..bár sztem az túl lassú...és ha bevisz 2 ütést akkor hulla vagyok... legalábbis ha már hiányzik a fél élete....mert akkt már nem lő hanem űt...és 1000-es ütései vannak... Pedig 594-es def-em van..és azér nem vok láma....
    De ez valahogy kifog rajtam...
  • Nethyrrea
    van tipp. gm skill (is) kell hozzá. előszöris vigyél magaddal az 50-es csomagos potiból magaddal.

alőször kinyírod a többi mobot, majd nekiállsz a bossnak. futkározni kell előle eleget, (nemtom warriornak van-e dash, gondolom igen), és amikor épp nincs körülötte a sérthetetlenség pajzsa akkor odarohansz, megcsapod a legerősebb skillel, majd eldashelsz párat, közben potizol ezerrel. megvárod míg megint alkalmas lesz a helyzet, majd megint.

másodikra megtudtam csinálni, és bőven maradt időm is.
  • Razuel
    Nekem 2. ra sikerült.. ha megvan a gmast bemész és comboval elkezded ütni és potizol 1000el vagy próbálj stunolni.. haverom fél szintet esett vissza annál a questnél :)
  • Razuel
    Ebbe 1 kis igazság van csak az az 1 gond van vele, hogy ahogy nő a honour class annál több honourt kapsz a questért :P
  • nubyy
    V. okosan csinalod:D
    Keresel v.kit akiben megbizol, atadod neki a honourod, h cask 80k maradjon (lvl4-en a leggyorsabb a quest), aztan megint csinalod, megint atadod, megint csinalod es igy tovabb mig fel nem kerulsz a listara:D
    Lista
  • sanyiiiii
    Honorért meg kell dolgozni...

Marketingman: itt megtalálod összes questet 61-99ig
  • DStein
    Ez tényleg így működik, hogy class5ös honor kvesztekben csak lidben az ogrék dobálják a céltárgyat?
    Kicsit marhaságnak tűnik, hogy 30 darab kell és egy kör alatt max 6ot találok, aztán elfogy a mob...
  • MarketingMan
    Hali...tudna valki adni 1-2 használható tippet hogy hogy lehet megcsinálni a 94. lvl-ben a 3-perces questet??? mer sztem azt a **** blader boss-t még 5 perc alatt se lehet megölni.... És ráadásul warrior-om van... Azért elég vicces lenne cabal-ban elakadni...:))):S
  • Razuel
    Jah bocs a végét most olvastam el xD
  • Razuel
    Sztem nem érte meg felvinni 20ig.. az a 24s es CD nagyon sok :P
    9esen kell meghagyni sztem :)
  • nubyy

Azert ez joot ut:D
    (Nem orultem meg, csak abbahagytam mar egy ideje cabalt es kivancsi voltam ra, h mien lehet igy a scud)
  • Razuel
    Helyes! Azt kell csinálni :)
  • wordsworth
    inkabb veszek sok piát, meg megyek bulizni haverokkal :D