Cabal Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha 1x lefektetett a földre utánna már véged.. rádvág 2õt és <#hamm>#hamm>
Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
\" I have no girl to give me sex, all I have is binary and hex\"
WTB Titanium Katana +0 Clean Slot!! Pm: Nubyy, Felfaztam, Noumena. Felfaztammal nem biztos, h rogton valaszolok, tobbivel valoszinu.
láttam már nem egy bladert aki levágta a nálla nagyobb archert vagy akár mage-t is.. ez a game részben arról szól, hogy menyit farmolsz és hanyas skilled van 😛
egyébként meg néztem pár videót a hivatalos oldalról.. blader 2200as criteket vág sorra a warriornak meg legnagyobb criticalja 800 😛
És egyébként a wizard nem erõs 1x kerüljön közel hozzá egy harcos és vége a játéknak ^^
Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]
Blader kicsit ut, de sokat es magas a crit rate-je, az archernek meg magasabb skill szinten inkabb csak buffjai vannak mint normalis tamado skilljei (ezt nem tom mennyire igaz, guildtarsam karogott ra nagyon).
WTB Titanium Katana +0 Clean Slot!! Pm: Nubyy, Felfaztam, Noumena. Felfaztammal nem biztos, h rogton valaszolok, tobbivel valoszinu.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
A classok egyáltalán nincsenek egyensúlyban, wizard, archer a legerõsebb, blader a leggyengébb, többi valahol közöttük.
Az hogy force bladernek mind a sword mind a magic skilleket kell fejleszteni nem hátrány, ugyanis az összes classnak mind a 2 ágat kell fejleszteni 2 okból is:
1: minden skill rank lépésnél növekszenek a statok is (pl. Sword Apprentice: STR+4 DEX+4, következõ szinten +6 +6) max szinten ez 2x108 pont!!!
2: mind a 2 ágon vannak olyan skillek amik nagyon hasznosak, pl. harcosnak a hp regen, varázslónak a dash
Elég szívás hogy a szintlépések mellett még a skilleket is kell külön fejleszteni de elég jól ki van egyensúlyozva. Ha gyors kicsit sebzõ skilleket használsz egyesével ölöd a mobokat akkor jól fejlõdik a skill, de tetû lassan lépsz szintet, ha lassú nagyot sebzõ területre ható skilleket akkor gyorsan fejlõdsz, de a skill lemarad. Mivel elõbb utóbb mind a kettõt fel kell vinni maximumig, szinte mindegy melyiket helyezi valaki elõtérbe. Mondjuk amíg nincs +skill exp cucca az embernek addig érdemes gyorsan fejlõdni és utána félretenni a questeket és farmolni amíg meg nem unod. A legjobb aramid/shadowsteal mobokat és akkor a crafterek is örülnek ha ellátod õket dropokkal.
Szeretnék kicsit érdeklõdni a játékrõl,pontosabban a kasztokról.Fõoldalon olvasgattam a leirásokat,az szép és jó,de nem derül ki pontosan melyik karakter mire is használható a gyakorlatban, gondolok itt arra,hogy melyik a suppporter/tank/terelõ/healer kaszt - ha itt egyáltalán léteznek ilyenek 😛 Valaki lenne olyan rendes és felvilágositani 1-1 mondatban a karakterekrõl?😊 Elõre is köszönöm
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
tegnap majdnem lezúztam egy 59es csávót.. expert 19 volt <#zavart2>#zavart2>
Cabal Online -OBtampon Blader Mercury
Pont ma lettem 35 lehet holnap megnézem ezt a dungeont. Amúgy ez is idõre megy ienkor?
Ja igen és party questet hol lehet szerezni?
Sajnos a botolás az amit gyûlölök, azért gondoltam h megnézem ezt.
remélem itt nincs annyi ks-elõ boter fa**. o_O
Szerver: Troy guild: xOx_R3L0AD
Amikor nekiáll a nagy lézernek, akkor figyelni kell nagyon, hogy hova lõ elõször. Amikor látod, hogy ez biza lõni fog, akkor lépj kicsit oldalra, az elõzõ helyedet veszi célba és pont elsüvít melletted a lézer. Az elsõ lövés után lépj vissza pont oda, ahova elõször lõtt (segítség képpen, mindig orajárásával ellentétesen forog a nagy lézer, tehát ha szemben állsz vele és balra lépsz el, akkor a következõ távolabb lesz tõled). Ugyanoda ne, fog mégeszer lõni, ráadásul pajzs sincs rajt, tehát amíg végigpásztázza a termet, lehet gyakni nyugodtan. Aztán amikor abbahagyta a lövést, megint kicsit félre, lézer elsüvít, visszalépés és ütés tovább. Ez talán a legkönnyebb rész, mert nincs pajzsa, de elszúrni is ezt a legkönnyebb, mert _mindig_ annyit fog sebezni a lézer, hogy azonnal meghalj, szinttõl függetlenûl.
CABAL Online - The Revolution of Action | Server: Mercury Char: TrefiliodelaSaga - lv11x Wizard | Rank: Transcender | Completer Guild: TerrorisT | Nation: Procyon
mert amikor lemegy a hp -ja elkezdi loni azt a lezert nemtudom kikerulni mert a falon is atlo vele.
nekem valahogy nem hiányzik a silkbõl fõleg az a része amikor csak úgy véletlen ott vagyok és a nagy szintû thiefek (a botok) nekemesnek.. <#szomoru1>#szomoru1>
amúgy a silkbe sokkal nehezebb elérni a 20as szintet mint itt.. bár ott megy a botozás 1000el <#vigyor3>#vigyor3>
2. akkor sincs semmi közöd hozzá, hogy mit írok másnak.. te voltál a @@> hogy beleavatkozol abba amihez quvára semmi közöd..
enyit errõl részemrõl befejezve..
amugy mennyiben különbözik silkroad-tól?
magyar oldal, leírás van estleg, mert így nekifogni elég kilátástalannak tûnik😊 mondjuk elsõ kaai ugyis kuka lesz😄
korrmy:
ingyenes(persze fizetni is lehet némi extráért 😊, www.cabalonline.com
Regisztrálsz, letöltöd és már játszhatsz is.
Jótanácsnak csak annyit, hogy nagyjából minden klassz egyforma erõs, de mindegyiknek megvan a saját jellegzetessége. Szóval nyugodtan lehet azt választani, ami a legjobban fekszik neked, nem lesz gyengébb a többinél.
ezidáig sro-t toltam de kezd tõle elmenni a kedvem a sok boter miatt.
lehet kipróbálom ezt.
Kezdés képpen tudtok linkelni vmi magyar leírást? Ez fizetõs?
emellett jótanácsokat, tippeket szivesen fogadok akár priviben is..
És aztán írtad a másikat... És jólenne ha elhúznál errõl a forumról mosmár...
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
mond már meg én mit kezdtem el? olvasd már el az én 1. hsz-emet és az utánna lévõt.. enyit rólad..
Ha valaki felidegesít 42 arcizmod görcsöl. Ahhoz, hogy kinyújsd a kezed és pofán bazd , csak 5 kell(!!!)
pff, figyu mennyél inkább sakkozni...
sztem menj vissza nintendózni..
ezek minek kellettek mellé? he?
"Szal légyszives egy taknyos 11 éves porbafingó nekem ne kezdjen el itt pattogni..." ez meg a másik, hogy te szólsz be nekem.. én csak visszaszólok erre én kapom a warmot csak.. ügyesek voltatok csak így tovább..
Van már mindenféle nyelvû, kis utánjárással biztos lehetne magyart is csináltatni a fórumgazdákkal.
Mi a vélemény errõl? 😊
Jó lenne némi kultúrát összeszedni, van elég anyázás egyéb mmorpgk fórumában, nem kell ide is...
Az adeptes cuccokat is lehet simán upgradelni, de csak az alapstat (def vagy attack) nõ, nem fog több skillt adni. A több skillt adót csak gyártással lehet elérni. Meg persze force core-al, van egy lvl2es bónusz, ami +4et ad skillre (több, mint a gyártott +3as). Viszont mivel lvl2es az ápgréd, ezért ritka, mint a fehér holló... Mondjuk nekem a titánium bakancsom ilyen 😄
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Amúgy is mi a faszt szólsz bele, ha eccer úgyis megtudja csinálni ha egyik kidob egyet, elkezdi ölni a másikat az meg kidobja a másikat... Csak segíteni akartam erre elekezdesz itt ien stílusban leszólni. Engem meg haggyál már a duel-el az lvl-tõl függ, ha magasabb mint én akkor fölös lenne elfogadni..😊
Szóval errõl ennyit.
Amúgyis meglehetett volna mondani szépen: Én megcsináltam 3x és nekem mind2 dobott mind2-t.
Ebbõl láccik hány éves vagy: ,,ne okoskodjál már jó?!?''
És pls moderáld magad ezután, én is azt teszem.