Cabal Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem muszály kék ruhadarab.. a kék cumóba force core-val lehet valamilyen +t tenni.. a crafthoz bármilyen ruha jó (kék, fehér) csak +0ás legyen

Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]

Tud valaki esetleg 1 részletes oldalt,ahol le van irva,hogy 1 pontnyi STR,DEX,INT,mit növel,és mennyivel.Alapokat sejtem,tehát gondolom STR a sword attackot,a DEX a def rateet,az int a magic attackot 😛

\" I have no girl to give me sex, all I have is binary and hex\"

Hm,olvasgattam kicsit off fórumot,ott eléggé lehúzzák pár hozzászólásban az FSt,hogy keveset sebez,és nem jó PvPre.Ez igaz?Mert eddig tetszik,de nekem fontos a PvP,szóval lehet még most kéne újrakezdenem?:S

Shadow42
Aki Craftolni szokott attól kérdezném, jól látom hogy az egyéb alkatrészeken kívül kell egy Kék betûs Ruhadarab is ha mondjuk Adeptes ruhát karvédõt sapit vagy csizmát akarok csinálni?

CABAL Online - The Revolution of Action | Server: Mercury Char: TrefiliodelaSaga - lv11x Wizard | Rank: Transcender | Completer Guild: TerrorisT | Nation: Procyon

krampusz140
Epaulette Of Guardian(EoG) -> Ez a Def-es kopeny
Epaulette Of Fighter(EoF) -> Ez az Attack-os kopeny
Epaulette Of Sage(EoS) -> Ez a Magic Attack-os kopeny
Itt részletesebben találsz infót

Ha valaki felidegesít 42 arcizmod görcsöl. Ahhoz, hogy kinyújsd a kezed és pofán bazd , csak 5 kell(!!!)

Shadow42
Ja ja, én már Húszasával veszem 😊

CABAL Online - The Revolution of Action | Server: Mercury Char: TrefiliodelaSaga - lv11x Wizard | Rank: Transcender | Completer Guild: TerrorisT | Nation: Procyon

Egyébként az "egyéb képességekbõl" idõvel több lesz? Mármint most van HP és Mana boostom,de gondolom idõvel lesznek értelmesebbek is a mana helyett,csak nemtom,hogy lesz e több slot (most 2 van csak)

Nethyrrea
epaluette of akármi. mivel shielder vagy ezért gondolom a guard jön jól neked, de majd úgyis megnézed melyik mittud és eldöntöd melyik tetszik.

csak ne epaluette of the deadot vegyél mert azzal rosszuljársz 😄

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Szevasztok én most 1 teljesen más témával fordulok hozzátok😄
Nekem most egy lv 44-es force shielderem van és szeretnék 1 köppenyt szerezni de nem tudom hogy mi a játékbeli neve és hogy melyik lenne jó nekem, na és persze hogy hol lehet kapni.
Ha tudnátok segíteni akkor létszi írjatok!
Elõre is köszz!!!
Meglesz 😛 Egyébként ez a tánccal töltök SPt eléggé vicces.Van 1 feelingje,mikor a mobok között nekiállok ropni.Mondjuk eddig 3an kérdezték meg,hogy mi a fenének táncolok a puszta közepén 😊 Comboból 13 az új rekord nálam,átlagban 8-10 😛

Nethyrrea
ha elakarod unni az életed akkor jah, de ezen a szinten még netörõdj vele. majd magasabb szinten lesznek adeptes cuccok (+ skillfejlõdést adnak), akkor majd jobban rálehet feküdni a témára. most csak fejlõdj ahogy jön.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nah ez itt a probléma (ez kimaradt😊) Nem valószinû,hogy prémiumos leszek.Knight Online (Knight Empire)-ban sem voltam prémiumos, ha lehet inkább nem fizetek érte. (Ezért is vettem meg anno a Guild Warst) Eh,akkor marad a kézi megoldás.Amúgy mobokon,hogy lehet jól skilleket fejleszteni? veszek valami occsó,és gyors skillt,aztán rámegyek ilyen sárga/szürke mobokra,vagy inkább piors/narancson érdemes fejleszteni?

Nethyrrea
és fizetõs vagy? mert csak azoknak fog a skill fejlõdni rajta. és ahogy mások már mondták, max az adott rank 30%-áig (tehát ha 30-ig lenne az adott rank monjuk, akkor max 10/30-ig vinné el, szóval ha túllennél eleve a 10-en akkor baxhatod)

Eh,egész éjjel ütögettem a próbababákat,de 1 centit sem nõtt a skillem :S Monjuk lehet,hogy nem 25ös szintre tervezték ezeket. (tele volt manapotival,és ki volt támasztva a billentyû is)

Gordis2k
Ha vesztesz semit nem vesztesz ha nyersz +1 pont. Nem jötél rá mire jo a honor???😊 Nagyon sok item honor ranghoz van kötve(az meg a pontol nõ) És pl minnél magasabb a honor anál jobb készletet vehetsz a boltba tehát nem 7esével hanem 50esével is veheted a potikat stb!

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Plate of Honournal van v.mi megkotes, h mikortol lehet hasznalni v. siman akarmikor elmeek port luxba es beszelek az officerrel?

WTB Titanium Katana +0 Clean Slot!! Pm: Nubyy, Felfaztam, Noumena. Felfaztammal nem biztos, h rogton valaszolok, tobbivel valoszinu.

Nethyrrea
max annyi hogy asszem vesztesz/nyersz 1 honor pontot. hogy azok mire jók, egyelõre énsem tudom

Nethyrrea
kerozin hallható alatta

Aham,mind1 freezing nem néz ki rosszul,max a lightingra lettem volna kiváncsi még.(dueles dolog?😛)

GamerAdams007
végleges, és az aura code szimplán a kinézetét szabályozza tökmind1 hogy neked freezing vvagy flame vagy wind stb van, ugyanazokat a bonuszokat kapod cssak mashogy nez ki es sry a helysirasi hibaker 😄

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Eh,kár,hogy nincsen szerkesztés gomb,mindig kimarad valami.Amit kifelejtettem: Az aura.Az én aura codeom Freezing aura.Azt leszámitva,hogy jól néz ki számitr is valamit? Idõvel át lehet váltani másikra,vagy ez már végleges? ( Skúzi,hogy ennyit kérdezek,de hát úgy tanul az ember 😄 )

Ha duelben vesztek,akkor annnak lesz valami nyoma,esetleg hátránya? És ha nyerek?😛

GamerAdams007
0xp nemgond, a lenyeg hogy skill xp-t kapsz, így ugyanazon a szinten erosited magad, behozod a lemaradast... benyomsz vmi low-mp low-reuse low-casttime skillt aztan berakod shortcutra kijelolod targetnek a babut majd raraksz egy papirnehezeket a gombra oszt csa 😄 reggel felebredsz es csomot fejlodott a skilled. Jah ne felejts el berakni egy rakat manapotit inventoryba.

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

-g hallható 😄 Mármint milyen szám szól a videó alatt.Közben valahol olvastam a topikban,hogyha elértem az apprentice szintet,akkor lehet menni bábukra gyakorolni (lehet nem jól értelmeztem). Ütni tudom is a bábukat,de 0 xpt kapok értük.Vagy próbáljam meg másik térképen?

GamerAdams007
elõadó hallgató? <#wow2><#confused>

Egyébként a combo videoban melyik elõadó hallgató?

GamerAdams007
valahol az optionsbe lehet beallitani h hol legyen a combe csik, de az interface tobbi reszet nem tod arreb lakni...

lvl 20 Mercuryn.Most csinálom az auras questet

Slipknot14
hanyas vagy?😊 meiken jáccol?

Nethyrrea
nemtom, nekem alapból ott volt

Esett 1 high core is 😛

Tetszik,nem rossz😛 A kövi kérdésem az,hogy hogyan lehet átrendezni az interfacet?Mert nálad pl középre van téve a combo csik,ami elég hasznos dolog 😊

Slipknot14
õõ nem tom, az az igazság hogy force nekem még nem esett, de szerintem random és ezekszerint ritka mer 37 vok😊 De lehet ho csak pechem volt =). Upgradebõl is csak 4 van, 2low, 2medium. Sajnálom õket eladni, meg felhasználni is😄 Szerintem te is tedd el õket, és majd késõbb használd fel õket azon az anyagon amibõ a legmagasabbat engedi. De ez csak az én véleményem.

Értem,és van olyan hely,ahol pl a force upgrade core esik,vagy az is ritkán és randomban? (Gondolom az ilyen low armorokat nem igazán érdemes uppolni,inkább érdemes eltenni késõbbre,nagyobb armorba)

Slipknot14
igen lehet upgradolni, egy elég ritka, de annál értékesebb cuccal. Upgrade Core(Itt valami szint). Szinttõl függ hogy mien anyagú tárgyat tud növelni. A Core Alchemist-nél lehet ezeket a tárgyakat a növelgetni😊. De óvatosan mer lehet hogy nem lesz belõle semmi. Attól függ hány %-os siker-el csinálod.
Van a Force Upgrade Core, azzal pedig amit mondtál, hogy kék és van benne 1 slot. Azokat lehet upgradelni és kapnak egy különleges extrát.

köszi,már töltöm is.Esett egy upgrade Core(medium).Az ér valamit?😛

Nethyrrea
tárhelyem megy megint, combo video itt:

katt

Itemekkel merülf fel most pár kérdés: Ha jól értettem,akkor itt is lehet armorokat upgradelni (plusszolni),de lehet egybõl plusszosat is találni,ugye? A másik verzió amit eddig találtam az a kék szinû item,amibe valami követ lehetne tenni,azt viszont nemtom,hogy honnan,vagy milyet😛 (Eddigi legjobb armor droppom Reinforced armorsuit +4,bar meg nõnöm kell,hogy felvehessem 😄)

11 😛 Igaz vörös mobra,mert célpontot azt nem tudok váltani,akkor mindig elrontom a combot :S

Nethyrrea
valami gáz van amnesiával, majd meglesem (tárhelyem)

mind1 elmondom: kaptál egy combo skillt.. kijelölöd az ellent.. benyomod a combo skillt.. megjelenik egy csík középen ami 3 részre van osztva (2csík osztja fel) az a lényeg hogy mindíg az 1. csík után nyomj egy skillt.. amikor lecastolta a skillt jön egy újabb futó csík és még 1 skillt kell nyomnod.. nekem a 13. comboig sikerült eljutnom 😛

hát eléggé össze lett csapva dehát a lényeg ez ^^
egyébként nem nehéz csak jól kell nyomogatni a skilleket.. 😛

Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]

#922esben belinkelt sajna nem elérhetõ 😞 (bár lehet,hogy csak nálam van a hiba )

Gordis2k
Ebbõl is látszik menyire nem értesz hozzá😊 A blader(amugy minden kaszt) Nem fog megfagyni ha tud játszani(erröl beszéltem) Ugyanis minden kombo succes feltöri a jeget és felugrik a földröl és stb.. sõt leveszi a targetet.

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Nethyrrea
a beach cave dungeon a lávás rész után van ha lemész a partra (stone golemek után)

az elemental festivalt meg BM2-ben tudod csak használni, amit elvileg lvl 50-en megkaptál, azzal a skillel együtt.

Es szted a tobbi kasztnak nincs tavolsagi skillje?...
Es szted nekik nincs hasonlo mint a te fagyasztasod?? (bladernek tuti van)

WTB Titanium Katana +0 Clean Slot!! Pm: Nubyy, Felfaztam, Noumena. Felfaztammal nem biztos, h rogton valaszolok, tobbivel valoszinu.

Gordis2k
Totálisan tévedés. A karik bizony balanszáltak csak rajtad mulik milyen a pvpben nekem van minden karibol 50+os a shilderen kivül mert kiprobáltam mind. És hidd el mindegyik ugyan olyan ütõképes. Szerintem tökéletes a balance! Csak pl archerrel nukerel könnyebb pvp ilyen egyszerû de profi szinten már nem számít, hogy egyszerû legyen és akkor balance van faszán. A blader a leggyengébb hát az meg lol megint egy tévedés de volt itt magyar aki bizonyitani akarta a nuker agyonaláz bármikor egy bladert (nekem is a nuker lett a fõ karim mert ez áll legközelebb a szivemhez) hát 20-30 klántársunk a tanu rá, megdölt a tézise a pengém által😊 melesleg aura modban blader 1 skillel megöl egy archert nukert. Mint mondtam balance tökéletes amenyire csak lehet.

Shadow42
Port Lux-ban kaptam a Portertõl a küldetést és nem találom a helyszínt: Beach Cave Dungeon Clear, a második felét értem. Van ott még olyan is, hogy Let's meet Silverwood.
Illetve gondom van egy Skillel, a neve: Elemental Festival. Mindig aszondja, hogy Batle mode 2 kell neki, olyant honnan vegyek neki?

Shadow42
Jó, gyere csak közelebb, van közeli, területre ható skillem is 😄

Shadow42
Keresgélj itt a Fórumban van belinkelve Combo film, és igen vannak "Bonusz"
pézesõt dobó mobok, késõbb már olyan 100ezret is potyogtatnak 😊

Felmerült 2 újabb kérdésem.Hogy is kell pontosan combozni?😛 A masik,pedig,hogy nalatok is van idonkent jackpot mob?Megolsz 1 mobot,es kidob egy rahedli penz 😛