7396
Cabal Online
  • Turb3k
    Hi all!Lenne egy kérdésem az h vett-e már valaki Cabal Alz-t??És ha igen akkor hol? és hogyan??Elöre is köszike!!
  • Zarache
    majd kiderul mi lesz belole de ahhoz meg is kell venned ezeket a cuccokat :) es hat igen dragan adjak xD es igy megdragabb lesz
  • MarketingMan
    Hát ha ez mind igaz akkor az nagyon jó hír lesz a warrioromnak:))... Lesz jó sok amp-om...meg mellé egy kis amp-om...meg extraként még egy kis amp-om amppal...:)))) És akkor majd picit erős leszek..:))
  • Zarache
    shiftet nyomod es jobb klik
    Razuel lv2-es enchantnal meg nem mukodik ez a catalyst ha minden jol megy a War of Beginingben berakjak es pl ampnak craftolt amp lesz a catalystja :D de meg amirol most beszelnek az az hogy a gyurok es nyaklancok is slotosak legyenek majd elvalik mi lesz ebbol de a catalyst az marad
  • Razuel
    Egyébként azt hallottam, hogy az új updateval mindenki kap egy ingyé rank upot is :)
  • Razuel
    LS? elég jó hely.. kb 500damage/hit (mobok részéröl), 2-3nál többet elég nehéz fogni.. ha nincs stunod akkor 1el is bőven elleszel :P
    amúgy már 113 vagyok majdnem.. csak nincs kedvem kiírni :D
    Majd csinálok egy flashes cuccot a karakteremnek, hogy meglehessen nézni a cuccokat stbstb és kirakom ide az aláírásomba :P
  • nubyy
    ...es...es...es... uristen :S
  • nubyy
    RoF-okkal es AoG-vel es defes braceletekkel es earringekkel egesz joo hely, szinte semmi crit (XD) de a dmg sem veszes, foleg, h a nagyja miss.
  • shader00
    elég konkrét kis oktató video :)
    sikerult is 4-5 ös combokat csinálnom pedig csak 4 skillem van,
    kösz szépen
  • MarketingMan
    Heheeee...végre Completer lettem...:)))... drága jó Lvl 98-as warrior gyilkológépemmel:))) Bár kicsit elkéstem vele...de azért már jól tolom a pvp-t is.. Bizony nagyon érezhető a különbség a g.mast és a comp között...hát még ha elérem a transt...:))) Remélem 108-ra meg is lesz:))) Még egyszer JUHHÉÉÉÉ....:)
  • HencStein
    hmm látom 110+ hogy tetszik lakeside? :D
  • Razuel
    asszem ctrl-t vagy a shiftet nyomod és katt a cuccra..
  • Razuel
    Valaki tud valamit a lvl2es enchantokról? Azt hallottam, hogy craftol cuccot lehet catalistnek rakni és akkor szabályozni lehet, hogy mit adjon.. valaki tud erröl valamit?
  • Nethyrrea
    mégjobbat tudok

http://obersmith.amnesia.hu/mov/combo.avi
  • NixoN
    sziasztok!figyu neke az lenne a kérdésem hogy van mondjuk 127 db discem
    és abbol hogyan tudok levenni mondjuk 10 dbt!lehet hujesega kérdésem
    de 95 szintu vagyok es nem vagom még most sem.elöre is köszike
  • wordsworth
    Persil amugy annak a 11-12 utan.. én azt csinalom, hogy előtte egy centivel nyomom meg, vagy kevesebb és utanna meg ritmusra nyomom, feelingre :D
  • shader00
    kösz a részletes leírást, erre soha nem jöttem volna rá.
  • Zarache
    vennek 2 db 2 slotos osmium armorhelmet +0-t ureset :)
  • Jockey
    Tabula Rasa scifi MMO open béta fut, fileplane-n lehet accout kérni, akit érdekel esetleg...első ránézésre érdekes...:-)
  • persil
    A jókor szó R-el írandó tudom, nem tudom elképzelni, hogy tudtam kétszer is egymás után s-el írni :DD
  • persil
    *játék közben
  • persil
    Igen, ez azért lehet, mert játék gyakorolni kéne az olvasás skilledet is.

De, hogy segítsek is valamit: amikor benyomod a combo start skillt, akkor a képernyő közepén, vagy neved alatt (ki hova teszi) megjelenik egy csík ami fel van osztva 3 részre, és benne pedig elkezd felfelé szaladni egy másik, színes csík is.
    A dolog lényege, hogy amikor a színes csík a középső beosztásba ér, akkor neked(lehetőleg a beosztás végéhez minél közelebb) be kell nyomnod egy skillt.

Ha ügyes voltál és jókos nyomtad meg a gombot, akkor a kari szépen elsüti, és a csík újra elindul, aztán ez addig megy amíg fasza gyerek módjára jókos nyomkodod a skilleket. Egyre nehezebb, 11-12után mindenkinek gratulálok, mert én béna vagyok és nekem nem megy tovább:)
  • Zarache
    ha kell cserelhhetunk adsz dark disc lv3-t adok erte penzt :P
  • shader00
    helo
    Tud valaki segíteni ? Hogyan lehet combozni ? van egy lvl 20 as warriorom, van egy combo skillem, de ha használni akarom nem történik semmi.

• Nethyrrea
    van pénzed? agggyáááááál^^
  • Zarache
    mar csak Dark Disc Lv 3 kell 104db 100k/db Shape az mar van eleg :)
    Mercury server
  • Zarache
    nincsen valakinek elado Darc Disc lv3 es Armr Shape Catridge lv3? :D
    Mercury serveren
  • wordsworth
    :D eloszor fullis ozmi, utanna meg mehet a gyujtes mitrillre :D
  • MarketingMan
    na nekem meg fordítva...:S.... Amúgy én is gondoltam arra hogy egy jól felhúzott osmium settnél maradok inkább...de majd meglátom mi lesz a piacon...mer nagyon ritkán kerülnek piacra igazán jó cuccok osmiumból...
  • Zarache
    faszom kivan penzem van csak cuccot nem talalok ami erdekel xD
  • persil
    Igazából nagyon egyszerű, fogsz egy +6os cumót és egy core-t és elolvasod, hogy mennyit adna rá, ha ráhúznád.. ennyi.
    De hidd el a +7 már +12 defet ad, fegyóra meg, ha jól emlékszem a +6 jelent +12 sebzést, a +7 pedig 24et.
  • Zarache
    figy Mithrillt es SG-t se vegyel igazabol rakjal ossze inkabbegy fasza Osmium settet en is azon vagyok de meg mindig hianyos :D
    itt a lista ami kell meg nekem :D

http://forum.cabalonline.com/showthread.php?t=8767
  • MarketingMan
    Köszi a segítséget...amúgy én is észrevettem azt hogy jobban droppolnak a lihorn zombi-k...mivel már vagy 10 szint óta csak rajtuk grindelek:S... Meg a wraithek is már elhanyagolhatóan sebeznek...
    Akkor ezek szerint jó sokat kell majd forgottenbe járnom..:)..és akkor minden tuti lesz ott is...
    Kicsit elszomorító hogy a shineguard és a mithril közt ilyen brutálisak a különbségek...én ezt eddig nem is tudtam hogy annál már más a def bonus is...:S...
    Mithril 130 előtt tuti nem lesz...

• Zarache
    Jockey vegyel belole xp beadet ez az egyetlen mondja hogy penzt kovacsoljal belole
  • Jockey
    van 10k feles cabalcash-em, el tudom valahogy bizniszelni és ha igen érdekel valakit?:)
  • Razuel
    Jaja.. jól szól a gyerek.. én már tapasztaltam is, hogy az osmi +6nál 6 defet ad rá
  • Zarache
    cabal forumon es mithrillnel meg alapbol +6 1-5-ig 6-ra mar +12 def 7-re +24 def szal mithrill ilyenekbol a legdurvabb
  • seaedge
    Hol van ez leirva, hogy a +6-os +6, a +7-es +12 def-et ad?
  • Zarache
    ez igy nem igaz mert igy van a novekedes
    slotos +6 def
    1,+3
    2,+3
    3,+3
    4,+3
    5,+3
    6,+6
    7,+12

Marketing Perfect core kell a 100% Upgradehez de azt ha sikerul valakinek megcsinalnia nem adja el amugy 108 fele mar kisebbet sebeznek rad a mobok majd FGR-ben mert a jateknak van egy szabalya ha friss teruleten vagy ritka a drop es nagyot sebeznek rad a mobok de ha mar kb 8-10 szintel elhagytad a teruletet akkor kisebb sebzes tobb dropal mondjuk LS-ben meg MF-ben meg kurva nagyot sebeznek a mobok :D
  • seaedge
    A +7-es ruhatol nagy csodat ne varjal, csak +3-al ad tobb def-et, mint a +6-os. Inkabb skillezzel a dual trans fele, ugy sokkal konyebb lesz. Nekem csak 517-es def-em van, de 150-200-nal nem utnek nagyobbat a mobok.