Cabal Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\" I have no girl to give me sex, all I have is binary and hex\"
Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury
Lv.80-hoz kell: Str:28 Int:260 Dex:59
Lv.70-en van: Str:37+2 Int:307+9 Dex:72+2
CABAL Online - The Revolution of Action | Server: Mercury Char: TrefiliodelaSaga - lv11x Wizard | Rank: Transcender | Completer Guild: TerrorisT | Nation: Procyon
CABAL Online - The Revolution of Action | Server: Mercury Char: TrefiliodelaSaga - lv11x Wizard | Rank: Transcender | Completer Guild: TerrorisT | Nation: Procyon
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
>:C
MUHAHAHHAA WELCOMEN😊
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Ha venni,akkor próbálj meg 3-3,5ért venni. Én aannak idején az enyémet 3ért vettem,és 5,5ért adtam el.
mi lehet abaj?
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Most alakult egy ujj magyar a klán a Marson HungaryPower névre hallgat ha vkit esetleg érdekel az keresse Spedd-et és Skelutor-t a 10chanelen (xfire:spyke147)
Cabal Online -OBtampon Blader Mercury
Ugyanitt eladó EoG+3, Aramid Battlesuit/gloves/helm of adept +2, +3 skill exp, shadowsteel katana of adept +3 +3 skill exp.
Ha valaki felidegesít 42 arcizmod görcsöl. Ahhoz, hogy kinyújsd a kezed és pofán bazd , csak 5 kell(!!!)
Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim
Aki nem akkarja folyamatosan váltani a bill nyelvét hogy tudjon szinesen irni annak most itt a help.
Na szoval igy kell szinesen irni : $szam#
Angol billen: Altgr+é szam atgr+x
Magyar billen : (Ascii code ) alt+36 szam alt+35
enyi és máris gyorsabban lehet irni szinesbe 😄
Gl hf
silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer
De alámpa mindenhogy lutri, akármi is lehet, még akár +7es köpeny is 😊
Ahogy hallottam, amin most kalapálnak nagyban a kis kóreaiak, az ide fog ugyan elõször megérkezni, de nem holnap (a kétcsapatos dungeonos ereszd-el-a-hajam).
Sebaj, egy év múlva már talán nekem is +7es köpenyem és motorom lesz majd, tran/tran skillekkel meg mitril fegyverrel és akkora szakállal, hogy orra bukok mikor a géphez totyogok és már be se jelentkezek a játékba, mert meguntam mindent 😄
http://www.youtube.com/watch?v=Y6I4J4vhatI
Hiányoltam is az ostromot, az jó móka szokott lenni 😊
Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]
pl: lvl 50 G. Master VS lvl 150 Regular
sztem az 50es emberke nyerne.. 😛
Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]