Cabal Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sajna bug.Megnéztem a másik hangkártyámmal (sb live!5.1 digital azzzal jó a hang,csak resetel a gép :S) Az alaplapi nforceos azzal meg visszhangzik,igaz csak sp1 alatt,mert sp2 alatt szétakad a játék,ha be van kapcsolva a hang :S

\" I have no girl to give me sex, all I have is binary and hex\"

Igen, nálam is jelentkezik ez, de még nem néztem utána, hogy csak bug, vagy fícsör 😊

Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury

Nah tettem fel 1 sp1et,igy már megy frankón hanggal.A gondom az,hogy olyan,hogyha körülöttem castolniak,mintha valami fémes visszhangot kapna (talán chorus reverb effect szokott ilyet csinálni) Másnál is volt ilyen?:S

Shadow42
Valamit lehet elrontottam? <#nevetes1>
Lv.80-hoz kell: Str:28 Int:260 Dex:59
Lv.70-en van: Str:37+2 Int:307+9 Dex:72+2

CABAL Online - The Revolution of Action | Server: Mercury Char: TrefiliodelaSaga - lv11x Wizard | Rank: Transcender | Completer Guild: TerrorisT | Nation: Procyon

Super Saiyan
ennek milyen rossz a garfja...

>:C

Shadow42
Nem baj, Szintlépésenként úgyis kapsz 1-et. Az éjjel léptem én is meg a Lv. 70-est, szintén kb fele idõ alatt, de ez már azért nem volt annyira sétagalopp 😊

CABAL Online - The Revolution of Action | Server: Mercury Char: TrefiliodelaSaga - lv11x Wizard | Rank: Transcender | Completer Guild: TerrorisT | Nation: Procyon

Gordis2k
HIHI mennyire okos... hihetetlen napi szinten találkozok ilyenekkel.

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Látom muszály volt megvillantani rendkívüli intelligenciádat.

Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury

Nethyrrea
én leginkább mmokból tanultam meg a gyakorlati/mindennapi angolt

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Super Saiyan
KURVA ANYÁTOKAT@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Slipknot14
Amúgy neked MURopi: a képed mitábrázol?😛

A kvesztleírások a játékban eléggé alaposak. Mégha ismeretlen helyre is küldenek, le van írva a környék, hogy merre kell keresni 😊

Super Saiyan
quest? le vannak vhova irva magyarul??

Slipknot14
blader powa 😄 Senki ne becsülje le õket 😉 Amúgy tök fölös olyan dungeon cleart adni amibe 42 percet kapok arra hogy végig vigyem miközbe mire végeztem még 20 percem volt 😄 De ebbõl a 40 perces mókából a 2. -nál már elegem volt, dem égis kaptam még1-et :S😄😄 Nembaj, legalább nem unatkozok miközbe fejlõdök is😊

tyüüüha nem vagy kis pályás😮 4 büntetõ pont omg!😄 amugy sztem archer csinálj mert abból volt az elsõ 150es kari (vmi Rise vagy ki) vagy wizardot vagy esetleg bladert de blader nagyon jó sztem 😄

Super Saiyan
hóohóó!!! ittvagyok! TÉK
mé nincs faq? mé? 😞
nemtudom milyen legyen a fegyver/ruha/skill

Gordis2k
Sajna már nincs hely😞😞, de talán néz be a jövõhéten!

MUHAHAHHAA WELCOMEN😊

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Super Saiyan
én is csatlakoznék a Calbal online SG-s csapathoz

Gordis2k
JA neee már vagy 15 embernek vásároltam be😛... nem tudjuk a hiba okat sokaknak van én belogoltam az accukkal a gépemen és bevásároltam nekik ennyi. De most nem érek rá nagyon nem.

Doomista
mobból is,bossbol is,questbõl nem,haverom lvl 99n chapeba vagy nemtom milyen helyre ment ott eset neki 1 óra alatt 2 db.de az +5ös 😊

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Igen azt észrevettem,hogy a +5ös,meg a +4es is 3-4 milláért van dögivel,a +3as meg nem.Valszeg,mert mindenki hajt az elsõre😄 Egyébként csak a Chaos lampból lehet szedni,vagy mobból esetleg questból/bossból is eshet? Tényleg van az az Excala vagy mi,az a robot a 35ös dungeonban.Valaki irta,hogy félre kell ugrani.Azt pontosan,hogy is kéne?Valami skill,mert nekem oldalazni még nem nagyon sikerül:S

Nethyrrea
gordi ebben már profi 😄

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Doomista
EoF +5-nek nagyon lement az ára😮 3.5 millt ér 5-6 mill helyettt 😮

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Tufa
kérj meg valakit hogy vegye meg helyetted

Jockey
hmm semmit nem enged vásárolni a shopba, valami futtatási parancs hibát ír, valakinek valamit ötlet miért?

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

háát, az eog+3-nak nagyon változó az ára,meg attól függ venni akarsz-e vagy eladni. Ha eladni,nyugodtan tedd ki 5-6 milláért,el fogják vinni.
Ha venni,akkor próbálj meg 3-3,5ért venni. Én aannak idején az enyémet 3ért vettem,és 5,5ért adtam el.
EoG +3 hogyért megy,occsóé?😛

Jockey
hmm az item shopba a 30 napos platinum csomagot nemtudom megvenni, mert az oldalra a hibát ír valami parancsfile-ra állandóan..
mi lehet abaj?

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Hali! altkarimnak kezdtem 1 Force Shieldert és lenne egy kérdésem hozzátok! azt nem tom hogy mire gyurjak leginkább? magic vagy sword?
Most alakult egy ujj magyar a klán a Marson HungaryPower névre hallgat ha vkit esetleg érdekel az keresse Spedd-et és Skelutor-t a 10chanelen (xfire:spyke147)
Nem tudjatok a mummy grave bossja mikor lovi azokat a halalsugarakat abbol van esely kiallni mert ha nem is ugy rajzolja oket akkor is meghalok valamiert.

Cabal Online -OBtampon Blader Mercury

Shadow42
És hogy lehet Basic craftolni? Mert ott alapban csak kérdõjelek jelennek meg és semmi más. Hanyas szint kell hozzá?

Sürgõsen vennék Bluestin Battlehelm és Battlegloves of Adept +3 skill exp cuccokat, valamint EoF+4-et.

Ugyanitt eladó EoG+3, Aramid Battlesuit/gloves/helm of adept +2, +3 skill exp, shadowsteel katana of adept +3 +3 skill exp.

krampusz140
Basic craft materialok

Ha valaki felidegesít 42 arcizmod görcsöl. Ahhoz, hogy kinyújsd a kezed és pofán bazd , csak 5 kell(!!!)

Devil_Gy
Mirro stone a yellow jewel a powerful stone meg az ilyen hard shell cuccok mire jók?

Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim

Kösz, még sose írtam színeves, most már fogok 😉

HencStein
1 KIS HELP:
Aki nem akkarja folyamatosan váltani a bill nyelvét hogy tudjon szinesen irni annak most itt a help.
Na szoval igy kell szinesen irni : $szam#
Angol billen: Altgr+é szam atgr+x
Magyar billen : (Ascii code ) alt+36 szam alt+35
enyi és máris gyorsabban lehet irni szinesbe 😄
Gl hf

silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer

Nethyrrea
na aztszeretném én látni 😄 nekem eddig lámpából a "legjobb" ami esett az EOD, meg map part volt, a többi ilyen sallang mint return stone meg potik.

A fene se tudja ám. Elvileg ugyebár a dropok se a szinttõl, hanem a mobtól függenek. Na én amikor 75ön benéztem LiDbe, minden mob titánium cuccokat hajigált. Mostanában meg, 90 környékén ismét arra jártam egy unalmas órámban és ugyanazok a mobok már osmiumot is hajigáltak (semmi extra persze...).
De alámpa mindenhogy lutri, akármi is lehet, még akár +7es köpeny is 😊

Nethyrrea
nemhinném

Mondjuk szerintem még akár egy év is lehet, mire mi itt jurópában ostromot láthatunk... o.O
Ahogy hallottam, amin most kalapálnak nagyban a kis kóreaiak, az ide fog ugyan elõször megérkezni, de nem holnap (a kétcsapatos dungeonos ereszd-el-a-hajam).
Sebaj, egy év múlva már talán nekem is +7es köpenyem és motorom lesz majd, tran/tran skillekkel meg mitril fegyverrel és akkora szakállal, hogy orra bukok mikor a géphez totyogok és már be se jelentkezek a játékba, mert meguntam mindent 😄

Gordis2k
Kurvanagy😊😊😊)😊 PONT EZ az ami hiányzott nekem😊

Azért még a Cabal is fog fejlõdni szerencsére
http://www.youtube.com/watch?v=Y6I4J4vhatI
Hiányoltam is az ostromot, az jó móka szokott lenni 😊

Shadow42
Ezért nem értettem, hogy jön a Köpenyhez mert nekem olyasminek tûnt mint a Csonti bánya belépõkártya.

Slipknot14
Chaos lamp lvl-tõl függ hogy mit dob?

Nethyrrea
hát az nem sima köpeny ami bónuszokat ad hanem world entry item, csak azért mondtam 😄

erre ne fogadj

Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]

Shadow42
EoD-vel mi a gáz? Merthogy olyanom van, asszem 2 drop is volt Khaos lámpából.

Slipknot14
nem akarok kötekedni és még1 viszályba belekezdeni😊DE õ Fs-t mondott amúgy de al ényege ugyan az. És egy 50-es soha nem gyõzne le egy 150-est, mivel skillen kívül a hp, STR,INT,DEX is számít. Megse tudná sebezni, akármivel próbálkozna 😊

muszály akék ruhadarab a titanium és afeletti cumók elkészítéséhez,sõt,az sem mind1,h milyen /1 slotos,2 slotos,1 slotos,def rate-es slottal stb./
FB egyáltalán nem gyenge.. sõõt.. ebbe a game-ba nincs olyan hogy legerösebb kaszt.. attól függ hogy milyen erös vagy, hogy milyen skill rankod van.. 😛
pl: lvl 50 G. Master VS lvl 150 Regular
sztem az 50es emberke nyerne.. 😛

Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]