7396
Cabal Online
  • ricsa008
    én nem rég kezdtem és lenne 1-2 gyors kérdésem:

1. van a HP van az MP és alatta Néha felmegy egy sárga csík az mi?
    2. ahol skilleket lehet venni ott megvettem a HP szám növelést de MP növelést nem engedi az miért van?

1előre ennyi lenne most
    előre is 1000 thx
  • Doomista
    nah kész vok mindennel,ugyhogy ch22-n gyere a lakeside lvl 110 kapuhoz a barlangban,várlak KaBuToKa néven.
  • Gordis2k
    Mi a helyzet Cabalban még mindig fun? PVP? SIEGE? CLANWAR? Alakul?
  • Zarache
    na bentvagyok jatekban irjal ram es mehetunk
  • Zarache
    micsoda? :D mert epp azon gondolkoztam hogy 23:00 xD
  • Doomista
    remek,csak neha 23:00 legyen belöle :D
    köszi
  • Zarache
    persze 22:00 jo lesz :)
  • Doomista
    hali :D
    mercury,ismerjük egymást,távoli guild tag vótam nálad :D
    huuu elkisérni ? az full szép jo lenne,de ilyen 10 fele nemtudnál ráérni,most dolgom van sokáig :S
  • Zarache
    hali np :D
    melyik serveren vagy mert ha Mercuryn akkor eltudlak kiserni LS-ben a kuldihez
  • Doomista
    Meglett a 110 lvl,igy quest az uj pályára...ugyebár valami fát kell megtalálni lakeside-ben,viszont eléggé erösek a mobok,igyn em igen tudok végigmenni a pályán,szal egy gyors választ kérekszépen valakitöl; hol van az a bizonyos dolog,amit meg kellene találni ?
  • Doomista
    hm igazatok van,elvégre a kutya boss hpját nem néztem,és elötte bizti már nagyon lent volt,sorry :_D
  • Shadow42
    Na akkor ráfexünk a WI -re.
  • MarketingMan
    Na még csak az kéne.... 200-300k-t sebző wizardok...:))... Szép is lenne...:)
  • Zarache
    hali azt elnezted :D nem nagyon lehetet eros az a WI mivel azert 2 loves votl a kutya neki mert elotte megolhette es vissza ment hozza es mar csak 2 lovesnyi hpja volt :)
  • ricsa008
    ok kösz
  • Razuel
    Már elnézést de ez marhaság.. 2 skillel akármekkra is vagy nem tudod megölni a kutya bosst :P

ricsa:
    megnyomod a C-t ott a kaszt logoja fölött van egy olyan, hogy Growth Lv.10... azt a statot el kell érned ahhoz, hogy felvehesd az a questet.
  • ricsa008
    elakadtam:( egy quest elérhető csupán de azt se tom felvenni
    mégpedig a sivatagba a Leveling Up, 1st (combo) asszem ez a neve Dunhike -től lehetne felvenni de nem tudom
  • Doomista
    Hát egy procys wizardtol elbujtam forgottenben,és láttam ahogy 2 skillel leteritette a distichous morigrel 2 fejű krvanagy és krvsok hpval rendelkező kutyust Oo [nem battlezett,csak buffjai votak].
    jó erős lehet :D
  • DarkBlade
    Üdv!

Vannak magyarok szépszámmal, mindhárom szerveren.
  • ricsa008
    melyik szeron vannak magyarok? (ha vannak:D)
  • MarketingMan
    Na akkor lehet nekiálnom majd keresgélni...kipróbálom magam 1v1-be valamelyik ellen... Elég jókat dobnak...szal megéri
  • Razuel
    Most jelenleg 150 a max szint, de ha jól tudom a hamarosan megjelenő update-ba már 170 lesz..
    Az 50et elérni.. háát.. ez attól függ, hogy menyit játszol, de ha sokat akkor 3 nap körül vagy még annyi se. :P
  • donatus13
    Mennyi itt a legmagasabb szint és mennyi idő elérni kb a lvl 50 et??
  • HencStein
    Forgoten bossok:
    Distichous Morigrel (2 fejü marha nagy kutya)
    Virulent Cauda (1 nagyobb skorpio mint a reddish couda)
    Ancient Cockatrice (Közepes méretü madár 1 arénába)
    Monakus Karion ( forgoten legerössebb bossa 1 csini kis madár)

1 video hogy hogy öli 4 100 körüli csoka :
    http://www.youtube.com/watch?v=hm63BxfSOjQ
  • MarketingMan
    hát majd meglátjuk hogy boldogulok vele...már ha egyszer megtalálom...:S...
  • Razuel
    Én most comp blader vagyok és egyedül a zöld madarat meg tudom ölni.. :P
  • Razuel
    Megvan annak is a technikája, hogy hogy találd meg a bossokat.. :)
    Egyébként azt a nagy madarat egy trans wiz vagy blader már lezúzza egyedül is :)
  • MarketingMan
    hát ez akkor elég kellemetlen hír mer ezen kívül forgottenbe csak egyetlen 1 boss szokott lenni...mégpedig az 1k-t sebző madár a pálya végén.... Attól meg biztos mindenki parázik...szal így nem egy nagy bónusz ez a map, ha a többi sosincs a pályán... Mer amúgy meg nagyon pocsékul dobnak a mob-ok...szinte semmi drop sincs... Ha van akkor meg olyanból ami már undead g-ben 20 másodpercenként esik...:)))
  • HencStein
    reddish couda <= ezt ölheted szarásig mert nemfog dobni semmit mert ez csak 1 quest boss
  • MarketingMan
    jaj de jó....:S...hurrá... Mondjuk az jó hír hogy ahogy számolgattam a kövi 6 szinten 700 fölé fog menni a def-em..:)...és a magic-em még mindig csak regular...meg a szintem se sok...szal úgyis mindent strength-re fogok tolni...meg az armorom is elég gyenge...szal még van remény hogy egyszer legyen 800-900-as def-em...:)....
  • Razuel
    ha a madár 1000et ütött rád akkor az ucsó grif lecsap téged 1 ütésre.. :)
  • MarketingMan
    Uhh...jah...az szép.... Nem gondoltam hogy ilyen hosszú idő:S... Épp ezért csak a madarat találtam meg....:).. Elkezdtem leölni csak eléggé megviselt az a 950-1050 dmg a 665 def-em mellett...:S..szal inkább hagytam és elmentem... Csak nagy skorpiókat találtam...de abból nem is esik soha semmi... Griffet megintcsak nem találtam...de sztem az is 1k körül sebezhet...ugyhogy egyenlőre maradok az alap mob-okon..:)..
  • Razuel
    Azért nem láttad, mert valószínűleg megölték és ha megölik beletelik jópár órába míg respawnol :P
  • MarketingMan
    Huhh akkor valamit nagyon rosszul nézhettem..:S... A mozaikos padlós teremben ahol alig lehet dashelni ott nem láttam semmit...és nem is támadott semmi...:S... huhh akkor majd jobban körül kell néznem...
    Kutyát se láttam még...meg a nagy griffet sem.... Na majd akkor jobban szét kéne néznem megint...mer már jó lenne ha találnék valami értelmes és használható dolgot is és nem csak traden kéne milliókat elverni:S
  • donatus13
    THX
  • Razuel
    Van egy nagy 2 fejű kutya (a kutyák környékén)
    Egy scopio (amit te láttál az nem boss volt hanem egy quest mob de a boss is ottan körül szokott spawnolni)
    Egy nagy zöld madár (ez ottvan a terembe a griffek után ahol alig lehet átmenni, mert lyukacsos a padló)
    És végül egy baszott nagy madár (forgotten végén egy ilyen mittom én milyen ház elött szokott lenni) :P
  • MarketingMan
    Ja igen azt tudom hogy van több boss is forgottenbe...bár én még direkt nem voltam ott csak keveset... És azalatt csak a reddish couda-t(skorpióboss) találtam meg...:S... Elvileg van ott egy nagy griff is...meg akkor ezek szerint még 2...de azoknak nyomát se láttam...
    kb merre találom majd őket és mik?
  • sanyiiiii
    FS-nek minedenképp érdemes mindkettőt fejleszteni.
  • donatus13
    oké irni fogok csak majd kis magyarázás nem ártana:D
  • tomiboy1989
    csá donatus13
    Én Marson Játszom!Tudok ajánlani egy guildet amibe én is bent vagyok!
    Guild neve:HELLHUNTERS
    www.hellhunters.extra.hu
    Ha érdekel akkor a ch 24 en szoktam fent lenni!
    "Kisluc" néven játszok, keress ha érdekel a guild!
    csá