Cabal Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nektek funkcionál a Jukebox ha másoltok bele zenéket?
Nálam semmi hang.Így csináltam:mp3-at konvertáltam ogg file formátummá,bemásoltam fõkönyvtárba a jukebox mappába.Ingame látja is az albumokat de nem szólal +.Mi lehet vele?

Nethyrrea
legjobb módszer egy group-os dungeon cardot keríteni ami a szinted alatt kb 10-el van. egyetlen mobon el tudsz nyomni kb 6-7x 11 kombót mire megfekszik, és nem fognak annyira fájdalmasakat csapkodni a mobok már. rekord idõ alatt, csak kombózással 10 perc alatt sikerült skillpontot lépni benne. persze dropok nemigen jönnek mivel lassan irtod a mobokat, ezért nemárt idõnként dt-n kívül is szedni némi pénzt.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Én is hasonlót olvastam, azzal a különbséggel hogy gyenge sárga mobokat(keveset sebez, de sokáig él) kell ölni 3 gyors gyenge magic skillel comboval.

Jockey neked meg hiába írkálok, lefogadom nem olvasod a chatet 😊

En azt csinaltam legutobb hogy upgrade skillbe kiraktam hogy ha magicet hasznalok az is a sword skillbe megy felmentem war szerverre es a troglokat lodoztem honor is skill xp de igy is 20perc pedig van minden fegyver nyaklanc gyuru

Cabal Online -OBtampon Blader Mercury

Shadow42
Tegnap éjjeli tapasztalatok a War server-rõl Fort Ruinán.
Na igen alig, hogy beléptem, nyakamba esett 3 eléggé magasszintû
és egymás után kb 5x a padlóra küldtek. Erõst untam õket mire sikerült beírnom némi mother fuckert nekik <#mf1> Erõst meglepõdhettek mert volt annyi idõm, hogy Batle2 módba váltsak <#violent><#boxer>
Míg összszedték magukat, elhagytam a várost és elég szépen gyaktam a Mobokat, mikor is a gépem dobott egy hátast. Elment a kép, ma kiderült nem monitor a hunyó, mert megpróbáltam másikkal és úgysem megy. Ha mákom van akkor csak videokari vagy memo. Viszont még csak éjjel 1 volt úgyhogy másik gépre letöltöttem a progit, install és hajrá. Arról ítom most ezt is. Majd holnap délelõtt kiderül mennyire fáj...

CABAL Online - The Revolution of Action | Server: Mercury Char: TrefiliodelaSaga - lv11x Wizard | Rank: Transcender | Completer Guild: TerrorisT | Nation: Procyon

Jockey
értem
2ik hsz az ami sajna, jelenleg regular 16/28 sword és magic 9/16 aprr vagyok:p
mondjuk az biztos, hogy a cucc amit adtál így is rengeteget dobott rajtam..

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Nethyrrea
vedd figyelembe hogy magasabbszinten már lehet gyûrût/nyakláncot/késõbb már karperecet is kapni adeptest. ami azért elég sokat dob. nekem pl most átlag 12-14 perc egy skillup.

gondolom másik HSZ-edben a magicre gondoltál nem a swordre 😊 nefeledd hogy aurák meg a blade enchant is magic skill

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Jockey
lol most nézem még csak regular vagyok 16/28 sworddel, pedig semmilyen magic skillt nem nyomok a force bladeremmel...

Jockey
nemtom hogy csináljátok, de nekem alap hangon 20 perc 1 skill up experten pedig adeptes ruhábba vagyok igaz csak +3asba met 47 vagyok..:p
amugy idõbeli vagy xp igény beli különbség van egy expert szint vagy egy a.expert szintlépés közt? vagy csak annyiban különbözik, hogy ae expertnek több a meglépendõ alszintje?

Megoldódott,közben elvitték. Viszont még mindig keresek fegyverkovácsot,aki tudna BS adept bladeet craftolni

\" I have no girl to give me sex, all I have is binary and hex\"

Nem kell valakinek egy EoG+3?😛

Slipknot14
jaja tom, de wizardnak sokkal többet kell skillupolnia mint nekünk😊

Hát nemtom,igazából nekem minden cuccom adeptes,ami lehet,és sokkal lassaban fejlõdik a swordom,mint a wizardnak a magcije,pedig csak sword skilleket használok,eltekintve a selfbufftól

Slipknot14
õõ izé, 7-8 talán 9 skill up/nap elég jó arány?😊

Én meg a quest dungeonokra gondoltam:S

Slipknot14
én meg ma reggel nyugisan fogtam, kilogoltam a kedvenc tréning helyemen, war-on be és asszem 428 honour pontot összeütögettem. Csak vagy 3-man akartak zaklatni de nem sok sikerrel 😉 😄 Valami forca blader elkezdett lövöldözni, oszt a nagy kavalkádba észre se vettem hogy engem lõ mer az életem alig akart megmozdulni 😊 Aztán nekimentem oszt 4-5 ütés és pá.

Én mindíg war serveren megyek dungeonba, mármint nem questelés közben, henem ha mondjuk összegyûlik 4-5 dungeon card egy fajtából akkor odamegyek a bejárathoz, átlogolok war serverre és bemegyek. Ott is kapok honourt/mob, és nem tudnak leölni a bátor 100 szinttel nagyobbak.

Én erre gondoltam, hogy ha le PK-zol valakit akkor kapsz -1000 honourt.. mint ahogy azt már creep is írta

Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]

Slipknot14
Fehéren ha nyomod a shiftet és kijelölsz akárkit akkor megtámadja 😊 -1000 honour pontom bánta annó :S😄😄😄 És a neved piros vagy narancs lesz és akárki büntetés nélkül lecsaphat😛😄

Nyomod a shiftet es tamadod. Amugy eleg vicces hogy a bladernek a 2nd battlemode skillje mukodik war szerveren, amivel ha kis szerencsem van akarmilyen karit leolok (1 uteses halal)

Shadow42
De én meg arra gondoltam.(duelre)

CABAL Online - The Revolution of Action | Server: Mercury Char: TrefiliodelaSaga - lv11x Wizard | Rank: Transcender | Completer Guild: TerrorisT | Nation: Procyon

Zöldön is lehet PKzni? Szabad tudni,hogyan?😛 Mármint nem a duelre gondolok.

Shadow42
Bs crystal mennyi kéne? Azt már tudok csinálni, de a crafthoz még kevés a honorom. Tényleg mennyi kell hozzá? A 19ezer akárhányzáz kevés neki.. :S

Shadow42
Még nincs, valami 95%-nál tartok és elég lassan halad felfelé.

Shadow42
Mi a gond a fehér serverrel? Mondhatni csak olyanon vagyok és semmi, nem vagy köteles elfogadni a pvp-t, bár nem szoktam kitérni ha hívnak.
-1000? szerintem elnéztél valamit, inkább kapsz 1-et. A zöldön, na ott büntetés jár érte.

Shadow42
Legyél Wizard .. Csak Skillel tucc nyomulni 😊

viszont akkor meg külön kell menni skillt húzni ami még külön rengeteg idõ :S

Nincs valakinek veletlen honor 2-es szintje? Boltolnek vele kicsit kellene a basic crafthoz az a par kartya

Normális árat nevárj.. a legolcsóbb amit láttam 7-800k volt a +3skilles bluestin.. egyszerûen nem éri meg megvenni, mert skillt farmolni aramidba is lehet.. egyszerûbb ha csinálsz magadnak egy slotos setet, +5 +6ra felviszed és teszel bele valami jó bónuszt.. pl crit damage vagy hp..

Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]

Nem tud valaki gyártani/eladó bluestin adept armor +2/+3asakat? Illetve Bs crystal+blade szintén kerestetik,amennyiben az ár normális😛

Ott nem érvényes. Csak war zone-okban, azaz az ahol szabadon támadhatnak téged a többiek.

Solo dungeonokba is ervenyes az 1 mob 1 honor? warserveren ofc

War serveren 1mob/1honour.. ezért szoktak ott farmolni

Igen a fehér serverek.. ott lehet ám pk-zni rendesen.. csak 1 gond van vele, ha megölsz valaki -1000 honour pont.. szóval nemhinném, hogy a nagyobbaknak megéri a kicsiket ölögetni..

Slipknot14
war szerveren mit lehet farmolni?😊

Nethyrrea
war serverre végülis akkor mész amikor akarsz, de sztem ha nemakarod hogy hamar lecsapjanak akkor még egy ideig álmodozhatsz róla hogy odamenj 😊 bár ha jól elbújsz valahova akkor tudsz farmolászni ott egy ideig, én szoktam.

Skacok war serverrel hányas szintõl lehet/érdemes menni?😛 Illetve a fehér szerveren -ha jól tudom azokon simán lehet gyilkolászni egymást - lehet fejlõdni is,vagy a 60 szinttel nagyobbak irtják a kicsiket,ahogy kiérnek a városból? Ha fehér vagy warserveren meghalok,akkor vesztek valamit?

Slipknot14
Van még pár😊
Magyar Nyenyec Lovagok - nagyon inaktív, ott is hagytam
eXsteel - nem sokat tudok róla de sztem magyar mer pár magyarral találkoztam ebbõl.
Harci Pockok 😛 - Ebbe vagyok már, elég sokan vagyunk, jó a hangulat, nem unatkozok😊
Valami Mókusok - ez meg a Harci Pockok utánzása akar lenni, el is vertük õket pvp-be😊

L2-be a pvp-t nagyon elb**ták... anyiból áll a pvp, hogy a 2 karakter megáll egymással szembe és elkezdenek makrózni... 😛
Az nyer akinek jobb cuccai vannak és csá, enyi..
Itt legalább kell egy kis ügyesség a combohoz, meg az effectek is jobbak.. <#buck>

Nethyrrea
ha meg akarsz õszülni akkor l2-ben is lehet végülis

Shadow42
Megint elakadtam és kéne egy kis Spoiler 😊
A Union with a Stern Customer ... Fort Ruina ... Underground Ruins Cave..
Járt már arra valaki? Merre keressem kb?

Shadow42
Nem is mondtam, hogy sok 😊 Még a fele se.

Marson magyar serverek:
BlueTears (ebbe vagyok énis <#buck>)
HungarianForces
Magyarok
huh többet így fejbõl nemtudok de van még asszem...
Egyébként a 2 legnagyobb klán a BT és a HF <#vigyor3>

a lvl70 még nem is olyan sok.. tekintve, hogy 150 a max szint szóval még lehet majd ügyeskedni.. 😊

Doomista
Addig jó,míg 1 nap 1 lvl,hidd el 😊 Ha már 2 nap 1 lvl azsem rossz ezen a lvl-n,de nemtudom hogy most 120+ lvln milyen gyors,de szrntm igyis szép a fejlödés ^^

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Shadow42
Már Lv. 71 😊 Egyébként miért ne lehetne, küldetésekkel simán megy a fejlõdés. Elméletileg kezdetben a napi 3-4 level up símán megvan, most már ezen a szinten a napi 1 is jó eredmény 😊
Egyébként pontosítanálak, 2 server van, a Mercury és a Mars és serverenként mintegy 20 Chanel, vagy több tán? 😊
A karim a Mercuryn van és ált a 6-os Chanel-en.
Vagy ha ez teli van akkor bármelyik fehérbetûsön.
A nevem ugyanez mint itt, csak egybe írva: TrefiliodelaSaga

Hát 1 átlagos szintre már hogyne lehetne:-)Én nem azon csodálkoztam hanem azon,hogy solo és lvl 70 mivel még nem ismerem ezt a játékot!
Mercury-n vagyok server 4-en.Ingame valaki invitál?thx

Doomista
Mercury:
Én 3 magyar klánt láttam/ismerek:
HUNters,HUNGARIKUM,naturesFury...
Marsot más kihelyettesiti,megha én még nem irtam +ba magyar guildot 😛P

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Timeg elmondhatnátok, hogy meik serveren vagytok és akkor talán tudnék mondani magyar klánt.. 😛

Mért mutass 1 olyan MMO-t amibe nemlehet el solo-zni nagy egy átlagos szintre.. <#crazya>

Közben rájöttem,hogy itt ez talán nem is lehetséges.Rengeteg server van!
Így ellehet solozni?lvl 70 vagy és Clan nélkül?