Cabal Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
link
link
Sry a 2x postert.
WTB Titanium Katana +0 Clean Slot!! Pm: Nubyy, Felfaztam, Noumena. Felfaztammal nem biztos, h rogton valaszolok, tobbivel valoszinu.
WTB Titanium Katana +0 Clean Slot!! Pm: Nubyy, Felfaztam, Noumena. Felfaztammal nem biztos, h rogton valaszolok, tobbivel valoszinu.
Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]
Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]
Fogadd el, hogy a blader erõs kari
Aki azt mondja, hogy a leggyengébb az még nem látott Gmaster bladert <#idiota>#idiota>
PSP user n\' soon ps3 user too :)
Meg tudnátok mondani, hogy hol található a lvl60 feletti küldik leírása ?
ugyanis a szint limit 150, és ha majd lesz jópár 150es kari max skillekkel akkor majd átbeszélhetjük mi a kemény meg mi nem...😊
persze mint ingyenes játék, ugy lett megcsinálva a story, hogy ezt túl hamar ne tudhassuk meg...:p
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Es nem low rank volt szal...
A masterrõl - Gmasterre SOKKAL nehezebba fejlödés mint pl Expröl - A.Exp-re, hiába több skillup kell Exp-nél
Jah és nemtom, hogy azt beleszámoltad-e a Gmaster után még van a Completer és a Transcender (ezt nemtom, hogy hogy írják pontosan) rank 😊
Jó jó, xp-zés közben is jön némi skill xp, meg késõbb aggathatok magamra több +skill xp cuccot de ez akkor is kicsit sok. Sõt akár fizethetnék is és akkor talán +25 xp jön, vagy felbérelhetnék egy fejlõdõ országban élõ mmogame szakmunkást aki játszik helyettem 😊
Egyébként ez a group dungeonos skill expézés tényleg nagyon jó, 30 perc alatt 3.5 szintet léptem pedig csak +28 a cuccom
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
ha bladert kezdett volna, akkor azzal lett volna elsõnek 150 szal enyi..
Amúgy a szint nem sokat számít.. fontosabb a skill rank!
Én 59en A. Master rankkal aramid setbe (blader) vágtam le egy 94es bladert aki osm cuccba volt, de alig volt meg neki az A. Expert..
\" I have no girl to give me sex, all I have is binary and hex\"
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Egyébként hanyas is fagy a gameba? <#vigyor2>#vigyor2>
\" I have no girl to give me sex, all I have is binary and hex\"
holnap leszek sztem komolyabban megint..
mi a neved?
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Most kezdtem Cabalt, és gondolkozom milyen kari kellene (eddig egy balder van), de szivesebben tolnám mondjuk olyan kaszttal ami tud íjat használni (force archer), csak nem tudom ez mennyire életképes pvp/pve-ben. SROban gyengek L2-ben jók wow-ban jók, itt milyenek? 😊
PSP user n\' soon ps3 user too :)
gondolj már bele.. ugye, hogy hülyeség? 😊
Egyébként meg a swordos kariknak a legjobb fejlödési mód, hogy 50+tól megveszik port luxba azt a skillt ami a magic skill xp-t sword skill xp-vé alakítja (asszem valami force change a neve), vesznek alap varázslatokat (ice arrow, fire arrow stb) és a szürke mobokat elkezdik azokkal ölni mint a gép.. 😛
Egyébként már 60 vagyok és A Master ^_^
Viszont még így is valami elképesztõen unalmas, tuti hogy kikészíti a kéz ízületeit és a szemet az állandó combozás nem értem magam miért ezzel a szarral játszom 😊