Cabal Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gordis2k
Hülyeség az tutira 3!!!

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Doomista
de abban tévedtél hogy 1+1 az nem 3 hanem 2 !

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Gordis2k
ÉN SOHA NEM ALSZOK!! ÉS SOHA NEM TÉVEDEK!😊😊

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Doomista
majd megtapasztalom 😛

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Hahaha gordi nem mondasz igazat hosszu távon ugyanis még gyorsabban fejlõdsz mert alvas közben elsö 30 %ot afkzod dummykon! Haha lebuktál.
Vagy nem alszol és akkor jol mondtad<#mf2><#idiota>

Doomista
köszi 😮 akkor olya izé mizé skil izé mizét énis veszek a piacon 😮

Gordis2k
Doominista megragadom az alkalmat, hogy beavassalak a MATEMATIKA tudományába. 25% az a 100%(egész) 1/4 része(egy negyed, tehát ha egy sajt a 100% 4 részre vágás után az egyik rész az egy negyed) igy jó lehet az a feltételezés miszerint 1/4-del gyorsabban fejlõdsz(hamár 25% ugye).

Tehát, hogy segitsek elemi példagyakorlattal:

Ha egy skill pld. 10 perc alatt fejlõdik és ez alapjában a 100%-ék akkor a +25% os skill expel 125% ot fejlõdtél volna visszavezetve idõre 7,5 perc egy szint!!

Remélem kielégítõ és egyszerõ volt a válasz.

u.i.: Igen én elõfizetek havi 2,5k hufot+ veszek ilyen skill meg exp szarokat és igyen igy nekem pontosan fele anyi idõ alat fejlõdik minden!
Levezessem 50% ra??

😊😊😊😊😊:😊😊😊😊😊😊😊:😊😊😊😊:😊😊 csak nevetni nem megsértõdni!

full adept (+31skill), +25% skill exp ígyis 25perc egy lup.. ha nem több :/ (bár igaz már Gmaster leszek)

Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]

Doomista
És ez a +25% skill xp cumo menyire jó ? Ugy hogy full adaptes cuccokban ölöd a mobokat,szall a fegyod,ruhád,ékszerek mind adaptesek,igy mennyire hatásos,ezt ugy értem,hogy 1 kék csikot mennyi idö altt huzol igy el ? Vagy ha nem adaptesben vagy,akkor a nélkül ?

Nem fizettem elõ.. csak a piacon vettem ilyen +25% skill xp-s cumót..
És igen esett 😊

Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]

Slipknot14
Add el 250k -ért vagy nyisd ki, zsákbamacska.

KapuBen
a shieldernél meg az archernál mire gyúrjak?

LAMBORGHINI THE BEST CAR

KapuBen
az mire jó ami olyan mint egy dzsinn lámpa?mert egy mobból olyan esett ki!

LAMBORGHINI THE BEST CAR

Esett vagy honnan? o.O

\" I have no girl to give me sex, all I have is binary and hex\"

Slipknot14
Elõfizettél?😊 Mennyit húztak le rólaD?😄

seaedge nézdcsak mi fekszik a blader alatt <#buck>

Én az újjonnan szerzett zero black boardomon
<#idiota>

Nethyrrea
leginkább és kizárólag úgy, hogy használod. a normál attackot felejtsd el.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

KapuBen
hogy lehet a skillt fejleszteni?

LAMBORGHINI THE BEST CAR

és ezt a nightwalker izét amúgy a köpeny helyére kell tenni vagy mellette is lehet hordani? Quest/mob/boss adja/dobja?😛

Nethyrrea
jól látod a dolgokat

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

ezek ilyen spéci ruhasettek? Vagyis mintha láttam volna valami köpeny szerût árultak több milláért.Attól lesz ilyen a ruha? Másik kérdés,hogy fegyverbõl láttam már titanium/shadowtitaniumot,armorból viszont csak titaniumot. Nem is létezik shadow verziója? Egyébként már megvannak az ékszerek 70re,a 69re a kpöeny és már csak 2 db hiányzik a +2skilles adeptes titanium sethez (66on)

jaja,nightwalker martialset
Nethyrrea
KOS EZEN A SZERVEREN?? LOOOOOOOL

ez valszeg nightwalkers-t vett fel attól ilyen

Slipknot14

Ja igen és ez mien ruha? Vagy ez valami fizetõs cucc?:S😄

Slipknot14
jaja tom, hogy 4milla a +3-mas és sztem olyat fogok venni😊

Ma guildból haverokkal 2x is letoltuk a ghost ship-et😄 Másoccorra olyan jó lett hogy 200-ból 3-ak lettünk😛

köszi
Bármilyen dombornyomott kártyával lehet fizetni a neten.
Van Bluestin martial +4es skillel, de csak nagy mázlival lehet olyat csinálni.. amúgy ha venni akarsz az bennelessz pár milládba...

Igen van,csak nem lehet megfizetni :S Titaniumból már a +3asat sem igazán 😞

Sokkal egyszerûbb arréb lépni 1el balra,majd amikor melléd kött 1el jobbra. De 1 próbát megér,ha szerencsésnek érzed magad😊

KapuBen
hogy lehet a skillt növelni?

LAMBORGHINI THE BEST CAR

KapuBen
Na én ma játszottam elõször és tökjóajáték!5. szinten vagyok és én vagyok BenBlader néven!

LAMBORGHINI THE BEST CAR

Slipknot14
Szerintetek kivitelezhetõ😊:

Bemek skeleton mine-ba, beaprítok mindenkit, bossnál bekapcs 2. Battlemode, lekarmolom az életét úgy a harmadára és ráugrok, még mielõtt lézerezni kezdene😊. Mer azthallottam csak ha ,,kétségbe van már esve'' akkor lövöldöz😄

Slipknot14
bluestin matrial set-be van +4 skill exp-es?😊

megy

Ékszert a leglassabb/drágább craftolni, én is ezt választottam, de már megbántam. Level 50-tõl lehet mint minden craft, 4 féle anyag kell hozzá, 2-t meg lehet venni NPC-tõl legalábbis elsõ szinten, kell még egy lvl34-50? gyûrû/nyaklánc, továbbá egy anyag amit ilyen gyûrûk/nyakláncok szétszedésébõl nyersz ki. Gondolom mindenkinek van tapsztalata hogy ezek a cucok mennyire ritkán esnek ki mobokból, bár lehet NPC-tõl is venni 30000/db...

Olvasom amit irogatnak a GMek a fórumba,konkrétan: "We have now received a patch from ESTSoft to address the issues we had with the last update on to our internal test server.

We are testing this patch now alongside the ESTSoft testers." Nah,most nem azért,hogy kötözködjek,de mielõtt feltették a patchet nem lehetett volna ugyanúgy tesztelni egy privat külön szerveren? :S

Slipknot14
Nem jó még mindíg :'(

Slipknot14
Próbáld reggel gamershell-rõl az elsõ kettõrõl, nekem 1000k-val jött folyamatosan, annó.

hey vki tudna dobni 1 linket aholl nem 0-300k jön ?😮
Aham, mobba nem playerbe. PvP-nel mashogy szamol. Asszem olyankor nem szoroz az amp-al hanem csak hozzaadja, v. v.mi ilyesmi, a lenyeg, h sokkal kissebet utsz playerbe.

WTB Titanium Katana +0 Clean Slot!! Pm: Nubyy, Felfaztam, Noumena. Felfaztammal nem biztos, h rogton valaszolok, tobbivel valoszinu.

Shadow42
Na jó, van mikor csak 860-at 😊

CABAL Online - The Revolution of Action | Server: Mercury Char: TrefiliodelaSaga - lv11x Wizard | Rank: Transcender | Completer Guild: TerrorisT | Nation: Procyon

Shadow42
Átlag 1200-t egy ütéssel..

CABAL Online - The Revolution of Action | Server: Mercury Char: TrefiliodelaSaga - lv11x Wizard | Rank: Transcender | Completer Guild: TerrorisT | Nation: Procyon

wordsworth
We have now received a patch from ESTSoft to address the issues we had with the last update on to our internal test server.

We are testing this patch now alongside the ESTSoft testers.

We are really sorry for the downtime but will announce again when have further news.

Sorry for the inconvenience.

Reggelre mar talan lesz szarver 😊

PSP user n\' soon ps3 user too :)

wordsworth
Egyre jobb accokat is lezárták 😄

leírná vki hogyan kell ékszereket craftolni?
wordsworth
Amugy mien kartyaval lehet fizetni extra szolgaltatasokert? Dombornyomott visa kartya jó?

halljátok most kezdtem 1 force shieldertt elõtte volt már bladerem de nem tom mire gyurjak jobban magic vagy sword? vagy teljesen mind1? lécci segitstetek
Nethyrrea
megymár a játék?