Cabal Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Looooser
és amúgy jki hol jáccik mercury? vagy marsh?????
én spec mercury-n

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

akkor elvileg 6ig érdemes lehet próbálkozni,a titanium settem most +5ös,de lehet a +6ot még bepróbálom majd,hátha 😛

\" I have no girl to give me sex, all I have is binary and hex\"

Slipknot14
Gordi kültem pm-et pls olvasd el😊

Slipknot14
thx😊Hát az még kicsit messze van 😛😊 mos vok 67:S

Hát viszont ténleg elég olcso csak nem tudok befizetni mert nekem vmi hibát ír az internet explorer amikor behozom itemshopot.
80 folott bedurvulnak egy kicsit a questek, eleg joo zset adnak, abbol is elleszel egy darabig.

WTB Titanium Katana +0 Clean Slot!! Pm: Nubyy, Felfaztam, Noumena. Felfaztammal nem biztos, h rogton valaszolok, tobbivel valoszinu.

+3ig nem esik vissza upgrade-nél
+4 tõl van rá esély hogy -1et esik vissza
+5nél is -1et eshet vissza
+6nál asszem +3ra eshet vissza
+7nél meg +1re
lehet próbálkozni..

Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]

Nethyrrea
nemcsak fegyvereknél, armornál is ugyanez.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Slipknot14
de ott a végén: +5 vagy nagyobb. 😊😊

Igen craftolással. Ja és 1 kérdés, pénzt mivel érdemes csinálni?😛 Monjatok tippeket pls, mer én huntolok 1000-el de még a titanium lootnak is a fele hp,mp potikra megy el :S. Így meg elég lassacskán jön a pénz. Questek szoktak adni 100k felett de elég kevés van :S

wordsworth
Én meg faszán lebetegedtem, ugy értettem a kérdést, hogy mennyi a legnagyobb ilyen +skillepx mer gondolom ennek is van egy limitje (vraftolassal csinaljak ha joltom?)

PSP user n\' soon ps3 user too :)

Gordi azt irta,hogy egy hiba 1 szint +4-1=+3 😊 De csak fegyvereknél? Aludtam,de most meg a kutya keltett fel 😄

Slipknot14
Nem sajna, nekem sikerált produkálnom egy +4-es bladet oszt, mondom uccsó core-mmal kinyomom +5-re, hát nem +3 lett belõle?!:S.
Néha meg csak eccerûen eltûnik a core oszt marad a cucc szintje.😊

Gordis2k
Aludjál!😊 Egy hiba egy szint de aszem csak ha a fegyo +5 vagy nagyobb.

Tubák:
Hja aszem elég sokan mostmár hisz annyira olcso 1200forint egy honap az bago. És tök sok dolgot kapsz érte.

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

bizonyos szint után?😛 bõvebben?😊 csak fegyver vagy armor is?

És akik it vannak a fórumban sokan fizetnek a cabalért?
Gordis2k
Nem és nem is fog magyar mobilszolgáltatóknál.

Igen bizony esély, hogy a fegyó szintet esik.

Nem értem, hogyhogy milyet érdemes venni? Skill adeptest olyat érdemes😊 nem emléxem már de kb 40tõl van.

Dalie: Szerzõi jogot jegyeztettem be ara a propagandára miszerint MMORPG olcso mint az étel.
2,5 évvel ezelõt ugyanis ugy csaltam 100+ játékost l2 be free szerverrõl, hogy a havidij alig 6 hamburger ára!

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

wordsworth
Sziasztok!
Hanyas szinttõl lehet venni adeptos cuccokat ami +skill expet jelent? És milyet érdemes venni?

PSP user n\' soon ps3 user too :)

Az SMS-es cabal cash vetel muxik mar? Probalta v.ki 1altalan?😄

WTB Titanium Katana +0 Clean Slot!! Pm: Nubyy, Felfaztam, Noumena. Felfaztammal nem biztos, h rogton valaszolok, tobbivel valoszinu.

Nethyrrea
egy biznyos szint után esélyes hogy visszaesik, nemtompontosan hogyvan de klántársak már anyáztak emiatt cseten. majd gordi prof elmondja.

xD

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

2513 forint a jelenlegi középárfolyamon, azaz 30 napnyi silver szolgáltatás 1256.5 Ft. Tehát nagyjából 6 kiló kenyér ára.

Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury

Nem.

Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury

Srácok upgradenél,ha nem sikerül akkor az upgrade coreon kivül elveszik valami? Pl betörik a cucc vagy leesik a plusz róla?

Gordis2k
2600 aszem

Looooser
mennyi 10000 rendes pénzben?????

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Thx

Gordis2k
Green bõl ot van egy npc a stégen és hajó visz át.

Port Luxba hol tudok bemenni? Sehol nem találom.

Gordis2k
Én a csajomat bizom meg . Szex után odateszem a géphez és megmondom neki figy ha ujra akarod nyomd azt a gombot. És reggelre imán megvan a 30%.

Ok, akkor max. kölcsönkérek egy estére egy ilyen játszópajtást😊

En a G15 macrojat hasznalom dummyzasra. Estere otthagyom es reggelre megvan a 30% 😊

Hát igen,én anno 1,5 vettem a +0/+2est egy-két részét,aztán már 2,és majd 1 hétbe került mire találtam 1 sisakot is,ami már majdnem 3 milla volt :/ (többen akartak sapkát eladni,csak azért 4 millát kértek,annyit meg nem ér😊

Training dummyn gyakorolva is érvényesül az adept cuccok hatása? Gondoltam megspórolok pár órát és húzom rajta a magic elsõ harmadát. Aki csinálta már: hogy csináljátok? Ráraktok valami nehezéket a gombra, vagy mipöcs?

Amúgy ez a fizetési módszer mókásan van kitalálva. A silver opció ugye 6000-be kerül, és csak 2500/5000/10000 stb. casht lehet venni. 2500-ast nem lehet kártyával fizetni, úgyhogy vettem 10 000-et, ebbõl maradt 4000 a silver megvétele után. Jajdejó. Majd elverem savanyúcukorra.

Ááááh..én is akarok kockulni és játszani francbaa... :SSS

Gépem:-Intel Core2Duo E8400, -Gigabyte GA EP35-DS3, -Gainward HD4850 512MB DDR3, -Geil Value 4096MB DDR2 800Mhz, -NEC 7200S DVDR, -Samsung 500Gb 16Mb -Cooler Master Elite case

Slipknot14
hohó, szülinapom alkalmából megleptem magam egy titanium set-el😄 Igaz kicsit késõn(lvl 64). De jó ez így is. Eddig nemigen találtam árban és skill exp-ben is arányosat.

Looooser
Sziasztok Damascus Daikatanákat adnék el (warrioroknak)
+5 = 80k Alz
+1 = 9k Alz
+0 = 1,8k Alz
Mercury szerveren vagyok az árból alku képes vagyok

Az a poén, hogy én install után tettem fel a nod32-t és a XoftSpySE-t. A gond már elõtte jelentkezett, még úgy is, hogy kikapcsoltam a tûzfalam. A gameguard szar....

Gépem:-Intel Core2Duo E8400, -Gigabyte GA EP35-DS3, -Gainward HD4850 512MB DDR3, -Geil Value 4096MB DDR2 800Mhz, -NEC 7200S DVDR, -Samsung 500Gb 16Mb -Cooler Master Elite case

thnx
Odamész a csávóhoz katt rá.. behoz egy ablakot.. ott kiválasztod, hogy mit akarsz megvenni.. kijelölöd.. ott lent van egy gomb (már nemtom mivan ráírva) rákattintassz beírod a cucc árát amit az eladó megadott.. katt az okra és meg is vetted

Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]

Valaki tud segíteni abban hogy hogyan tudok venni cuccokat más online játékostól????
Ha nem teccik a windows tegyél fel linuxot.. azzal kevesebb baj lesz, de nem is fogsz enyit játszani..

Shadow42
Ez nem érdekes, hanem Winfos. És ezzel azt hiszem mindent elmondtunk róla.
Egyébként ez is egy lehetõség amit azok kipróbálhatnak, akiknek egyébként nem megy...

CABAL Online - The Revolution of Action | Server: Mercury Char: TrefiliodelaSaga - lv11x Wizard | Rank: Transcender | Completer Guild: TerrorisT | Nation: Procyon

Érdekes, mert nekem a Nod is ment amikor raktam a játékot.. 😛

Shadow42
Hát ha olvasgattál volna abból az 1400-ból, akkor tudnád, hogy install közben a Nod32-t ki köll kapcsolni, vagy ha nem elég akkor le is köll takarítani a géprõl. (Nekem a kkapcs elég volt) Ugyanis nemszereti a Cabal-t és blokkol valamit a játékban. Nekem még a Spyvare Terminátor is blokkolni akarta, de meggyõzherõ volt <#boxer> Install után már mehet a Nod, akkor már nem okoz gondot. Eddig csak 2 külön gépre tettem fel így a játékot és mindkettõn gond nélkül fut.

CABAL Online - The Revolution of Action | Server: Mercury Char: TrefiliodelaSaga - lv11x Wizard | Rank: Transcender | Completer Guild: TerrorisT | Nation: Procyon

na en leszedtem a hivatalos letoltovel, es azzal sincsenek irasok
amugy korabban se koreait szedtem le, annyira hulye nem vagyok hogy ne tunjon fel, plane,hogy mindenhova europe europe europe volt irva, csak gondoltam gamershellen nem a legfrissebb valtozat van es rosszul peccsel, vagy valami
mindegy,szar
Az még elmegy,én Formula force Feedback kormánnyal tolom 😄 Arra szoktam használni,hogy skillt huzzak vele selfheallel,es kozben olvasgatok 😛 Egyébként ez ilyen szürkezóna?Mert fórumon irták,hogy az auto it,autoklikkereket a GG kiszûri, a botokat tiltják,de a programozható input eszközökrõl egy nem nyilatkoznak egyértelmûen. kicsit más: 1ik ismerõsömet 1folytában kidobálja a játék.Pl most már 11edjére csinál 1 dungeont,mert bemegy,egyszercsak minden üzése miss,õt ütik a mobok,majd a GG kivágja,szóval disconnect. Valami javaslat rá?

Slipknot14
Slotos Itemekbe(Kék betûsök)-be való😊 Core Alchemist-nél lehet felhasználni.

Hmm én crafthoz az armor-t választottam, de Aramid cuccot nem tudok csinálni:S😊.
Jah igen és Blader-nek lesz föld szaggató skillje?😄 Mer A.Expert vok de még nemigen van :S😊

Én már sokszor letöröltem, és volt, hogy anélkül el sem indult. Nah majd kipróbálom úgy én is.

Gordis2k
Igen tudom de nincs egy rohadt /target hogy lehesen macrozni...

De lehet neki nostromoja és lehet az nem megy.

G15-el siman megy es meg a makrok is mukodnek. <#vigyor2>

Csak 1 kérdés.Mire jó a Force Core????