Cabal Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HencStein
én már transzba vaok másikkal expert , osmi armor dual slott +6 set +dual sword +6 ,etc etc

silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer

Magiced is grandmaster?

Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury

Esett a board,vagy honnan?Ha jól tudom akkor te premium +25% skillexp scrollokkal tolod,nem?😛 Én most egy +5ös slotos titaniumban tolom (kivéve a sapkám az az istennek nem megy 4 fölé,mindig visszaesik 3ra,szal marad 4en) meg most van tervben egy SS +4skilles set😛

\" I have no girl to give me sex, all I have is binary and hex\"

bodesz
na látom nagyprobléma ez a skill exp.lehet csak farmolni fogok végig :o

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

Én már 67nél Gmaster voltam.. <#buck>
Most jelenleg 78as Gmaster vagyok.. haladok a Completer felé..
Van 3setem.. egy +4es adeptes set, full +5ös slotos titanium setem és most szereztem egy full +1es 2slotos osm settet minden slotba van ez-az..<#vigyor3>
Jah és van 2 +5ös köpenyem és egy zero-black boardom.. ^_^

Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]

én majd most tervezem,hogy beszerzek egy +3/+4es SS settet,aztán addig skillezgetek,amig a többiek be nem érnek ( le vannak maradva 1 jó 30assal 😊 Bár jó lenne tudni,hogy hogy is van ez a skillexp limit,mert ha van,akkor lehet lecsereélném az adeptes ékszereket valami faja critical rate növelésre.Tényleg Critical ratere van limit,vagy annyi amennyit az ékszerek adnak+ pár% alaprate?

Én lvl64, dual a. expert, kard félúton masterig, prémiumot csak tegnaptól vettem - igaz, én farmolgattam skilleket olyan helyen, ahol nem, vagy csak alig kaptam XP-t.

Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury

Premiummal vagy anélkül?😊 Egyébként 3xtõl kezdve minden armorom +2/+3as volt,egészen titaniumig,ahol az armor +0/+2.Még mindig a BS pajzsot,meg kardot hordom,mert nincsen lovõ erõsebb adeptesre😛 Ékszerek 40tõl apedtesek.Igaz 75tõl sokat jártam Snake landbe vagy mi a nevébe,ott túl jó volt az xp😛 Egyébkébt szintén FS?😊

Nethyrrea
lvl 74, sword master, magic a-expert. ez vagyok én 😊

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

remélem jobban sikerül,mint a legutóbbi. Pont most lett meg a Storm Crush,de most már meg sem állok a Shield Rayig 😊 Egyébként szerintetek lvl 80ason dual A.exp (az 1ik majdnem Master) premium acc nélkül mennyire jó eredmény?😊

Slipknot14
megtörtént a leállás 😊

Slipknot14
http://forum.cabalonline.com/showthread.php?p=43032#post43032

Rá kérdeztem. Pls aki végig olvassa monja el hogy igaz vagy sem. Mer már mek el :S

Valaki el tudná küldeni azt az off forum linket?Mert ez eléggé izgat.Amúgy lvl 80as force shielder jelen😛

Gordis2k
Igen én is ugy láttam max a 20!

Szerintem 110 felet is lehet haladni napi 1 szint elég könnyen megvan. Bár csak tipelek én nem tudom ezt.

A legritkább szerintem a FS, szerintem!

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

bodesz
most mi?
meghazuttolod magad xD
ha pl 1,5 ször több xp kell 71-72 höz mint 70-71 és az a xp (millió)szór több akkor jobban fejlõdsz xD

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

Ez igaz?Max a 20?

Attol meg, hogy LiD-ben jon az XP ezerrel meg nem valtoztat azon, hogy a 71-rol 72-re torteno szintlepeshez kb 2-3x tobb xp kell mint a 70-71-hez.

Ez nemígyvan.. 75nél mész lidbe és egy kör majdnem egy lvl-t dob.. szóval elég gyorsan lehet még ottis fejlõdni..

Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]

71-ig gyorsan lehet xp-zni, aztan itt lesz egy szep lepcso a kovetkezo szinthez szukseges xp mennyisegeben. <#vigyor2> lvl 100-tol meg mar 1 db quest sem lesz.

Slipknot14
Hát elég gyors még mert monjuk én 67 vok napi 2-3 lvl/13-15 skill up-al. Ami elég rossz ha skilleket nézem, ezért is fogtam magam és keztem el only skill-t trainelni. De 40-50-ig elég lassú, csak hogy belekostólj a késõbbi lvl lépésekbe😄 Ott kapsz 1-2 q-t majd, ami pár csíkot megtelít a többit meg üsd ki lényekbõl😊

bodesz
ja igen még 1 kérdés.melyik kasztból a legkevesebb?

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

bodesz
hi all.tegnap kezdetem el gamelni.20as vagyok mégcsak.érdeklõdnék hogy végig a gém alatt ilyen gyorsan lehet fejlõdni ? :o
legalábbis nekem gyorsnak tûnik mert nemkockultam egész nap 😄

Slipknot14
😊
Amúgy ez igaz? Olvasgatom a hivatalos forumot:

20skill xp is limit if u have 21 or 100 skillxp skill bar will rise like u have 20

Mer akkor én leteszek pár cuccot magamról, és a helyére sokkal jobbakat 😛

Ilyen gyere fel hozzám,megmutatom a mini-mob gyûjteményemet? 😊 Egyébként meg az lenne vele a bibi,hogy igy is alig férek az inventoryban. ( Bár GWben van ilyen minipetnek hivják,és egy adott mob kicsinyitett mása rohangál körülötted 😊 )

Slipknot14
Ja télleg, tök fun lenne, ha minden lény dobná a saját kicsinyített mását, mint ahogy a Fort Ruina-i questek során. De persze jó rare item lenne, és lehetne gyûtögetni õket😄 Meg cserélgetni,stb😄 Oszt lehetne dicsekedni, hogy mien jó gyûjteménye van ennek-meg annak 😄😄 =)

Slipknot14
nono😄 nem 320k hanem benne van 1 500-asba is asszem😊

Hát igen kisteheneket, a +-os kistehén 100+-okat is ütött rajtam néha😄 Madrkával nem futottam össze😊 De a Mechmander-ek is mekkora egy tróger lények😛 Minek nekik is lézer😛

Köszi az infókat.
Nethyrrea
használata rém egyszerû, csak használod a magic skilljeidet is ahogy szoktad, de a sword skilled fog nõni tõle.

upgrade skillnek lehet megtanulni, expert fokozattól, és port lux instructornál lehet megtanulni. többi infót már leírták.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Shadow42
Ja és közben aktívan csapkodja a Kistehneket, ElectroBirdeket és tényleg polctetõn van.

CABAL Online - The Revolution of Action | Server: Mercury Char: TrefiliodelaSaga - lv11x Wizard | Rank: Transcender | Completer Guild: TerrorisT | Nation: Procyon

Passziv upgrade nem kell vele csinalni semmit sem. A magic to sword azt csinalja, hogy swordbe kapod a skill xp-t ha magic skillt hasznalsz. lvl 50,expert rank es kb 320k Alz kell hozza.

Hi.Egy kis segitséget szeretnék kérni.Megszeretném venni azt a skill ami a magic spket swordre viszi át és az lenne a kérdésem elõször is h kell majd használni,vagy kell hozzá valamilyen küldit csinálni vagy h is mûködik ez?
Slipknot14
áhh nagyon köszi😊

lvl 61tõl ez nagy segitség: katt

Valaki tudna mondani 1 árbecslést a no 32 (fury potion) és a 39(lvl 3 hp potion) kártyákra? Értékes nem az,kuka/trader?

Nethyrrea
jaaj ezt tudom (nagyjából). fort ruinába ha a térképet megnézed, akkor ott a jobboldali részen lévõ területen (ha bemész látni fogod hogy ilyen csatorna-szerû hely), ott valamelyik falnál van egy polc amit keresel. ha így nemmegy akkor talán valaki tud értelmesebbet mondani

Slipknot14
Valaki help pls ebbe a questbe😊

Nemigazán értem mit kéne keresnem és hol Fort Ruina-ba :S Olyan szó hogy Ligned meg nem is létezik angolba xP

Slipknot14
okay, thx😊

Úgy néz ki nem feltétlenül kell dombornyomott kártya, van akinek sima visa electronnal is ment.

Gordis2k
van akinek 10x kellet és géprestart és a GameGuradot töröld csak és update stb.

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

ranGer2
Nem igy se jó.. mind1 azért köszi

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

ranGer2
ezt is csináltam már de akkor még1x

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Gordis2k
GG könyvtár töröl update restart és ujra és ujra eddig 10-15 embernél bevált és nem tudok olyanról akinek nem!

ranGer2
sry lusta vagyok visszaolvasni.. resiztem, ujraraktam és ez megy: 😞((((

Vmi ötlet? elõre is köszi.

Gordis2k
Sima dombornyomot kártyás cuc!

Akkro maszkalsz a ch-k kozott es ha talalsz v.mi olcson, megveszed, atmesz masik ch-ra es eladod dragan.

WTB Titanium Katana +0 Clean Slot!! Pm: Nubyy, Felfaztam, Noumena. Felfaztammal nem biztos, h rogton valaszolok, tobbivel valoszinu.

Slipknot14
jajj de hülye vagyok 😄 nem is olvastam 😛😄 thx😊
és amúgy ha kp-ba megvan a pénz, hogyan érdemes befizetni?😛

Gordis2k
#1500 esetleg ez mint válasz?😊

Slipknot14
sms-es fizetõs dolog mikor fog mûködni a cabalba?😄 vagy az nem éri meg?😛

me too

Gordis2k
merc

Slipknot14
én mars 😊