7396
Cabal Online
-
#2725 Chaos lampbol bike,board nem eshet,mercuryn ezt pofázzák,máshol meg azt hogy eshet,ilyen nincs,mostmár lelövöm magam Oo
Egyik magyar ch22n azt irta hogy: Chaos lampba betett astral board eladó,pm rám.
Nah ebböl követöen az egyik noob haverom bedölt neki,elcserélte az eof+6-t erre a chaos lampra,és mikor kinyitotta,volt benne 50 mp poti,aztán jött rá,hogy átcseszték...aztán az a magyar gyerek meg szépen lelépett az eof+6tal,és többé nem adta vissza neki...haver 70+ lvl,szal hihetetlen mire képes az agy. -
Razuel #2724 A Battle Aurát, Battle Mode 1/2 öt úgy lehet fejleszteni, hogy 10 szintenként van egy lvlupos quest ha azt megcsinálod akkor lép egy szintet a skill is.. (értelem szerüen a 30as lvlupos quest után lesz lvl2es a Battle Aura..) -
Razuel #2723 Látom rávagytok kattanva a chaos lampra.. akkor elmondom, hogy eshet belölle uc l/m/h, fch, eo g/f/s +3 +4 +5 +6, bike, board, slot extender stbstb.. szóval ha találsz egyet nyisd ki.. nem vesztessz semmit, mert ingyen találtad :P
Jah és ami a skill exp et illeti.. 4 a legnagyobb a cuccon, csak GSnél és DK-nál lehet 8, mert azok 2 kezes fegyók :P (úgyhogy ugyan olyan mintha bent lenne 2 4skilles katana a 8skilles GS helyett..)
-
#2722 no
fennt van a nevemnél és lassan telik le. nem olyan mint a regeneration; -
Hirk #2721 Ja olyan cucc, ami a képernyő jobb oldalán jelenik meg, és pár percig hat? -
#2720 Azt csak 20as szintől tudod használni:)
Sokkal erősebb leszel tőle, a támadásod, meg asszem a védekezésed is. Nagyon odavág. Csak rohadt lassan töltődik, és nekem 5 szint óta lvl1-es:D -
Hirk #2719 Az mi? -
Hirk #2718 Rájöttem hogy kell combozni, de csak 3 skillem van, és nem tart valami sokáig :) Már lvl15-ös vagyok :) -
#2717 A battle aurát hogy tudom gyorsan fejleszteni?:) -
#2716 A chaos lampot jobb egérrel lehet kinyitni és van benne vmi:) Én 29es vagyok. -
Hirk #2715 14es szinten lehet combozni már? kell hozzá valami item? -
Hirk #2714 milyen 2 vonal közé? na tényleg csinálok majd videót, úgy könnyebb segítenetek :) -
#2713 jah :)
hát én kinyitom,most minek eladni,lehet megsem veszik,vagy igen,de már lassan mindenki felfogja hogy felesleges vennie chaos lampot,igy nem fog fogyni teljes mértékben.ez a te döntésed,én kinyitom. -
seaedge #2712 Amikor a csik a 2 vonal koze er akkor nyomni kellene egy tamado skillt. -
seaedge #2711 Jobb lesz ha hozzaszoksz, mert 100-tol 1 db questet sem kapsz. -
MURopi #2710 mit tudnál csinálni?semmit, max keresel 40 körüli haverokat akikkel partyzol, amugy wriggleafokat ölsz?mert azok elég jól adják az expt és gyorsan fekszenek = gyors fejlődés -
MURopi #2709 doomista félre értetetted ^^ chaoslampból 50K max 500K jöhet :S akkor meg minek nyitogassam? ugy se vok szerencsés:s -
ricsa008 #2708 én is kérdeznék vmit . Most a 45 lvl -en vagyok és szinten ként 4-5 quest van és a többi EXP-t úgy kell összegyilkolni. mit tudnák csinálni hogy gyorsabban mennyen? mer így egy szint alatt 2x leborotválkozok:D -
Hirk #2707 Valami sárga csík végigmegy 1 másodperc alatt(ez a jobklikk a combo skillre után történik), és kiírja hogy 0 kill(el is tűnik rögtön), és nem történik semmi -
seaedge #2706 meg kellene varni amig megjelenik a combo csik -
Hirk #2705 kéne egy kis segítség comboba. hogy tudom használni? kijelölöm a célt, jobbklikk a combo skillen, aztán mit kell? mert nekem ezek után rögtön kiírja hogy 0 kill, és vége :( -
#2704 astral board nemjön,de 500 kért hlye lesz aki megveszi,ára max 200 k, minimum 100 k... -
Hirk #2703 melyik kasztra esküsztök?:) én a warriorra, már volt mindegyik kasztnak karakterem, de a warrior jön be a legjobban :) -
Hirk #2702 ezt a combo izét se tudom használni, bekapcsol 1 másodpercre, aztán 0 kill, és vége :D -
MURopi #2701 hirk, nem kéne sok s**x filmet nézni és akkor nem laggolna a géped és akkor nem halnál be warpban ^^ amugy akkor inkább el adom a chaos lampot :S most az az 500K mit ér ami jöhet belölle max?:S astral board se jön?:( -
Hirk #2700 Felvegyem frapsal?:D mondom hogy csak akkor kapok amikor bemegyek a 4. ajtón! -
#2699 hát szintedhez függ,de a legjobb az EOD...aztán ruina station...aztán map part...aztán mp hp poti 50 db lvl3mas...
-
#2698 EZ hülyeség,mikor én mentem be vagy 50x a 4th doorba,akkor hogyhogy nem kaptam ? dealt penaltyt csak az kaphat,akit megöl egy playr többször,vagy egy mob öli meg...vagy már rég rajtad volt,csak akor veted észre mikor bementél..vagy bevag rugva és nemtudod mit beszélsz...vagy halucinálsz... -
Hirk #2697 Akkor kapok death penalty-t, amikor bemegyek a 4. ajtón :/ -
MURopi #2696 mi a leg jobb cucc ami jöhet chaos lampbol?és jött már valakinek oan? -
#2695 szrntm meg +6 skill exp a legtöbb -
#2694 Mert meghaltál,megölt valami vagy valaki.
Van benne meglepi...jobb klik rá,és kiad valami,pl hp,mp potit,map part,ruina station,fity maty... -
Hirk #2693 Néha kapok ilyen death penalty-kat. ez miért van?
Ja és a chaos lamp mire jó? -
Razuel #2692 Elmondanám, hogy 4skill exp a legtöbb amit lehet craftolni a cuccba..
8skill expet csak úgy lehet belerakni, ha a slotba van egy 4skill exp-es ench de ez lehetetlen, mert a skill expes és az ampos encheket nem lehet randomra belerakni a cuccba.. :p -
#2691 20 milla :D
kül melyik a legnagyobb skill expes ruha ? +8 ? -
#2690 mennyiért? -
Hirk #2689 basszus nem értek belőle semmit, pedig már jópár napja cabalozok :) -
#2688 Ma láttam traden +6 skill expes osmium martialsuitot,2 slottost -
Zarache #2687 ha jol emlekmszem mert mar reg neztem ezeket de boxnal nem jar a ruhabol kapott skillexp mert az csak skillbol jon vagy +5 nemjon mar nem emlkeszem ra tisztan de a szerintem a magic to sword lv 6 vagy lv 9 novice skillekel neke mez jott be amugy full +4-s maxos adept itemek melett -
Hirk #2686 Én mindíg a narancssárga/pirosakat ölöm. úgy lehet a leggyorsabban fejlődni nem?