Cabal Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer
Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury
\" I have no girl to give me sex, all I have is binary and hex\"
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Most jelenleg 78as Gmaster vagyok.. haladok a Completer felé..
Van 3setem.. egy +4es adeptes set, full +5ös slotos titanium setem és most szereztem egy full +1es 2slotos osm settet minden slotba van ez-az..<#vigyor3>#vigyor3>
Jah és van 2 +5ös köpenyem és egy zero-black boardom.. ^_^
Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]
Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Rá kérdeztem. Pls aki végig olvassa monja el hogy igaz vagy sem. Mer már mek el :S
Szerintem 110 felet is lehet haladni napi 1 szint elég könnyen megvan. Bár csak tipelek én nem tudom ezt.
A legritkább szerintem a FS, szerintem!
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
meghazuttolod magad xD
ha pl 1,5 ször több xp kell 71-72 höz mint 70-71 és az a xp (millió)szór több akkor jobban fejlõdsz xD
Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]
legalábbis nekem gyorsnak tûnik mert nemkockultam egész nap 😄
Amúgy ez igaz? Olvasgatom a hivatalos forumot:
20skill xp is limit if u have 21 or 100 skillxp skill bar will rise like u have 20
Mer akkor én leteszek pár cuccot magamról, és a helyére sokkal jobbakat 😛
Hát igen kisteheneket, a +-os kistehén 100+-okat is ütött rajtam néha😄 Madrkával nem futottam össze😊 De a Mechmander-ek is mekkora egy tróger lények😛 Minek nekik is lézer😛
upgrade skillnek lehet megtanulni, expert fokozattól, és port lux instructornál lehet megtanulni. többi infót már leírták.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
CABAL Online - The Revolution of Action | Server: Mercury Char: TrefiliodelaSaga - lv11x Wizard | Rank: Transcender | Completer Guild: TerrorisT | Nation: Procyon
Valaki tudna mondani 1 árbecslést a no 32 (fury potion) és a 39(lvl 3 hp potion) kártyákra? Értékes nem az,kuka/trader?
Nemigazán értem mit kéne keresnem és hol Fort Ruina-ba :S Olyan szó hogy Ligned meg nem is létezik angolba xP
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
WTB Titanium Katana +0 Clean Slot!! Pm: Nubyy, Felfaztam, Noumena. Felfaztammal nem biztos, h rogton valaszolok, tobbivel valoszinu.
és amúgy ha kp-ba megvan a pénz, hogyan érdemes befizetni?😛