Cabal Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Slipknot14
xP:)
Enneka lényege, hogy gyorsan mindenki vegyen silver-t hogy platinum lehessen :D
Amúgy a játékba nem ez kéne, hanem normális dungik, nem csak kardok. Ebbõl következik hogy más fegyver mastery-k a skill-nél:P Stb, elég hiányos a játék, én is csak a csili-vili skillek miatt szeretem. Ja igen és persze nagyobb land-ok (világok). Mer hát elég kicsi az összes, és hamar megunod azokat:D 5 perc alatt körbe futod.
Akkor még pár játék hangulat feldobó, mint pl amit montam hogy mini bábuk, amit pl a C-nél egy gombra kattintva belehetne pakolni egy gyüjteménysorba, és minden világhoz lenne 1 sor:P. Így nem foglalná a helyet sehol. Csinálhatnának pl horgászat skill-t, craftot kicsit olcsóbbá tehetnék, meg a kedvencem, hogy pl egy bizonyos pontnál, pl Port Lux-nál lehetne választani, hogy PL, vagy valami másik hely, és a 2 világ harcolna egymással :D Stb.. Inkább ieneke kellenének mint ez :P:D Ez is csak a skillrõl fog szólni, hogy 25% emelés.

wordsworth
Mien kis nyalinka-falinka szöveg <#banplz> imo azt a látszatot keltik, hogy nyalva van a sejhaj, de itt legalább megvan a látszat nem ugy mint wowban :D

PSP user n\' soon ps3 user too :)

Nethyrrea
olvastátok a cabal hírlevelet?

magyarán, a nem-elõfizetõknek is prémium service-lesz péntek délután háromtóé vasárnap délután háromig.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

jah az kimaradt,hogy Osmi :P

\" I have no girl to give me sex, all I have is binary and hex\"

Skacok double slotos üres armourok hogyért mennek kb? 4-800k/darab,vagy mennyi a reális ára?

sziasztok!

Hol és mivel lehet a legjobban fejleszteni a Skill-eket?? Én most igy 50 felett aramid adeptes cuccban úgy érzem hogy nem igazán fejlõdök túl jól..
Vagy csak valamit rosszul csináltam? Mert látom hogy vannak itt már olyanok akik nagyjábol hasonló szinten lényegesen magasabb fokozaton vannak...

THx
Hm, ekkora retket, mikor felraktam meg ment:S
Akkor itt egy masik:
Blader | Str | Int | Dex | HP | MP |
-----------------+-----+-----+-----+-----+-----+--
Base Stats | 16 | 3 | 16 | 50 | 20 |
-----------------+-----+-----+-----+-----+-----+--
Atk |0.25 | -- |0.25 | -- | -- |
Magic | 0.1 | 0.3 | 0.1 | -- | -- |
Def |0.167| -- |0.167| -- | -- |
Hit Rate | 2 | 0.4 | 2 | -- | -- |
Def Rate | 1.2 | 0.1 | 1.2 | -- | -- |

WTB Titanium Katana +0 Clean Slot!! Pm: Nubyy, Felfaztam, Noumena. Felfaztammal nem biztos, h rogton valaszolok, tobbivel valoszinu.

Nethyrrea
tulajdonságokra ugyanaz, kinézetre nem

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

bodesz
vannak ezek az aurák.minden válaszra mást aurát ad tök8 hogy mit válaszalok azaz hogy mit kapok mind ua vagy mi?

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

heh,na végre kész a teljes +5ös titanium set :P Egyébként tényleg nem tudja senki a max critical rateet? Azért gondolom,hogy van,mert láttam már olyan cuccost,ami +2%max critical rateet adott

Slipknot14
akkor se hoz be... Ennyire hülyének nézel ho nem próbálom meg..? -.-

hotlink has been disabled..

bodesz
másold kia linket nyisd meg új ablakba...

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

Slipknot14
nem hoz be semmit:D

AutoIt rajta van a blokklistán :)

Egyenlõre a sorozatgyilkos darabol, a szó amit kerestél egyelõre:)

Nubyy nálam nem látszik a kép :S

Hm, talan igy jobb

ui.: Sry a 2x postert.

WTB Titanium Katana +0 Clean Slot!! Pm: Nubyy, Felfaztam, Noumena. Felfaztammal nem biztos, h rogton valaszolok, tobbivel valoszinu.

http://img512.imageshack.us/img512/7366/statpointbreakdownbk4.jpg

Off. forumon volt, van tobb formaban is, de ez nez ki legturhetobben.

wordsworth
Arra gondol, hogy STR meg DEX ugyan azt adja :) Majdnem.

Shadow42
hmm... rámentem arra a +25% dologra. Hamburgert úgysem eszem, akkor meg legalább hadjátszak.. :)

CABAL Online - The Revolution of Action | Server: Mercury Char: TrefiliodelaSaga - lv11x Wizard | Rank: Transcender | Completer Guild: TerrorisT | Nation: Procyon

Shadow42
LID? az a dropban található térkép, ami GreenDesp-bõl nyílik?

CABAL Online - The Revolution of Action | Server: Mercury Char: TrefiliodelaSaga - lv11x Wizard | Rank: Transcender | Completer Guild: TerrorisT | Nation: Procyon

Shadow42
lvl.76 Wizzard a-expert, ja és Solo kari, ja és mostmár nem is keresek, eltolom 100-ig solo-kariban aztán lehet csinálok én.

Nemértem, hogy mire gondolsz, de ha gondolod elintézhetjük a gaméba.. én leszek katanával te bladdel ;)
nah? xD

Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]

Bladernel str es blade, mert a dex es az str ugyananynit ad mindenbol.

Attól még, hogy van egy fullos karid amit fel cheateltél.. attól még nemtudsz megverni egy prot, hiába vannak jobb cuccaid.. :P

Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]

bodesz
naja meg a világ legjobb cheat készítõi 1helyen xD

"elitepvpers" ohh sztem csak szánalmas cheaterek..

bodesz
autoit3 :P

HencStein
Programmed in 1024x768 windowed mode (double click the blue bar to fill the screen), for use only by www.*******.de members.

Just run each bot that you want (or the all in one version) whislt playing Cabal.

Requires AutoIT (just google it). To edit any of the colours and coordinates, I advise that you use GetPixel.
Remember to edit the script beforehand (right click > edit script) and fill in the buttons for HP, MP and/or skills.

They are all designed for using the speedhack (I use 15 times speed) which requires Cheat Engine.

A bypass must be used otherwise the scripts will not work.

The attack one basically spams the skill of your choice when an enemy is selected.

Any questions, just ask me and I'll be more than willing to help.

ok, I think I should make it clear that the chances are, you will need to use GetPixel to change the various values. This is very simple to do and only takes a couple of minutes.

GetPixel video guide (sorry for the poor quality)

Version 1: 32 downloads
-auto attack
-auto heal
-auto log in
-all in one

Version 2: x downloads
-auto buff (Must be opened as a seperate script, thus it isn't in the all in one.)
-GetPixel

http://www.elitepvpers.de/forum/index.php?s=&act=Attach&type=post&id=662296

silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer

wordsworth
Nemhiszem h armorba rohangalnek, akkor warriort inditottam volna :) Ezt en is gondoltam, de PVPben kombozasnal nem sokat szamit a defense rate..

Aztmondja hogy str-re tegyél, bladdel és warrior armourral rohangálj.. -.-

bodesz: Sztem nem fog sikerülni.. game guard úgyis kivág.. :P

WW: Sztem katana a jobb.. vagyis én azzal tolom..
katanával nagyobb dex-ed lesz így kissebb az esélye annak, hogy eltalálnak.. bladdel meg szinte biztos hogy megütnek de viszont teis nagyobbat fogsz ütni az ellenre..

HencStein
osman armor

silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer

HencStein
sima sript az egész

wordsworth
armor? :D mivan? :D

HencStein
full str + blade + armor

bodesz
na itt az idõ.írok 1 auto hunt botot 1enlõre xD elfogok vele szenvedni ha 1általán sikerül :o :S

Ezt nem igazán értem,õgy látszik nem csak én vagyok fáradt.Egyébként Silkroadoztam is anno régen,de sajnos a kereskedõs/tolvajos/védõs részen kivûl nem sok eredetiség volt abban a játékban.Egyébként a low rate az egy elég tág fogalom l2j szervereken.Szervere válogatja mi a low és mi a nem.

wordsworth
Feldobok egy kérdést mer unatkozom :)
Szerintetek Bladernek Sword vagy Katana jobb választás end game-ben, mert ugye Swordhoz(blade) STR kell, míg Katanához DEX, melyik stat mihez ad pontosan, ezt lenne jó elõször tudni, valamint melyik miben jó pvp-pve és egyáltalán melyik éri meg. Késõ van beteg vagyok lehet, hogy nem értetek az egészbõl semmit :)

HencStein
te kézzel hamarabb csinálok l2be low rate szerveren 1 maxos karit mint silkbe

eh,kicsit érdekes a fogalmazásom,kezdek fáradt lenni,elnézést érte...

Anno az ilyen mentalitású PKsokkal nem birtam azonosulni mikor GM voltam egy L2j szerveren.Nem azt mondom,hogy néha nem gondolom azt,hogy jah 1xûbb meg idõtakarékosabb lenne,de szerintem a lényegét veszi el a bot az mmorpgnek,arról nem is beszélve,hogy mennyire tisztességes dolog egy ilyen karival mondjuk egy olyannal szemben,aki csak saját erõbõl dolgozott. Alkatrészcsere meg azért a nagyobb szervereknél nem úgy meg,hogy leveszem az oldallapot és bedugok még 1 ramot az üres slotba,ettõl függetlenül jah,lehetne már... :)

HencStein
faszom medig tart ezeknek 1 alktrész csere ?D:

HencStein
silkes karim botolt :D

HencStein
angel féle bot nincs, speedhack van azt meg én aftam neki ...

Csak azért kérdeztem, mert ha én is csak a kardot húznám, valszeg grandmaster lennék :) De hát ez van, kellett nekem hibrid :)

Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury

60k ért akarsz eladni egy Silkes karit? xD
Ott az botol aki nemakar.. szóval sok sikert ha eladod..

jaaa most látom, hogy .. hát mértnem ezzel kezdted?
Gondolom az Angel féle bot jól mûxik.. csak gratulálni tudok.. pff

HencStein
103

HencStein: Jó de te hanyas is vagy? :D

Dallie: a magicet nem nagyon tolom mivel blader vagyok..

CactuS007: Igen esett 1 board.. és amúgy csak 1 25%os scrollt vettem..