7396
Cabal Online
  • Itsuki
    nevetséges ez a gyorsaság...:S
  • tomiboy1989
    Nekem 74% nál lement 5kb/s -re!:( Ez nagyon gáz! és csak az első nél tartok!Sok sikert mindenkinek:)Valaki aki leszedte felrakhatná valahova:)
  • JP Forever
    Nekem is lassú. De max hagyom éjjel menni a vasat azt' kész:)
  • Doomista
    Ez lol...ujrainditom a cabalt,erre 51%tol kezd updatelni,ahol délután abbahagytam...de elötte ujrakezdtem,meg minden.Most akkor mivan ?
  • Doomista
    The servers are now live! There is a problem with event mobs respawn times though. This will be addressed tomorrow when ESTsoft have looked into the problem.
    Thanks for your patience.

GM

hát igen...
  • ricsa008
    ezt az egész szart megdöglesztették egy nap alatt szép teljesítmény
  • Razuel
    Nem vettem még casht..
    Ööö olyan felhúzott core-t már kipróbáltam.. 2 böl 2x lett failed.. mind a 2x a +6ra akartam felnyomni a cuccot..
    Amúgy felhúzott core nélkül is meg lehet csinálni a +6 +7et.. én már csináltam mind a 2őt
  • Doomista
    Nah jolvan,nekem csak este fog lejönni ez az egész update,addigra meg már mindenki ottlesz,shit !
  • NixoN
    és azt szeretném még megkérdezni aki már probálkozott vele hogy +6 +7 re mennyi az esélye enchanded coreal?
  • NixoN
    köszi szépen!te razeuel figy te már vettél cabal casht?
  • Razuel
    Nem.. ez nem kieg (elvileg)
    Ebbe sztem csak tököket nyomtak be, meg event dropokat stbstb..
    A comp skilles cuccos kieg majd jövőre jön ki :/
  • NixoN
    császtok!!nem lehet hogy ez lesz a kieg??okt végére mondták
  • Doomista
    Sok hülye ember,a fenébe velük,nincs jobb dolguk?!...tisztelet én.
  • Hirk
    TÉnyleg nem műxik :(
  • Hirk
    Nekem lejött. Megnézem, hátha megy
  • Razuel
    Ehhez pedig igazán nem kell sok ész, hogy kitaláld.. szted mért lassú? Há mert egy csomó hülye mind most szedi le.. -.-
  • ricsa008
    valaki feltehetné vhova az update fájlokat így másnak csak bekellene másolni az update mappába és a progi ógy mintha lenn lenne :D
  • ricsa008
    arról nem lehet vmit tudni mér ilyen lassú ez a kib...tt update ?
  • Doomista
    Azt irta hogy 10 orát nemlesz jó,ezt 1-2 órakor írta,szal onnan számítva...de lehet hamarabb meglesz,nem rajtunk mulik.
  • Hirk
    Nekem nemsoká lejön az update. A játék nem lesz jó estig? :o nemár :( Holnap nem leszek itthon, ma meg el akartam jutni lvl20ig
  • Doomista
    Közben érdemes rámenni a forumra,és elolvasni minden uj dolgot,sok mindent tudtam meg a forumban,ugyhogy most még jobban várom az eventet.Közben meg írják,hogy több órával tovább fog tartani a nemtommi,szal ha minden igaz,este lesz csak jo a cabal...update meg gec lassu,áááááááá
  • Hirk
    nekem 50el faszán jön :)
  • ricsa008
    MÉÉÉÉÉR ILYAN GECI LASSÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ???????????????????
  • Hirk
    66%, de 2 patch van, és még csak az elsőt tölti.
  • ricsa008
    nekem meg asszem ennyi volt a Cabal sajna ehez nincs idegzetem
  • Hirk
    nekem is 20-60 közt ugrál, és 58% :)
  • Hirk
    előről=elölről :D
  • Razuel
    60%nál járok :P
    nekem 20-60 között ugrál :)
  • Hirk
    kezdi előről! Múlkor amikor letöltöttem a játékot, és patchelés közben kiléptem, akkor előről kezdte :(
  • ricsa008
    nekem nem akar jönni még mindig 10kb/s alatt van 6 % . Ha most leállítom innen folytatja majd vagy kezdi előröl?
  • Hirk
    Most szépen felkúszott 60 fölé :) lesz ma ebből játék! holnap úgy se tudnék játszani :(
  • Hirk
    Na most 40 fölött jön :)
  • ricsa008
    most ugrott 1%-ra asszem ebből ma nem nagyon lesz játék :(
  • Hirk
    nekem se megy 10 fölé, viszont 1 alá rendszeresen :D
  • ricsa008
    nekem is full lassú eddig 10 kb/s fölé nem ment:(
  • Hirk
    Nekem is patchel, csak nagyon lassan :D
  • ricsa008
    Újj Patch-et tölt lehet már róla tudni vmi hogy mit javít?
  • JP Forever
    Köszi Razuel:)
  • Doomista
    Én is az mellet álltam hogy esik belöle board,de a hunterz klán,ugya ami a legeröseb magyar csapat VOLT,és a legelsö,ott pofázták nagyokosságal hogy nincs...Kül meg mercuryn elég nagy dolgok történtek a magyarokkal xD Valahogy a magyar klánok ilyen hogy is mondjak,érdekesen jönnek mennek :)
  • Razuel
    Hidd el, hogy jobban tudom.. azt meg, hogy átbaszták csak magának köszönheti..aki egy ilyet bevesz.. háát.. nah mind1
    de board is és bike is eshet belölle..