7396
Cabal Online
-
Itsuki #2765 nevetséges ez a gyorsaság...:S -
tomiboy1989 #2764 Nekem 74% nál lement 5kb/s -re!:( Ez nagyon gáz! és csak az első nél tartok!Sok sikert mindenkinek:)Valaki aki leszedte felrakhatná valahova:) -
#2763 Nekem is lassú. De max hagyom éjjel menni a vasat azt' kész:) -
#2762 Ez lol...ujrainditom a cabalt,erre 51%tol kezd updatelni,ahol délután abbahagytam...de elötte ujrakezdtem,meg minden.Most akkor mivan ? -
#2761 The servers are now live! There is a problem with event mobs respawn times though. This will be addressed tomorrow when ESTsoft have looked into the problem.
Thanks for your patience.
GM
hát igen... -
ricsa008 #2760 ezt az egész szart megdöglesztették egy nap alatt szép teljesítmény -
Razuel #2759 Nem vettem még casht..
Ööö olyan felhúzott core-t már kipróbáltam.. 2 böl 2x lett failed.. mind a 2x a +6ra akartam felnyomni a cuccot..
Amúgy felhúzott core nélkül is meg lehet csinálni a +6 +7et.. én már csináltam mind a 2őt -
#2758 Nah jolvan,nekem csak este fog lejönni ez az egész update,addigra meg már mindenki ottlesz,shit ! -
NixoN #2757 és azt szeretném még megkérdezni aki már probálkozott vele hogy +6 +7 re mennyi az esélye enchanded coreal? -
NixoN #2756 köszi szépen!te razeuel figy te már vettél cabal casht? -
Razuel #2755 Nem.. ez nem kieg (elvileg)
Ebbe sztem csak tököket nyomtak be, meg event dropokat stbstb..
A comp skilles cuccos kieg majd jövőre jön ki :/ -
NixoN #2754 császtok!!nem lehet hogy ez lesz a kieg??okt végére mondták
-
#2753 Sok hülye ember,a fenébe velük,nincs jobb dolguk?!...tisztelet én.
-
Hirk #2752 TÉnyleg nem műxik :( -
Hirk #2751 Nekem lejött. Megnézem, hátha megy -
Razuel #2750 Ehhez pedig igazán nem kell sok ész, hogy kitaláld.. szted mért lassú? Há mert egy csomó hülye mind most szedi le.. -.- -
ricsa008 #2749 valaki feltehetné vhova az update fájlokat így másnak csak bekellene másolni az update mappába és a progi ógy mintha lenn lenne :D -
ricsa008 #2748 arról nem lehet vmit tudni mér ilyen lassú ez a kib...tt update ? -
#2747 Azt irta hogy 10 orát nemlesz jó,ezt 1-2 órakor írta,szal onnan számítva...de lehet hamarabb meglesz,nem rajtunk mulik. -
Hirk #2746 Nekem nemsoká lejön az update. A játék nem lesz jó estig? :o nemár :( Holnap nem leszek itthon, ma meg el akartam jutni lvl20ig -
#2745 Közben érdemes rámenni a forumra,és elolvasni minden uj dolgot,sok mindent tudtam meg a forumban,ugyhogy most még jobban várom az eventet.Közben meg írják,hogy több órával tovább fog tartani a nemtommi,szal ha minden igaz,este lesz csak jo a cabal...update meg gec lassu,áááááááá -
Hirk #2744 nekem 50el faszán jön :) -
ricsa008 #2743 MÉÉÉÉÉR ILYAN GECI LASSÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ??????????????????? -
Hirk #2742 66%, de 2 patch van, és még csak az elsőt tölti. -
ricsa008 #2741 nekem meg asszem ennyi volt a Cabal sajna ehez nincs idegzetem -
Hirk #2740 nekem is 20-60 közt ugrál, és 58% :) -
Hirk #2739 előről=elölről :D -
Razuel #2738 60%nál járok :P
nekem 20-60 között ugrál :) -
Hirk #2737 kezdi előről! Múlkor amikor letöltöttem a játékot, és patchelés közben kiléptem, akkor előről kezdte :( -
ricsa008 #2736 nekem nem akar jönni még mindig 10kb/s alatt van 6 % . Ha most leállítom innen folytatja majd vagy kezdi előröl? -
Hirk #2735 Most szépen felkúszott 60 fölé :) lesz ma ebből játék! holnap úgy se tudnék játszani :( -
Hirk #2734 Na most 40 fölött jön :) -
ricsa008 #2733 most ugrott 1%-ra asszem ebből ma nem nagyon lesz játék :( -
Hirk #2732 nekem se megy 10 fölé, viszont 1 alá rendszeresen :D -
ricsa008 #2731 nekem is full lassú eddig 10 kb/s fölé nem ment:( -
Hirk #2730 Nekem is patchel, csak nagyon lassan :D -
ricsa008 #2729 Újj Patch-et tölt lehet már róla tudni vmi hogy mit javít? -
#2728 Köszi Razuel:) -
#2727 Én is az mellet álltam hogy esik belöle board,de a hunterz klán,ugya ami a legeröseb magyar csapat VOLT,és a legelsö,ott pofázták nagyokosságal hogy nincs...Kül meg mercuryn elég nagy dolgok történtek a magyarokkal xD Valahogy a magyar klánok ilyen hogy is mondjak,érdekesen jönnek mennek :) -
Razuel #2726 Hidd el, hogy jobban tudom.. azt meg, hogy átbaszták csak magának köszönheti..aki egy ilyet bevesz.. háát.. nah mind1
de board is és bike is eshet belölle..