7396
Cabal Online
-
Razuel #2805 Sztem vegyél új gépet, vagy ne is nagyon próbálkozz a mai játékokkal :)
-
#2804 Ja meg ugye az AMD 950 nem P3 erősségű.. -
#2803 Ram kevés.. -
skyblade #2802 Lehet hogy hülye kérdés, de miért olyan a játék mint egy képregény ezen a gépen:
amd duron 950mhz, 256mb ram, geforce mx440
Pedig a minimum követelményeknek megfelel.
Minimum gépigény:
CPU: Pentium 3 800MHz +
RAM: 256MB +
Videókártya: 3D accelerator
Hangkártya: Akár milyen DirectX 9.0c kompatibilis hangkártya
Merevlemez: 2GB + -
skyblade #2801 Mit érdemes gyártani? -
#2800 Látom mindenki harcol -
#2799 Sziasztok
Kraftolásban tud valaki segíteni ?
Mit érdemes gyártani ami még megéri ?
Kardoknál mit lehet választani vagy hogy megy ?
Ruhákat vágom úgy ahogy -
#2798 Húúú hülyeség ez a tökösdi:PP -
Turb3k #2797 Szia te általam is okosnak vélt emberi 'lény'!!Én degenerált nem én beszélek úgy fórumon mint egy ős paraszt szal inkább létszi csönd!!!Én csak arra akartam ezzel válaszolni h mindenki írta h mennyi szivot ezzel a pachel!!ezért irtam h ez nem ért meg enyit és oda írtam h ez az én véleményem!!!!!!!!!!!
Ja és köszi Razuel ennyit a jó szórakozásodról!!!!!!!!!:D:D:D
Ja még anyit h mielött leorditod valaki fejét gondolkozhatnál mire van a forum!!THX -
MarketingMan #2796 Látom nem sokmindenről maradtam le így h most meghalt a netem egy időre....
Látom mindenki nagyba siránkozik az eventen...:)))...
Inkább élvezzétek azt ami van...és reménykedjetek h a karácsonyi jobb lesz:D:D:D MUHAHAHAHaaaaa -
ricsa008 #2795 sziasztok
Port Lux ba szeretnék eljutni most lettem 50 -es megcsináltam Captain Mark nak a küldetést és oda adott 2 valamit (nem látom öket az invectoriba ez normális?) de mégsem enged átt a gyerek Grean D-ből
Segítsetek léci mi lehet a gáz -
Razuel #2794 Hallod.. nemtom mit kell itt egyből elküldeni a másikat a picsába.. az igaz, hogy nem kellene ilyen nyilvánosan fikázni az eventet, de ami tény az tény.. ezt elkúrták.. nem kicsit nagyon, de ezt meg kell tartani saját véleményként és nem beírni egy fórumba :P
Csakhogy képben legyél te is Iri:
7es partyt berakták de mégis szar, mert pl akik 7en akartak b2f-be menni azokból 4et rendesen berakott b2f-be a többit valami más dungiba.. -.-
Item shop is "jól" megújult, befizettél valami kis meglepire kiválasztottad a cuccot és teljesen mást adott, mint amit rendeltél..
MF (mutant forest): az utat elállja egy igen szép nagyra nőtt tök és így csak - DP-k árán tudsz elmenni mellette (ha eggyáltalán sikerül), a nagyobb szintűek 2 napig nem tudnak fejlődni..
halálfejes kártya: ahogy mondtad azzal tényleg csak annyit tudsz csinálni, hogy eladod a boltnak, mert.. szted mért? :)
hááát persze, mert bugos és nem működik.. -.-
Hát igen így áll a helyzet.. ezért állt le egy egész napra a server! lehet szörnyülködni vagy örülni.. még másfél hétig ez lesz :P -
Iridescent #2793 Turbek te mekkora degenerált vagy. Gondolom te is kirakod a gift ticketeket 1M/db áron a piacon -.-. Ha nem tetszik vmi, el lehet menni, senkinek nem fogsz hiányozni. Inkább értékeld, hogy van vmi szórakozás is +ban Nevareth földjén! Még ingyen potikat is kapsz a kis tökökből, és csak a 9 legtöbb ticketet gyűjtő ember kap jutalmat, a halálfejes jegyet meg boltba el kell adni, mert semmire se jó. Tavaly is ugyanez volt. -
Turb3k #2792 Nem érdekelne valakit egy Tit martial szett!?Martial felső +5 +100HP, cipő +5 +50HP, kesztyű +5 +20Defense Rate,sapi +4 +20Defense Rate!!
Ha valakit érdekelne a Mars serveren vok m3ssor a nevem írjon rám vagy e-mailben a [email protected] esetleg ide!!!:d
Elöre is köszike!!! -
Turb3k #2791 Hi all!!!
Én csak azt szeretném mondani h elbaszot egy event ez eddig adtak volna inkább 2 nap free premiumot mint nyáron azt kész, nem két héten keresztűl vagy meddig szópni a fa...t ezzel az eventel!!!!Ez szerény véleményem!!!!Talán kijavítják azzal h event végén adnak alami cumot a Ticket-ekért!!REmélem!!ÁMEN:D -
Zarache #2790 jo kor jart le mivel ezek 30 napos befizetesek es okt. 31 napos volt szal nemtortent semmi gond :) -
#2789 Hova tünt a Prémium acc-om? Gyakorlatilag holnap este járna le.
Date: 6 October 2007 01:40:14
Erre már most Free usert ad :( -
skyblade #2788 Hová tűnt amit írtam? -
#2787 Nemtudni.Gyüjtse mindenki,ne adja el,annyit tok hogy ezzel majd lehet kezdeni valamit,szal nem ilyen beváltos ticket,meg sorsolos... -
hobbycserkész #2786 Ez gondolom a gift kártya, de mi van a trick kártyával?
Valami értesülés? -
skyblade #2785 Az biztos tetszeni fog :D -
#2784 aha -
skyblade #2783 Karácsonykor is, vagy mikuláskor is lesz event? -
#2782 2 hétig tart az event...addig kell gyüjteni,aztán sorsolás...gondolom akinek a legtöbb van az nyer,és igy megy 1-10 emberig...fszm már,2 hét ?! aszthittem szombatig max,de igy én abba is hagyom... -
#2781 És köszi:) -
#2780 eladom a picsába:PPP -
#2779 Semmire.Arra jó hogy ott áll az inventoryban,vagy egyéb helyen,eladhatod,nézheted,szeretheted,és ami a legfontosabb..GYŰJTHETED :) -
#2778 Én is szereztem ticket vagy milyen kártyákat. mire jó? -
Razuel #2777 2 hónap? persze legyen akkor inkább wipe.. -.- -
MURopi #2776 remélem roll back lesz de ugy 2 hónappal vissza vihetnék :p mi is lesz az event? itt is -exp meg droprate csökkentése nagyon be vállna =) -
hobbycserkész #2775 Hali!
Ki mit tud a Halloween kártyákról?
Én valami olyat hallottam, hogy a gift kártyákat gyűjteni kell, akinek a legtöbb van az kap jutalmakat. (3 bike, 5 board...)
A trick kártyákról meg azt beszélik, hogy valami dungeon belépő, de senki sem tudja hová, meg hogy tényleg az-e egyáltalán :)
Ha valami ötleted van, írj... -
#2774 Most egyenlöre jo minden,semmi buggok,laggok nálam,élvezem az eventet :P -
Razuel #2773 Visszaállítják az update elötti mentést.. szóval hiába öltök roll back után olyan lesz mint reggel 11kor amikor reboot volt :P
(de ez nem biztos csak hallottam, hogy lehet, hogy roll back lesz) -
ricsa008 #2772 és az a roll back mit takar :D? bocs a kérdésért -
Razuel #2771 Ne is küszködjetek vele.. -.-
Qurva nagy lagg van, minden bugos és azt mondják, hogy roll back lesz.. :P -
Itsuki #2770 zárd be kezd ujra:) -
#2769 Most mit csináljak?:(
INGYENES:) -
#2768 Nekem 2 százalék jött le 2 óra alatt és 5kb/s-el jön:SSSS -
tucsok63 #2767 Hello ez a game fizetös vagy ingyenes??? -
#2766 2. update csak pár perces lesz, azt mondták nekem.
az első meg lejön,valahogy...