Cabal Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hm, es szted a heavy blader mibol van?? Blader, az mit hord? Martialt, tehat eredetileg martialos kari volt, es kesobb az is lesz, amint eleri a mystic-et. Az meg, h elverted, kb semmit nem jelent, mert en is lattam mar olyan karit, ami 102-esen master rankon volt, rapislogtam es fekudt...

WTB Titanium Katana +0 Clean Slot!! Pm: Nubyy, Felfaztam, Noumena. Felfaztammal nem biztos, h rogton valaszolok, tobbivel valoszinu.

Comboval gyorsabb mint anelkul azt alairom, de ha combozni akarok akkor nekem kell nyomkodni a gombokat. Viszont hadd hangsulyozzam ki, hogy mennyivel kezkimolobb, ha a G15 1350ms-ekent nyomja el a skilleket es csak targetelni kell. Sot meg azt is megkockaztatom, hogy szinte semmivel sem lassabb igy, mintha comboval tolnam.

Nethyrrea
combóval pedig gyorsabb valamennyire, múltkor egyszer lemértem. combo nélkül dungeonban egy skillpont 13-16 perc volt, kombóval max 11. bár a kombós solo dungeonban nem mûködik annyira jól mint grouposban, grouposban egyetlen mobra el tudsz nyomni háromszor négyszer 11 kombós sorozatot mire behal, vagy akár többet is.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

bocs az offert de:
HAHA eltûnt a warmom xD

Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]

helló!
Másik karinak a szintjét úgy tudod megnézni, hogy rá tradelsz vagy partyba veszed és ha elfogadja akkor kiírja.. (kijelölöd a karakterét és ott fent ahol a mobok hp-ja szokott lenne odaviszed, hogy menu és kiválasztod, hogy mit akarsz)

Nos az FA sztem nemnagyon használ sword skilleket.. max ha fel akarja húzni a sword rankot hogy legyen dash-ja..
Új skillek akkor lesznek ha rankokat lépsz.. odamész az instructorhoz rákatt, hogy pl magic skilleket akarsz tanulni és ott fent lehet lapozni, hogy novice, appricante, regular, expert, a expert, master, a master, g master.. ezek a rankok. akkor fogsz rankot lépni ha (megnyomod a K betût) és ott a magic fülnél van egy csík meg egy szám. Anyiszor kell felmennije a csíknak amenyi ki van írva.. PL: 0/27 ennél 27x kell felmennije a csíknak..
Sok szerencsét :d

Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]

Sziasztok azt szeretném kérdezni h. egy másik kariról honnan lehet tudni h. hanyadik szintû?
Másik h. force archerem van és megtanulhat 3 sword és 4 magic skillt meg 1 upgradet... ez a továbiakban nem fog bõvülni?

Upgrade skilleket tudsz venni az instructornál ugyan úgy mint a többi skillt.. azokra nem lehet + pontot tenni de rankonként fejlesztheted..

Azt hogy? én most magamra aggattam +42 skill exp-nyi cuccot elkezdtem ölni magickel (force change miatt magickel) de meg se mozdul pedig még csak gmaster vagyok.. ez ilyen sebességnél több mint egy óra.. pedig combozok nagy szintû mobokra.. :p

Alapjába véve se martialos kari, mert a heavy blader az azért heavy blader mert armour cuccot hord.. ha már martialt aggatsz rá már nem heavy bladerrõl beszélünk ;)
Egyébként meg 82 õn elvertem egy 104es Heavy Bladert szóval enyit errõl.. tudni kell játszani az a lényege..

Sword az lassabb, cserebe kevesebb lvl van.

WTB Titanium Katana +0 Clean Slot!! Pm: Nubyy, Felfaztam, Noumena. Felfaztammal nem biztos, h rogton valaszolok, tobbivel valoszinu.

Pff... osszehasonlitasnak volt ott, azt idezd be amikor azt irom pontosan, h a heavy blader martial cuccot hord lol... Amugy pedig alapjaban veve martialos kari, csak nem a kasztnak megfelelo ruha van rajta egy ideig...

lol, completer magic-nel nem volt 26 perc egy skillup.

Jockey
srácok van egy dolog amit nem értek:
upgrade skillek mikor nõnek é mitöl?
van ugye egy forcebladerem, magic és sword skillekkel, ezeket értem hogy mûködnek, de az uprgade skillek?

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Nefélj lessz az több is ;D

Nem hasznalok combot, de a G15 folyamatosan nyomja magic arrow + power shot skilleket, igy csak targetelni kell. Ezzel a modszerrel volt 15 perc egy sword skillup masteren, ami a. masteren most 26 perc.

Hidd el nem maradsz le semmirõl..

nubyy: "Heavy bladerrol meg annyit, h rohogve tulelt egy scud critet, amiben amugy atlagban azert belehalnak a martialos karik, de tobbi karinak sem epp a kadvence"
Ezen mit is értettem félre? Ezt úgy írtad le, mintha a heavy blader is martialos lenne.. inkább neked 1. a szövegszerkesztés ^^

Slipknot14
hát inkább maradok normális bladernél xP az a 437 str-el kicsit elkéstem. 50-nél kelllett volna átállnom, akkor még jó is lenne :)

Akkor v.mi nem joo, mert nekem g.masteren volt 23 perc dungeonban... Combot hasznalod?

Szerinted eddig hogy csinaltam?

Change force-al party dungeonban huzd magic skillekkel. Nethyrrea irta asszem ezt a modszert, eddig ez a legjobb.

Szovegertes: 1.

kár,hogy nincsen a shielderemnek teleport:S

\" I have no girl to give me sex, all I have is binary and hex\"

Na ez azert mar eleg durva. Master sword-nel 1 skillup kb 15 perc volt, de A. Masternel mar 26 perc. <#csodalk>

Jah és amúgy aki jól bánik a fade step-el és a teleporttal az bárkit elver :)

Errõl anyit, hogy a heavy blader nem martialos.. :)

Ugyanannyit ad, itt is es a koreai verzioban is (japanrol nem lattam infot). Heavy blader kicsit koltseges, mert a mysticnek nagyobb a defje es ahhoz kell dex is. Osmi heavyhez pedig 437 STR kell (+5) es ugy eleg tap def lesz. Ha pedig skillekre kockultal, akkor meg a def. rate-el sem lesz gond, mert transon kap v.mi 750 koruli def. rate-et. Mysticig nagyon joo, de valtaskor lehet, h venni kell egy rakas str potit is. Masreszt, ha nem pvp-zik sokat, akkro joo a martial is, mert abban is van egesz turheto def-je. (nekem spec. transon kb. 620 lesz es 2500-as def rate. ). Heavy bladerrol meg annyit, h rohogve tulelt egy scud critet, amiben amugy atlagban azert belehalnak a martialos karik, de tobbi karinak sem epp a kadvence.

Máshogy ad attack/def/rate-ekre,pontosan nem tudom,mert nem találom a táblázatot,de azt hiszem kicsit lejjebb volt linkelve.

wordsworth
DEX mihez ad amit STR nem ad?

PSP user n\' soon ps3 user too :)

Shielder az a legdefensiveebb karakter a játékban.Ebbõl szinte következik,hogy legkisebb a dmg outputja.Nem azt mondom,hogy nem lehet vele pvpzni,de eddigi tapasztalataim szerint magas critcal rate kell a sikerhez.Ha szereted a kihivásokat felneveled,mert nekem tetszik,feelinges,de nem a legkönnyebb PvP kari. (direkt nem irtam,hogy leggyengébb,mert mindenki a saját kasztját sajnáltatja általában:P)

De lehet kapni és ütni is -1 INT/Dex/Str levesz.Az ára kb 60-200k között mozog/db

dehogynem :) Alacsonyabb lesz a dexed,mint egyébként lehetne,mivel a STRet kell feltolni elég magasra

wordsworth
Ez a heavy blader dolog tenyleg erdekes lehet :D
Nincs semmi hátránya, hogy teszem fel armort viselsz martial helyett?

wordsworth
Hmm es statot resetelni sehogy nem lehet amugy? gondolok itt arra, hogy lattam vlama potit, levesz x tulajdonsagbol 1-et és rak a többihez

Forgottenben mikor rankrohantak a Capellak, akkor nagyon csunya dolgokat muvelt a heavy blader:D:D El is gondolkoztam rajta, h atvaltok en is, de mar keso:( Inkabb mar mystic akkor.

Gordis2k
Igen lehet! Bár a telefonok töbsége nem jól viseli ha ráálnak, de ez ne riaszon vissza állj rá bátran és fizesd be a cabalt a credit kártyádrol!

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Én nem heavy Blader vagyok..
De amúgy a heavy blader az az str-es.. bladdel és warrior ruhába szaladgál.. sztem katana jobb :)

Slipknot14
Heavy Blader?:) Skilleket tuningoljam ki ien 1 mana poti / ütésre?:D
Amúgy meggyõztetek:)

bodesz
ilyen cabal online casht vennék.telefonról lehet fizetni?

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

bodesz
indítottam 2 forces karit ugye archert és shieldert.shielder tetszik mert pirosakat megütögetem lazán :D.archer nemmegy még nagyon sajnos.megyeget de azlenne a lényeg hogy nemütnek meg mert defje ugye kevés ahozképest 1-2 ütéseket beszopom mindig így pirosakat offolom vele narancssárgák még mennek naggyából.

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

Elmondanám, hogy a Blader Gmaster skillje sebez a legnagyobbat..
Én most 82 vagyok és a 99+os warrior, archer, wizardot verem be..
Persze nem mindíg én nyerek de erösebb vagyok mint a legtöbb lammer aki csak felhúzza a kariját 100+ra azt ámen..

Alakitsd át heavy bladerré,akkor kicsit csökken a különbség :P

Nethyrrea
lépjé szintet, fejleszd a skilleket, a normál attackot felejtsd el. tömören ennyi.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

hy
nemtudja valaki hogy warriornál mi kell ahhoz hogy újabb skilleket tanuljak? Már npc tõl megtanultam az alapokat de mi kell a többihez ?
Mars szerveren vagyok lvl 10 warrior

wordsworth
Klantars 92-es balder es nem panaszkodik, de pvp-be érdekes, hogy alig csapkodsz warriorokra, persze megverhetõ csak zavar a nagy def különbség :))

bodesz
akik botolni akarnak(hehehe :D) azoknak üzenem hogy várjanak 1 GameGuard haxot és akkor lesz kb 10mûködõ bot.

KapuBen
Csinálj egy Wizardot az nagyon jól támad!
Nekem is az van!

LAMBORGHINI THE BEST CAR

Slipknot14
Amúgy érdemestovább vinnem a bladerem? Állítólag elég kicsi a critje még high lvl-en is :S Kezdek elbizonytalanodni :P

Slipknot14
tom hogy 50-tõl jönnek be, 70 vok:) Csak nekem ez a sablonos, futok elõre téme nem teccik. Állandóan ugyan azt kell csinálni:s Én a dungikbaat szeretem ha vannak elágazások, oszt mászkálhacc le-fel mire megtalálod amit keresel :)

HencStein
"meg a kedvencem, hogy pl egy bizonyos pontnál, pl Port Lux-nál lehetne választani, hogy PL, vagy valami másik hely, és a 2 világ harcolna egymással"

ez 95 töl már van mert forgoten ruin már 2 csapatra van osztva és ott lehet gyepálni 1 mást, +van rengeteg boss,

-dungik is vannak 50-töl jönnek be a pt dungik amibe elég jol lehet fejlödni utána 75 lid , 85 master ruin , 95 b1f 105 b2f 105 sod , 115 forgoten temple , ezek mind pt questes pt dungik

silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer

szerintem teljesen korrekt hozzáállás,GWben,KOban sose volt ilyen :) (mondjuk pl GWben updateeknél csak a klienst kell újrainditani, a szervereket nem állitják le az update idejére)