7396
Cabal Online
  • Razuel
    Sztem vegyél új gépet, vagy ne is nagyon próbálkozz a mai játékokkal :)
  • Holdpro
    Ja meg ugye az AMD 950 nem P3 erősségű..
  • Holdpro
    Ram kevés..
  • skyblade
    Lehet hogy hülye kérdés, de miért olyan a játék mint egy képregény ezen a gépen:

amd duron 950mhz, 256mb ram, geforce mx440

Pedig a minimum követelményeknek megfelel.

Minimum gépigény:
    CPU: Pentium 3 800MHz +
    RAM: 256MB +
    Videókártya: 3D accelerator
    Hangkártya: Akár milyen DirectX 9.0c kompatibilis hangkártya
    Merevlemez: 2GB +
  • skyblade
    Mit érdemes gyártani?
  • Holdpro
    Látom mindenki harcol
  • Holdpro
    Sziasztok
    Kraftolásban tud valaki segíteni ?
    Mit érdemes gyártani ami még megéri ?
    Kardoknál mit lehet választani vagy hogy megy ?
    Ruhákat vágom úgy ahogy
  • JP Forever
    Húúú hülyeség ez a tökösdi:PP
  • Turb3k
    Szia te általam is okosnak vélt emberi 'lény'!!Én degenerált nem én beszélek úgy fórumon mint egy ős paraszt szal inkább létszi csönd!!!Én csak arra akartam ezzel válaszolni h mindenki írta h mennyi szivot ezzel a pachel!!ezért irtam h ez nem ért meg enyit és oda írtam h ez az én véleményem!!!!!!!!!!!
    Ja és köszi Razuel ennyit a jó szórakozásodról!!!!!!!!!:D:D:D
    Ja még anyit h mielött leorditod valaki fejét gondolkozhatnál mire van a forum!!THX
  • MarketingMan
    Látom nem sokmindenről maradtam le így h most meghalt a netem egy időre....
    Látom mindenki nagyba siránkozik az eventen...:)))...
    Inkább élvezzétek azt ami van...és reménykedjetek h a karácsonyi jobb lesz:D:D:D MUHAHAHAHaaaaa
  • ricsa008
    sziasztok
    Port Lux ba szeretnék eljutni most lettem 50 -es megcsináltam Captain Mark nak a küldetést és oda adott 2 valamit (nem látom öket az invectoriba ez normális?) de mégsem enged átt a gyerek Grean D-ből
    Segítsetek léci mi lehet a gáz
  • Razuel
    Hallod.. nemtom mit kell itt egyből elküldeni a másikat a picsába.. az igaz, hogy nem kellene ilyen nyilvánosan fikázni az eventet, de ami tény az tény.. ezt elkúrták.. nem kicsit nagyon, de ezt meg kell tartani saját véleményként és nem beírni egy fórumba :P
    Csakhogy képben legyél te is Iri:
    7es partyt berakták de mégis szar, mert pl akik 7en akartak b2f-be menni azokból 4et rendesen berakott b2f-be a többit valami más dungiba.. -.-
    Item shop is "jól" megújult, befizettél valami kis meglepire kiválasztottad a cuccot és teljesen mást adott, mint amit rendeltél..
    MF (mutant forest): az utat elállja egy igen szép nagyra nőtt tök és így csak - DP-k árán tudsz elmenni mellette (ha eggyáltalán sikerül), a nagyobb szintűek 2 napig nem tudnak fejlődni..
    halálfejes kártya: ahogy mondtad azzal tényleg csak annyit tudsz csinálni, hogy eladod a boltnak, mert.. szted mért? :)
    hááát persze, mert bugos és nem működik.. -.-
    Hát igen így áll a helyzet.. ezért állt le egy egész napra a server! lehet szörnyülködni vagy örülni.. még másfél hétig ez lesz :P
  • Iridescent
    Turbek te mekkora degenerált vagy. Gondolom te is kirakod a gift ticketeket 1M/db áron a piacon -.-. Ha nem tetszik vmi, el lehet menni, senkinek nem fogsz hiányozni. Inkább értékeld, hogy van vmi szórakozás is +ban Nevareth földjén! Még ingyen potikat is kapsz a kis tökökből, és csak a 9 legtöbb ticketet gyűjtő ember kap jutalmat, a halálfejes jegyet meg boltba el kell adni, mert semmire se jó. Tavaly is ugyanez volt.
  • Turb3k
    Nem érdekelne valakit egy Tit martial szett!?Martial felső +5 +100HP, cipő +5 +50HP, kesztyű +5 +20Defense Rate,sapi +4 +20Defense Rate!!
    Ha valakit érdekelne a Mars serveren vok m3ssor a nevem írjon rám vagy e-mailben a [email protected] esetleg ide!!!:d
    Elöre is köszike!!!
  • Turb3k
    Hi all!!!
    Én csak azt szeretném mondani h elbaszot egy event ez eddig adtak volna inkább 2 nap free premiumot mint nyáron azt kész, nem két héten keresztűl vagy meddig szópni a fa...t ezzel az eventel!!!!Ez szerény véleményem!!!!Talán kijavítják azzal h event végén adnak alami cumot a Ticket-ekért!!REmélem!!ÁMEN:D
  • Zarache
    jo kor jart le mivel ezek 30 napos befizetesek es okt. 31 napos volt szal nemtortent semmi gond :)
  • Shadow42
    Hova tünt a Prémium acc-om? Gyakorlatilag holnap este járna le.
    Date: 6 October 2007 01:40:14
    Erre már most Free usert ad :(
  • skyblade
    Hová tűnt amit írtam?
  • Doomista
    Nemtudni.Gyüjtse mindenki,ne adja el,annyit tok hogy ezzel majd lehet kezdeni valamit,szal nem ilyen beváltos ticket,meg sorsolos...
  • hobbycserkész
    Ez gondolom a gift kártya, de mi van a trick kártyával?
    Valami értesülés?
  • skyblade
    Az biztos tetszeni fog :D
  • Doomista
    aha
  • skyblade
    Karácsonykor is, vagy mikuláskor is lesz event?
  • Doomista
    2 hétig tart az event...addig kell gyüjteni,aztán sorsolás...gondolom akinek a legtöbb van az nyer,és igy megy 1-10 emberig...fszm már,2 hét ?! aszthittem szombatig max,de igy én abba is hagyom...
  • JP Forever
    És köszi:)
  • JP Forever
    eladom a picsába:PPP
  • Doomista
    Semmire.Arra jó hogy ott áll az inventoryban,vagy egyéb helyen,eladhatod,nézheted,szeretheted,és ami a legfontosabb..GYŰJTHETED :)
  • JP Forever
    Én is szereztem ticket vagy milyen kártyákat. mire jó?
  • Razuel
    2 hónap? persze legyen akkor inkább wipe.. -.-
  • MURopi
    remélem roll back lesz de ugy 2 hónappal vissza vihetnék :p mi is lesz az event? itt is -exp meg droprate csökkentése nagyon be vállna =)
  • hobbycserkész
    Hali!
    Ki mit tud a Halloween kártyákról?
    Én valami olyat hallottam, hogy a gift kártyákat gyűjteni kell, akinek a legtöbb van az kap jutalmakat. (3 bike, 5 board...)
    A trick kártyákról meg azt beszélik, hogy valami dungeon belépő, de senki sem tudja hová, meg hogy tényleg az-e egyáltalán :)
    Ha valami ötleted van, írj...
  • Doomista
    Most egyenlöre jo minden,semmi buggok,laggok nálam,élvezem az eventet :P
  • Razuel
    Visszaállítják az update elötti mentést.. szóval hiába öltök roll back után olyan lesz mint reggel 11kor amikor reboot volt :P
    (de ez nem biztos csak hallottam, hogy lehet, hogy roll back lesz)
  • ricsa008
    és az a roll back mit takar :D? bocs a kérdésért
  • Razuel
    Ne is küszködjetek vele.. -.-
    Qurva nagy lagg van, minden bugos és azt mondják, hogy roll back lesz.. :P
  • Itsuki
    zárd be kezd ujra:)
  • JP Forever
    Most mit csináljak?:(

INGYENES:)
  • JP Forever
    Nekem 2 százalék jött le 2 óra alatt és 5kb/s-el jön:SSSS
  • tucsok63
    Hello ez a game fizetös vagy ingyenes???
  • Doomista
    2. update csak pár perces lesz, azt mondták nekem.
    az első meg lejön,valahogy...