Cabal Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Eh,nemtom,hogy shieldernek mi lenne a Jó. HP+def.stance+Absorb+off.stance+Impact controll (tehát 2 attackot adód is beteszek) vagy tisztán def,tehát: HP+def.stance+absorb+reflex+six sense. Szerintetek? Tudom,hogy alapból a defrét nem számit,mert mindenki combozik állitólag,de a combo megszakitható,1 sima hátraugrással is akár+ a teleportálós wizzyk amúgy sem comboznak

\" I have no girl to give me sex, all I have is binary and hex\"

Gordis2k
Én ugy emléxem az APE nevõ gorilalényeknél van az oltár! Ice területen!

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

5 slot (pont elég hpnak, és két-két fejlesztõnek). Transon kapsz egy hatodikat, amibe transformot szándékozok én majd rakni speciel 😊

Mennyi slotom lesz az upgrade skilleknél Comleteren?😛

wordsworth
Sziasztok! 😊
Elakadtam egy questben, hiába olvasom el, nem tudom merre kellene elindulni, valaki hátha emlékszik erre:

The book of apocalypse: Part2 alatt található a quest (lvl37-es)
-The second piece

2 részbõl áll a quest:
-Secret mastaba in the catacombs Dungeon clear
-In blizzard altar (Measure of devotion) dunegon let's find card box

mummies-rõl is beszél, valamint ad egy feladványt... hiába tudok angolul, az elsõ részét nem mutatja a Q-nak és nem tudom merre kellene elindulnom 😊

PSP user n\' soon ps3 user too :)

eh,megint hülye vagyok,beugrott,hol a bibi,csak a cabal forumban voltam beloggolva,magan a honlapon nem😛

Skacok gondoltam bepróbálkozom 1 silver accal 1 hónapra,aztán majd meglátjuk.Kérdés,hol tudom feltölteni cabal cashhel az accomat?😛

Ezthivják mázlinak.Én általában kb 300 mana potionnel megyek és addig ölök egy helyen amig van poti,ha skillezek,ha nem (ez barátok közt is jópár óra 1 helyen) mégsem esik :S Sajna hozom a formám nincsen szerencsém (Egyébként a hétvégén kb 80 darab lámpát nyitottam ki,és a legértelmesebb droppom az a LiDes map part illetve az EoD volt...)

Gordis2k
Full szürke mobokon skillhuzok 7 ora=8 chaos lamp!

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

hát lehet,bár igazából az elmúlt 2 napban 1 helyen öltem,és összesen 1 darab esett 😞

Nethyrrea
a hol az végülis tökmindegy, ha te is 24/7 egyhelyen farmolnál akkor neked is esne elég, és azokat gondolom nem egy karival farmolták ki, csak egy karin adják el.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Srácok néha vannak piacon emberkék,szép asdfasf és hasonló nevûek,akik árulnak 100kért kb olyan 20-30 db chaos lampot.Bár asszem tudom a választ amúgy megkérdezem,hogy vajon,hogy farmolják? /gondolom botokkal/ A másik jobb kérdés a hol?😊

En is azt hittem, de az uccso elotti boss dobott egy 2 slotos osmi daikatanat. ToD-ban meg nem esett, de lehet akkor raallok megint arra is.

WTB Titanium Katana +0 Clean Slot!! Pm: Nubyy, Felfaztam, Noumena. Felfaztammal nem biztos, h rogton valaszolok, tobbivel valoszinu.

Egyébként vannak ezek a luck cuccok,hogy 2.5x a dupla slotos itemek esélye,meg hasonlók.Azt elég pl akkor felvenni,amikor a bossnak már csak mondjuk 2 ütés kell,vagy már az elejétõl azt kell viselni? A másik kérdés,hogy pl 1 tank,hogy a fenébe tudja magán tartani a mobokat/bossokat? Pl Runiaban 1 bosst levertem fél hpra egyedül,jött a wizi 1et lõtt a bossba,az meg egybõl lefordult rá :S

LID-be nem eshet Osm fegyó, csak ruha.. bár lehet, hogy a last boss quva ritkán dobál nemtom..
Asszem az osm fegyók Tower of the Deadtõl esnek.. (95ös dungeon, EOD kell hozzá)

Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]

Jatekban nekem azt mondtak, h lvl105+, de LiD-ben mar esett dupla slotos osmi fegyo, mashol meg sima sem:S

WTB Titanium Katana +0 Clean Slot!! Pm: Nubyy, Felfaztam, Noumena. Felfaztammal nem biztos, h rogton valaszolok, tobbivel valoszinu.

Skacok Green Osmi fegyók mikortól,vagy inkább hol eshetnek? Azért kérdezem,mert 1 sima +0ás fehér fegyóért kicsit sokallom az 1 millát,annál olcsóbban még nem láttam,socketes meg 5 milla körül megy (blade). Inkább ütnék magamnak

Háhá---éljen..sikerült megmentenem a karimat... Tényleg csak újra fel kellett venni a questet....és így már jó volt..és meg is kaptam utólag amik kimaradtak..😊..
Köszi a segítséget!...😊
szia..
köszi a segítséget...bár nem tom hogy kell újra felvenni a questet..::S...pláne h volt benen valami tárgy is..ami gondolom fog majd kelleni....
megpróbálom újra felvenni...de most már 47-es vagyok...és azon a szinten nem is kaptam csak 2 új questet...és ez gyanus is volt...:S:..
Amúgy hogyan kell újra felvenni egy küldetést??
köszi..szia
Nos, igen nagy gáz ha úgy mész tovább, hogy ez nincs meg, mert akkor késõbbi szinten se fogsz kapni questet..
Amúgy add le a questet és vedd fel újra.. az segíteni fog..
good luck <#wink>

Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]

Sziasztok!... Lenne egy kérdésem... Valaki segítseeeeeeeeeen!!!!!!!

A 46. szinten elakadtam egy küldetésben...!! Tudom elég szánalmas Cabal-ban elakadni...és attól félek h valami programhiba és buktam a karakterem...

Szal ez a küldetés szövege:

Promise of a Meeting

Patren, who is still young and vulnerable, seems to be afraid of leaving the group. Let's talk to Silverwood.

in Jungle Observation Point dungeon Let's meet Silverwood

Na ez lenen a szöveg... Meg van nyílva egy warp gate a dzsungelben ahol az entszerû lények vannak...de nem enged belépni...és desert-ben is meg van nyílva a veradrix-nak a warp-ja...de õ oda küld ahová nem tok belépni...nem értem mi a fasz van...elég gáz h nem tok mit csinálni...

Jah és még egy kérdés.... nagy gáz ha így megyek tovább h nem tom megcsinálni a küldetést??..

Valaki lgyszi segítsen.....
amolyan wiki szerû dolog: http://cabaldb.com/

Ha catalistet is raksz a jobb oldali kockába akkor lehet szabályozni hogym it adjon.. offical oldal fórumán fentvan, hogy milyen cucchoz mit kell rakni, hogy mit adjon..

Slipknot14
randomra, és néha azt is elrontja a core alchemyst😊

wordsworth
És a slotos dolgok hogy muxenek? force core(high) megy bele, de mit ad? randomra ad vmit?

Droppolt item max slotos lehet (jobbak ugye 2 slotosak). A craftolt itemek meg rendelkeznek még 1 plusz tulajdonsággal. pl adept,defrate,defense,hp ilyesmi.Viszont osmiumból a craftoltak -legalábbis mercuryn- elég ritkák,és drágák sajna 😞

wordsworth
Craftolt item mivel jobb froppolt itemnel? (mer ment itt a vita hogy osmi nem osmi es ott mondtatok h craftolt..)

Looooser
neem egy a gondom (warrior karim van) hogy a sword exp nagyon lassan jön... de még annál is lassabban...

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Slipknot14
akkor nem 😊

Ez egyébként nem igaz.Nekem az ékszereim adnak 22õt+az armorom(tit)8at+a fegyó+pajzs 6ot az 36.1 teljes skillcsik felhúzása 10:50secig tartott.Ugyanez +4es armorral(+16) alig 9 perc volt.

Slipknot14
akármennyi skill exp-et tehecc magadra, akkor is csak 20-at fog hozzáadni 😉

bodesz
kicsit sivár ez a topic...rakhatnátok be képeket karijaitokról és statjaikról stbstb 😊

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

Lol, a vegen meg kiderul jobb lett volna Mars-ra menniXD
Ug-be akkor nekem makom volt, mert eleg rendesen dobaltak a core-okat is, meg a slotos osmit, es akkor meg siman elvittek 300k-ert. Alandoan menni kellett vissza kipakolni.

Marson már árulják a mithril cuccokat.. egy sima katana 25m..
de láttam már slotos +3ast is 300++ ért..
UG-be jó drop? ehh.. megölök 40mobot és dob egy alap osm cuccot.. hát tényleg remek.. de ha még slotos is max 100k ért tudom eladni HA megveszik.. szal nem esik olyan jól a zsé mint ahogy te ezt elmondtad itt.. amúgy már elég sokan mászkálnak mithril fegyókkal..

98-nal van egy Patren, Patren c. quest. Azt ne csinald meg, hanem kockulj ra, qrva joo dolgok eshetnek ott. A legrosszabb ami eshet talan a slotos shadowtit. fegyo, de inkabb slotos osmit es epauletteket dobalnak. Azt csinalod egesz nap, rohadt sok zse osszejon. En ugy szoktam, h csak az 1. bosst olom (meg neha a 2. 3. 4. mikor milyen kedvem van), az kb. 2 perc, relogolok (-300k xp), es csinalom megint. Es 82-tol 98-ig nagyon sok zset kapsz questekbol is. (pl. lvl95-on asszem v.mi 12 millat). Dropokert pedig, ha birod solozhatod lid-et, v. majd kesobb fort ruinat. Undead ground-ban pedig eleg jool dobaljak az osmi cuccokat is, azokat el tod adni.

Eh,megvan a bibi,magyarországi nyári idõszámitás.Elvileg akkor 4tõl lesz premium

Hát nemtom,én 1enlõre lvl 83ason örülök,ha össze tudok szedni 1 double slotos (nem craftolt ) OSmi settet,de lehet csak a cipõ+a suit lesz dupla. Kell a pénz a skillekre,majdnem dual master vagyok,a sword lassacskán talán már A.master,és a skillekre is alig tellik.A drophoz pedig mák is kell,mert pl eddig ami nekem esett legdrágább drop az talán 1 +7es ring of fighter volt.Se köpeny,se board,chaos lampot nem láttam kb 60as szint óta. Mercuryn egyébként nem nagyon találtam olyat,aki emberi áron craftolna osmit,aki tud az 99%ban aránytalanul drágán craftolja. Az off. fórum amúgy marsos crafterekkel van tele 😞 És tényleg nincsen prémium 😞

Mercuryn vok, ez az gond😊 Mithrill-t te lattal mar?? Mert kb. 2x v. 3x talaltam eddig piacon. Es mire abbol osszeszeded a set-et, slotosat es craftoltat... Mysticbol pedig mar most is van slotos es craftolt. Es azt el tudod adni kesobb, meg lehet, h dragabban mint aminnyiert vetted. Amugy pedig a alap, h a mithrillnek kell jobbnak lennie, csak az meg most lehetetlen beszerezni:S Bar, marson nem tom, hogy van. De amugy tenyleg annyi drop van mar (foleg ha van joo partyd, es tudtok durvabb helyre is menni), h par nap alatt nagyon sokat ossze lehet szedni. Amugy, v.ki azt mondta, h mercury elorebb van craftban, marson viszontt jobban toljak a pvp-t. Eddig azt hittem mercuryn vagy te is, de ezekszerint nem, marson meg lehet mashogy van meg a mystic craft. Igy meg tok folosleges folytatni. Sztem.

KapuBen
nincs premium pedig elmúlt 3!!!

LAMBORGHINI THE BEST CAR

Nezd meg mennyibe kerulnek az upgradek (comp/trans), azert azoknak nem gyenge aruk van. Zset szedni pedig tenyleg nem gaz, csak sokat kell jatszani hozza, csak nem mindenkinek van ra ideje. Es amugy dobalhatnak milliokat, csak nem zseben hanem dropban. Azert olyan szinten mar eleg joo droppok eshetnek (es esnek is).

Tudod 115tõl (asszem) már vehetsz MITHRIL setet ami megint nem 2 fillér és mivel nem vettél elõtte 99+os ruhát tellik mithrilre.. a másik meg hogy nem olyan könyû összeszedni anyi pénzt mint ahogy te gondolod.. fõleg, hogy +7es cape 400m körül van szal arra is gyûjteni kell..
Jah és ha gondolod gyere zúzzunk egyet.. megnézzük, hogy milyen nagy pro vagy.. ált mars c18on megtalálsz.. 😛

Hát nemtom,de szerintem lvl 99 körnéykén sem dobálnak milliókat a mobok,ha igy lenne minden 99+os kari deszkával rohangálna meg EO*+6ban,de a legtöbbnek még köppenyre sem tellik

Nethyrrea
FB-nek mind3 statra egyenlõ mód kell gyúrnia (az orb/crystal miatt ugye), szóval a specializáltabb kasztok mint warrior meg ilyesmi, az õ cuccaikat nemtudja felvenni késõbb. vagy csak a pár kategóriával kisebbeket aminek meg értelme nincsen.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea
jah, osmiumot leginkább, már csak azért is ahogy mások is írták már, hogy a magasabb ruhákból 2slotost összeszedni szinte lehetetlen, míg osmiumból azért még van elég. és tûrhetõ áron ráadásul, szóval eltudsz vele szórakozni upgradelni.

Te nem fogod fel amit en irtam lol, tudom, h heavy kell neki, de a mysticnek nagoybb defje lesz, van mar craftolt is belole, az meg jobb mint a 2 slotos osmid.... Sok STR-je van, k, kesobb meg majd potizhat mint a hulye, ha nem tudja felvenni a nekivalo cuccokat (v. felhuzza a magicet). Katanat meg a hulyek hordanak, mivel qrvara nem szamit az a par hitrate amit ad, viszont pvp-nel lehet pont azon az 2-4 dmg-en mulik majd, h nyer vagy nem. Es a heavy blader nem fog neked meg 150-sen is osmiban rohangalni, tehat az csak atmeneti... 104-esen g.master?? pfff, enyhen le van maradva... Kezdem gyanitani, h te nem felreertettel, hanem ........................
Jha, es igen, ha mar akkroa lennel, h tudj 99+-os ruhat hordani, rajonnel, h azt a zset ott nem olyan nagy dolog osszeszedni...

ui: jah és elmondanám, hogy egy jó osm ruhával többre mész mint egy 99+os ruhával.. mivel egy 2slotos osm ruhát veszel 500k-2m ig amíg a shinguard meg miegymás 1 slotos több mint 40milla..

Elmondom neked akkor, ha nem fogod fel.. a heavy bladerhez ARMOUR ruha, BLADE és sok STR kell.. a sima bladernek MARTIAL ruha, KATANA és nagyrészt dex kell..

Bladernek alapból martialt szántak ez tény, de aki HEAVY bladert akar csinálni az nem rak anyi dex-et, hogy feltudja venni a martial cuccot..

Ja és énmeg elmondanám neked, hogy Gmaster volt és nem master..

Nem vok en tulporogve😄 Csak rajta kivul ugytunik senki nem ertette felre😄
FB az sztem marad battle-nel, legalabbis meg nem lattam sem martialos sem pedig heavy fb-t. Meg neki kell pakolni int-re is asszem, es mire lenne anyi str-je, h heavy-t tudjon hordani, addigra mar tudja hordani a terragrace-t is.

ui.: Jha, maradj battle-nel, terragrace-nek 195/195/146 kell. Kell intre is gyurnia, ha ezt akarja hordani. Sztem.

Jockey
sztem felesleges ezt tulpörögni, félreértettétek egymást és most egymás mellé beszéltek ennyi:-)
mind2en tökéletesen tisztába vagytok vele mi a heavy és egyéb bladerek, inkább azt mondjátok meg nekem, hogy a Force bladerek milyen rucira koncertálnak magas szinten, mert nem nagyon láttam még magas szintû FB-t

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Szerintem az 1ik legjobb hely a húzásra lvl 75tól az a Map partos dungeon. Az obeliskek novice skillekkel akár 30 percig is kitartanak combozva.Igaz azért 150-250k között mozog 1 map part😛