7396
Cabal Online
-
skyblade #2845 Én azért kérdeztem, mert szerintem már elbasztam a 36os blader karimat! -
Razuel #2844 Extract potit LID-be lehet szedni sokat.. :P
Amúgy kis szinten A growth goalnak megfelelően kell statolni (ha így csinálod a ruhákat is tudod majd hordani)
nagyobb szinten pedig pár kasztnál extract potival átkell térni másra..
pl BL és FB-nél Armour cuccra, FA-nél martialra.. -
Turb3k #2843 Ebbe egyet értek mert ha téyleg valamilyen modon elbaszta az ember akkor extra potionok azt jó is lesz!!! Szal no panic csak sok Alz kell:D:D -
#2842 Én elosztom a fegyora,ruhára,most per pill a magic rank uppok miatt sok intem lett,és azmeg már több a kelleténél,igy veszegetek extract int potionokat,és rátorom stre vagy dexre,mikor mire kell,ez ugye bladernél van.
De majd megszokod az osztogatást,nem nehéz,viszont pár haverom jelzett,hogy az osztogatással bszta el a kariját,én meg nem nagyon értem teljesen hogy lehet elkurni ennyire egy karit. -
Turb3k #2841 Hi!!
Vagy ugy osztod ahogy leírják www.cabalonline.com-on (a megadot karakterhez!) vagy eldöntöd h éppen hova szeretnéd eltolni hova szükséges h használhasad pl. a fegyot vagy a rucit!!
Szal rajtad áll!!:D:D -
skyblade #2840 Heyho!
Ti a growth-hoz igazodtok level upnál, vagy a ruhákhoz, fegyverekhez?
remélem értitek mire gondolok. -
skyblade #2839 Na visszatértem új géppel :) -
Dawnspire #2838 Műxik, kösz, isten vagy -
Zarache #2837 hali amit irtal az igaz mert lesz megint egy skill ami minden harcosnal lesz a neve Elemental Blade a neve viszont ezen kivul mar a kasztspecifikus skill jon -
2x4 #2836 A mappából, ahová felraktad. -
Dawnspire #2835 Az asztalról töröljem ki? -
2x4 #2834 Töröld le az update.exe-t és indítsd el újra a klienst. -
Turb3k #2833 nem szivtam!!:D:D Csak nem értettem amit írtál de mind1 mind mondtam lehet csk én nem tudom felfogni!!!De azé köszike a magyarázatot!!!:D -
Dawnspire #2832 Senkinek se volt még ilyen probléma? tippek? -
MURopi #2831 amugy megjegyezném hogy force blader használhat 2 orbot és 2 katanát is de ha 2 orbot használ nem használhat sword skilleket ha meg 2 katanát akkor nem bírja enchantolni a swordját -
Dawnspire #2830 Valaki segítsen, még ma akarok egy kicsit játszani! -
Dawnspire #2829 Hello.
Feltelepítem a játékot, és amikor bejönne az update ezt a hibaüzit kapom:
Valami megoldás? -
#2828 Ugy hogy ugyan azt a fajta skilleket használja mind a 2 kaszt...én meg nem irtam semmit hogy ki milyen fegyoval járkál,én meg ezért nem értelek...szívtál ?
force blader használhat bladet is,nemcsak katanat. -
Turb3k #2827 HI!!
Én azt kérdezném meg h-h értetted azt h a force blader és a blader egy skilleket használ?? hiszen a blader két katanaval vagy bladel járkál a force blader pedig csak egyel szal nem értem!!!(valoszinüleg én vok a hülye ezért kérek magyarázatot!!)Az igaz h az elején a skillek azoknál a kariknál akik kardal 'harcolnak' azokszinte megegyeznek!! szal kéretik egy magyarázat okositsatok pls!!!!:D:D -
#2826 Basic Craft lvl2-es kártyákból milyen létezik HP-MP-Prof kivűl ? -
Razuel #2825 Hát ez félig igaz, mert droppnak még nincs berakva, csak 7 vagy 30napos +8as cape-t lehet venni item shopból
És igaz marson volt már kint stallba +8as eog 600m ért, de sztem senki se vette meg, mert 30napra sztem sok az a 600m -
#2824 Igen van 8as -
#2823 Arrol szol mercuryn a magyarok közt a pletyka,hogy marson van egy gyerek akinek van eof+8 ... ez igaz ? én szrtm nincs eog,eof,eos +8 ...
de elvileg haverm látta képen eus mars serverröl... -
#2822 jó ha erre rájövök, akkor gyártok, de azt csak a karácsonyfa alá teszed :) -
#2821 Gyártsál nekem mithril bladet -
#2820 Srácok Kardokat gyártok
Port Luxban a Grocerinél 4 fajta kardra van Formula Card(Cartridge Change) ami ugye 4 féle Shape Cartridge-t gyártana.. Katana, Blade, Daikatana és Great Sword
Viszont csak Swordos Shape Cartridge-t találni mindenhol a piacon..
Ez még nem létezne, csak minden kardhoz Swordos Shapet kell használni ? -
#2819 Completer skillek közül akkor az egyik skill nem lesz meg nálunk,mivel a force blader az külön kaszt a koreanban,szal külön skilljei vannak annak is,nálunk is van force blader,de az a blader skilljeit fogdossa,szal együtt kapják meg az uj skillt. -
Zarache #2818 nem hinnem hogy jovore mivel a skillek a mostani upgradel bele kerultek a Cablaba csak nem lehet hasznalni meg oket es ha igaz amiekt beszeltek eddig akkor november vege es december eleje de Razuel amit irt az csak akkor igaz ha nem vegeznek a tesztelesel emrt akkor januarban jonnenek a completer skillek meg az egyebb nyalanksagok :)
pl.:2 ember ulhet a Bikon vagy uj set :) eleg sok minden lesz benne -
MarketingMan #2817 na akkor a november elejei tippnek lőttek is...már amit így előzetesen hallottam mindenhonnan..:S
Na mindegy...ez van..:( -
Razuel #2816 Majd jövőre valamikor.. -
MarketingMan #2815 Na ha van itt sok hozzáértő akkor biztos meg tudja valaki mondani nekem a kristálygömbjéből hogy mikor jön ki a completer skillekről már elhíresült upgrade....
Előre is köszi az infót(már ha tudja valaki:S)...
Bye -
#2814 Így van amire tudunk válaszolunk!! -
Razuel #2813 A nagyon azért túlzás, de úgy gondolom, hogy értek hozzá.. :P
MSN-re nem veszlek fel, ha nem értesz valami kérdezd meg itt! -
selejtgyerek #2812 Cső all!!!!!!!
Aki nagyon ért ehez a játékhoz kérem vegyen fel MSN-re!!!
[email protected] -
#2811 nekem tzölti. 11% -
Rolcas #2810 Hali. Amikor elindítanám a játékot kijön egy pici ablak hogy download fail... try again... mi lehet a baja? :( -
Turb3k #2809 Frissits egy kis configot azt jó játékkot!!!:D
-
Razuel #2808 Mért én fizessem? Te akarsz játszani, de egy ilyen géppel.. háát sok sikert hozzá..
-
#2807 Kraftolásban tud valaki segíteni ?
Mit érdemes gyártani ami még megéri ?
Kardoknál mit lehet választani vagy hogy megy ?
Ruhákat vágom úgy ahogy -
skyblade #2806 Fizeted?