Cabal Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kül meg megérte 3 millért az a 25 %os skill exp cumo ?
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
WTB Titanium Katana +0 Clean Slot!! Pm: Nubyy, Felfaztam, Noumena. Felfaztammal nem biztos, h rogton valaszolok, tobbivel valoszinu.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
2. Skillek, buffok max lvl20. (De van ami csak 4-ig megy, asszem a hp-reges cucc amit meg az elejen megkapsz.)
WTB Titanium Katana +0 Clean Slot!! Pm: Nubyy, Felfaztam, Noumena. Felfaztammal nem biztos, h rogton valaszolok, tobbivel valoszinu.
1. Most vettem 3 millért 25%-os 1 days skill expes premium itemet,full adaptes cuccban vagyok,skill farmolok,szal ez a 25 %os kb nagyon de nagyon max 5 percet vont le abbol,hogy lassaban nö a kék csik,vagyis 20 perc volt nálam full adaptben 1 skill rank up,mostmeg nagyon max 15,szal ér valamit a 25 %os cumo,de szürke mobokat ölök,szal ha áttérnénk egy ugyan akkora lvl mobra mint én,akkor jobban növekedne a kék csik,vagyis a skill rank up ? mert én ugy gondolom,hogy nem...
2.Egy adott skillet/buffot max hány lvlig lehet nyomni ? mert a dash azt ugye lvl 9ig hehe,de van amit gondolom 20,és van ami 40 (?!).
\" I have no girl to give me sex, all I have is binary and hex\"
Néha elfelejtem😞----> "Elnézést ha valakit vérig sértettem az esetleges hibákkal. Szégyelem magam de ellenálhatatlan késztetést érzek arra, hogy segítsek...tudom taplo vagyok és analfabéta.
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
ui.: Itt talaltam, de mar irtak, h gm kari volt.
Akkor meg1x:
(Blader vok, szal ez arra vonatkozik)
Vitality Mastery lv10 (+589hp)
Damage Absorb lv3 (+55def)
Offensive Sense lv8 (+45 attack)
Deffensive Sense lv8 (+32def)
Impact Control lv3 (+104 attack)
Sixth Sense lv3 (+789def rate)
CABAL Online - The Revolution of Action | Server: Mercury Char: TrefiliodelaSaga - lv11x Wizard | Rank: Transcender | Completer Guild: TerrorisT | Nation: Procyon
Miez, GM kari vagy mi? V. ott ennyire kicsi a defje a moboknak, csereben atom hp-juk van?
egyébként vérig sértettél és nem írtad a hsz végére, hogy
"Elnézést ha valakit vérig sértettem az esetleges hibákkal. Szégyelem magam de ellenálhatatlan késztetést érzek arra, hogy segítsek...tudom taplo vagyok és analfabéta."
<#idiota>#idiota>
Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]
Razuel:
Ja egy idõben keményen kokszoltam de a hernyo jobban bejött. A figyelmeztetõ részleg nevõ behajtó cégem meg lecseréltem az új neve "Nem figyelmeztetés, igéret!" és 20% emeltem az uzsorakamatot. Viszont ujítás az elsõ alkalommal nem lábat csak ujakat törünk, stratégia is mert igy könnyeb eljutni a rokonokhoz a stexért.
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]
Haveroknak is ugyanolyan netjük van mint nekem és nekik 1 óra ++ idõ alatt szette le a frissitést nekem 10 perc kb...
És nekik több dolog van letöltve mint nekem ....
Magyarul én arra tipelek hogy nem töltött le mindent.....
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Lecci ne add el a titanium cipod es sisakod ha osmiumra valtanal jovo het vegeig, mert csak akkor megyek haza Varsobol😊
Gordi:
Allati a Witcher, csak jelenleg nagyon bugos meg a magyar build. De azert dolgozunk rajta!
Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury
1. Nekünk is ennyi az update nem vagy különleges😊
2. Jézus de kurvajó géped van aztaaaa tök irigy vagyok nekem volt már 17 perc is.
3. Nekünk is enyi de minket nem érdekel mert müködik.
Válaszd ki a legszimpatikusabbat!
"Elnézést ha valakit vérig sértettem az esetleges hibákkal. Szégyelem magam de ellenálhatatlan késztetést érzek arra, hogy segítsek...tudom taplo vagyok és analfabéta."
Capella: õk a nagy reformerek, szabadságot a népnek meg hatalmat. Közoktatás, régi hagyományok eltörlése, egyenértékû társadalom. Persze a hagyományok elhagyásával pl együtt jár a lord of destruction elmélet nyílt tagadása, amit azért a játékos kis odafigyeléssel eléggé hihetõnek vélhet 😊
Procyon: egyeduralmi nézetek. Csak egy erõs ember tarthatja egyben az embereket és csak a legerõsebb lehet a vezetõ. Kiváltságosok részesülnek csak oktatásban, akik kiérdemlik a jogot hozzá. Nekik is van köze a lord of destructionhoz, hisz akár õ is lehetne a legerõsebb 😊
Egyébként tökmindegy, hogy melyiket választod, akik kevesebben vannak (darabra), azok 2 honort kapnak warzoneban (mob)öléskor, akik meg többen, azok csak 1et. Amikor választani kell, a recommended is mindig a kisebb létszámú oldal lesz.
A döntést leginkább az határozza meg, hogy melyik oldalon vannak ismerõseid (pl a klánod többsége, jó esetben mindenki).
Gyakorlatban úgy vettem észre, hogy mercuryn capella oldalon több az erõs pvp kari, míg a procyonosok leginkább csak farmolnak. De persze mindenki szeret öldökölni és általában kiegyenlített a helyzet... Egy óráig capellások állnak DS fõterén 7es szerveren, egy óráig meg procyonok 😊
Mert nekem kb 5-10 perc alat updatel <#conf>#conf>
Nem vertél meg mostanában valakit? Mert lehet ni a rokona és pikkel rád!!
Ha mégsem vertél meg senkit:
1. A torent letöltõprogramok esetenként ütköznek az õr haverral(haverja a hóhér)
2. Másik játék nem futhat közben
3. virusirto és tüzfal utban van a nyominak.
4.
a.)A játékon belül lévõ Game Guard könyvtárat töröld majd indisd ujra a gépet és START
b.)Töröl start ujrainditás nélkül.
c.) ezeket kombinálni töbször és egy alternativa 2x 3x ismételendõ!
Kedvese egész-seggedre.
Üdv: Gordi
u.i.: Ez nem csak veled fordul elõ töb százan naponta szinte minden MMORPGben..... kezd teleleni a tököm a rohadt GGval...
http://kepfeltolto.hu/index.php?img=45st
---Szerintem fontosabb hogy értelmeset írjon valaki mint hogy helyesen. De persze ez csak az én véleményem. És egyébként sem kötelezõ elolvasni minden postot, ha valakinek nem tetszik a stílusa egyszerûen átugrod.
Én mondjuk jókat szoktam röhögni Gordi hülyeségein. Amikor meg nem hülyéskedik akkor még hasznos is<#idiota>#idiota>
Elnézést ha valakit vérig sértettem az esetleges hibákkal. Szégyelem magam de ellenálhatatlan késztetést érzek arra, hogy segítsek...tudom taplo vagyok és analfabéta.
CABAL Online - The Revolution of Action | Server: Mercury Char: TrefiliodelaSaga - lv11x Wizard | Rank: Transcender | Completer Guild: TerrorisT | Nation: Procyon
-Secret mastaba in the catacombs Dungeon clear
PSP user n\' soon ps3 user too :)
Pvere viszont a def rate a cobb (hit rate értelmetlen, mert pveben is ajánlott combóval ölni, annál meg mind1).
Mivel nem lehet folyton váltogatni (kicsit költséges 😊, ezért én magamnak a def+sebzést tettem be alapból, aztán meg elevickélek mobok között is, legfeljebb többet kell potionozni.