7396
Cabal Online
  • JP Forever
    lvl 41
  • BEAST #2884
    Ertem :) Ezert nem hagyom abba, amugy sem csak Cabalozok, hanem amikor olyanom van belepek ide is. Vegulis tulelnem a farmolast, csak olyan hirtelen tunnek el a questek hogy nagyon :D ... ahogy neztem eleg jol a partybonusz, valahol talalok majd embereket akikkel egyutt farmolgatok xD

Probaltam Bloody Iceon a Skeleton Mineos kulccsal fejlodni, de az insta vegen a boss meg kicsit kemeny :D pedig 35+os hely allitolag XD
  • Doomista
    szerintem a legjobb lesz ha abbahagyod a játékot,mert mosttantól nemlesz halomnyi quest,sőt egyre rosszabb lesz,100 lvltöl meg csak egykét quest lesz (110,115,125) egyszoval 0%tol 100%ig tiszta farmnak kell menned.
  • JP Forever
    lvl 39!! De utálom az egyik questet:D
  • JP Forever
    LEGJOBB MAGYAR KLÁN A HUNELEMENTALS!!!
  • BEAST #2880
    ooo... lenne egy kerdesem. Lvl42 vagyok, es kb 40 ota koros quest hianyban szenvedek. Eddig megszoktam hogy minden szintlepes utan kaptam egy nagy halom kuldetest igy kenyelmesen fejlodtem. Most viszont 40 ota szinte csak agyatlan mob farmolassal lett meg a szint, ami utan kaptam 1-2 questet, ami kb semmire sem eleg :D ... szoval a kerdesem az lenne hogy 40 utan ennyi lesz a jatek hogy mindenfele cel nelkul vagdalom a mobokat? :D
  • BEAST #2879
    heh :D en meg most kezdtem cabalban bohockodni xd
  • Doomista
    én erővel farmolok...
  • Nethyrrea
    miahelyzet errefelé?

kicsit pihentetem cabalt, most visszamentem RF onlineba kicsit :D
  • MarketingMan
    Valaki meg tudná nekem mondani hogy érdemes-e def-es warriort csinálni??... Mármint h célszerű-e..pl pvp-be... És ha igen akkor egy fullos def-es warriornak kb milyen értékeket kell elérnie?...XD
    Előre is köszi a választ...hali
  • Rassist
  • Doomista
    csak nő és nő ...
  • Doomista
    én maradok armiesofheavenbe,ez a legerösebb magyar klán,és fain klán legalább ... nem olyan mint a hunterz -.-
  • JP Forever
    lvl 38 gratuláltok? nem akar vki jönni egy 100%-ig magya4r klánba? név: HunElementals...

Legtöbben merkury 10es szerveren nomulnak.. De csak magyarok jöhetnek- Bárkit felveszek. Én HunElementals Streky néven vagyok. Meg lehet keresni aki akar:)
  • Razuel
    1: Ha van nállad egy POH odamész vele port lux officerhez, ő ad egy questet és ha azt megcsinálod kapsz honour pontot..
    2: Semmibe se különbözik, azért van kiírva, hogy no dura, mert azt item shopba vették.. és azért drágább mert sok hülye van a világon aki megveszi, mert nem tudja, hogy mire jó..
    3: 050es FC cardot "elvileg" UG-be a captain death giant dob, de tényleg dob egyáltalán akkor olyan esély van rá mint egy boardra :P
    4: Pasz mostanába már nem játszok caballal :D
    5: Ugyan úgy működik mint a cape.. felveszed és ilyen faszom szar fekete ruhába rak, hogy ne lehessen megállapítani, hogy milyen set van rajtad :P
  • hobbycserkész
    Újabbak is jutottak eszembe:
    4. Vége van már a halloween event sorsolásának? vagy még tartogassam a gift kártyákat?
    5. A Nightwalker 0-s és 70-es hogy működik, és mire való?
  • skyblade
    Mi az a formula card, és mire jó?
  • hobbycserkész
    Néhány kérdés:
    1. Mit lehet kezdeni a Plate of Honour-ral?
    2. A no durationos Upgrade Core-ok miben különböznek a simától? vagy miért drágábbak?
    3. Miért van ilyen kevés Formula Card? és hol lehet végre egy k....va 050-est kilőni mobból?
  • Doomista
    Valahol levan írva hogy mik lesznek nélunk pontosan az episod II-ben,vagy az updateben ? vagy csak mindenki összehozta ezt azt,ami lehet biztos is nem is.

Meg még az érdekelne,hogy ha 170 lvls limit meglesz,akkor pl 120 lvln a +20 lvl miatt jobb lesz a fejlödés,vagyis több exp jön,vagy marad ugyanugy mint a 150 lvls limitnél,csak 150töl lesz méglassab 170ig.
  • Razuel
    azt, hogy kamu :D
  • NixoN
    császtok!!Lenne egy kérdésem.LVL2 catalystokat vágja valaki???Meg hallottam valami ojasmiröl hogy 0 rol 7 re rontás nélkül megy fel mindig
    nem hibázik.NEM vágom és télleg mindene +7 es a srácnak és 90 es a csavo
    full tele lével meg minden ((és nem prémiumos))ERRÖL mit gondoltok
  • Doomista
    koreanban kijöttek uj buffok,skillek...
  • Zarache
    vagy nov veges vagy dec eleje ha ebben az idoben nem lesz semmi akkor lesz januar belole :D
  • bjoee
    Hi, 36 lvl-n kapok egy küldit 2 dungeont kell felkeresni az elsöt teljesitem valami mágus botot kapok a második pedig 42 peces lenne de a végén nem tudok odamenni a tekercsért mert valami aura védi.Mi lenne itt a megoldás? Elöre is köszi a válaszokat
  • MarketingMan
    Addig fogják húzni ezt az új upgradet már h a végén nem is lesz:...:S...na jó ne mvészmadárkodom..d.e már nem ártana ha lenne valami...

Amúgy meg tudná mondani valaki? hogy egy dualtrans warriornak kb mekkora a defense?... Mondjuk aki nagy klánban van...csak h tudjak viszonyítani...
  • Doomista
    Akkor január hónap rulezz az uj skillek miatt ?
    Nemtom mit huzzák az idöt,most novemberben már adhatnánk,és happy hónapunk lenne máris.

• Zarache
    Armor Fa amugy nem rossz :D 600+ Def es nem veszit olyan sok sebzest :D
    Martial igaz hogy a full int build csak dungeonokhoz nem jo mert kapja az ivet ott nagyon augy completr skill tenyleg hasonlit egy picit csak nekem FB skill jobban bejon meg a FS skill xD nagyon kivancsi leszek most az updatre mert a g.master skillek is kapnak uj tulajdonsagokat pl FA Stunt eddig csak ezt mutattak meg
  • LeGaS
  • LeGaS
    Kicsit hülyültünk :D

• Doomista
    euban pedig ugyan ugy ...
    nem koreanrol beszélek...
  • Razuel
    A BL és az FB gmast skillje nem ugyan úgy néz ki..
    amúgy zarache:
    armour set FA-ra NEM jó, mert semmit se fog sebezni..
    Battle háát ált ezt használják a tudatlanok..
    Martial.. ezt a pro pvp-sek használják.. így sok inted lesz és persze magic ampos martialt vesznek szóval elég nagyüt lönek.. :P
  • Doomista
    Hát azért mert az eus cabalban ugyebár ugyan azok a skillek a FB-nél mint a sima bladernél...és így jön ki az hogy ugyan azt a completer skillt kapja mind a 2...vagyis most nézem a cabal oldalát megint és igen más skillek,de valahogy én mindig ugy láttam hogy ugyanazt a skillt tolta az FB haverom mint én...ugyan azt a gmaster skill...akkor most ez hogy is van ?!
    koreanban meg persze láttam hogy a completer skill más más a FBnél meg a sima bladernél,igen.
  • Zarache
    Razuel martial FA-t nem ajanlom mert konnyen hall szal 2 FA van vagyis mar 3 xD
    Martial:Only PvP es Bossnal Healer(MF-ben nagyon igyenli a partyt a low def miatt)
    Battle:Dungeon,PvP es Bossnal Healer
    Armor:(Ritka mint a feher holloDungeon,PvP es Bossnal Healer o birja a legjobban a csapasokat de cserebe veszit es keves intet :)

Viszont en ma olvastam vegig a forumot es ense ertem mit ertett alazatt Doomista hogy ugyan azt a skillt kapjak mivel FB nemtudja hasznalni a BL skilleket es ez forditva is igaz mivel FB skillekhez egy katana/blade es egy orb/crystal kell mig BL skillekhez katana/blade es katana/blade szal keptelenseg ugyanz azt a skillt hasznalni vagy amire meg gondolok hogy azert mondta azt hogy ugyan azt kapja mivel hasonlit a 2 completer de megis kulonbozik valamennyire :) kicsit mas a mozgasuk es FB skillnek nagyobb az attackja :D
  • Doomista
    Hát nekem egymásután 2 db u.core high esett,most ezen nevessek vagy örüljek mint az atom ?
  • JP Forever
    Képzeljétke mentem questre és utba estek a garlie-k... Unalomból kinyírtam őket. Löttem az elsőt mit ad ki ? Chaos lampot. Most jön a jó rész. Lelöttem a másodikat, mit adott chaos lampot... Úgy röhögtem bazz:D
  • JP Forever
    Mindjárt 36-os vagyok. Halljátok ez a battle mod eszméletlen jól néz ki:))))
  • sirdond
    valóban az volt a gond :(
    sajnos 64 biten nincsen más ami jó is lenne :(
  • DarkBlade
    Hali.

Az outpostot felejsd el, azt nem szereti a gameguard. Tapasztalat.
    Keres helyete valami mást.

CSá.
  • sirdond
    hello
    letöltöttem ma a játékot, feltelepítettem, csináltam accot, eddig minden rendben. elindítom és amikor bejelentkeznék, nem engedi.
    rányomok az ok gombra, és egy pár másodperc múlva kidob egy üzit, hogy "you have been disconnected from the server"
    ez miért lehet?
    egyébként nod32+outpost megy
    ha valaki tudna segíteni,megköszönném :)
  • Doomista
    Holnap felmék cabalra is megnézem a karid, hogy hogy áll, ha benne vagy.

Hát ugyebár a bladert sokan ugy tolták force bladerre,hogy sok sok,attol függ ugye hány lvln akarja visszafejleszteni a pontokat,szal sok sok poti kellet...egyik haverom 81 lvln fejlesztette vissza a pontokat,azaz a bladert force bladerra,elment rá több 10++ millio alza,szal jobb meggondolni már a lvl 1töl hogy blader vagy force blader.

Egyre több blader van,már lassan kbszt sok lesz belöle,vagy van.