Cabal Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Odáig jutok,hogy bejön a kezdõkép,ellenõrzi a frissítéseket,oszt csõ.Van,hogy a kis ablakba se írja ki,a híreket a játékról.De ez a bejelentkezõ ablak is totál halál...Semmi nem megy rajta.Option,Check files...Semmi.Egyedül annyi,hogy be tudom zárni.nehogy már elbasszák ezt is....<#ticking>

Nekem még a játék,honlapja és a fórum se megy rendesen,kb 10 percig tölti... Várok holnapig,ha akkor sem megy,akkor irok 1 üdvözlõlevelet, hogy mit meg hova tegyenek és hányszor...

\" I have no girl to give me sex, all I have is binary and hex\"

Nekem semmi lagg nicns, meg senkinek sem akivel beszeltem 😮

WTB Titanium Katana +0 Clean Slot!! Pm: Nubyy, Felfaztam, Noumena. Felfaztammal nem biztos, h rogton valaszolok, tobbivel valoszinu.

Hogy klasszikust idézzek: Elkúrták,nem kicsit,nagyon... Még a fórum is alig megy és elég sokan panaszkodnak,hogy ma reggeltõl egyszererûen szét laggolják az agyukat is... Üdvözlöm a Cabal ISPjét..

Mi lett ezzel a játékkal?Nagynehezen beléptem,erre mozdulni sem tudok....

Nekem pedig iszonyatos lagjaim vannak 😞 a küldött csomagok sprintlink.netet kb 80%os veszteséget adnak vissza, szóval még tradelni sem tudok,nemhogy ölni...

KapuBen
pázze elcseszõdött a cabalom:CCCC

LAMBORGHINI THE BEST CAR

Aha.Azt hittem,ugy megy mint a Silkroadban:ha megadott helyen van a slotban a poti,csak akkor tõlt.

KapuBen
azért mert ha kiveszi akkor is automatán tolja és akkor minek oda😛

LAMBORGHINI THE BEST CAR

Akkor miért veszi ki az mp-potit?Helyhiány?

KapuBen
nem tölt automatán😛

LAMBORGHINI THE BEST CAR

Szasztok.Én is nyomulgatok,42es "tanker"-ként.Most néztem pár videót a Yotube-on a Cabalról és vmit észrevettem:pár manus felcseréli,pontosabban az mp poti helyére rakja a hp potit,ami aztán gondolom így már automatikusan tõlt.Jól gondolom?Viszont az mp potit nem láttam a sorban.Azzal mit csinálhatnak?Bocsi,ha <#lama>a kérdés.

KapuBen
hát mostanában "elfogaltuk" a channel 22-õt de ha az ingame neved megmondod szólok nekik és bevesznek!

LAMBORGHINI THE BEST CAR

Doomista
köszi 😊)

mennénk,de mond meg hol legyek hogy inviteljanak😊

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

KapuBen
Gyere a HUNterz-be!
btw:
1. itt ha már mindenkit megöltél akkor sétálgass fölalá míg nincs meg heil (mindig ilyen szar labirintusai vannak)
2. itt meg öld az ilyen szörnyeket és lehet dob egy babát v vmi

LAMBORGHINI THE BEST CAR

Doomista
2 guestnél megakadtam,valaki egy gyors érthetõ választ valamelyikrõl,vagy egyikrõl,mert már tkm teli vannak velük:

1.:

Doubt (Mezias Weapon Shopkeeper):

Mr Tesky can help you in reinvestigating the Mage Guild.
Lets go talk to Mr.Heill to see if he knows qhere Mr. Tesky is tying.

in eccentric researchers lab dungeon
lets mett heil.

Itt a 4 th doorba mentem ott megcsináltam a dungeont 3x,de utána pasz hova menjek tovább :S

---------------------

A monster doll. It does not sound right, but let's go see if it really exists.

The Auto Cannon-Op Doll 0 / 10

When complete, go to Fort. Ruina
Let's meet Soyoung (C.A.)
EXP: 32500
Amount: 120,000 Alz
Honour Points : 100

Itt meg full pasz hogy mit csináljak...help me :S 😊)

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Doomista
new guildet keresek,kivétel a naturesfury...mercury serveren vagyok,ott bármelyik chra rámék.

Doomista
bezony,de vannak olyan forumok,ahol igen,botok,cheatek,hackek vannak online gamekhez,de olyan az egész team,hogy ha egy bot kijön egy adott gamere,akkor azt lescannolják minden virusirto spyware irto programmal,ésha 1 , de 1 db virust tartalmaz az illetöt bannolják örökre a forumrol,mert virusos az a bot,vagy egyéb finomság.szal onnan jo tölteni,mert ingyé van,és nem virusos ez fix,de ez off,szal the end 😊
és cabalhoz meg minek bot ? a fejlödés igyis fsza,minek bot ?! ugyis kiszürik,update ota ugyebár rengeteg elszált.

Na igen,valahogy várható volt 😊 Ha valakinek ilyen kell,akkor az inkább a "gyártó" honlapjáról töltse, ne sokadik kézbõl 😛 (Anno walkerbõl volt nehéz szerezni egy tiszta példányt,amikor még l2j szervert üzemeltettünk. A legtöbb ami közkézen keringett tele volt keyloggerrel és egyéb nyalánkságokkal)

Doomista
jah,az install fszán virusos,ne tõcsétek le !
jah és nem csak állvirus,hanem kártékony fajta.........

Nethyrrea
azért szép kis bejelentkezés...

"heló, bot van?" akkor miafenének kezded el egyáltalán ha nem is te játszod?

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

KapuBen

LAMBORGHINI THE BEST CAR

KapuBen
hát sajna csak speedhack van azmeg nemtom mitcsinál😛

LAMBORGHINI THE BEST CAR

3-ast meg, csak azt elfelejtettem odairni:S

WTB Titanium Katana +0 Clean Slot!! Pm: Nubyy, Felfaztam, Noumena. Felfaztammal nem biztos, h rogton valaszolok, tobbivel valoszinu.

igen.. már megcsináltam.. valami török fórumon emgtaláltam.. -.-
amikor a fõ szoborral beszlsz akkor kell a 3,1,3,4 és utánna még 1et kell nyomni de azt már elfelejtettem ^^
asszem az 1 es volt 😊

Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]

En ugy hallottam, h akkor van vege mikor megolod Patrent, de ez nagyon nem biztos, kesobb megnezem off. forumon, ott irtak. Nem gaz amugy megcsapni a bossokat, cask el kell csalni a mobokat.

Razuel: 3,1,3,4.

Slipknot14
hát én meg személyszerint örülnék 1 mûködõ botnak😛

Nem mondtam,hogy mind megölöm,csak azt,ha megölném mindet akkor is újra lehet még kezdeni,ugye?😊

sajnos létezik,bár hál istennek a legutolsó update óta a botolók száma jelentõsen csökkent...

Sziasztok
azt szeretném megkérdezni hogy ehet a játékhoz van e Bot program?
Pls segítsen valaki a 96ös "Will Remains as a fossil" (amikor az altar of karional kell beszélni) questbe mert megõrülök.. hogy tudtak ilyen **** questet csinálni.. wáááá

Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]

Slipknot14
Hát ha te megölöd mind, grat😄

Patren, Patren questben megölhetõ az összes boss,csak a végén az npcvel ne m szabad beszélni,hogyha újra és újra meg akarom csinálni a questet?

Cabaldb itt is van elég sok minden. Eh megpóbáltam 3x lvl2õt tenni a glovesba,lett belõle 2xlvl1,sebaj,legalább ne mdefrateet ad 😛 És sikerült az elsõ +4 skillexpes sapit lecraftolnom 😊

Upgradek es catalystok
Jool johet, foleg ha meg is nyitja:S 😄

Hát majd megróbálok 1 lvl2est beletolni,hátha,glovesba annyira rossz lvl2es nem lehet😛

Én attackra szavaznék, sajna az a pár def nem sokat ér 😞
Mondjuk attack se sokkal több. Tegyél bele swors skill ampot 😄
(vagy mobok ellen inkább def ratet)

eh,bocsi,új billentyûzet,hülye enter gombbal 😊 Szóval az még kimaradt,hogy ForceShieldernek 😊

Szerintetek mi a jobb választás egy duplaslotos osmi keszty
be? 2x+2def vagy 2x+4 attack?

Jha, sry a duplapostert, de ha a Patren, Patren-t csinalod, de nem akarod megcsinalni, akkor visszamesz a karivalasztashoz, es akkro nem bukod a 300k xp-t sem.

Jaja, ez az😊

Erre a questfarmolásra gondoltatok,ahol jó cuccok eshetnek? katt

Slipknot14
10-15 perc, attól függ mien szorgos vagyok 😄

Nethyrrea
jah és így mennyi idõ neked egy skillup

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Slipknot14
minek ide group dungi?? Én fogtam egy dark soldier-t, csak 1-et!! És minden egyes dark soldier után 1 skill up-om volt, a.masteron😊 Hogy hogyan?😊 Fogj egy spotot, ahol 1 spawnol és nem zavarnak bele a többiek, agrózd be, vedd le a 2 kardod, és kombózz magiccel(én magiccel mert force change(sword)-el csináltam a bladeremnek) 😊. 8-akat ütök vele a crit 10 😄 és van avgy 1k hp-ja 😄 Szóval lehet kezdeni unatkozni😊

Hm, kiderult, h van kereses az off. forumon ha belogolokXD Ott az volt, h 1 skillel 1x kapsz hp-t mind1 hanyaszor ut. Azert kocce a valaszt😊😊

Nethyrrea
két szó: group dungeon.

magasabb szinten lesz jobb a dolog, group dt-ben a moboknak több az életereje, ezért jóval több skillt tudsz egyetlen mobon elnyomni, így ha kombózol, akkor mégrövidebb idõ lesz. nekem ilyen 25%-os bogyó nélkül a premium jutalom idõszak alatt 10 perc alá sikerült leszorítani egy skillpontot, kombózással full adept cuccban group dtben.

Ha jóltom az skillekre nem vonatkozik csak sima ütésnél

Akkor most en kerdezek😄 Ezek a vampiricos cuccok skillenkent 1x tolt hp-t v. ha tobbszor ut a skill, akkor minden 1es utesnel tolti a hp-t?

Doomista
jah kb igy állok ahogy elmondtad xD