7396
Cabal Online
-
#2925 nah azért :P
és azt tudod e hogy mennyi points kell majd az uj rankhoz? -
Zarache #2924 de mondtak azt is hogy jon uj rank de nem cska uj rank jon
novelik a combo szintjet erositik a bm1-2-t meg az aurat is
pl lv3s combonal bm+auraval lehet combozni es valami finisher mozdulat is belesz mar rakva ha befejezted a combot nagyon sokat valtoztattnak :) -
#2923 De várjunk csak...elvileg nem kapjuk ezeket meg mind...csak a completer skilleket + még az elötti pár db skillt/buffot.mert itt van még egy accomplished rank is,vagy akkor uj rankot is kapunk ?? erről nem volt szo... -
#2922 nemhiába mindenki az uj skilleket várja leginkább :)
-
#2921 Nekem 2 lvl és new map!!:D -
skyblade #2920 Úhh! Fasza! Ezek hanyas szinttől lesznek? nincs info róla? -
MarketingMan #2919 Hát még nem számoltam meg de ha valaki nem tudná akkro itt egy lista...
(Bár félig meddig koreai)...de ezek lesznek a zúj skillek
http://img230.imageshack.us/my.php?image=newskillsarchivexs8.jpg -
skyblade #2918 56 új skill? -
MarketingMan #2917 Mázlista....nekem még 26 lvl az új map... Na de ha jönnek az új skillek...
Amúgy tök jó h ez az upgrade a comp skillekről híresült el...
Valójában viszont kasztonként 56-12 új skill lesz
Én pl(WA) 12-t kapok... XD -
#2916 áhhh very nice ez az update,de én viszont a completer skilleket akarom már ...! 10 lvl és new map,ismét van miért küzdeni:) -
#2915 aki elég marha hogy odaadja a jelszavát, vagy BÁRMIJÉT az meg is érdemli. én az ilyet egy "szintezz fel egy karit majd meglátod"-dal lerázom.
az ilyen módszert a genyóbb kínai farmerek lineage2-ben már évekóta csinálják, csak ott egy ismertebb kari nevét alig észrevehető mód átírják
(pl Nethyrrea - Nethyrres) aztán rádírnak hogy tefigyi mutimár fegyód hadnézzem meg hogy áll a karimon. aztán ha nemfigyelsz oda, baxhatod. -
MarketingMan #2914 Hm...hát amúgy sejtem h nálam miért laggol a játék... Sztem az 1 megás fos netem meg az 512 ram-om miatt:D... Így biztos h már nem si olyan meglepő senkinek:D
Amúgy úgy néz ki, azt a megoldást választották h fokozatosan aktiválják a már korábbi upgraddel bekerült Episode II upgradet... Egyenlőre "csak" a 140-es map, az új ruha settek, és a lvl 170-es szintbővítés került be... meg persze sok-sok apróság....
Sajnos az upgrade LEGfontosabb része a jövő zenéje.... -
#2913 Én csak hétvégén leszek fent,szal leirhatná valaki az összes ujdonságot...vagy talán KIJÖTTEK AZ UJ COMPLETER SKILLEK ???? -
#2912 lnl 48 haladoook:D -
Turb3k #2911 Hi!!
Nem tudom láttátok e az uj rucikat!!??Elég jól néznek ki és ahogy néztem ugyan ugy mind a titanum fegyoknál a shadowtit-ek jobbak!!Ugyan azt a nevet kapták mind a fegyok pl. Shadowtitanium Martilsuit!!Beosztoták öket kasztokra mind a lv 99-es cuccokat!!!!biztos sokan tudjátok már csak gondoltam beírom mind újdonság!!!Kár h már nagyobb vok:( :):) -
#2910 Háh,johogy én nem jáccom hétköznap,lag meg nem érint engem,sok emberné laggol,vlt mikor nálam is,ez egy gázos hiba,kül meg a cabal készitöi profik,csak te nem tudod mennyi idö és milyen nehéz egy online gamet késziteni/és müködtetni. -
MarketingMan #2909 Na basszus...lassan elérkezek arra a pontra h abbahagyom a cabalt...
Ez már ingyenes játéknak is egyre szarabb...
Nem elég h szart sem érnek az update-jeikkel...ugyanolyan lag van... de hogy már egyik pillanatról a másikra szakítják meg a server kapcsolatot...és most ki tudja mennyi időre ez már nem semmi....
De ha még párszor ez lesz tuti h leszarom az új upgradet és kitörlöm az acc-om a picsába -
skyblade #2908 Patchelte, de nem lehet bejelentkezni. NÁlatok se? -
skyblade #2907 Na most egész jól jön, és remélem jó dolgokat javítanak. Nekem olyan bugom van, hogy amikor dasholok, utána magától mozog... -
skyblade #2906 Na b+! szépen elterveztem hogy hazajövök, és játszok pár órát... erre update... 4 óra.... b+ -
#2905 Pont mikor már a vége fele vagy eladod ? nemá -
Razuel #2904 Nem kell valakinek az accom? eladom XD
Van rajta egy:
120as Trans-Aexp Blader (Razuel), +5/+6 osm armour set, 70m..
Kb 60as Master-Exp Force Blader (Shana), +6 aramid battle set (+4skill) és van egy félkész 2slot tit armour settje.. ezen kívül egy halom cucc és Armour Tit craftnál jár..
Tudom, hogy ingyen játékhoz eladó acc marhaság de nekem már nem kell és ha valakinek nincs kedve 3hónapot mass grindelni és van pénze marhaságra annak jól jöhet :P
ide írj ha érdekel: [email protected]
-
Kiado #2903 http://img337.imageshack.us/my.php?image=cabaliv2.jpg -
Kiado #2902 Nemmegy, akkor itt a link: Screenshot -
Kiado #2901 Kéne kis help, amikor rákattintok item shop-nál, ez a hibaüzi jön ki és nemtudom megvenni prémiumot :\
-
skyblade #2900 Az a szánalmas, aki odaadja a karija jelszavát... -
hobbycserkész #2899 Vigyázzatok!
Mars szerveren egy köcsög magyar garázdálkodik!
Petyasans, HUNman, és MrBlader néven (és még ki tudja milyen neveken) próbálja kikönyörögni a jelszavatokat!
4-5 embert már kifosztott ezzel a módszerrel, szóval senkinek ne add ki a jelszavad, és ne adj kölcsön semmit.
Vagy azt mondja, hogy csak ki szeretném próbálni a skilljeid, vagy kölcsönkér valamit, és addig nem adja vissza amíg a jelszavad meg nem adod. -
tomiboy1989 #2898 Csá all!
Van itt valaki aki lvl 98 as vagy az környéki és Force Archer??Ha igen akkor pls írjon nagyon fontos lenne! Előre is köszi!
Üdv:Kisluc -
skyblade #2897 Kihalt a topik :( Na majd a téliszünetben :) -
#2896 jaaa,véletlen elirtam bakker xD és még nem is jöttem rá hogy mit xD -
#2895 45 lvl
De valahogy nincs kedvem 30 ape zombiet ölni.. Nemtom kicsit tartok ott a shadektól meg a ghost+októl meg áááh nincs kedvem. De majd battle moddal:D -
Forcraft #2894 Mikor lesz jó? -
skyblade #2893 UPDATE 13:45 GMT: A faulty switch has now been replaced and we are now monitoring the platform for the next hour or so to ensure everything is stable before bringing the service back online ETA for complete restoration: 16:00 GMT
ez azt jelenti hogy 4 kor játszhatunk? -
serdulo #2892 és kb mikorra várható a javulás?? :( -
MarketingMan #2891 Emberek!!...látom már teljesen behalt ez a fórumXD....mondjuk ez nem csak a fórumra igaz... Ma reggel óta a cabal server is magadta magát...(miért nem lep ez meg engem??)... Mondjuk nem is bántam ..mer épp elkezdtem fgr-boss-t irtani... Lezúztam két virulent cauda-t...erre esik belőlük 2 darab FUKING Force Core...én mondom már ez a bossirtás sem a régi... Most hogy elég erős lettem hozzájuk már nem dobnak szart sem....
Legközelebb vajon mi fog esni?...Mirror stone?...GRRRRRR...XD -
Turb3k #2890 Hi!! Csak h tisztázam a dolgokat lvl 40-en nem Astra bike-hoz kapsz skilt hanem Astra board-hoz kapsz skillt az Astra bike-hoz lvl 80-on kapsz ha meg csinálod a questett természetesen!! Szal ezért nem kaptál lvl 04-en Astra bike 'előhívó skillt':D -
skyblade #2889 én nem kaptam astral bike scrolt lvl 40en
-
#2888 hát 40 lvln kapsz ugyebár egy astral bike summon scrolt,veszel 30-45 millláért astral boardot,az egy légdeszka,summonal tudod elöhivni,jo dolog,nem kell agyba föbe gyalogolni,igen tudom ott a "dash",de szrtm board jobb...van kékbe,az a leggyengébb,az nemtom hány +HP-t is ad,a zöld az a jó,csak olyat vegyél,az +75 HP,és a legjobb a fekete(zero black silver),az ritka,port luxban esik több mobnál,nah +75hp +10 defense.
Item shopbol lehet veni kéket,ződet,feketét meg traden,vagy esik... -
skyblade #2887 41es vagyok, nekem még van egy csomó quest, igaz mind greenbe, amit utálok :) -
#2886 én most quen lugokat meg antura vagy miket amig így köpnek, meg öltem ghost +ot :)
szal elég jóóó
de figyeljetek az astral board mire jó???