7396
Cabal Online
-
skyblade #2965 megunhatatlan számomra :) már a 6. bladeremet csinálom :D -
Cat 02 #2964 fasza, még closed betan toltam és nincs meg az accom
mármint megvan csak le van tiltva v nem tom -
Cat 02 #2963 jó még a game ?
lvl 21 es karim van :D -
#2962 olyan mint egy dungeon (eod,darkness,temple B1F,map part,runia statinon) csak ez eddig krv ritka volt,haveromnak 1 db esett,megnéztem,fain item,és remek csodálatos droppokat dob,most meg irják hogy urinában lehet venni kemény 5 milláért 1 db-t, uh >.< -
MarketingMan #2961 valaki nem tudja véletlenül h ez a b2f part 1-es notice pontosan mit jelent?..... mer már baromi kíváncsi vagyok.. -
#2960 bocs a 2 üziért,szrxk a net. -
#2959 áh nekem még 10 lv. -.-
rakd fel valami más rándá helyre,pl az sg-s lépfeltöltö oldalra.
raz,én ugy tudom hogy van,és slottos ékszereket dob. -
#2958 áh nekem még 10 lv. -.-
rakd fel valami más rándá helyre,pl az sg-s lépfeltöltö oldalra. -
skyblade #2957 aki meg akarja nézni, az simán megnézi :) -
Iridescent #2956 Imagehack szarakszik, kepfeltoltesröl nem lehet idelinkelni. Mi ez te -.- -
Iridescent #2955 http://img412.imageshack.us/img412/951/cabalver120807121011250fo9.jpg
Utálom, hogy nem lehet szerkeszteni a hozzászólást -.- -
Iridescent #2954 De rég írtam már ide is :P Az új hely eléggé sci-fi style. Nagyon tetszik nekem. Dobok egy sreent.
-
donatus13 #2953 ohh értem :) kössz megprobálok beszerezni ilyet hátha jobban megy majd a játék :) -
skyblade #2952 semmi különös nem kell hozzá! nekem olyan lvl 43-44 körül tudtam felvenni a full adeptes setet -
donatus13 #2951 Amugy ez az adeptes cuccot mikortól lehet és mi kell hozzá ?:S -
MarketingMan #2950 max lvl attól függ h mennyit játszol....sztem az az egy év most már van másfél is
de sztem csak aktív játék mellett -
donatus13 #2949 Amugy én force shielder vagyo kteccik nem egy villám karakter de videokat nézve ez tetszett legjobban nagyon tetszik a magas szintű pajzs:D azt is elérném szívesen:) -
donatus13 #2948 Amugy szerintetek mxlvl mennyi idő?:) 1 év?
-
MarketingMan #2947 ha csak meg akarod tapasztalni h pl milyen a g.master skilled akkor baromi gyorsan megleszel...(kb 1 hónap aktív játék)....
Ha viszont el is akarsz valamit érni a játékban akkor a dualtrans kb fél év(szerintem)...Normális és arányos tempóban persze...
De ha lesz tényleg új rank akkro sztem nem is lesz olyan játékos aki teljesen maxos lesz...
Szal elég széles a skála erőben....
Fejlődni azt tudsz...az nem nagy tudomány...úgyhogy meg tudsz nézni mident ha szánsz rá egy kis időt..:) -
donatus13 #2946 És akkor 43 után nagyon lassul ?:) Vagy azért nem olyan vészes de amugy két quest után nem megy lejebb magasabb szinten nem? -
skyblade #2945 a skill is majd gyorsabb lesz, ha már fel tudod venni az adeptes cuccoakat :) -
skyblade #2944 lvl 43 után csak 2 questet ad lvl upoknál, a többit össze kell farmolnod :) -
donatus13 #2943 Mennyi idő lehet elérni itt olyan 90 et mert eddig nagyon gyorsan fejlődöm 2 nap a 31 lvl nagyon sokat lassul a késöbbiekben vagy ez nem lassul csak a skillek ?:S -
Razuel #2942 LS 3. részébe van egy boss egy centaur amit nem lehet stunnolni se semmi és elég szépeket csap :)
MF be meg nincs is boss :D -
Turb3k #2941 Hi!!
Nekem egy olyan kérdésem lenne h ugy most max 5 buff lehet egy katrin na most ha jönnek az új buffok lesz valami növelés a magadra rakható buffoknál szal emelik ezt a bizonyos 5-ös számot??
Elöre is köszike -
#2940 Forgotten Ruin 95 lv. - van több boss (kutyuli,quest scorpio,scorpio,madár)
lakeside 110 lv. - egy krva erős boss 1 db (főboss.valami bika,vagy mi)
mutant forest 125 lv. - mégerősebb boss 1 db (valami főboss izéség lehet) -
skyblade #2939 Hol van boss? -
serdulo #2938 kicsit furán fogalmaztam .D nah szoval egy vastag hosszu csikon elkezd futni egy piros izé nah és a vastag csikon függölegesen van 2 fehér vékony csik az elsö után kell a skillt nyomni -
serdulo #2937 nah ha már senkisem ismeri a Combo t elmondom : benyomjátok a combot a szörny alatt avgy a képernyö közepén megjelenik egy csik ha az eléri az utolso csikot nyomni kel legy skillt (mielött véget és) és ez mindig ujra és ujra.... ebben az a jó hogy nem lessz miss mindegyik skill eltalálja a szörnyet . (általában boss nál vagy pvp ben használják) -
#2936 Én sem tudom használni a combot. Help valaki.. -
donatus13 #2935 Mondja el valaki pls hogy kell használni mert nekem kiirja combo start de nem történik semmi:S -
skyblade #2934 lvl 10től -
donatus13 #2933 COMBOKAT mikortol lehet csinálni? -
#2932 az uj skillek buffok krvjol fognak jönni,mutant forest (125),meg 140 lvsl nemtommilyennevümap nagyon erösek,odamár jo lenne pár erösebb skil mint a gmaster,meg több értéket ado,levono buff,sokat segitenének...meg lakere is...szaljolennehamihamarébbkijönnénekvégreazisteninekje -
MarketingMan #2931 Uhh...na az jó lesz ha lesz új rank... Bár az a baj h nekem trans után rank up-hoz 197 sup kell...ami kizért hogy halandó életem során elérhető lenneXD
Viszont ez az új combó rendszer....meg ez a teljesen új skillrendszer biztos h nagyon sok új taktikát és izgalmat visz majd a játékba...
Ami persze így is jó...de sztem már kicsit uncsi...vagyis az h ilyen kevés most a skill... De így az újakkal már tökéletes lesz... -
donatus13 #2930 ja és erről a comborol is irhatna valaki:S kössz -
donatus13 #2929 HELLLO
segítség kellene tapasztalt emberektől most kezdem és két kari között gondolkodom : FORCE SHIELDER ÉS WIZARD légyszíves valaki irjon egy rövidebb hosszabb leirást a karakterekről hogy mit hogyan és mi milyen kössz. -
#2928 az uj rankban lévö skillek szrtm iszonyat drágák lesznek ! -
#2927 áh ugyan,magicon példul bladernek 100+osok vannak,transhoz is 100 valamennyi kell,csak pár tízzel lesz több,de ez akkoris geciség xD
és még lassabban is fog menni mint compirol transira xD -
Razuel #2926 Új rank? oO
A trans után 199 sup kell a köv rankhoz vagyis úgy emléxem.. sose lesz meg az a rank :D