Cabal Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doomista
AZ EU-s cabalban amivel toljuk ott a max a +7...+8 az most nemtom hogy koreai,angol vagy mind a 2 változtaban van,de lesz eusban is biztos jó soká 😊
de akkor már az mennyi lehet,hamár az eof+7 minimum 100 mill,max 400 mill.

EOF +8 1 MILLIÁRD 😄

a.masterre nekem 11 millem ment el skill addolásra,de asszem volt egykis vissza fejtés is.ha jol számoltam akkor kb 16 mill lesz a gmaster.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

http://img59.imageshack.us/my.php?image=cazooooooooooooooojp2.jpg

EoF+8

V.melyik csak mukodik<#idiota><#idiota>

WTB Titanium Katana +0 Clean Slot!! Pm: Nubyy, Felfaztam, Noumena. Felfaztammal nem biztos, h rogton valaszolok, tobbivel valoszinu.

Belepesre 1xu megodlas: ha van alatta/folotte egy szabad ch akkor arra mesz es 1xre nyomod meg az entert es a fel/le nyilat, be fog menni. Van +8-as cape, az megy Mithrillhez. Kesobb nem csak varos nincs, hanem meg war zone is, szal nem art figyelni. G.master meg nem veszes, utana gazosabb egy kicsit.

WTB Titanium Katana +0 Clean Slot!! Pm: Nubyy, Felfaztam, Noumena. Felfaztammal nem biztos, h rogton valaszolok, tobbivel valoszinu.

Shadow42
Oksa, akkor kérek egy nagy adag türelmet, DE MINT A VILLÁM!!! <#violent>

CABAL Online - The Revolution of Action | Server: Mercury Char: TrefiliodelaSaga - lv11x Wizard | Rank: Transcender | Completer Guild: TerrorisT | Nation: Procyon

Shadow42
Olvasd végig a fórumot, tuti minden kérdésedre találsz választ.

CABAL Online - The Revolution of Action | Server: Mercury Char: TrefiliodelaSaga - lv11x Wizard | Rank: Transcender | Completer Guild: TerrorisT | Nation: Procyon

Nethyrrea
naja de pl ahogy te is mondtad a +5-ösök legtöbbjét már lassan utánadvágják annyi van belõle, szóval hacsak nem benézte a dolgot vagy télleg +7/+8 (létezik egyáltalán +8-as?) keres, akkor télleg nemértem miért nem talált, akár bármelyik csatornán

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Doomista
+6 eof a legritkább, +6 eos eogot többet láttam mindig.közben van már +6 eof sálam,sikerült vennem 24 millért ! +7 eofba meg beletörödtem,hogy nem lesz meg,inkább gyüjtök deszkára.nahmeg a gmaster skillek sem lesznek olcsok...😊

nah meg az utolso 3 pályánál nincs map,ez azért kicsit lehangolo ... nah meg város sincs,ágr 😞

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Azért +7,+8 hiánycikk 😄 "fosásig" csak a +5ösökbõl van bár mostanság a +3 is egyre több van a +4 viszonlag ritkább,de azért azt is találni 12õt a c2õn.+6 szintén van mindig 3-4 darab,csak 22 és 32 között változik az áruk :S

\" I have no girl to give me sex, all I have is binary and hex\"

Nethyrrea
pl ez a fórum itt.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Doomista
Én az elmult hétben max 5 percet vártam egy nap hogy bejussak,semmi nehézség nem támadt e felül,vártam figyeltem,és mikor csak egypillanatra nemvolt piros,máris bent vagy...CSAK UGYE VAN RENGETEG TÜRELMETLEN EMBER,AKI NEM BÍR MAX 5 PERCET VÁRNI .........

Totál új vagyok itt. Nincs valami FAQ, vagyilyesmi, amibõl - valószínûleg láma - kérdéseimre választ kaphatnék?

Én általába rákattintok és folyamatosan nyomon az entert általába 1-2 perc múlva valaki kilép te meg be szóval csak várni kell meg figyelni nehogy bemenyenek elötted 😊

Gaiahon: Tuxi,Orc Berseker,lvl 55, Cirkuszi Vándor [ Rebirth , EyesOfWars , Here2Own , Heroes4Ever, StormBringer, Warsong , RiseOfAsh , INF3RN0 (nosztalgiázásból :) ) ]

Shadow42
Adjatok már egy tippet, hogy lehet a Trade szerverre belépni, én eddig csak pirosnak láttam. Sosem engedett belépni, mert teli van..<#lama>

hát bazzeg elhiszem csak nem látom 😊

Gaiahon: Tuxi,Orc Berseker,lvl 55, Cirkuszi Vándor [ Rebirth , EyesOfWars , Here2Own , Heroes4Ever, StormBringer, Warsong , RiseOfAsh , INF3RN0 (nosztalgiázásból :) ) ]

Nethyrrea
ezt nehezemre esik elhinni hogy sosincs senkinél, fosásig televan a trade channel epaluette árusokkal.

Hello én a mercuryn élek 😊 és én soha se tudok köppenyt szerezni pedig sokszor vagyok a trade szerón vagyok és soha se találok senkinél .Szóval Elmondaátok hogy honnan a búbánatos kis **** omból szerezzek Köppenyt ??

De kis hazánkban is elérhetõ a telefonos rendelés, csak az 2500ft helyett 4k körül mozog.. asszem..
Szóval a hivatalos oldalon bejelentkezel az accoddal, rányomsz, hogy "BUY NOW"..
Kiválasztod a 2500 cashes cumót.. continue (a jobb alsó kockába az SMS Payment mellett).
Bejön egy új oldal, ott kiválasztod a magyart utánna a premium phone-t
jobb oldalon kapsz egy kódot és egy számot.. felhívod a számot és ha kéri a kódot beírod. Aztán asszem azt mondja, hogy várj és ilyen zene megy a háttérben.. ezt megvárod aztán nemtom majd lesz valami.. xD
(megjegyzés: vodafone-t valamiért nem szereti szóval azzal nem tudsz rendelni ^^)

Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]

Ha jól tudom kishazánkben ez a lehetõség nem elérhetõ.

Hali lenne egy kérdésem szeretnék venni 2500 cabal pénzt mobillal de nem tudom mit kell csinálni!Addig eljutok hogy kiválasztom a 2500-t,ésa kkor rákattintok a CONTINUE gombra az Other Payment Methods mellett!Help valaki!
Itt érdemes nézelõdni ha dropokra vagy kiváncsi.

Nethyrrea
mi, ug-hez nem is fogod látni hiába van meg a map, csak a kis radarodon

Shadow42
grrrrrrrr...
Kép

Shadow42
A kérdés a következõ képen látszik, az az nem látszik, de miért is nem?

Shadow42
Ja, elvileg...<#lama>

+6os cape droppok?
Azokat "elvileg" UG-ben a spector, wraith és forgottenben az összes mob dob 😛

Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]

Shadow42
Azért érdekelne, hogy merre vannak ilyen Drop-ok. <#wow1>

Doomista
eos-ot én 26 milláért láttam,eog-ot meg 28 milláért 😊

meg egy shadowtitanium blade +6-t árult a gyerek 4 milláért,szrnt frankón megéri,de nekem nem nagyon volt szívem megvenni 😄

Jah 20ért az olcsó😛 EoS+6 viszont 20-21értr már elég gyakran kapható EoG+6 meg 25 alatt ne nagyon van,de inkább szeretik 28-32 között kitenni

Doomista
embertõl függ 😛

eof +6-t láttam 20 millért,ááá akkor nemtudtam még hogy mennyit ért,megkellet volna vennem,most csak 26 millért láttam 😄

Hát mercuryn is a 200 is olcsó az offical fórumozok szerint😛

Doomista
így járt a mars server -.-

100m? eheh... nemtom hogy nállatok milyen árak vannak, de marson egy +7es cape 400m körül mozog -.-

Doomista
tudom láttam,és ugy láccik megkell vennem,nincs más lehhetõség 😄
ugy hallottam nagyon megéri, a +7 az meg már 100 milla eheh 😄

Shadow42
Szinte minden piacon vehecc olcsóért, átlag 20Milla körül...Csak ki kell fogni. Ennél olcsóbban nem éri meg eladni. tiszta ráfizetés lenne.

Doomista
valaki valami dungeonbol nemtud nekem szerezni +6s eof sálat ?
olcson eladná nekem,van kölcsönadná...

Gordis2k
Beszarok😊): nem tudsz ilyet pécsrõl? Navigációnak is elmegy😊😊 óriási de tényleg😊

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Doomista
vágom az egészet,köszi 😊)

Na, szedett-vedett térkép:

--------^^^^------
o< o o

o o o
----------^^^^----

Az alsó ^^^^ a bejárat, ahol bemész, a felsõ a kijárat.
A <-al jelölt oszlopot kell csak szétlõni, akkor nyílik a kapu. A többit csak akkor kell lõni, ha jólesik 😊

Jockey
3millám van ahhoz képest nagyon drágák...:p

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Doomista
kiprobáltam ezt a 75 lvls dungeont,nagyon zsír,jo sok exp jön,ezentul questek végeztével után itt fogom nyomni lvl upig 😊 viszont a békáknál nem jutottam tovább,ilyen piros vizben vagyok,csomo béka,mind1iket kiirtottam,aztán nem nyilik a kapu...megnézem az oszlopokat,belelövök,0 exp,aztán nagy nehezen lemegy az élete az oszlopnak,aztán ujrajönnek a békák....itt mi a teendõ ? 😮 az oszlopok kiiirtása az lenen vagy 20 perc minimum,olyan lassan megy le az életük 😮

Nethyrrea
adodide? 😛

Nethyrrea
bluestinbe az adeptesek még nemkéne hogy drágák legyenek (annyira), titan, na az már igen.

volcanic citadel és mutant forest😛

Doomista
jah,105sböl van vagy 4 db,de érdekes modon nem nagyon fogy a piacon 😊

station után is még ott lesz b1f (95ös frozen), b2f (105 asszem),meg még 1 jópár dungi.. 😊

Doomista
wow,aszittem a map partot a legdurvább,de akkor nem 😄
thx all

Runia Station? Ez is 1 dungeon,olyasmi,mint LiD,csak annál kicsit keményebb 😊 Fort Runia területén lehet bemenni (min. lvl 85) Nekem ott esett egy normál mobbol egy EoF+6.

Az world entry cucc ruina station.

Belogolsz a fõoldalon és ott lesz hogy hogy password change.

Doomista
én nem vettem drágán a bluestin adaptes cuccokat,de drágán fogom adni,nah a fegyokrol nem is beszélve,az ékszerek pedig jobb ha közepes áron adod el inkáb....

valaki tudja miez a muster card 85 lvl cucc ?