7396
Cabal Online
-
#3005 CSáó.. Nem akar valaki egy wizardot, 56os szintű és jupiteren van ugyanilyenért cserébe ami merkuryn van?(Nem az enyém) -
Iridescent #3004 http://www.youtube.com/watch?v=nU3v_S9oBgM&feature=related
Egy apró kis részlet a SIEGE-ről :P Kemény lesz. -
Iridescent #3003 De segítőkész vagy -.- -
#3002 először a játékot töltsd le aztán majd rájössz -
Iridescent #3001 Razuel ez nem marhaság, el kéne olvasni a quest szövegét amikor választasz -.- Peace!
Aham NiXoN, hogy a szemedet te. Miért tűntél el? Jól megvok, szép nagy a procyon klán :P Én most 140es vok, dual trans, épp AMPos setet vadászok de nincs sehol :P Új hely gecó, annyira ki van találva vonaztozásra, rengeteg kis beugró van, azt mehet a buli. Csak ne lenne olyan szar ehhez az XP, 8 mobot megütök, azt ugyanaz, mintha MF-ben terelnék SPOT1en. Keress már meg majd gameban, azt vmit tanácskozzunk.
nagyszegib: Item Shopban lehet venni 3tól 6ig köpenyt, de csak 30 naposat. Piacon az árai most Mercury szerveren
EoX3: 2-2,5M, EoX4: 2,5-3M, EoX5: 300k-600k, EoX6: 5M-11M, Változó, hogy melyik tipusú a köpeny, de ezeken az árakon belül megkapod őket simán. -
nagyszegib #3000 hy! Palástot csak item shop-ban lehet venni? Ha nem akkor mennyibe kerül és hol lehet szerezni? -
NixoN #2999 kössz iridescent a helpet!!!most már világos (Egyébként én vagyok GeRinC
a volt klánodbol)MI van veled mostanság ?? hogy álssz a wizardal? -
Razuel #2998 Marhaság.. xD
Egyik se jó/rossz csak más nézetből állnak hozzá az egyik demokráciát akar a másik meg diktatúrát.. ennyi xD -
Iridescent #2997 Na itt egy kis infó, hogy mi is az a Procyon vs Capella.
Az addig világos mindenkinek, hogy lvl 95ön jön egy küldi (miután megöltük Reddish Caudát), amiben dönthetünk a 2 oldal között. Maradhatunk semlegesek is, de így elesünk attól a bónusz honour ponttól, amit kapunk a másik oldalhoz tartozó emberke megöléséért. Alapból 48-49 honour pontot kapsz (mostanában 49 mindig), vagy 50et ha ti vagytok kevesebben a szerveren.
Capella: Ők a rendes srácok (csajok), a törvény tisztelői, akik rendet szeretnének Nevareth földjén, persze minden törvényes eszköz bevetésével. A teljes demokráciában hisznek.
Procyon: Ők a lázadók, a rosszak, céljuk hogy egy ember, a legerősebb uralkodjon a többiek felett, és ennek elérésében bármit bevetnek, aki nincs velük, ellenük van (mégha semleges is). A megfélemlítés az eszközük.
Nixon: Amint olvashatod, a háborúnak, az ellenségeskedésnek soha nem lesz vége, hisz 2 különböző cél él az emberek fejében.
Miután kijön az update az új war channellel, na akkor indul be igazán a non-stop háború a területekért. Alapjába véve lesz 2 vár szerűség, egyik procyon, másik capella. Ahogy olvastam, elég komoly pénz jár annak a klánleadernek aki befoglalja a másik várat. Na de ez nem egyszerű, mert mindenféle kapukat kell lezúzni, meg van vmi nagy védővirág :), ami szétcsapja területre a fejünket, szal izgi lesz.
Aki szereti a harcot, a kis gonoszkodást, és tudja, hogy procyon szeretne lenni, vagy már az, de nem érzi jól magát ott ahol van, keressen meg a Mercury szerveren. Nálunk tuti jól fogja érezni magát , hátha még van ventrije is :) Elég nagy tapasztalattal is rendelkezünk, szóval bármilyen szintű vagy, meg fogod találni magadnak a helyedet a klánban. Legyetek jók, Capella reszkess!!! Ha csak szimplán segítség kell, akkor is megkereshetsz.
Doomista, mostanában nincs fenn Drakolder, vagy csak én kerülöm el mindig, egy GW-t kéne tesztelni megint, remélem a DC-t kijavították és nem esik ki a fél team mindkét oldalon, legalább a leader DC már nem jelenti a GW végét. Na bb all!
-
NixoN #2996 császtok srácok!!az lenne a kérdésem hogy a warnak van e vége és hogy
mennyi honort ad a war vagy nem vágom pls világositsatok fel pls!elöre is kösssz -
Iridescent #2995 Doomista te annyi butaságot tudsz mondani :P Látszik ArmiesofHeavenos vagy, a sok buta -.- 11 Honour rank meg 10.240.000 Honour pont. Kis matek -.- Zarachi, gyere majd fel, fincsi odaadta nekem a boardodat.
Janicsák: itt nem kell szervereket letölteni :P Ha felraktad a cabalt (www.cabalonline.com), ki tudod választani melyik szerveren akarod tolni.
-
Razuel #2994 Sztem meg class 10 a max és asszem 12m honour kell hozzá -
janicsák #2993 Honnan lehet a mars szervert letölteni???
kérlek mondjátok meg -
#2992 ez kbszás !
már most durva,annyi map partot kell elhasználnom,hogy az összes vagyonom elmegy csakis rá,aztán ruina ruina ruina áááááááááá !
class11 meg tudod mikor lesz meg nekem ? 2-3 év !
-
#2991 100lvltöl forgotten ruinban (95 lv. map)pon dob ilyen plate of honour kis sárga villogo könyvet,a port luxban lévö officernél kell beadni,és mondja hogy hol mit ölj,és mennyi ilyen izét gyüjts össze,azt leadod és növeli %kkal a honourod rankját,és a számát.100 lvltöl van,ismétlem ! aközben meg waron tudsz szerezni honourokat...craftoláshoz jo a sok honour pl,akkor class meg azé jo me megvan hogy hány classon mit hordhatsz...pl karkötö,fülbevalo classs4töl van,ad +attackot,magicot,meg van egy csomo csecsebecse.
szal war+poh könyv= ez a titok. -
Zarache #2990 class7 RS Mechazardok
class8 RS a hidon a lebego robotok
amugy class11 a max -
bjoee #2989 A Shadowtitanium ruhához milyen palást jo ami látszik is?
-
skyblade #2988 class-t hogy lehet tolni? -
#2987 ejnye,pedig ha toltad volna erövel lehetnél 150+ !
én is kül most nem fejlödtem 1 hétig,eltoltam a classomat 6ra,most elég durva lesz eltolni class7re,map partban kell a minokat ölni,dobtam 7-t,csomoszor elkell menni hogy meglegyen 1 quest,poh alig van,drága is,map part is drága mint az atom Oo
class8ra meg ruina station,class9re meg eod igaz ? tovább meg nincs honour quest,de lehet warrol szerezni honour pontokat igaz ?
meg most lesz kövi hétvégére meg még csak a swordban a transom,aztán szünetben eltolom 140 lv.re,az uj sci fi mappért,és elkezdem a magicot is kifarmolni,gmasterig pofon egyszerű ugyis...kül meg kicsit jobb lett a skillezés az update ota (én ugy vettem észre) kicsit gyorsabb lett számomra... -
Zarache #2986 haat most nem jatszik szerintem ebben a honapban xD
amugy meg van jo par capellas ismeros is es lazan megtudom kulonoboztetni oket :D es azoakr sohase tamadom csak ha mokazni akarunk :DD
nation transfer amugy szerintem draga nagyon szal erdemes jolmegfontolni hova al az ember :( -
#2985 Köszi:) -
#2984 jó,akkor 50/50 xD
de ha elbszd a qustnél,van az item shopban national válto cucc nem olcson,szal erről ennyit,csak nem kell sajnálni akkor a pénzt xD
te meg proci vagy,szal remélem sosem látlak waron,mert fexem töled !! -
Zarache #2983 haat azertr nem 90% a capella magyarokbol max 50/50 mert nagyon sok procyonos van amugyis nemtom hogy lehet capelat valasztani van par dolog ami miat nemlehetne
1,a capela nevet egy buzibar is viseli szal picit kotodik a melegekhez ez a nev xD
2,hogy fokozuk a melegseget a capela nation ruha is eleg meleg szineket hasznal :D
Doomista amugy latom hogy skyblade is Mercuryn tolja pont azon a serveren van nagyon sok procyon magyar guild -
#2982 jah tudom,nehéz a fogalmazási késségem... -
skyblade #2981 10percig tartott az értelmezés :D kicsit furán fogalmazol!
-
#2980 170 lv. a max,de a végleges max lv. cabalban a 200.az még 1 év és kijön nálunk,vagy több.
procyon-capella: 2 faj,2 nemzetiség,egymás ellen vagytok,ha te capellás vagy,akkor a procyon az ellenséged,war 7 serveren ha capellás vagy,procyon azellenség,igy azt ölheted ott csak,a capelásokat meg belátok majd 95+ lvl fölött,szal érdemes minnél több külföldi pl capellás fajt buddyznod,mert majd tucc velük warozni,és ptben irtani,ha capellás vagy persze...Magyarok többsége,90+%a capellás.
Egy 95 lvl questben választhatod majd ki,jo lesz odafigyelni. -
skyblade #2979 mi ez a procyon? -
seaedge #2978 itemshopban lehet venni nation valtoztato cuccot -
ywy #2977 tudna valaki segiteni??
Az a gáz h a haverom kicsit elb..szta a gémjét, mert a clánunkba mindenki procyon és ő capellát választotta.Lehet ezenvalahogy váltosztatni??????pls helpppp -
ywy #2976 csösztök!!!!
én ugy tom 170lvl -
#2975 Figyeljetek... Mennyi a max lvl? -
nagyszegib #2974 hello!azt szeretném megkérdezni hogy nektek milyen kémprogram-keresőtök ,tűzfalatok,vírusirtotok van ?mert én a cabal után egy csomo kémprogit találok!
pls help
-
MarketingMan #2973 ez a játék sztem nem is az elején(lvl1-100) lassú...hanem akkortól amikortól elkezdődik a játék lényege... 100 lvl-ig és amíg nincs meg a dualtrans, vagy egy valamilyen komoly rank addig csak bohóckodás... De ha megvan és még egy komoly szint is van mellé akkor el lehet kezdeni pl komolyabban craftolgatni...pvp-zni GW-zni...Nation War-ban részt venni...meg ilyesmik... Amiktől ez a játék igazán élvezhető....és nem monoton...
Szal ez a játék igenis sok idő, de egy jó szint után már nem kell hogy feltétlen sok idő legyen... -
skyblade #2972 Ha questeket csinálsz csak, akkor 50es szinten nem leszel expert :D -
donatus13 #2971 az nem valami gyors ... haver az 3-4 nap alatt érte el csinálni kell küldiket meg ilyesmi nem olyan lassu ez silkroadhoz képest egy fomra 1 :D -
Cat 02 #2970 hát jah, guild leaderem az 60 as lett 1 hét alatt :) -
donatus13 #2969 3 óra kb az nem olyan sok -
skyblade #2968 neked mennyi a nem sok?:) -
#2967 nekem van pár 70es karim érdemes nyomulni vagy semmi uj pvp/siege? -
donatus13 #2966 Hat cat kb én 2 nap alatt lettem 31 es ugyhogy nem sokat totlam nem egy nagy veszteség:D