7396
Cabal Online
  • Doomista
    Nem adnád nekem a karit,benéznénk a karidal mars serverre
  • Razuel
    Mond már el, hogy ez szerinted miben jobb mint a wow.. mit tudsz itt csinálni?
    Nagy pvp-k.. nyomod a combot és reménykedsz hogy makkod lesz
    Guild war.. ha egy kissebb csapat összegyűlik mi lesz ott szerinted? Mert war az nemigen.. lagg lesz nem is kicsi..
    Mást ezen kívül nem igen lehet csinálni jah de bocs még ottvan b2f az is milyen jó már még senki se tudta végigvinni b2f et akkor meg minek van?
    WoWba legalább nem úgy adnak ki patcheket, hogy több kárt okoz mint hasznot.. a fasza eventekről ne is beszéljek milyen jól sikerült már a tökös geci event. Ha már futásról is szó volt szted itt mit csinálsz? Szaladj el UG végéig meg vissza fort ruina végére aztán tedd meg még 2-3 ezt az utat és semmit se kapsz a questért húha azatán a fasza.. Igazából én ott untam meg ezt a szart, hogy egyfolytába csak grind grind grind és ennyi nem volt semmi újítás ami volt is azis bugos volt így hát abbahagytam
  • Lenssver
    Sziasztok, nekem sajnos nem megy a Cabal,vagyis elindul, játszok is 1 darabig, de folyton kilép hiba üzenet nélkül nem ír ki semmit .Vagy ha teleportálok városba beáll a kép és úgy befagy hogy muszáj vagyok újra indítani aki tud plz segítsen L2 tökéletesen megy és a Perfect worldal sem volt semmi gondom ma fel tetem új vga drivert meg új directx 9 .0c de úgyis kilép .
  • Iridescent
    Razuel látszik nem értesz magyarul. Mondatelemzés megvolt általánosban? Míg WoW-ban kasztok vannak, itt harcstílusok. Erre volt az összehasonlítás. 2., tudod mit tanulsz meg a WoW-ban? Futni! Az a játék arról szól, hogy futsz, kínjukban nem tudnak mit kitalálni. Majd eljön a lvl 80 ideje meg t7 set és így tovább, de van akinek ez kell. Nekem ne is mesélj WoW-ról, mert nem is érdekel a futás.
  • Razuel
    Wowot ne sorold egy asztalon ezzel mert ez sehol sincs a wowhoz képest :)
    Egyébként meg az se pár hónapos játék, mert a t6os settek is mikor kijöttek már és még alig van pár ember akinek megvan a full set.. pedig van pár wow player.. -.-
    Ott legalább el lehet ütni az időt.. és ott meg már a tudás is számít nem úgy van mint itt hogy csak a combo csíkra figyelsz összeállítasz egy jó makrót aztán aki hamarabb nyomkod meg makkja van a crittel az nyer.. -.-
  • Secter
    kössz
  • Iridescent
    Nem rossz :P Az a baj, hogy sokan nem tudják, hogy a CABAl-t nem lehet hasonlítani más MMROPGhez, legalábbis a harcstílusokat (kaszt) nézve. Itt nem csak a szinted számít, az a harmadlagos. A legfontosabb a skillrank, aztán a ruhád tulajdonságai és végül a szint. Minden kari lehet erős, ha nagy a skillrankja vagy már ki van maxolva. Főleg, hogy jön az update, megváltozik minden. Ez nem 1 pár hónapos játék, mint a WoW, itt bizony el kell lenni egy ideig ha el akarsz érni vmit. Akinek nincs ideje, az ne kezdje el. www.youtube.com - írd be keresőbe pl. cabal warrior és nézz videókat róla, vagy a többi stílusról.
  • Secter
    Látom Iridescent te vagy itt a profi.szted a warrior kari az milyen??
  • Doomista
    haverom dumált már vele,és öis mondta azt amit én,én voltam vlee egy guildba,haverok is,szal tudtam véleményt alkotri rola,egyszerűen tul nagyképű lett hirtelen,és az egoja felemelekdet a csucsba.
    KM= sosem hülyéztem öket,tisztelet.

Hát majd lesz egy GW,az dönti el ki a jobb,nem a honour :P:D
  • Iridescent
    Tudod Doom az a baj, veled is meg még elég sok emberrel CABAL-ban, hogy azt hiszi ő van benne a tutiban. Shaden pont nem pöcs gyerek, inkább felnőtt. Nem véletlenül volt anno L2j-ben KM Mysticen, és most ne jöjjünk azzal, hogy az összes KM hülye volt ott, mert ismerem őket mind. Szal addig ne fikázzunk senkit amíg nem beszélgettünk vele ventrin és nem ismerjük meg jobban. Én még akkor sem alkotok véleményt a klántagjaidról amikor beszólnak. Biztos fel van hevülve a 14 éves agyuk.

Secter olvasd el a 2997es hozzászólásomat és választ kapsz a kérdésedre.

Aztán doom, most van 6M honorunk és ehhez adj még hozzá 700k-t, mert finics barátom még nem jöttát, mert hozza azokat akik még nem jöttek fel :P
  • Doomista
    lol ez nem is igaz,akkor egy gyökér kitalálta XD
  • Razuel
    Hülyeség.. radeon 9200al 512ram meg 3,2es cerkával simán megy 20-30 fps el.. :P
  • Secter
    Mi ez a procyon meg capella????
  • Doomista
    lol azt mondták,hogy 3 csapat egyesült,de még igyis több honouronk van nekünkxD
  • Doomista
    Jolvan,én capellás vok,de remélem békében élünk !
    Hunterzbe egy pöcs gyerek van,Shaden...
  • Iridescent
    Én nem hupikék törpikéket jöttem játszani a szerverre, a Procyonos magyarok vagy velünk vannak vagy ellenünk :P Kb. ennyi, meg nem árt ha a jó társaságot még jobbá teszem. Erő az meg van :D GW-n majd tapasztalhatjátok :P

Ez a szaggatás meg, néha ha felhozom asztalról nekem is szaggat, olyankor újra kell índítanom a gépet, de amúgy simán fut. Igaz MMORPG-hez kötelező a min. 2GB RAM, teljesen mind1, hogy mennyire putris maga a játék.
  • Arms
    Akkor ugyérzem átcuppanok a másik géphez:D
  • Cat 02 #3028
    ugyanez csak fx5600 és 512 ram és örültem ha ment 1 fps el .. (nem vicc, volt olyan h 1 percig 1 helyben állt)
  • Cat 02 #3027
    viccelsZ ? :D
  • Arms
    2,4 celeron proci, fx5200, 1gb ram, bírnia kéne nem?
  • skyblade
    érdekes nekem sose laggol
  • Arms
    Hali!
    Most raktam fel a játékot, és ahogy megcsináltam egy karaktert és belépek a játékba, nagyon laggol. Nem tudjátok miért lehet ez? A gépnek simán birnia kéne.
    Köszi a válaszokat!
  • Secter
    kössz a válaszokatXD
  • Doomista
    nem volt kedvem irni ennyit,fáradt vagyok ma ehez :D
    néha a szavas válaszok az egyszerűbbek xD

hallom egyesült 3 klán ? hogyis volt ez , erö mesélj nekem...
  • Iridescent
    Na látom megint világosságot kell gyújtanom a fejekben. Secter a kérdéseddel az a baj, hogy nem eléggé specifikus. Szerencsére tudom mi érdekel, így bemutatom mi van így update előtt. Teljes mértékben a Wizard a legerösebb kaszt, mind PvP, mind PvE kategóriában. PvPbe odatenném még az FA-t. PvE- pedig a sok stun skilljeivel együtt a wizard a leggyorsabban farmoló karakter. FS a tank karakter, aki a legnagyobbat terelheti, de nem is öli olyan gyorsan. Persze itt már kitérhetnénk egy tökéletes partyra.

Craft: a ruhát, vmint az ékszereket a legegyszerűbb húzni, de rengeteg pénzbe is kerül tehát az elején nem lesz nyereséges. A későbbiekben vissza hozza az árát.
  • Doomista
    igenis meg nemis
  • skyblade
    Blader! amúgy érdemes craftolni?
  • donatus13
    Force shielder XD amugy meg mindenkinek maga izlése szerintem XD
  • Streky
    Szerintem a Wizard:)
  • Doomista
    blader
  • Secter
    Szerintetek meik kaszt a legjobb??
  • Doomista
    és eoxnak is hivják öket eo,az x neg ugye a s,g,f-t helyettesiti
  • Iridescent
    A class az nem az amire gondolsz (class rank van ugyebár, ami max 11 és kapod a 2. wh slotot). Te gondolom a honour rankomra gondolsz, ami most 7es.

nagyszegib: a köpenyek nevei Epaulette of Sage, Fighter, Guardian. Hívják őket még Cape-nak, Epa-nak.
  • Doomista
    aha értem,na de igy már minnyárt más,mert nem buta vagyok,csak éppen nem tudok annyit mint te :P

drak még nem volt fent,de nem felejtek el neki szolni,de most elvonk a christmas eventel,lol,egész jo lett az event,3 napos astra bike rulez xD

hány classos vagy ember ?
  • nagyszegib
    figyu van egy tök hülye kérdésem: a palást hogy van kiírva?
  • Iridescent
    Doomista megint keveset tudsz :P Nem véletlenül annyi az XP, amennyi. Ugyanis Update után Pontus Ferrumra kapsz egy új fegyvert amit csak ott használhatsz. Ez egyenlőre így áll, de fognak rajta változtatni. Ugye Korea-t kell követni. Na nézzük, hogy is áll ez az új fegyver dolog most. Hihetetlen XP-ket lehet majd ott ütni, meg is monodm miért.

Nézzünk egy Blade statot a példa kedvéért: +370 attack
    5% Sword and Magic Skill Amp
    +15% Crit Rate
    +70% Crit Dmg

Ebből könnyen lejön, hogy 2 ilyen fegyóval, 150-200k Xp alatt ütsz és ez igen jó XP. Ezeket a fegyvereket megkapod ingyen, de csak Potnus Ferrumban tudod majd használni. Biztos fogják változtatni, csak még nem tudni, hogy mennyire. peace
  • Doomista
    durva,ezért is kell minnél nagyobb szintünek lenned,és erősebbnek,most lesz nemsokára izgalmasabb csak a játék,és ez egyre fokozodik,áh alig várom ! bár az uj skillek jöhetnének,kicsit jobb lenne ezeken a nagyszintü pályákon irtani...140 lv.s pályában az a gáz,hogy kevesebb exp jön mint a 125 lv. mutant forestben,ennek meg krvára nem örül senki,jo lett volna ha ott még jobb lett volna a fejlödés,bár ugy is meglehetet volna oldani,hogy 150 lv.re uj map,azon a szintü pályán lehetett volna elzuzni 170ig,de ez van. christmas eventet meg várom,remélem nem lesz olyan kicsit szr mint a halloween event.
  • Doomista
    volt pár percem,gyors leirtam,mert láttam hogy nem irja le senki,de szerintem jobb megtapasztalni ezeket.
  • Iridescent
    Rendben. Amúgy ne sértődj be, de eléggé összevissza írogatsz le mindent és akkora butaság lesz belőle, hogy aki nem tudja mi van összekavarodik. peace
  • Doomista
    #2995 - thx az öszinteséget...:\

átadom drakordernek,biztos igent mont a GW-re,szerintem következő héten lehetne,persze olyan idöpont ahol mindenki ráér,mert én nem vok egésznapos gépes.