7396
Cabal Online
  • Zarache
    bando ezuton segitseget kerne eloptak egy karit a neve Bando egy 80-90 kozotti FA es a DarkSocietyben lattak utoljara megtalalonak magas jutalom jar!!!!
    Kulonleges kozlemeny fizetseg CSAKIS termeszetben!!!
  • skyblade
    nemtudni mikor lesz jó?
  • Zarache
    Krampusz uzeni ka**tok b*
  • Zarache
    *a nem homok
  • Zarache
    aha :)
    Capellasok(melegek szovetkezete) azok csak viragkotok es sminkesek lehetnek mig a Procyonosok barmik kivetel ez a 2 xD
    szal van a 2 nem a homok meg a normalisak :)
  • Itsuki
    nem:)
  • kopaszrobert
    sziasztok! még nem próbáltam ki a játékot, de tervezem és csak az érdekelne hogy a kasztok Nemhez vannak kötve?
  • Itsuki
    Razuel!
    1et nem értek,mért irsz még akkor ide? amugy sok igazságot irtál...
    és én is várom már a Bleach moviet.
  • Nyolan
    Mi az a fakitermelés?
  • NixoN
    ÉN benne vagyok sniper de elötte elkéne velem jönnöd greenbe
    mert a FAKITERMELÉST meg kéne akadályozni!! a
  • Razuel
    Eladtam a karimat.. amúgy meg esélye nem lenne mert ha játszanék még 140+os lennék..
    Pasz nemtom de én tudok egy bugot amivel bármeik ch-ra be tudsz menni ha fullon van akkoris..
    Amúgy épp ezaz nem itt kéne elbaszni a szilveszteri éjszakát is.. egy évbe egyszer van szilveszter nem bírod ki gép nélkül 1 estig vagy mi? Mind1 végülis a te dolgod csinálj amit akarsz csak mondom, én is sokat játszottam régen.. sokmindenről maradsz le :)
  • JP Forever
    NEM JÓ EZ A **** CABAL:@
  • JP Forever
    Razuel ha olyan kemény vagy a 120as bladereddel nyomjál Zarachival egy pvp-t.. Vagy nem ugyanazon a szerón vagytok?!:D
    Nem tudjátok hány slotos egy channel?
  • JP Forever
    Razuel én desert screamba megyek lerészegedni. Beülök gette kocsmájába. Meghívlak titeket egy potyra. Benne vagytok?:DXD
  • skyblade
    Nekem még nem jó a játék
  • Razuel
    Mivan megjavult a server, hogy mindenki így elhallgatott?
  • Razuel
    Bleach: The DiamondDust Rebellion ez a 2. movie... az első a memories of..volt ez dec 22. én jött ki!!!
    MEGAKAROM NÉZNI!!!
  • Doomista
    Aj nem az uj skillek...de örültem volna !
  • Blase87
    vazze, már akkor is mondtam hogy van már két movie, te valami harmadikat vársz amiről én még nem hallottam :D

Nyolan: ESTSoft-ot ismerve szerintem ma már nem... Igazából nem értem, hogy miért nem lehet letesztelni egy updatet, mielőtt belövik, ebben most olyan bugok voltak, amiből ordít, hogy itt vmi nagyon el lett szúrva. Meg például miért olyankor kell updatelni, amikor a legtöbben játszanának, miért nem lehet mondjuk hajnalban/kora reggel amikor mindenki alszik :)
  • Razuel
    És mivan a 2. movieval? láttad már?
  • Blase87
    az a srác már volt minden, állandóan csak karikat cserél, az utóbbi 1 hónapban már 4 karija volt, mielőtt beléptem a guildbe kb. még 3, a többiről én nem tudok :D
  • Razuel
    Az meg milyen lol volt már néztem egy mmo-t nagy betűkkel kivan írva, hogy CLOSED BETA megy, de bárki regelhetett és tudott játszani.. ::DD
  • Doomista
    GA-kat én lenézem,GM-et csodálom XD
  • Razuel
    A GA-kat vagy az ilyen izé faszom embereket ált a CB után szokták kiválasztani, azok közül akik sokat segítettek.. ált..
  • Blase87
    Mars-on van 1, a volt iMMoRTaL leadere
    Mercury-n nem tudom :)

ja és nem kapnak érte pénzt :)
  • MarketingMan
    hát lehet...én róla csak annyira emlékszem h mikor 121-es volt és trans/g.master akkor nyomtam vele egy pvp-t.. Én akkor voltam completer/ regular és 91-es...és így is lezúztam a fél életét...XD... Szal akkor sem votl egy nagy művész.. Bár Es asszem elég jó volt, akkor azon a szinten...most nem tom milyen a karija..csak annyit tok h már régesrég dualtrans....de amúgy nem tmo... talán már nem is játszik:S
  • Nyolan
    Nem tudja valaki, mikor lesz jó a szerver? Én amúgy a Huncut klánban vagyok. Ismeri valaki?
  • Razuel
    Barátom.. inkább ne szólalj meg :D::D:D
    Hidd el wowhoz is jobban értek mint te.. kezdjük ott, hogy az illidan pengét BT-be dobják (black temple).. arra fele a magyar elég ritka, ha be is jutnak nem igen jutnak fel illidanhoz aki a tizenmiitom én hanyadik boss és ilyen 1% környékén dob illi pengét..
    Az meg, hogy más országban a 1,7milla picsafüst egy nagyon nagy marhaság.. kicsi vagy még nem értheted, de az több havi fizetés egy embernek.. az lehet, hogy pénzes apuci megvette a srácnak de akkor is az kurva sok pénz egy kibaszott virtuális szar karakterért..
  • Zarache
    jaja de Alpro egy lama xD
  • MarketingMan
    uhh...htá akkor tényleg nem tudom.... Amúgy Alpro-t ismerem...ő régi klántársam volt Extravagance-ben...mielőtt eljöttem iri-ékhez... És asszem ő is meg EsAngel...meg még egy páran átmentek exodus-ba és extravagance feloszlott
  • Zarache
    (GA)-k nem kapnak fizetest masik meg az hogy tobb mint a fele faszlama xD
    nalunk pl ottvan (GA)Alpro aki egy lama
  • Razuel
    Egy magyar srác volt ott a leader nem? Asszem FB volt.. nem volt valami nagy pro az tény.. :D
  • MarketingMan
    gőzöm sincs hogy van-e...nem is nagyon izgat.... De talán marson mintha lenne....de ez egyáltalán nem biztos..
  • NixoN
    JAH és razuel pedig magyar volt a srác alláitolag MERT más országban 1.7milla picsafüst
  • Blase87
    jó hát na, közben változtak a dolgok :D inkább 10def/75hp mint 18def, 40 defrate nem számít úgyse
    eredetileg azért akartam eladni, hogy tudjak eos+7-et venni
    hirdettem már egy ideje, aztán egy srác rámírt trade ch-n, hogy odaad mindent a shopjából, szóval azokra elcseréltem - eog+7, bof+2,+3, bos+2, pár kraftolt mystic(sajnos BL és nem WI :P) - amiket persze mind el is adtam :Dm eos+7-em azóta sincs :/ (eof/s+7-et nem ad el senki...)

immo meg tényleg jó guild volt, de nagyon sokan nem bírták a leadert (köztük én se nagyon), ők elmentek és új guildet csináltak
    mikor már mindenki elment azok közül, akikkel naponta játszottam, mentem velük én is + azóta a többiek nagy része is :)
  • MarketingMan
    Nem értettem félre semmit...(O)(O)..és amúgy sem neked írtam.
  • NixoN
    és van magyar (GA)???
  • Razuel
    Te már megint félreértettél valamit.. nah mind1
  • MarketingMan
    Max csak az mehetnem el "cabalogusnak" - ahogyan te fogalmaztál - akinek a neve előtt ott van a játékban a (GA), mert azok az arcok gondolom valóban értenek a játékhoz és nem csak az okoskodásokat nyomják, mint ahogy mindenki teszi ezen a fórumon... De sztem ők ezért kapnak némi zsetont is ...és ha igen..akkor meg nekik már meg is éri játszani..
  • Razuel
    Ezt már ott buktad, hogy nem magyar volt ASDASD :D

Amúgy Bléz:
    Nemtudod, hogy honnan lehet leszedni a movie2 őt? Sehol se talállom :D
    A sorozatba meg igazán történhetne már valami, mert kurvára unalmas, hogy állandóan csak futnak meg pofáznak nem? :D