7396
Cabal Online
  • Razuel
    Szóljál ;)
    A kutyát nemérdekli, hogy mit csinálsz sztem meg se szólalj többet..
  • skyblade
    Húzz a topikból, ha nem akkor szólok az egyik modi havernak, hogy tegyen ki ;)
  • NixoN
    doom mijen cuccaid vannak?AMULET.earing meg ijenek
  • Doomista
    pontus ferrum egy nagyon kemény hely,keményebb mint mutant forest,örljünk neki. kül meg ritka a mfben,de jo droppok esnek,ha meg máko van,akkor nagyon jo droppok,csak ugye ptben vagy,akkor lot rulez,szal ha neked esik,de már nyeri a lottot,szivtad mint az agy
  • Blase87
    az szép, én csak legendákat hallottam még arról hogy MF-ben esik bármi is :D
    bár PF bossokból elég szépen esnek a cuccok :)
  • Blase87
    na jó, megtaláltam, az nem movie volt, csak egy 30 perces különkiadás :D
  • Doomista
    mutant forestben
  • Blase87
    memories of nobody-ra emlékszem, de akkor is volt már egy movie előtte, majd megkeresem... :D

amúgy már lehet új updatet tölteni egy ideje, csak még szerver nincs :)
  • NixoN
    hol esett?
  • Doomista
    egy upgrade core highest
  • NixoN
    mi volt eddigi legjobb droppod a game be?
  • NixoN
    jah már látom
    :D:D:d
  • NixoN
    jah oks félre értettem!Egíébként doom te mejik szeron játszasz mi a neved, a szinted és mijne kari vagy??:D:Dbocs a "sokk" kérdésért
  • Doomista
    Nixon,nem is ma estére irtam
  • NixoN
    Doom nem most kapjuk meg elvileg hanem januárba
  • Doomista
    igen,ugyhogy este dummyzás :D
  • NixoN
    és mindenki megértését köszönik.Azt irják még hogy ma már lesz
    de csak késöbb
  • NixoN
    Nah most olvastam januárban kapunk egy 3 napos prémet !!!Beteljesült a kivánságod tommyboy
  • Doomista
    lol mi folyik itt xD
  • Razuel
    Neked mibajod van faszfej? Jelentkeznek az elvonási tünetek vagy ideges vagy mert megjött?
    Pff kis csicska
  • skyblade
    Nem emlékszik, te gyökér
  • Razuel
    Volt már ilyen.. nem emléxel, hogy amikor premiumot adtak az is azért volt mert egy jóideig leállt a server..
  • Razuel
    Yo!
    Te nagyon okos barátom.. ez most hogy jön a képbe? Te beteg vagy erre nincs jobb szavam.. hallod sztem keress meg egy orvost bár lehet neked nem használ..
    Egyébként meg tudnék sorolni pár mmo-t érdekes, hogy csak ebbe adnak ki olyan patchet ami elbassza az egész game-t :)
    A szilveszteres kérdés meg egy egyszerű kérdés volt, ki hova megy.. az lehet, hogy téged nem érdekel, mert nincs kivel menni sebaj kockolj szilveszter este is (/me ujjal mutogat a hülye függére)
    Egyébként meg jó nagy pofád van így online ha ismernélek lehet már anyád se ismerne rád.. Nem azért mondom de hát.. én csak hozzászólok a témához de te leugatsz mindenkit.. te tudod barátom csak nehogy pofán csapjanak egyszer
  • MarketingMan
    Ez az egész cabal már sajnos úgy fos ahogy van:S.. pedig ez tényleg egy jó játék lenne... És nekem ne jöjjenek olyannal h ez ingyenes mert a nagy büdös lófaszt az...hiszen a prémium itemekből és csomagokból sztem óriási pénzeket kaszálnak...
    Szal nem tom mikor lesz már jó... Abban meg már biztos vagyok h januárban sem lesz itt semmilyen upgrade...hiszen ha egy ilyen apró server patch ilyen bugokat csinál akkor az új upgrade vajon mit csinálna...huhuhúúúXDDD
  • skyblade
    1 napja :D
  • skyblade
    Már lassan 1 hónapja nem jó. De minden patchnél ez van, de azért nekik patchelni kell....
  • MarketingMan
    Na ilyen se volt még sztem, hogy még másnapra se csinálják meg ezt a kurva szervert... Mondjuk ma úgyis tanulnom kell...de akor is...legalább felnéztem volna trade-re..eladni pár dolgot..:S
    Amúgy gondolom tényleg ez a probléma, hogy az Európaiak rá vannak utalva a kis ferdeszemű buzikra...
    bár lehet h ez a játék alapjáraton free..de sztem egyre több és több pénzt hoz ez nekik, mivel a magasabb szintű karik szinte kivétel nélkül fizettek már valamennyit bizonyos dolgokért.... szal sztem lenne motiváció bőven...ez csak papíron free....

Na elég szépen felélénkült a fórmum az utóbbi időben..biztos a szünet teszi..XD
  • Iridescent
    Háttemivanittenteváá!!! Amúgy Razuel tudod te, hogy irányítják a szervert? Gondolom nem, ezért nem értheted meg, hogy is vannak ezek a karbantartások. Most figyelj főleg te a kis csökött agyaddal, Mr. PRO. Mivel ez is KOREA-i MMORPG, ezért minden szerver KOREA-tól függ. Tőlük kapja meg az Európai brigád azokat a segédprogikat, amivel a szervert irányítják, Tőlük kapták meg ezt az Updatet is, ők nem tudhatták, hogy szar lesz, vagy el lett kúrva vmi, de nem is ez a lényeg. Most már érted miért van néha káosz? Köcsög KOREA-iak geci lusták, fosnak mindenkire, az 5 Ázsiai szerveren meg már rég Episode II van. Ez van, ezt kell szeretni egy free játéktól, de szvsz ki lehet bírni.

És ez a szilveszterhez tartozó hozzászólásod, télleg buta vagy, vmi primitív községben születhettél, ahol mindenkin 3 Kg + szőrzet van, mint egy ősember aki csak a jelent érzékeli, semmi mást nem ért meg a kis agya miatt. Hol van még neked 31.-e? Ha leírja ide vki, hogy szilveszterkor öngyilkos lesz, elhiszed? Naiv is vagy, primitív is vagy, buta is vagy, és én élvezem nézni amiket le tudsz írni :P Annyira primitív és ez az egyszerűséged vmiért mulattat. Amúgy meg le se fosok mindenkit!!! Tisztelet a kivételnek.

Te Zarachi, ventrin megint meg voltatok őrülve? Krampusz Place tiszta? Mennék farmolni :P Capellás homokozóásóemberekkel teljesen egyetértek, rossz is nekik :ASD
  • Razuel
    Nemtom lehet, de a srác leszedte az ampos +6os osm armour rucit =/
  • skyblade
    na én dölglök, majd kockulok holnap :D
  • tomiboy1989
    Nekem sincs kedvem.:)
    Hatom hogy ez lesz elmentem volna LAN Partyra.
    De még a TV-be sincs semmi jó.:(
    Nem tom de már nagyon unomavárakozást!:)
    Igaz délután gyanus is volt a gyorsaság.
    Na de ez van csak várakozni tudunk
  • skyblade
    9. CABAL Online
  • skyblade
    nincs kedvem várakozni, inkább csinálják meg
  • tomiboy1989
    Csá all
    Razuel láttam a karidat haverom vette meg:) Egész jó! :)
    Jó lenne ha a várakozásért cserébe kapnánk valami jót!:)
    pl 1 szintet :) vagy premiumot:)
    Na mind1 ez csak az kivánságaim :):)
  • Itsuki
    mondju az is 1 jó elfoglaltság:) amugy a játékről 1 hatalmas csalás...:)
  • skyblade
    engem kiközösítettek a marauderből :D pedig csak hülyeségből basztattam az armiesofheaven-t
  • Zarache
    meg firssen es MELEGEN jon az uj hir
    6,3 napos vegbelurulek tisztitas
  • Razuel
    Azért írok ide mert öröm nézni, hogy a sok hülye hogy felbassza magát :D
  • Zarache
    Termeszetbeni juttatasok:
    1,kis barnaeso
    2,nagy barnaeso
    3,szimpla francia
    4,3napos vegbeltukrozes
    5,kosarfonas kozosen mesztelenul
  • krampusz140
    Bando annak az emberkenek az aztala ala bujik aki megtalalja es professzionalis vakum szajaval kifizeti az illetot