7396
Cabal Online
-
Razuel #3205 Szóljál ;)
A kutyát nemérdekli, hogy mit csinálsz sztem meg se szólalj többet.. -
skyblade #3204 Húzz a topikból, ha nem akkor szólok az egyik modi havernak, hogy tegyen ki ;) -
NixoN #3203 doom mijen cuccaid vannak?AMULET.earing meg ijenek -
#3202 pontus ferrum egy nagyon kemény hely,keményebb mint mutant forest,örljünk neki. kül meg ritka a mfben,de jo droppok esnek,ha meg máko van,akkor nagyon jo droppok,csak ugye ptben vagy,akkor lot rulez,szal ha neked esik,de már nyeri a lottot,szivtad mint az agy -
Blase87 #3201 az szép, én csak legendákat hallottam még arról hogy MF-ben esik bármi is :D
bár PF bossokból elég szépen esnek a cuccok :) -
Blase87 #3200 na jó, megtaláltam, az nem movie volt, csak egy 30 perces különkiadás :D -
#3199 mutant forestben -
Blase87 #3198 memories of nobody-ra emlékszem, de akkor is volt már egy movie előtte, majd megkeresem... :D
amúgy már lehet új updatet tölteni egy ideje, csak még szerver nincs :) -
NixoN #3197 hol esett?
-
#3196 egy upgrade core highest -
NixoN #3195 mi volt eddigi legjobb droppod a game be? -
NixoN #3194 jah már látom
:D:D:d -
NixoN #3193 jah oks félre értettem!Egíébként doom te mejik szeron játszasz mi a neved, a szinted és mijne kari vagy??:D:Dbocs a "sokk" kérdésért -
#3192 Nixon,nem is ma estére irtam -
NixoN #3191 Doom nem most kapjuk meg elvileg hanem januárba -
#3190 igen,ugyhogy este dummyzás :D -
NixoN #3189 és mindenki megértését köszönik.Azt irják még hogy ma már lesz
de csak késöbb -
NixoN #3188 Nah most olvastam januárban kapunk egy 3 napos prémet !!!Beteljesült a kivánságod tommyboy -
#3187 lol mi folyik itt xD -
Razuel #3186 Neked mibajod van faszfej? Jelentkeznek az elvonási tünetek vagy ideges vagy mert megjött?
Pff kis csicska -
skyblade #3185 Nem emlékszik, te gyökér -
Razuel #3184 Volt már ilyen.. nem emléxel, hogy amikor premiumot adtak az is azért volt mert egy jóideig leállt a server.. -
Razuel #3183 Yo!
Te nagyon okos barátom.. ez most hogy jön a képbe? Te beteg vagy erre nincs jobb szavam.. hallod sztem keress meg egy orvost bár lehet neked nem használ..
Egyébként meg tudnék sorolni pár mmo-t érdekes, hogy csak ebbe adnak ki olyan patchet ami elbassza az egész game-t :)
A szilveszteres kérdés meg egy egyszerű kérdés volt, ki hova megy.. az lehet, hogy téged nem érdekel, mert nincs kivel menni sebaj kockolj szilveszter este is (/me ujjal mutogat a hülye függére)
Egyébként meg jó nagy pofád van így online ha ismernélek lehet már anyád se ismerne rád.. Nem azért mondom de hát.. én csak hozzászólok a témához de te leugatsz mindenkit.. te tudod barátom csak nehogy pofán csapjanak egyszer -
MarketingMan #3182 Ez az egész cabal már sajnos úgy fos ahogy van:S.. pedig ez tényleg egy jó játék lenne... És nekem ne jöjjenek olyannal h ez ingyenes mert a nagy büdös lófaszt az...hiszen a prémium itemekből és csomagokból sztem óriási pénzeket kaszálnak...
Szal nem tom mikor lesz már jó... Abban meg már biztos vagyok h januárban sem lesz itt semmilyen upgrade...hiszen ha egy ilyen apró server patch ilyen bugokat csinál akkor az új upgrade vajon mit csinálna...huhuhúúúXDDD -
skyblade #3181 1 napja :D -
skyblade #3180 Már lassan 1 hónapja nem jó. De minden patchnél ez van, de azért nekik patchelni kell.... -
MarketingMan #3179 Na ilyen se volt még sztem, hogy még másnapra se csinálják meg ezt a kurva szervert... Mondjuk ma úgyis tanulnom kell...de akor is...legalább felnéztem volna trade-re..eladni pár dolgot..:S
Amúgy gondolom tényleg ez a probléma, hogy az Európaiak rá vannak utalva a kis ferdeszemű buzikra...
bár lehet h ez a játék alapjáraton free..de sztem egyre több és több pénzt hoz ez nekik, mivel a magasabb szintű karik szinte kivétel nélkül fizettek már valamennyit bizonyos dolgokért.... szal sztem lenne motiváció bőven...ez csak papíron free....
Na elég szépen felélénkült a fórmum az utóbbi időben..biztos a szünet teszi..XD -
Iridescent #3178 Háttemivanittenteváá!!! Amúgy Razuel tudod te, hogy irányítják a szervert? Gondolom nem, ezért nem értheted meg, hogy is vannak ezek a karbantartások. Most figyelj főleg te a kis csökött agyaddal, Mr. PRO. Mivel ez is KOREA-i MMORPG, ezért minden szerver KOREA-tól függ. Tőlük kapja meg az Európai brigád azokat a segédprogikat, amivel a szervert irányítják, Tőlük kapták meg ezt az Updatet is, ők nem tudhatták, hogy szar lesz, vagy el lett kúrva vmi, de nem is ez a lényeg. Most már érted miért van néha káosz? Köcsög KOREA-iak geci lusták, fosnak mindenkire, az 5 Ázsiai szerveren meg már rég Episode II van. Ez van, ezt kell szeretni egy free játéktól, de szvsz ki lehet bírni.
És ez a szilveszterhez tartozó hozzászólásod, télleg buta vagy, vmi primitív községben születhettél, ahol mindenkin 3 Kg + szőrzet van, mint egy ősember aki csak a jelent érzékeli, semmi mást nem ért meg a kis agya miatt. Hol van még neked 31.-e? Ha leírja ide vki, hogy szilveszterkor öngyilkos lesz, elhiszed? Naiv is vagy, primitív is vagy, buta is vagy, és én élvezem nézni amiket le tudsz írni :P Annyira primitív és ez az egyszerűséged vmiért mulattat. Amúgy meg le se fosok mindenkit!!! Tisztelet a kivételnek.
Te Zarachi, ventrin megint meg voltatok őrülve? Krampusz Place tiszta? Mennék farmolni :P Capellás homokozóásóemberekkel teljesen egyetértek, rossz is nekik :ASD -
Razuel #3177 Nemtom lehet, de a srác leszedte az ampos +6os osm armour rucit =/ -
skyblade #3176 na én dölglök, majd kockulok holnap :D -
tomiboy1989 #3175 Nekem sincs kedvem.:)
Hatom hogy ez lesz elmentem volna LAN Partyra.
De még a TV-be sincs semmi jó.:(
Nem tom de már nagyon unomavárakozást!:)
Igaz délután gyanus is volt a gyorsaság.
Na de ez van csak várakozni tudunk -
skyblade #3174 9. CABAL Online -
skyblade #3173 nincs kedvem várakozni, inkább csinálják meg -
tomiboy1989 #3172 Csá all
Razuel láttam a karidat haverom vette meg:) Egész jó! :)
Jó lenne ha a várakozásért cserébe kapnánk valami jót!:)
pl 1 szintet :) vagy premiumot:)
Na mind1 ez csak az kivánságaim :):) -
Itsuki #3171 mondju az is 1 jó elfoglaltság:) amugy a játékről 1 hatalmas csalás...:) -
skyblade #3170 engem kiközösítettek a marauderből :D pedig csak hülyeségből basztattam az armiesofheaven-t -
Zarache #3169 meg firssen es MELEGEN jon az uj hir
6,3 napos vegbelurulek tisztitas -
Razuel #3168 Azért írok ide mert öröm nézni, hogy a sok hülye hogy felbassza magát :D -
Zarache #3167 Termeszetbeni juttatasok:
1,kis barnaeso
2,nagy barnaeso
3,szimpla francia
4,3napos vegbeltukrozes
5,kosarfonas kozosen mesztelenul -
#3166 Bando annak az emberkenek az aztala ala bujik aki megtalalja es professzionalis vakum szajaval kifizeti az illetot