Cabal Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nálatok is csinál olyat,hogy mikor be van írva a fnév meg a pass és csatlakozni akar a szerverhez,végigmegy a csík,aztán azt írja ki,próbáljam meg késõbb.Mondjuk 2-3ra megy a dolog,de eddig nem volt ilyen problem...

Ez hülyeség.. nem csak a skill damage-tõl függ..

Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]

Megpróbálom.Köszi a segítséget.

Nethyrrea
és ezt te honnan nézted ki?

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

hehe completer skillek kozul a FB skillje viszi be a legtapab sebzest 😛
kovetkezo meg 85-el van elmaradva tole xD

Blader 775
Force Blader 910
Warrior 825
Force Shielder 720
Wizard 705
Force Archer 575

Mindenki nezze meg ezt a linket ha lehet: http://www.hackthat.net/df/ddos/24798/index.html

Üdv!

Tudtok ajállani valami tüzfalprogit amivel nem akad össze a GameGuard?
Az agnitum Outpostot nem szereti, az xp nek a tüzfalára meg nem merem bizni a gépet.

CSá!

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

Nethyrrea
valami gebasz adódott gameguarddal, és nemtudok belépni egy ideje. a faxom van csak tele, pont amikor nem kellett bemenni melózni.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Harpert még a térkép is jelzi.... Nyomj egy tab-ot és ott lesz ahol a vúlkáni föld bejárata van..... Phantom Crew+-ok vannak a bejáratnél....és a tûzföldön meg Flame Houndok.....
De tényleg az a legegyszerûbb ha megnézed a map-on....
Jah és ha még nincs meg a mapod akkor majd meg kell csinálnod a küldetést ami adja.... Lhet h kihagytál valamit....és azért nem kaptad még meg azt a küldit

Térkép nélkül meg.... Indulj el a város nyugati(felsõ) kijáratán ahol a stone gargolyle-ok vannak és mindig fordulj balra ahol csak tudsz... és ha már nem tudsz sehol balra fordulni akkor menj észak felé...

Na ez elég kimerítõ volt mi?....😊))
Nethyrrea
mi az ingame neved és melyik szerveren? ha mercury akkor tudok segíteni

Van egy kis gondom:53on megkaptam a "The Cold-Mannered Man"nevû küldit.Port Lux-ban kéne meglelnem vmi "warp zona"ban az Instruktort,Harpert.De gõzöm sincs,merre induljak.A másik:már kavarok egy ideje Port Luxban,de még nem dobja a térképet a jobb fölsõ sarokban.A "Map-Code"-t honnan tudom megszerezni?

na latom nem megy nagyon a tip adas akkor holnap le lesz krealva a Bolhapiac password Bolhapiac probaljatok szet terjeszteni a magyarok kozott es igy konnyeb lesz ide felmenni kereskedni

ja es ingameba pm Zarachi ha van elado map partotok 150k-200k/db jo sok kell szal kuldjetek nyugodtan pm-t

Mindenki nezze meg ezt a linket ha lehet: http://www.hackthat.net/df/ddos/24798/index.html

Jha, igen, akinek van clean slotos +0-as titanium katanaja elado az pm pls itt v. ig. Karik neve alul, v.melyikkel csak bent vok😄 Ty.

WTB Titanium Katana +0 Clean Slot!! Pm: Nubyy, Felfaztam, Noumena. Felfaztammal nem biztos, h rogton valaszolok, tobbivel valoszinu.

nem szegyen hogy meghalsz tole emrt szinthez igazodik az a boss szoval akarhanyas is lehetsz ugyan ugy megfegetet a voros lezerel es ugyan ugy nagyot sebez rad szal amit nethy irt dash+skill nalad kesobb blink+skill 😊

Nethyrrea
vannak egyszemélyes és parti DT-k is (asszem azon a szinten még nincs, 50 feletti van csak). parti dtbe is be tudsz menni egyedül, bár az szerintem csak a skillhúzás miatt jó.

bosst meg: lõsz, arrébbfutsz. lõsz, arrébbfutsz. nemegyszerû, nekemis a skeleton mine-s bosst kb 20-ból max 2-szer sikerült megfektetni, bár akkor még nem is vágtam semmilyen stratégiát csak klikkeltem agyatlanul 😄

Üdv!

A D.T kártyás helyekre le lehet menni többen is egyszerre, vagy csak 1 személyesek?
Ha nem lehet lemeni többen akkor valaki mondja mármeg nekem, könyörgök hogy a Skeleton Minés végén azt a nyomorék robotot mivel lehet rábirni arra hogy feldobja a pacskert? Lv51es Wizard vagyok, 2x voltem lent egymásután, 2x haltam meg. Tudom, tudom.... szégyen, de ez van.

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

na egy password meg chanel nev tip 😄
bolhapiac nev es password

KapuBen
pazd a fegyverhez(great sword) és az armorhoz fejleszz😛

LAMBORGHINI THE BEST CAR

KapuBen
montam má😛

LAMBORGHINI THE BEST CAR

Super Saiyan
warrior vagyok, mindet str-ra?

>:C

Super Saiyan
MUHAHAHAHAAA () FÉLJETEK!! feltettemm és az update is kész , naszoval, mi a nevetek a Mercury szerveren? :]

Super Saiyan
na update :S

Super Saiyan
remélem 6ra játszhatok :S jah és még vmi, hol vannak leirva magyarul a questek?

KapuBen
hát....sok😊

LAMBORGHINI THE BEST CAR

Super Saiyan
oké köszi... most telepitem. mennyi idõ lessz az update?

KapuBen
ha warri vagy mindenképp great swordot használj😛

LAMBORGHINI THE BEST CAR

Super Saiyan
lejött, go telepiteni, meg a Mercury-ra (nemtom most miért jött le <#fejvakaras> talan mert a virusirtom talált 5 virust a gépemen? <#idiota> )

Super Saiyan
szerintem én warrior leszek, ha legjön még 2% a letöltésbõl 😉

Nem tom, legyen CH2Hun XD pass meg ugyanez

WTB Titanium Katana +0 Clean Slot!! Pm: Nubyy, Felfaztam, Noumena. Felfaztammal nem biztos, h rogton valaszolok, tobbivel valoszinu.

na mit adjunk meg chanel nevnek es passwordnek?

KapuBen
force blader félig varázsló félig kardos a sima meg csak kardos😛

LAMBORGHINI THE BEST CAR

Ugyan ezt irtam😄 Csak lehet kicsit pontosabban kellett volna😄

Super Saiyan
miben más a force balder mint a sima blader?

Razuel es nubbyy otlete volt a legjobb mar csak ki kene talalni a nevet es passt xD

Super Saiyan
-.-... olyan jó játék, hogy nekifutok még párszor a letöltésnek´😉

Mondok nektek egy jobb megoldást.. :p
Valaki csinál egy chat channelt valamilyen névvel és kóddal oda felmegy mindenki és lehet üzletelni..

Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]

Looooser
mercury vagy marsh?

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Nethyrrea
testületileg kinevezem a 17-es csatit magyarcsatinak 😄

V. lehetne csinalni egy ch-t es ide leirni a nevet meg a pass-t. Ott leheztne irni, h mik vannak.

Hm...sztem is jó ötlet lenne... És nem is olyan nehéz kivitelezni....
Sztem csak ki kéne választni egy channelt ami a legkevésbé zsúfolt(20-24) és ott ugyanúgy desert screamban... És ha esetleg esténként még az is túlzsúfolt akkor ugyanott csak hátul a pvp zone-ban, vagy akár lehet másik városban is.... Pl Bloddy Ice-ban még a trade channelen se szoktak árusok lenni...így ott is lehetne tradelni bármelyik channelen amit kiválasztunk...
Hali mindenkinek valahogy megkene oldani hogy Cabalnal legyen egy magyar Marketplace is ahol magyarok tudnak egymaskozt kereskedni 😊
ha van valakinek otlete hogyan oldjuk ezt meg az irja le az otletet 😄

Super Saiyan
de mostmár mind1, leszarom. csõ

Super Saiyan
elméletileg 1mb

Doomista
hát te is jokor töltöd barátom,akkor kellet volna,mikor mindenki szedte az elsö napokon,akkor jönn 100-200 kbittel,nem most mikor hofehérka falva jártas.kül meg milyen netted van arany barátom ?

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Super Saiyan
persze... 5 kb/s-el???

Doomista
ne a hiv. oldalrol szedd le te okoska...hanem a gamershellrõl,ott a legjobb,ui.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Super Saiyan
én mégse... megint megáltt...najó topic /fav leszarom

Doomista
hunterz egy **** csapat...gyere át dragonflamebe,full jo csapat 😊

majd 100 lvltöl már énis kirakom az aláirásba,akkor lehet büszke az ember 😛

KapuBen
énis mercury és van mindenfélém😛 ha valakinek a neve az hogy kaszt+Ben akkor valszeg én vok😊

LAMBORGHINI THE BEST CAR

Super Saiyan
te meik szerveren játszol? én a Mercury-ra megyek, és Warrior leszek 😄

KapuBen
nah jhólvan😊

LAMBORGHINI THE BEST CAR