7396
Cabal Online
-
MarketingMan #3245 Ez a lista meg mi a szar?... Ez valami 25 éve íródott klánlista vagy mi?
Ha ez guild lsita akkor ezen kb. egyetlen adat sem stimmel, már ami a mercury-t illeti...XD
Na nem baj..:)) -
Cat 02 #3244 lista -
Nyolan #3243 agyon sok klán van. Én a HUNcutban vagyok. -
Gibor #3242 Nah magyar közösség... van vlami guild vagy csapat? mert kicsikét még uj vagyok EBBEN az mmo-ban... -
Razuel #3241 Hát hallod én leszek rosszul ha nincs net? :D
Azért egy ilyen karaktert (lvl 14x Wizard | Rank: Dual Transcender) felhúzni nem 2 nap és te beszélsz itt nekem? Ezt legalább 3 hónap kockulással érted el.. gratulálhatsz magadnak..
hobbynak bevan írva: "CABAL" hú hát nagy hobby mit ne mondjak..
Hány éves vagy amúgy? Adatlapon 18-25.. anyukádék mit szólnak hozzá, hogy nem lesz kis irike? Mert te csajt max virtuálisan fogsz látni az tuti.. fogtál már nőt egyáltalán vagy még vársz a nagy ő re? (persze anyukádon kívül gondoltam..)
A tudatlanságod meg mindent visz.. ha itt bannolnak ipt bannolnak, gondolom nem accot, de nem számít kb 5s ip-t változtatni de biztos igazad van ;)
A warmról: nem nagyon érdekel volt már régen is 2 majd lejön magától.. -
skyblade #3240 Látom megérkezett a várva várt jutalom :D -
Iridescent #3239 Továbbra is tartom magam ahhoz, hogy ez a Razuel nick alatt futó emberi selejt, inkább hasonlít vmi primitív állatra, mint egy emberi kommunikációra képes homo sapiens sapiens-re. Ő mindenkit ismer, szeritne mindenki netrambo, tuti látott már élőben is :P És az a legjobb benne, hogy tuti ezt élvezi, nem veszi észre, hogy mindenki kiröhögi, ő meg fürdik a saját nyálában a kis pelusában, vmi kisegítő otthonban, és ha nincs neki internet közelben, akkor elkezd rosszul lenni, fulladozik, stb...
Ja és köszi, gecijó lesz szilveszterem, imba GOA party!!!
skyblade: ha vmit tudnál intézni, megköszönném. Bár amilyen hígagyú itt ez az egyénnek sem nevezhető, emberi hulladék, lehet csinál másik accot csak azért, hogy boldogítson :P Nembaj én szeretem, nem tehet róla, hogy szellemileg visszamaradottabb a társainál. Értsük meg szegény sorsát, fog még eleget szenvedni az életben :P peace -
Razuel #3238 Szerinted érdekel? :) -
skyblade #3237 hogy találtalak meg szerinted?
-
Cat 02 #3236 1ébként valamelyik szerón nincs olyan h cila / HerenVero ? :D -
Razuel #3235 Jah tényleg igazad van.. előfordulnak kissebb hibák nem nagy stuff
-
skyblade #3234 nekem patchel :D -
Blase87 #3233 jah, csak szegény mindig pár szinttel alacsonyabb, és kimarad a jóból :) új mapra is ugye lv140 kell, ő meg még nem tud jönni velünk :D
amúgy meg megy a szerver, ha valaki esetleg játszani is szeretne :) -
skyblade #3232 iwiwről :D -
Razuel #3231 És zol? Erősebb lett eXTeel óta? :D -
Razuel #3230 Te miről beszélsz? -
Blase87 #3229 Nixon: Marson
Razu: mittudomén, tudod hogy nem szoktam pvpzni :D legutoljára mikor pvpztünk, én 142 voltam ő meg 147, de akkor DP-je is volt kicsi :)
amugy alighogy beléptünk immo-ba, ő elment Ec06-ba, de nem is nagyon játszott sztem, mert egész nap csak trade chanellen árult :) -
skyblade #3228 de nyomorék vagy :D születési névnek évet adtál meg :D tanulj meg olvasni :D -
Razuel #3227 Másrészt meg ezek a nagy eszményi megnyilvánulások amiket ide írogatsz ilyen fél mondatos hsz-ekben.. sztem menjél inkább chatelni nem neked való a fórum :) -
skyblade #3226 Ok, menj legózni -
Razuel #3225 De én legalább jól csinálom.. te még ennyit se tudsz ;) -
skyblade #3224 viszont te napokig flémeltél, ma élvezheted is munkád gyümölcsét :) -
Razuel #3223 Hát ha te itt vagy ezek szerint van :/
(nem vetted még észre, hogy ez a gyenge flamed nem érdekel senkit se és nem érsz vele semmit? :) ) -
MarketingMan #3222 Na elvileg ma visszahozzák ezt a kurva szervert..... Na persze csak ha nem találnak újabb hibákat az uccsó teszteken(MUAHHAHAH...na persze, még hogy nem találnak), szal ma már lehet tolni valamikortól... -
skyblade #3221 Az óvodában is van internet?:( -
Razuel #3220 Bléz tényleg mivan picoloval? Látom már 150es :D
Le tudod már nyomni?: :) -
Razuel #3219 Élvezem minden percét ;) -
NixoN #3218 blase te mejik szeron tolod? -
NixoN #3217 kössz doom elég jok!ezek most lukas mystic cuccok vagy craftolt?
-
Blase87 #3216 igen, és ennek ellenére szarabbul jön az xp mint MF-ben :)
viszont az első pár napban jó volt egy kis pénzt szedni, mert az első 2 bosst könnyű megölni akár 3 fős partival is
persze azóta erre mások is rájöttek, és most általában mikor nézem őket halottak :D -
skyblade #3215 élvezd utolsó pillanataidat a fórumon :) -
Razuel #3214 Aha biztos igazad van.. hallod sztem bújj el mert nem kíváncsi rád senki.
Egyébként amit én mondok az minden értelmes :D -
skyblade #3213 Lehet nem szóltam hozzá semmi értelmeset, de te se! játszod itt a királyt hogy te több rövidítést tudsz... -
Razuel #3212 És te mért jársz ide? he? egy értelmes hozzászólásod nem volt eddig akkor minek jársz ide olvasgatni? -
Razuel #3211 Hidd el ha irike mondja akkor úgy van.. ő aztán nagyon tudja ;) -
skyblade #3210 Mond már el, miért jársz ebbe a topikba? eddig nem volt veleded semmi bajom, de ez a stílus már zavar! Ha nem játszol, boldogísd az embereket másik topikban! -
#3209 hát figy,adok egy linket pmben,ott fentvannak rolam az ujjabb képek,abbol mindent látni fogsz,mik vannak rajtam :) -
Cat 02 #3208 eddig 1mást szidtátok ? :D
btw ez a kóreából jön a cucc duma lol, elvileg ami kóreából jön annak hibátlannak kell lennie ... -
Razuel #3207 Jó akkor menjél szólj a nagy cimborádnak addig se kell a marhaságaidat olvasgatni.. -
skyblade #3206 Te nem fogsz többet megszólalni!