7396
Cabal Online
  • MarketingMan
    Ez a lista meg mi a szar?... Ez valami 25 éve íródott klánlista vagy mi?
    Ha ez guild lsita akkor ezen kb. egyetlen adat sem stimmel, már ami a mercury-t illeti...XD
    Na nem baj..:))
  • Cat 02 #3244
    lista
  • Nyolan
    agyon sok klán van. Én a HUNcutban vagyok.
  • Gibor
    Nah magyar közösség... van vlami guild vagy csapat? mert kicsikét még uj vagyok EBBEN az mmo-ban...
  • Razuel
    Hát hallod én leszek rosszul ha nincs net? :D
    Azért egy ilyen karaktert (lvl 14x Wizard | Rank: Dual Transcender) felhúzni nem 2 nap és te beszélsz itt nekem? Ezt legalább 3 hónap kockulással érted el.. gratulálhatsz magadnak..
    hobbynak bevan írva: "CABAL" hú hát nagy hobby mit ne mondjak..
    Hány éves vagy amúgy? Adatlapon 18-25.. anyukádék mit szólnak hozzá, hogy nem lesz kis irike? Mert te csajt max virtuálisan fogsz látni az tuti.. fogtál már nőt egyáltalán vagy még vársz a nagy ő re? (persze anyukádon kívül gondoltam..)
    A tudatlanságod meg mindent visz.. ha itt bannolnak ipt bannolnak, gondolom nem accot, de nem számít kb 5s ip-t változtatni de biztos igazad van ;)
    A warmról: nem nagyon érdekel volt már régen is 2 majd lejön magától..
  • skyblade
    Látom megérkezett a várva várt jutalom :D
  • Iridescent
    Továbbra is tartom magam ahhoz, hogy ez a Razuel nick alatt futó emberi selejt, inkább hasonlít vmi primitív állatra, mint egy emberi kommunikációra képes homo sapiens sapiens-re. Ő mindenkit ismer, szeritne mindenki netrambo, tuti látott már élőben is :P És az a legjobb benne, hogy tuti ezt élvezi, nem veszi észre, hogy mindenki kiröhögi, ő meg fürdik a saját nyálában a kis pelusában, vmi kisegítő otthonban, és ha nincs neki internet közelben, akkor elkezd rosszul lenni, fulladozik, stb...

Ja és köszi, gecijó lesz szilveszterem, imba GOA party!!!

skyblade: ha vmit tudnál intézni, megköszönném. Bár amilyen hígagyú itt ez az egyénnek sem nevezhető, emberi hulladék, lehet csinál másik accot csak azért, hogy boldogítson :P Nembaj én szeretem, nem tehet róla, hogy szellemileg visszamaradottabb a társainál. Értsük meg szegény sorsát, fog még eleget szenvedni az életben :P peace
  • Razuel
    Szerinted érdekel? :)
  • skyblade
    hogy találtalak meg szerinted?
  • Cat 02 #3236
    1ébként valamelyik szerón nincs olyan h cila / HerenVero ? :D
  • Razuel
    Jah tényleg igazad van.. előfordulnak kissebb hibák nem nagy stuff
  • skyblade
    nekem patchel :D
  • Blase87
    jah, csak szegény mindig pár szinttel alacsonyabb, és kimarad a jóból :) új mapra is ugye lv140 kell, ő meg még nem tud jönni velünk :D

amúgy meg megy a szerver, ha valaki esetleg játszani is szeretne :)
  • skyblade
    iwiwről :D
  • Razuel
    És zol? Erősebb lett eXTeel óta? :D
  • Razuel
    Te miről beszélsz?
  • Blase87
    Nixon: Marson
    Razu: mittudomén, tudod hogy nem szoktam pvpzni :D legutoljára mikor pvpztünk, én 142 voltam ő meg 147, de akkor DP-je is volt kicsi :)
    amugy alighogy beléptünk immo-ba, ő elment Ec06-ba, de nem is nagyon játszott sztem, mert egész nap csak trade chanellen árult :)
  • skyblade
    de nyomorék vagy :D születési névnek évet adtál meg :D tanulj meg olvasni :D
  • Razuel
    Másrészt meg ezek a nagy eszményi megnyilvánulások amiket ide írogatsz ilyen fél mondatos hsz-ekben.. sztem menjél inkább chatelni nem neked való a fórum :)
  • skyblade
    Ok, menj legózni
  • Razuel
    De én legalább jól csinálom.. te még ennyit se tudsz ;)
  • skyblade
    viszont te napokig flémeltél, ma élvezheted is munkád gyümölcsét :)
  • Razuel
    Hát ha te itt vagy ezek szerint van :/
    (nem vetted még észre, hogy ez a gyenge flamed nem érdekel senkit se és nem érsz vele semmit? :) )
  • MarketingMan
    Na elvileg ma visszahozzák ezt a kurva szervert..... Na persze csak ha nem találnak újabb hibákat az uccsó teszteken(MUAHHAHAH...na persze, még hogy nem találnak), szal ma már lehet tolni valamikortól...
  • skyblade
    Az óvodában is van internet?:(
  • Razuel
    Bléz tényleg mivan picoloval? Látom már 150es :D
    Le tudod már nyomni?: :)
  • Razuel
    Élvezem minden percét ;)
  • NixoN
    blase te mejik szeron tolod?
  • NixoN
    kössz doom elég jok!ezek most lukas mystic cuccok vagy craftolt?
  • Blase87
    igen, és ennek ellenére szarabbul jön az xp mint MF-ben :)
    viszont az első pár napban jó volt egy kis pénzt szedni, mert az első 2 bosst könnyű megölni akár 3 fős partival is
    persze azóta erre mások is rájöttek, és most általában mikor nézem őket halottak :D
  • skyblade
    élvezd utolsó pillanataidat a fórumon :)
  • Razuel
    Aha biztos igazad van.. hallod sztem bújj el mert nem kíváncsi rád senki.
    Egyébként amit én mondok az minden értelmes :D
  • skyblade
    Lehet nem szóltam hozzá semmi értelmeset, de te se! játszod itt a királyt hogy te több rövidítést tudsz...
  • Razuel
    És te mért jársz ide? he? egy értelmes hozzászólásod nem volt eddig akkor minek jársz ide olvasgatni?
  • Razuel
    Hidd el ha irike mondja akkor úgy van.. ő aztán nagyon tudja ;)
  • skyblade
    Mond már el, miért jársz ebbe a topikba? eddig nem volt veleded semmi bajom, de ez a stílus már zavar! Ha nem játszol, boldogísd az embereket másik topikban!
  • Doomista
    hát figy,adok egy linket pmben,ott fentvannak rolam az ujjabb képek,abbol mindent látni fogsz,mik vannak rajtam :)
  • Cat 02 #3208
    eddig 1mást szidtátok ? :D
    btw ez a kóreából jön a cucc duma lol, elvileg ami kóreából jön annak hibátlannak kell lennie ...
  • Razuel
    Jó akkor menjél szólj a nagy cimborádnak addig se kell a marhaságaidat olvasgatni..
  • skyblade
    Te nem fogsz többet megszólalni!