Cabal Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HencStein
hf már rég megszünt csak szolok én már rég immortalba vaok

silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer

Nethyrrea
annyiban igaza van hogy a postjaid 80%-a másból se áll, minthogy "márpedig nálunk x meg y olyan überfasza hogy hazavágna akárkit közületek de bizonyám!", a maradék 20% meg agyatlan flame.

milenne ha esetleg valami értelmesrõl is beszélgetnénk, mert ennek itt így, ebben a formában semmi értelme. ha ennyire tesztoszteron túltengésben szenvedtek akkor csináljatok a jupiteren egy karit, aztán essetek egymásnak, vagy menjetek le a grundra szétverni egymás arcát, de már kezdesz nagyon unalmas lenni.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Te nem vagy normális.. most õsintén.. xD

Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]

Jah, utana meg mondod itt, h mien faxa mert teged lecsapott 2 utesbol...

WTB Titanium Katana +0 Clean Slot!! Pm: Nubyy, Felfaztam, Noumena. Felfaztammal nem biztos, h rogton valaszolok, tobbivel valoszinu.

Ja és voodoo a HF-es cheater haverjaiddal sztem ne itt arcolj 😉

Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]

Te tényleg nooby vagy xP
Szerinted csak olyanok ellen pvp-zek akiket tuti, hogy megölök vagy mi? A pvp nem arról szól, hogy kinézed magadnak a leggyengébbet és azt ölöd..
Megnéztem milyen erõs maya.. és? 1-2x megölt na bumm egy katt és felkelek.. hát rohadtnagy dolog

2200-as kommented eleg ha megnezed... Es mi a halalt varsz egy olyan pvp-ben amikor egy nalad sokkal nagyobb, dual-trans karit akarsz megcsapni, ugy, h te meg csak completer vagy, v.szeg szarabb cuccokban mint o... Ha hulye vagy arrol mi nem tehetunk...

WTB Titanium Katana +0 Clean Slot!! Pm: Nubyy, Felfaztam, Noumena. Felfaztammal nem biztos, h rogton valaszolok, tobbivel valoszinu.

100an elpicsázta a 150es karit jah.. XD

HencStein
Te naon elvagy tévedve hogy sniper erös kari áá a nagy loturot ..... klántársam lvl 100 on elpicsázta 2 skillböl szál nc az hogy mithrill van a kezébe az semmi az nem nagy valami

silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer

Igen? Mutasd már meg, hol maradt le..
Egyébként meg maya nagyobbat sebez rajtam simán skillelve crit nélkül mint az én legnagyobb ütésem rá.. de te biztos jobban tudod xP

En nem azert kezdtem el amit Zar irt, olvass vissza, hanem azert mikor azt irtad, h nagyobbat lo siman mint egy nem tom milyen kari crittel... Irasodban? Mondjuk mondatvegi irasjel utan nem mindig szokasod a nagybetu, egy ket betu lemarad stb. stb...

Styler,Amp,Styler,Amp,Styler,Amp,Styler,Amp,Styler,Amp,..........nem tom mit kell ezen problémázni... Sztem mindkettõre ugyanúgy szükség van...és jól el kell találni az arányokat....meg a def-et is... És így simán verem a nálam átlagban +20 szinttel magasabb szintû karikat.....
Mer csomóan tényleg csak egyvalamire koncentrálnak...de eleve hülyeség ennyire leegyszerûsíteni a dolgokat... Gondolkodjatok kicsit....😊
Te hány éves vagy most õszintén szólva? XD
Egyébként S9-bõl sniper ellen.. (a serveren az egyik legerõsebb FA.. mithril bowwal, 99+os ruhával és õ is maxos kari..) maya simán zúzta 3-4lövésbõl, pedig csak bluestin ruhába volt.. enyit a te elméletedrõl
Amúgy elmondanád, hogy mi kivetni valót látsz az én írásomban? XD
Jah és te vágod egyáltalán, hogy mirõl vitatkozunk zaracheval, mert nemhiszem.. õ azt mondja, hogy az amp semmit se számít mert az õ "stayler" karija simán zúzza az ampos karikat XD

Megint jon az, h ki hogy ir, de kb leszarom ezt a reszet a mondanivalodnak, neked sem erosseged a helyesiras... Siman amp-al nem is lehet, jatszani is tudni kell, es en azt hol irtam, h nemtud? Ha pedig neha olvasnal, regebben irta is, h az amp qrva sokat segit. Es azt hol irtam, h 10 percenkent kell olvasni? Ezt sem latom...Talan kepzelodsz? Egy hasonlo szintu es felszerelesu kari meg tudja csapni. 1ik kari sem olhetetlen.

Jha, meg igen, Zar irta, h maxos kari, akkor meg ne csodalkozz, h halsz mikor meg csak completer vagy...Majd ha te is 55-60% amp-al maszkalsz, meg akkora lesz a karid mint Mayanak, akkor nem leszel 2 loves, de addig mit akarsz mig ennyivel nagyobb?(lvl/rank)

Annyi amp van rajta.. és? jóbarátod szerint ampal nemlehet megölni egy "stylert", másrészt meg szted én minden 10. percben nézem a fórumot és nézem, hogy ki mit írt? gondolkodjál már ember.. Te azt mondod, hogy nemtudok olvasni és akkor én mitmondjak, hogy nemtudsz írni? Elõb próbáld meg leírni normálisan ékezetekkel amit akarsz utánna arcolj..
Mayát nemsokan szeretik ez tény, de attól még nemtudnátok megölni 2en se.. -.-

Szerintem meg én vagyok az ûber crites/amopos/defes/zöld, mindenki más meg noob, mert én aszontam és akkor úgy is van.
Na, errõl ennyit <#crazya>

Te, tudsz olvasni? ANNYI AMP-AL MINT RAJTA VAN QRVA NEHEZ LEHET... Azt az ,,uj szot" pedig mar joo par hettel ezelott is mondta, le is irta, h mi az...Csakhat aki nem tud olvasni. Jha, igen, off forumon nezelodj, hat Mayarol nem sok joo velemenyt hallani...

Én azon röhögtem jót hogy jön itt nagy arccal meg beszél a critekröl hogy fb meg wa meg blader mien jol kritel de azt elfelejti hogy a kritek királya az FS

Jajj mivan most tanultál valami új szót és most ezzel feszítessz itt vagy mi? szánalmas vagy.. enyit róllad "stayler kari" IKSZDÉ

Zarache én csak annyit mondom, hogy te nagyon láma vagy xD
nubby könnyû ezt itt felvázolni, de próbáld ki pvp-be ellene.. énis blader vagyok mentem ellene és megse tudtam ütni, mert 2lövés vagyok.. pedig +6os osm setem van és mostmár comp..

aha ertem a marsosok hulyek xD

Mindenki nezze meg ezt a linket ha lehet: http://www.hackthat.net/df/ddos/24798/index.html

es en meg nemvagyok maxos kari 😊

Mindenki nezze meg ezt a linket ha lehet: http://www.hackthat.net/df/ddos/24798/index.html

Ok hivtak engem, nem en oket... Megmozdulni sincs ido? Vari is 9-es rangebol lo, dash meg assault az 12-es range es ha critel meg fektet is, utana meg annyi ido van, h elkezded a scudot akkor mar mind1, ha elblinkel/dashel, dmg-et beadja. Mayan mennyi amp van? 55-60%? Annyival nagyon nehez...

csak neki soha nem elsz jo crit ratje senkise se csinal crites WI-t mivel nincsen crit skillje nagyon sokat kene meg duelezned mire ra josz mi micoda de a stylert meg mindig nemtudod es nem is mered felhozni xD
amugy meg maya maxos kari maxos karik tapak en csak szarabb maxost olom le

Doomista
amugy nem értem...mindenki máshogy lát sok mindent,nahmeg a mercury és a mars server is sokban külömbözik,persze ezt nem ugy értem hogy nem ugyan azok a ruha fajták vannak,szal értitek miröl van szó...

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Amúgy meg az egy nagyon láma kijelentés volt, hogy a mage nem nagy crites kari.. XD
2slotos +7es topaz orbba crit rate a ruhák amposak, jó éxerek.. szóval hidd el nagyon sokat kell még tanulnod..

Zararche.. tudjuk te olyan ügyes vagy és bárkit leversz marsról, mert mi buták vagyunk.. xD
Nemtom sztem te azt hiszed, hogy te egy quva nagy pro vagy és nagyon tolod ezt a game-t vagy nemtom de, hogy téged itt marson 2 lövésbõl aprítana maya azis biztos..
ÉS IKSZDÉ MEGINT!!!!
szerinted egy ampos mage 300-500at sebez? LOOOOOL.. másrészt az a gáz, hogy a közelébe se tudsz menni mert mire megmozdulhatnál kinyír.. enyit róllad te nagyarc gyerek

Nubby: nem noobok ellen kell pvp-zni.. azokat jóhogy felveszed a versenyt.. de ilyen nagy prok ellen pislogni sincs idõd, mert levág..

Másrészt kezdj egyet marson én menj el c2-n a dummykhoz.. ott keresd meg mayat és nézd meg, hogy hogy pvp zik..

DarkBlade. Akkor sztem a beállításoknál lessz valami mert 456MB a sound mappám.Optionsban a sound nál:
Sound Volume:100
Background Volume:100
Juke Box:100
És alul a kék ikonokból a3. van kijelõlve.Legelõször amikor feltettem a gamet azon lepõdtem meg hogy nincsen "Music Volume" csúszka (vagy nem is kellene hogy legyen?).Szóval ha nem stimmel valami az általam leírtakban mond hogy mit s hogyan állítsak át.THX elõre is a segítségért!
legalab nubyy ert hozza nem ugy mint Razuel a Mars legokosabb magyar playere xD
ampos vari ramuthet 500dmget max szal kb 300-500 kozott sebez viszont kap egy critet egy styler ampos karitol az 1200+ dmg es alap utesek 600-800dmg

Nagyobbat ut crit nelkul???? Erdekes, akivel eddig talalkoztam varival, lehetett az szet+olt mysticben is (mithrilleset meg nem lattamXD, criteltem 1-et, az csuklott, nem kellett meg 1 utes es nem atomratyi skillrankja volt. Masreszt a legtobb vari lott belem eddig olyan 200-300-at, tisztelet a kivetelnek, mert volt akinel meg pislogtamXD

masreszt egy no name guildes vagy mig en valahogy elertem hogy egy normalis guildbe bekeruljek ez a tudasom es a felszerelsem maitt van

egy ampos karit lazan lever egy styler ampos defes
de mivel nemtudod mi a styler kari csak vagdalozol a szavakal

nem nezted meg hogy en pl miylen karit csinalok epnne annak a felerol fogalamd sincsen az amp keves ha nincsen criticalja scak hogy tudd 😊

Látom, te nagyon nemvágod ezt a dolgot.. nah mind1.. egyébként meg hiába nincs criticalja, nagyobbat üt mint te crittel.. de te biztos jobban tudod, hisz én csak egy buta marsos vagyok aki nemért ehhez a játékhoz..
errõl ennyit..

WI-t meg lavagja egy jo FB,WA vagy BL mert van valami amit egy WI nemtud nagyon csinalni es az a critical 😊

Igen? ikszdé ikszdé
Ezt mond MayaNatsunenak (WI) aki bluestinbe levágja a server legerõsebb FA-ját aki mithril bowal szaladgál

SZia!

Ha a CABAL Online (Europe)\Data\Sound mappád mérete ~457MB akkor rendbe van a játék, és akkor a beálitásokkal van valami.
Ha nem ekkora a mérete akkor 2 lehetöséged van /MSN kilöve/
1, Telepited a gamét +1x
2, Elmész haverod megint, és az ö telepitett Cabal onlinéjét 1az1ben kiírod 2dvdre v egy vinyót viszel és arra.

CSá!

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

amp magaban nem er semmit ha nem styler kaid van csak hogy tudd de szerintem azt se tudod miaz a styler kari 😄

nekem pl most styler/attackos/deffes/ampos karim van 😊

amp nem eleg ahoz hogy legyozel valakit kel hozza mas is 😊 de nem soakt erthetsz a dolgokhoz meglatszik hogy egy buta Marsos vagy azok mindig okoskodnak 😊

Én buta? akkor te mivagy?
Te nem fogod fel, hogy nem a +ok számítanak, hanem az enchant benne?
Én leváglak egy bluestin cuccba is ha te +7es shine-be vagy is..
2-3 slotos sword ampos settbe rádütök 2õt és meghalsz.. enyit errõl meg róllad..

latom megint okosnak erzed magad minden high lv karinak +6 cuccai vannak szoval logikus hogy melyik sebzi a legnagyobbat csak nezzel batran utana
en mar lv 99 ota +6-os fegyverekel maszkalok es settel

es elarulok egy titkot neked lehet red osmium fegyod en hasznalok mondjuk egy shadow titaniumot mind2 fegyver +7 es en ollek meg csak talald ki hogy miert jobb a shadow tit es rajosz nem szamit a fegyver hanem a setted es a skill sebzese

es alapbol az uti a legnagyobbat messze tuluti a tobbit de egy ilyen buta embertol nem varhatok mast 😊

Senki se tud segíteni? Nekem az is megfelelne a probléma megoldásának ha valaki áldozna rám pár percet és ki keresné a zenéket a "CABAL Online (Europe)\Data\Sound" könyvtáron belül lévõ "Snow" "Desert" és "Jungle" mappákból és elküldené nekem mondjuk MSN-en.Ha van aki ÍGY tud segíteni vagy tud más módszert az írjon plz!
Hoppá."CABAL Online (Europe)\Data\Sound\Dungeon könyvtárat és azon belül a Dungeons könyvtárban" Ezt aztán jól megaszondtam XD
Hi all! Új vagyok a gameban és lenne 1 kérdésem.Van 1 olyan problémám hogy CSAK a dungeonokban van zene.Mert havernál megnéztem és van zene mindenhol meg minden de nálunk nincs.Ma néztem meg a game ben a "CABAL Online (Europe)\Data\Sound\Dungeon" könyvtárat és azon belül a Dungeons könyvtárban végignéztem az összes zenét.Volt egy csomó zene.Bezzeg amikor benézek Például a Snow mappába a sound mappán belül (ha jól veszem ki a nevébõl akkor ez Bloody Ice nevû helység lehet a game-ban) ott 1 zene file sincs csak a hang efekt fileok PL:Szél fújás.Ha valaki tud segíteni akkor ne kiméljen!
Amp-ot is oda kellene irni a Add Atk/magic melle.

Zarache nagytudású barátom.. attól még, hogy 910es a skill damage attól még nem az fogja ütni a legnagyobbat.. ez a fegyódtól, a ruha enchektõl és és az ilyen cuccoktól függ

nethy kepet tudnek mutatni most rola mert valamikor hajnalban talaltam emg ezeket szal nem tiszta es ujra megkene keresnem 😄
Razuel nagytudasu baratom elarulom neked hogy szamit a dmge a skillnek

Hát jah...amúgy meg a warrior a-master és g.master skillje is eddig is sokkal nagyobbat sebzett mint bármely más kari akármelyik skillje...szal nem olyan húúú de nagy táp ez a 910 dmg...
A másik meg h tényleg egyáltalán nem a skill damage-tõl függ a sebzés...hanem fõként a fegyvertõl+strenght-tõl....
yesss
jaja nekem is ezt csinálja ugyhogy pihentetem...

Az elõzõben az elsõ mondat kérdés akart lenni.<#vigyor0>