Cabal Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

launcheret ha elinditod ott is van options kivalsztod a soundot es legalul lesz a bgm play mode abbol ha jol emlekszem az allos mindent lejatszik

Mindenki nezze meg ezt a linket ha lehet: http://www.hackthat.net/df/ddos/24798/index.html

persil
De nekem tetszenek az eredeti zenék😛 illetve... annyira nem, de illik a játékhoz. Winamp meg azért nem jó megoldás, mert zavar, hogy nem vált zenét mikor másik városba megyek, csatázok stb😄

hencstein... ööö.. milyen opciókról beszélsz?O.o
Options-ben van sound azon belül meg 3db hangerõ csúszka, milyen opciót lehet és hol benyomni?😄DD

Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!

Nethyrrea
ismét csak azt tudom mondani hogy nem vesztettél semmit 😊 én amúgyis winampon zenét hallgatok mellette, vagy filmet nézek, mikor mi 😄

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

persil
Tipikus de csak én lehetek ennyire szerencsétlen, valahogy mindenkinek megoldódik, csak nekem nem😞
Minden be van kapcsolva, minden a helyén van stb, már újra is telepítettem, de semmi:/

Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!

HencStein
optionsba a audioba mind2 2 opcio be van nyomva? mert én automatán kiveszem 😄

silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer

Voodoo.Nekem is ugyan ilyen zene problémám van de a J vel elõ hozható xar semmire nem jó.Addig tudtam el állítgatni hogy a játszott zene képernyõn elõ jöjjön PL: a "Green Despair.ogg" de hiába megyek a playre baszik lejátszani.
HencStein
lehet kivan véve mert alapbol csak a dungeonokba van zene .. ha megnyomod a "j" -t akkor elöjön a zenének a szarjai ahol tudod változtatni az egészet ..

silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer

Úgyvan ügyes vagy.. csak elmondom, hogy ha lefektet pvp-be magától felkel ha combozol -.-
Persil nekem is volt, hogy egy idõ után megadta magát és nemszólt.. tedd újra a game-t és szólni fog (nekem utánna ment)

Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]

persil
Nekem ilyen óccsóbb 5.1 van, de nem szól sehogy, egyszerûen zene nincs, csak dungeon-ben, ott van... 😄 Tettem be neki saját muzsikát is (ogg-ben) a jukebox-ba, azt sem játsza a mocsok.

Üdv!

Nállam ez a felállás!
Adva van egy 5.1es hangfalszet, egy alaplapi 5.1es hangkártya, és volt egy SB Live! 7.1 es hangkari. /mert mostmár csak néma szegény/
Alaplapi 5.1, 5.1ben zene nincs, stereóban van.
SB Live 7.1, 5.1ben, és stereóban is volt zene./Mig müködöt/

CSá!

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

persil
Na, nekem az van, hogy a játék sound mappájában, a bgm (backgroundmusic gondolom én....) mappában ott van az összes eredeti muzsika ogg-ben. Valami 470 mega, vagy mennyi. Összes többi hang, is a helyén van.
És valamiért csak a dungeon-ökben játszik le zenét (egyet, nem tudom ez rendben van-e, olyan sok dungeon-ben még nem voltam) de a többit, a térképek téma zenéit, stb nem játsza le. Feltettem újra, azt is megpróbáltam, hogy átmásolom az eredeti zenéket a jukebox mappába, de sehogy nem jó.
Senkinek nincs ötlete, segítsen már valaki. :/

Nethyrrea
ahogy kivettem a hozzászólásából az alap zenéket se játsza le, de lehet tévedek

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

HencStein
lelehet fektetni de mind1

HencStein
csak ogg kiterjesztésü filékat játszik le mp3 mat nem szál át kell konvertálni és azt berakni

pvp-be nem sokat érsz a fektetõs skillekkel, mert pvp-be combozni kell és a combo miatt nem lehet lefektetni.. :o

Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]

persil
Azzal kezdtem természetesen, nem tudom mi lehet a gond, azért köszi.

jaj..kihagytam a történetbõl h annak az FA-nak volt ilyen skillje...csak h teljes legyen a mondandóm.....😊..ez kimaradt
Tuti van megfektetõs skillje is... Pont az elõbb pvp-ztem egy 71-es FA-el és még csak master volt...szal tuti van valami ilyesmije már alacsony szintre is.... elvégre nem oylan égtelenül nagy bónusz...csak ha már 2 skillbõl tudsz ölni....
Shadow42
Csatlakozok, én is kilõttem..

CABAL Online - The Revolution of Action | Server: Mercury Char: TrefiliodelaSaga - lv11x Wizard | Rank: Transcender | Completer Guild: TerrorisT | Nation: Procyon

Nethyrrea
nincs ötletem sajna, hacsak optionsban nincs lehalkítva/bekapcsolva/valami.

wordsworth
Hali^^
FA-nak vannak ezek a kulonbozo element arrow-ok (magic), ezek adnak valami status effectet is? vagy csak element különbözik?
A másik, hogy nincs valami olyan skillje ami fellök/ellök? 😛

PSP user n\' soon ps3 user too :)

persil
Szerintem nem rossz, de nem is ez a lényeg, hanem, hogy VAN zenéje, és ne bassza már meg, hogy nem akarja lejátszani. Amúgy is zavar, ha nem szól semmi. Szóval mi lehet a baj?

Nethyrrea
a játék zenéje szerény véleményem szerint amúgyis egy rakat hányadék, én a második nap elnémítottam és azóta is boldog vagyok tõle.

persil
Tegnap tettem fel a játékot, hogy kipróbáljam, és van vele egy érdekes problémám.
Nem játsza le a zenéket. Mappájában meg ott van egy halom muzsika. Kell csinálnom vele valamit?

Doomista
lol,én tegnap lettem lvl 100,magyar guildekkel egytöl egyig gond van,egyik sem jó,ugy hogy én meg a haverok átmegyünk valami angol jo klánba...eddig vagy 4 magyar klán megyegetet tönkre...hajaj...sakuto,vagy outba lehet elmönk,pasz melyikbe...

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Nethyrrea
nem minõsül annak, mivel õ már a war része miatt ölhet meg. csakhát csak 1 honourt kap utánad, ennyiért inkább egy mobot ölök le mint egy semlegest.

tegnap voltunk ch7-en klánnal csapkodni kicsit, nekem elsõ igazi war élményem volt. hát....volt néhány archer aki eleinte csak aqua bowwal dashelgetett elõlünk, aztán egyszercsak megfordult, topazos íj elõ, és 3 lövésbõl leszedett. na ott csak lestem. gondolom, meg ahogy a klántagok is mondták, az ilyen általában 130-140 feletti bõven. émmeg a szolid kis lvl 100-ammal xDDD

Doomista
LOL
Nekem esik mindig forgottenben egy nem capellás gyerek,mert én capellás vok,ömeg nem ... wizard a gyerek,2 skillböl fexek töle,de átmék másik ch-ra és szsz elvan intézve a dolog 😛 EZ akkor most PK-nak minösül,vagy nem ?!

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

War serveren ha pk-zol nem kapsz -honourt.. és elmondom, hogy azért nem öltek meg, mert nem vagy még 1ik nemzet tagja se.. így 1 honour miatt nem esik neked 😛
Majd 97 után nézhetsz amikor a capellák/procyk nekedesnek 😊

Amúgy valószinüleg egy skill exp-es set volt azon aki így támadt meg... Én most 88-as szinten is hordok néha shadowsteel helmet és boot-ot...😊)... De amúgy akik így PK-znak a végén úgyis csúnyán megszívják a negatív hatások miatt ahogy nubyy is írta....
Tegnap war szerveren amúgy azt figyeltem h már szinte senki nem támadott meg...még fort ruinában sem...pedig ott bõven volt osmium/shineguard cuccos kari is... De úgy tûnik már ott is inkább a honour point-ok miatt vannak....
Nethyrrea
szerintem nekik elég az is hogy a kicsiket lepékázzák direkt erre felhúzott karikkal.

Nem a labirintus a legrosszabb😄 Elvesztik a h p-t, ha sokat pkznak es akkor bizonyos cuccokat nem tudnak hordani.

WTB Titanium Katana +0 Clean Slot!! Pm: Nubyy, Felfaztam, Noumena. Felfaztammal nem biztos, h rogton valaszolok, tobbivel valoszinu.

Doomista
jaj ez a PK,de utálom...de egyszer ugyis mennek a labirintusba,HÁHÁHÁHÁ

Nethyrrea
pont ez. hogy "HÁÁÁHHHÁHHÁÁÁ, HOGYÁTVERTEM A KIS NOOB KÖCSÖGÖÖÖT"... mindig lesznek ilyen emberek.

Shadow42
Ja, a lvl 20 az nem elírás, csináltam egy Warrior karit is, már lv27.

CABAL Online - The Revolution of Action | Server: Mercury Char: TrefiliodelaSaga - lv11x Wizard | Rank: Transcender | Completer Guild: TerrorisT | Nation: Procyon

Shadow42
Egy Láma kérdés: fehér szerveren ha elutasítom a PVP-t mégis megtudnak támadni? Bár a válasz felét tudom, mert megtörtént. Kiírta a cabal. hogy az illetõ aktiválta a PK módot és már jött is... Csak tudnám mi élvezet van abban, hogy kb.60lvl-el magasabb szinten valaki lemegy lv20-asokat leverni. Ja ráadásul még alacsonyszintû páncélt is húz hozzá..

Na akkor már értem....😊) Azért komoly lenne ha 3 slotos mithril settel futkározni...😊.. Nem sok ellenfél akadna..😊))
Nethyrrea
nõi FB-rõl nincs kép mithrilbe?^^

Ha jobban megnézed a képeket.. klán neve: TestingTeam, character nevek: xx_Tester_xx.. ezek testerek azért vannak ilyen cuccba.. nem hackeltek semmit csak kipróbálják a cuccokat, hogy nincs-e valami bug velük..

Tesztserveren csinaltak ezeket a karikat.

WTB Titanium Katana +0 Clean Slot!! Pm: Nubyy, Felfaztam, Noumena. Felfaztammal nem biztos, h rogton valaszolok, tobbivel valoszinu.

Huhh...ezek elég hacker/trainer szagú képek...mármint azok a karik amik a képeken vannak... De amúgy nagyon szupi cuccok....jó hogy felraktad õket, legalább mindenki láthatja hogy hogya is néz ki a mithril sett....
Csak hát az eddig látottakhoz képest igencsak irreális....😊)...
De majd egyszer talán idáig is eljutunk..😊))
mithril*
és 60m körül volt

marson már láttam +3as slotos mitgril blade-t itemdropos slottal..
Amúgy a csávó nemtom mért pont MP +t craftolt rá.. -.-

Doomista
mercuryn traden egy gyerek árult sima slottos mithril orbot 1 billioért,sõt többért 😄

Nethyrrea
rakjon már be valaki mithril cuccokról képet, még egyet se láttam :s

Én buta.. jah és te mivagy? Azthiszed, hogy valami nagy pro vagy és most itt vered a nyálad az újonnan tanult "stayler" szövegeddel.. Érdekes, hogy az ampos WI lezúzott minden endgame karit, de biztos azért, mert itt sok buta van és nem stayloznak.. megint csak ennyit tudok mondani, hogy szánalmas vagy, hogy itt vered a nyálad..

Razuel ha telleg vegig olvastad volna mit irtam rajonnel most hogy buta vagy 😄 ampos kari erosebb mnit az atlag kari amposnal meg a styler ampos erosebb es sokkal erosebb de akinek csak nagyszaja van es forumon tudja kielni magat en arrol nemtehetek hogy nemvotl gyerekszobad 😄 ja amugy meg vedd felesgul Mayat vagy csokolgasd a labanyomat 😄D legabb valamire jovagy 😊 tobbieknek meg azt alajnlom zarjuk lea temat es ne is vegyunk tudomast errol a Maya fanrol xD sokkal idegesitob lesz neki ez masreszt meg Mercuryn megcsinaltam a Bolhapiac chatet pass bolhapiac terjszetek szet egymas kozt jatekban igy mi magyarok konnyes es egyszeruen tudunk keresgedni egymas kozt. 😊

Mindenki nezze meg ezt a linket ha lehet: http://www.hackthat.net/df/ddos/24798/index.html

Igen? mutassál már egyet.. én csak mayáról beszéltem, rólla is csak azért mert az "ampos karik gyenge szarok".. igaz zarache?

Ja igen.. kirúgtak.. nagyarc gyerek nagyon kemény mert kickelt csak azzal nemszámolt, hogy mindenki jön utánnam XD
Szóval BT-nek már szinte vége..

HencStein
bár asziszem téged is 2 lábbal rugtak ki bluetearsböl......s szá pssssszzzttt