Cabal Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ismerõsöm vett 50ért már karit... Jo biztos sokan nem adnának, ennyit érte sõtt még a felét sem, de aki igazán függõ, és kell neki valamiért még egy kari az megveszi ennyiért... SROban botolni pl ^^
PSP user n\' soon ps3 user too :)
Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]
silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer
Szal ha valaki tudja h mire számíthatok 10.-tõl akkor írjon....😊..bye
Csakhogy én egy ilyen stílusú eladó boltjából elsõ szó után fordulok ki és többet vissza sem megyek....
vagy a szomszed oreg neni aki mar fel labal a sirban van?
esetleg a postasunk?
nemtom passzolom xD
ywy ha tudni akarod egy olyan ember vagyok aki szeret itelkezni a te fajtad folott 😄
Persilnek meg igaza van hogy az csak egy par megas adathalmaz 😄
magyarok meg nem abba nepsegbe tartoznak akik fizetnenek egy free gamenel egy karakterert 😄
Mindenki nezze meg ezt a linket ha lehet: http://www.hackthat.net/df/ddos/24798/index.html
Razuel 2295ben pedig azt hiszem megindokolta, hogy miért érdekli az ár, de erre megint csak azt lehet mondani: owned.
Mellesleg, ha nem valami megfizethetetlen irreális összeget kérnél, azért a néhány megás értéktelen adathalmazért, amit bárki összefarmolhat néhány hét alatt, akkor nyugodtan kiírhatnád a fórumra is, és nem kéne titkolóznod -.-"
Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!
Találd ki.. 😛
Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]
Úgy szétvertük az egyik klánt h csak úgy füstöltek...😊)... Esküszöm ez az egyik legjobb része a játéknak...😊)) pláne h most avathattam fel az új +6-os osm settemet😊)
Mindenki nezze meg ezt a linket ha lehet: http://www.hackthat.net/df/ddos/24798/index.html
😛
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
(nemmintha meg akarnám venni)
sztem nem volt bunkoság ,csak ha nem érdekli a dolog akkor ne kérdezösködjön!!ÉS te ki vagy hogy megitélj másokat???
Amugy 72-es vok!!
jah még annyit ha nem érdekel a dolog akkor az ára se
Nem akortam balhézni senkivel csak csak a nem jön be a müsora a srácnak!!!!csá
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Lakeside: http://i114.photobucket.com/albums/n264/sanma/Lakeside.jpg
Forrgotten ruin: http://i114.photobucket.com/albums/n264/sanma/Forgotten_Ruin.jpg
Undead:http://i114.photobucket.com/albums/n264/sanma/Undead_Ground.jpg
silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer

(te kis csicska) 😛
Ha a basic craft Lv1 100%, hol lehet a Lv2 öt megtanulni? Vagy ez is szint függö, majd Lv70 nél lesz?
A basic craft egyik receptjéhez kellene olyan hogy "Circuit Jewel" ez merre terem és mi ez?
Port Luxban a "Grocer"-nél lehet vanni Formula Card-ot, durva 0alz-ért, olyat hozzá hogy "Shape Cardridge(katana/Lv1)" hol lehet találni?
Van ez a dungeon Port Luxban a világitó tornyos, ennek a végén hányszor kell e csávot kifektetni? Megölöm felál mire megint padlot fogna lejár az idö.
CSá!
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
de akkor a Lakeside-t sem mutatja mi ? Ahoz sencs város mi ?
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Nem tudja valaki h RoF+9-et találni lehet vagy valahogyan kraftolni?...
Jah meg Amulet of Battler+7-et....
Eszméletlen brutál mindkettõ...csak sajnos 200 milla körül vannak..az meg ugye nem kevés...:S
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Dungeon-ös dolgot megnéztem xP Csak azt hittem, hogy ha DT-vel megyek be ilyen spéci barlangba akkor az más tészta mint a questes dungeon-ök.
Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!
a kérdésemre válaszolj ne lollozz itt..
szóval..? 😊 😛
eladó egy ijjász kari!!!!!99lvl rank completer a craftom ring lv2
amulett lv2 orb bluestinnél járok ,és a lényeg crystalba pherystin végét járom 90% nál vok.szoval nem sokára aquat craftolhatsz.Ha valakit érdekel ako pls ide irjon:[email protected]
jah cabal cash is érdekel.
cape +3=43
+4=57 +5=69 +6=82 +7=95 +8=???
És köpenyt mikortól lehet hordani?
sapi kesztyû bármi...
1 kérdés az EoG EoF stb köpenyekbe ami monnyuk pl +3-as lehet még bele húzni?
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Nethy mondja jol titaniumig hanyagold ezt a reszet csak gyujtsed oket titaniumhoz es osmiumhoz jol fognak majd akkor jonni 😊
50 alatt neigen foglalkozz slotos cuccokkal meg enchantolással, inkább tartogasd a corekat vagy add el
lenne egy-két kérdésem, anno találtam egy iron katanat ami 1 sotos volt tettem melé egyforce core(high) és nem törtnt semmi azon kívûl hogy eltünt a f.core. (a másik il. harmadik helyre mit kell behelyezni?)
FB (lv23) vagyok kis segitséget tudnék kéni kasztal kapcsolatban? fejlõdés játékmechanikai szempontból, egyenlõre még ugy nézem elvagyok a küldikkel... köszi.
There is only one Boss!