7396
Cabal Online
-
skyblade #3325 legtöbben mercury-n -
#3324 Üdv. Magyarok meik szerveren nyomulnak jobban? -
skyblade #3323 Olyna nincs ebben a játékban hogy egy kari szar! mindegyik kari ki van egyensúlyozva, remélem értik páran. ugyanúgy leverhetsz pl egy 100as force bladerrel egy 100as wizzardot, a skill rank számít, meg hogy milyen cuccaid vannak! -
#3322 Van benne valami.. Razuel nincs képed vagy videód a bladeresedről? -
Razuel #3321 Már írta, hogy FS.. amúgy sztem is azért van abból a 3 kasztból sok, mert az a 3 alap kasztnak számít, ami szinte minden rpg be megtalálható, így sokan megmaradnak a jó szokásoknál és ugyan azt indítanak mint az előző játékukba.. :)
Igaz, hogy az Archer is alap kaszt, de ebbe a gameba sztem elbaszták.. ebbe ilyen varázsló feelingje van aki bowot használ.. sztem meg kellett volna maradni az agi+crit+gyenge armour.. -
#3320 Secter milyen kasztot választottál? -
#3319 Secter: Szerintem azért mert a wa a bl meg a wi karakteresebb a többinél. Híresebbek.. Azért még is csak varázsló, meg kardos.. Híresebbek a többinél.
Én maradok a 60as Wizardomnál.. Szeretem nagyon.:) -
donatus13 #3318 én fs el kezdtem és szerintem jó karakter én jól eljáccottam vele és elég nagy tömeget képes kordában tartani XD -
Secter #3317 na most elkezdtem egy fs-el,sztem nem roszz ugyan attack ja kevés de a def je qva magas:Dmért van az h mindenki wa,bl és wi-al akezd?(néha fa)az fs-ekel meg az fb-el mé kezdenek ien kevesen?ennyire szarok a többihez képest??? -
Razuel #3316 Wa-t és BL-t nagyobb szintű helyen tömegbe lecsapják :)
Egyébként a WI a legjobb solo kari már csak azért is, mert FGR-be last bosst simán lezúzod már compon is.. többi kaszttal nemigazán.. :) -
donatus13 #3315 FS is képes tömeget irtani bár én elég alacson szinten voltam de sok szörnyet irtottam és szerintem jó karakter csak kicsit lassu :) -
#3314 Huhh nemigazán.. a klánba szívesen várlak de akkor mercuryra gyere.. ált. channel 10en vagyok Streky néven. Egy wizard:)
Akkor ha tömegben szeretsz akkor vagy warrior vagy blader legyél szerintem. -
Razuel #3313 WI vel jobban megéri berohanni a tömegbe (ha mobozol) mint akármelyik másik kaszttal :)
pl: én LS-ben 115körül max 2-3 orkkal tudtam egyszerre elbánni és az már szép volt.. egy WI meg akármennyivel, mert annyi stunja van, hogy nem tudják megütni.. :) -
Secter #3312 hát én szeretek a karimmal bevágtatni a tömegbe és ott írtani a népet:D a klánba meg szivesen belépnék;)erről az episod 2 ről tudsz vmit? -
#3311 De Sercter van egy ötletem..
Aki pörög közelharcot szeretni meg ilyenek az blader inkább.
Aki szépen csenvben elfogyazstja a tömeget távolabbról az a Wizard, Force Archer... Stb... Én így döntöttem mivel a preciziót szeretem codozok ott sniper vok és innen jött hogy itt sem tömegnek rokntok. Remélem érted;) és sok sikert:P -
#3310 De csak magyarokat:P -
#3309 Én mercuryn vagyok a XxHUNterSxX klán vezetője! Mindenkit szerettel várok a klánba! -
Secter #3308 Kössz a help-et.blase asszem marson tolja -
#3307 Amúgy kemények a képek:)) -
#3306 Blase melyik szerveren vagy?
Secter: force bladert inkább ajánlom..
De amúgy szerintem a Wizard a legjobb. -
Secter #3305 a force shilder vagy a force blader a jobb?????????
mien újítások lesznek az episod 2-ben??????? -
skyblade #3304 Láttam valamelyik na 6 skill expes shadowsteel daikatana-t :)
-
Blase87 #3303 hát úgy, hogy egy darabig nem nagyon foglalkoztam vele, csak ami esett fch azt elhasználtam, de hát ugye kevésből úgyse sikerül..
aztán most 1-2 hete mióta olcsó lett megint az fch, vettem napi 20-30-40 darabot és próbálkoztam :D
cipő + suitból már vagy 5-5-ször tudtam ampot kraftolni de egyszer sem lett olyan, ami a proofhoz kell, sapkából most először lett jó a Lv2 enchant, amp is pont jó lett, proof is sikerült :D -
Razuel #3302 Az szép.. grat :D
De hogy hogy csak most lett meg? Amikor én játszottam akkor már 100%on volt.. Jah mondjuk az első számú tit szállító kiesett.. Így nem csoda.. :D -
Blase87 #3301 no, ma reggel, kb 2 hónap próbálkozás után sikerült titanium proofot csinálnom sapkából, így végre tudok osmium martialhelmet kraftolni
hip-hip-hurrá :D
látod razu, ha játszanál még, most kapnád a jobbnál jobb osmium deathblow sapikat :D -
xxisyxx #3300 oké köszi az infót:D
-
#3299 2 hét mulva pénteken.azaz január 18.-án.
kövi héten meg szerdán és csütörtökön nagy war lesz,tesztelökkel teli. -
xxisyxx #3298 mikór lesz majd episod 2 vagy má van?
-
Blase87 #3297 kb 40 képet raktam fel amúgy :)
-
Blase87 #3296 no ezt csekkoljátok mert ekkora harcot ennyi emberrel még nem láttatok
(közben a guildben GW volt a kicsiknek, azért van néhány képen GW-s cucc is)
http://blase87.atw.hu/ -
Razuel #3295 Lol.. az szép grat hozzá :D
Felhúzod +6/7re és aki már nagyon end game-s és kell neki az megad érte bármennyit :D -
Blase87 #3294 ne veszedekedjetek már no, inkább csodáljátok meg hogy mi esett tegnap
(a bladere gondolok)
http://forum.cabalonline.com/showthread.php?t=18011 -
Razuel #3293 Mekkora láma vagy olvasd már el azt a hsz-t amit akkor írtam.. úristen bazdmeg elsőnek nézz utánni, hogy miről pofázol kis hülye.. "Az meg, hogy 111en csak completer voltam az azért volt mert már 67en megvolt a gmast és pöppet meguntam a grindet ezért FT soloztam" ebbe hol van neked benne, hogy 120ig ft-ztem? he?
ez meg, hogy ft 2 részből áll és úgy már nem hívják blablabla találjál ki még több baromságot hülyegyerek.. sztem a te neveded hamarabb találnánk meg a szánalmas szónál a másik meg az, hogy 95-től van ft (b1f) (ez nem biztos mert elég rég toltam de asszem 95).. te nagy pro -
Zarache #3292 o mondta hogy solozot FT-ben de FT az a Frozen Tower noob foldon de Frozen Tower 2 reszbol all B1F es B2F szal meghazudtolja sajat magat kb mivel szerinte B2F-t nem lehet vegig vinni u viszont kiszolozta FT-t xD -
skyblade #3291 mi az a solozás? nemértem az egészet amit leírtál :) ha leírod mit jelentenek megköszönöm :)
amúgy én nem szavazgatok, legyen annyi hogy leszarom razuelt :) -
Zarache #3290 en vagyok szanalmas? :DDD
Frozen Towert solozod 120 kornyeken grat hozza xD
FT-ek meg nem mondjak mivel Frozen Tower 2 reszbol all :)
csak regen a noobok mondtak hogy megyek FT-t mert nemtudta hogy van B1F es B2F :)
ha meg te ilyen buszke vagy arra hogy azon a szinten vegig tudtad tolni B1F-t akkor grat lv 90-n voltam ott eloszor es azota soloztam is ott :)
Razuel ha keresnel a szanalmas szora szinonimat lehet ott megtalalnad a nevedet :D mert amit itt muvelsz mar egy ideje az szanalomra melto ;)
OFF:es csak hogy tiszta szemmel lasd hogy hanyan ruhelik a pof*dat szerintem csinaljunk egy szavazast ;)
3 fele lehetoseg van :)
1,Utalom
2,Tartozkodok
3,Velevagyok
SZavazas indul :D
ja es aki SZavaz az irja ki hogy mennyinel tart az 1, 2, vagy a 3, :)
neveteket is irjatok oda xD
1,1 Zarache
ui.:mindenkire lehet szavazni mielott Razuel nyafogna :) de mnidenki csak EGYSZER szavazhat :) -
Razuel #3289 FT: Frozen Tower.. tudod mi az nem? pff szánalmas vagy..
Hol váltottam én témát? he? -
Zarache #3288 OFF:Razuel en meg mondom neked a frankot te egy habisziboy vagy aki cska vetit mert beakar vagodni az embereknel de kb mindenki leszarja :D
nekem mostmar ez az utolso uzenetem feled mivel folosleges lealnom vitazni egy olyan emberel aki hulyesegeket beszel es amint elkaptak a tokeit mar jon a gyors tema valtas mert nemtud mit mondani xD
ON:nem csak B2F-ben mondtal hulyeseget nagyon sok mindenre :D
pl.:FT az a Temple amint mondtal hogy te kiszolozol es utana mondtad egybol valakinek hogy o templre gondolt masra nem lehet FT-bol :) max Fort. Ruina ami meg hasonlo meg FGR de Fort Ruinara FR-t mondanak
szal errol ennyit xD
masik meg hogy mar rohadtul unom a 14-18 evesek nagykepuek :) es okoskodnak na bb :) -
Razuel #3287 Szánalmas? Mi, hogy valaki nem a kurva gép előtt tölti el minden napját, hanem a barátaival van vagy esetleg a barátnőjével? Ez neked szánalmas? Hallod erre inkább nem szólok semmit..
A b2fről meg csak annyit, hogy leszarom ha abban az 1ben igazad is volt örülj neki menjél játszani és legyél boldog a szar karaktereddel ;) -
MarketingMan #3286 BUÉÉÉÉÉÉÉK...Baromi jó volt a szilveszteri buli..XD... emélem mindenkinek jól telt az éjszaka...:)
Ééééééés CABAL FOREVER...:)))