7396
Cabal Online
-
Passz, az officert meg naponta egyszer lehet (vagy óránként egyszer, vagy belogolásonként egyszer vagy mittomén...). -
Igen az oficcerest ismerem.. De már nm lehet trégen tudtam de most vmiért nem engedi miért?
És ellenséges nation tagért mennyit kapok? -
Questekért kapsz, war szerón a mobok öléséért 1 honor/mob, illetve ha veled ellentétes nation-tagot ölsz. Ezen kívül port luxban lehet az officernél 100k Alz-ot beváltani vmennyire honorra, nemtom pontosan. -
Egy kérdés.. Hogy kell honourt szerezni? Vagy lehet egyáltalán? Vagy csak sok pvp-vel vagy wa rszerón menjek famrolni?:D
Mert egyszer pk-ztam és még amikor úgy 50 voltam -6k honour pontról indultam:S -
Iri: Egyáltalán nem akaork felvágni semmire és egyáltalán nem vagyok pro cabal player.. Ezt nem állítottam.. Hol mondtam ezt??
Csak mindenre és mindenért olyan provokálóan és flegmán kell válaszolni... Nah mindegy -
És melette még skillezik is mi? Úristen -
Kurt97 #4299 huh, :D kicsit komoly volt ez nekem elsőre, mert még nem tolom régóta, asszem ezt a hsz-t párszor még elolvasom :) -
Úristen kakimakika ne legyél már hülye!!!
Azt mondja: Fel tolja lvl80-ig egy hétvége alatt és g. masterre..
Hogyne bazz nem transre és lvl 170re nyomi??
Hova gondolsz már?:D Jó ha lvl60ig felviszi két nap alatt...-.- -
kakimakika #4297 jah 99% hogy a videokariddal van baj.aion fizetös lessz,ha minden igaz meg kell venni a gamet és utánna havonta fizetni...khm,kicsit szopatos de ezt mondják.amúgy kurt97,a gyors fejlödésnek az a titka,hogy:tapasztalat:))elsö karim nekem is nagyon nehezen ment fel 100fölé,azóta feltoltam még 2öt 100+osra és azt kell mondjam egyre könnyebb:)))pl én ugy léptem egy nap alatt 40szintet,h bevetettem magamat nagykarik mutántos partyjába,és ha nem városban vagyok,állandoan kapom a 50-500expket,és ez ekkora szinten nagyon huzza a karit,az elsö 20szint questjeit nem volt idöm megcsinálni mire elértem a 20at pedig csak felvettem-megcsináltam-leadtam a questet..Aztán jött egy kis szünet,behoztam ugy 1óra alatt a questeket,és ujraindult a party,most kb ha lehetne tippelnem olyan 30questem tuti el van maradva mert nemgyözöm megcsinálni öket annyira gyorsan lépem a szinteket.persze ehez a partynak jonak kell lennie!!ez úgy elmegy lvl75ig is akár,ahol megint van egy váltás,mert jön lake in dusk.utoljára amikor karit huztam egy lid alatt 3 szintet sikerült lépnem,szal egy darabig el lehet lenni megint.85ön jön ruina station,ahol szintén 3 szintet lehet tolni az elsö bemenetellel,ott gyors a fejlödés 95ig,ahol aztán jön b1f.ott megintcsak nagyon durca a fejlödés úgy kb 110-115ig,de azért 95ön még jobb ha partyba megy be az ember...:)aztán lake side szintén fossa a szinteket,aztán 130-140körül kicsit belassul a fejlödés,de azért aki kitartó az ezután is fog tudni fejlödni..szal kurt97 kb ennyi -
donatus13 #4296 Aion az fizetős lesz nem?:S -
Balthazar #4295 Tizen valahányadszor is újraindítottam a gépet,letöröltem a nod32-őt,de még mindig nem jó a game.Légyszi segítstek,mert he nem megy,akkor hagyom a ****-ba. -
Kurt97 #4294 Mondd már el mi a trükkje az ilyen gyors fejlődésnek? csak nem jön az az 50. -
Balthazar #4293 sziasztok.Most kezdtem el játszani a játékkal,és lenne egy olyan problémám,hogy amint elkezdek játszani kb.2 perc után elsötétedik a kép és annyi.integrált videókarival játszok,3 napon belül veszek egy ati 2600xt-t.Ez lenne a baj?Hogy nincs videókari?Nyugtassatok meg,légyszi. -
Lineage 3 -
Zarache #4291 haat nemtom ahogy elnezem az mmorpg-k vilagat max 2010 es amerika befejezheti az mmo gyartast :)
amik kifognak jonni mmo-k tarolni fognak :D
Aion,Dekaron,Dragon Ball,Warhammer 40K,Zera Online es meg van par :D -
kakimakika #4290 zaracsi te nyomruuuuuultXD helló szia szeva!! mág jó hogy várom az aiont,ha a fele igaz lessz annak amit hallottam róla meg amit láttam róla,akkor jódarabig nem lessz game ami beveri.. -
Iridescent #4289 Trefilio pls add majd oda az Adept setemet. -
Zarache #4288 Csa Iri xD naja sok olyan ember van de abbol is sok van aki 0 angol tudasal nekial mmozni :D aztan vegig kerdezi a gamet :DD
meg szep hogy Aiont beprobaljuk deahogy elnezem a dolgokat nagyon evege fele lesz talan OB nalunk :/ eloszor meg gyorsan lehuznak par bort L2-rol :D muszaj volt otthagyni a Bandos kepet :P :D amugy most Dekaront probaltuk be CB alatt haaat igencsak mas mint 2Moons ha gondolod azt is kiprobalhatnad velunk :P hamarosan jon az OB ;) amugy fentvagyok trolin is csak de AFK szobaban vagy es eppen nem reagalsz semmire :) -
Iridescent #4287 Re Zarachi. Osztom a véleményedet, mint úgy általában, nem lenne rossz arc ez a Streky gyerek, ha nem akarna felvágni a semmire. Én se baszogatnám, ha nem hinné, hogy ő a "CABAL PRO", tán kisebbségi komplexusod van Streky? És a szerver is tele van olyan gyerekekkel akik azt se tudják mi az az MMO.
Zarachi ha kijön AION Open Beta (tom sok idő), bepróbáljuk? Fincsi már nagyon várja, a bandos képen meg sírtam xD -
Zarache #4286 ujra lejart a bann o jeee :D
Streky jellemzese :)
kb 10-16 eves lehet verem a mellem a haverjaimra mert kemeny vagyok :D
envagyok a legnagyobb Cabal player en mindent tudok de meg csak most jutottam el odaig hogy nationt valasszak xD nc :)
PvP eseten a jolbevalt kisebsegi actiont nyomatom hozom az egesz familyt :)
persze o mindent tud es leszolja az embereket xD (#4264)<--- itt is tudott mindent xD
Roviden ez volt Streky :) egy nyomorek tortenetet olvashatuk -
kakimakika #4285 neph az kemény gyerek,eddig 4szer toltam vele duelt és egyszer sikerült ugy kb 2-300ig levinni a hpjátXD.megmondom öszintén én sem vagyok piti de ö kifog rajtam:))lowi az..kihívott pvpre hogy bever azt röhög,miután harmadszor kentem el,akkor már bevetette magát valahova partyba h kapjon partybuffot stb a nyomi,tiszta szánalom ember..XD amúgy iri nem mond hülyeséget hogy amit most kezdett karit azzal hétfön nyilván bever..hétvégén rákockul feltolja magát kb g.m. -m.-ig,meg olyan lvl 80ig azt lever tizenpárszit különbséggel hidd el!!mint effort 80ason 130as karit..XD(nem egyszer)amugy azért mondom h nem lehetetlen,én ma délelött kezdtem egy karit,és nem is voltam egész nap.és pont 40es most.holnapra 60meglessz,aztán 75ig egy ujabb nap,75fölött meg pörögnek megint ugy a szintek h nem lehet szemmel követni..
------------------------------------------------------------------------ [apro]fincsivirsli lvl147fs amphilion best shilder:D -
nah látod ? már a magyar mondatomat sem értetted meg...
megint mint MINDIG, mellébeszélsz,MÁST beszélsz,HÜLYESÉGET kérdezel...nem hiába nem akartam leirni nephröl hogy hogy áll...mert szrtm az lett volna a kövi kérdésed hogy "ööö akkóóójjjj +10s ruhááábaaan vaaannn ??" -
Kurt97 #4283 omfg XDXDXD lol... Streky eleve másokkal pofázol, hogy milyen jók? ezzel akarsz meggyőzni másokat, hogy király vagy? -
Elöbb csókolod mások seggét.. GrAtulálok.. -
nem mesélek rola mert már az elsö szót nem értenéd ha mesélnénk,én ugyan nem fáradozok,inkább megcsokolom és kitörlöm osaban seggét,mint hogy neked mesélnek nephröl :D -
Amúgy ez a neph ez milyen gyerek? Mesélj róla... Hogy áll? -
donatus13 #4279 igyvan itt pvp van nem pv és hivok valakit:O:D -
ha capella leszel akkor meg le PKzlak -
de mért mindig lowit hivod ? hm ? ki kérte meg rá hogy hivj ide valamit,itt csak én vagyok és te,én sem hivtam senki mást,vagy hivjam nephet,oksi ? neph-t megkérem hogy lowival pvpzen oks ? -.- pssz már,the end,nem érdekel lowi. -
Lowi* -
Figyi megbezséljek Lowoval egy pvp-t? Nyomjatok már egyet oks? -
juj,nekem meg neph a haverom,mert buddy listen van,huuu az pár magic skillböl veri azt a lowit xD énis tok ilyeneket irni ám XD kül ugy müxiki az egész hogy te forgottenbe mész én meg kinyirlak ott mert gyenge vagy,de ez érvényes lesz lakesidere is :D bár ha addig eljucc egyáltalán XD -
LOL....
Szal ma(csütörtök) kezdesz egy bladert amivel bezúzol hétfőn:D....Reális..
És pedig igen Lowi haver... Ugyanis rendszeresen beszélünk stb... -
Iridescent #4272 Thx. -
Tresh #4271 kemény vagy :o -
Iridescent #4270 Aztán nem biztos, de 1 próbát megér xD Majd kereslek Hétfőn. -
Iridescent #4269 Streky megint kezdesz átmenni nyomorékba -.-, Lowi meg kurvára nem a haverod cak fenn van Buddy listeden. Más, tegnap kezdtem egy Bladert, hétfőn be foglak verni vele PvP-ben Streky csak állj ki velem jó? -
Tresh #4268 van nálunk is pár 150+, szóval megennék a te német haverodat reggelire :) -
Lowi a neve amúgy -
Lowi a neve amúgy