Jobb nõként játszani?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mousee
Nekem tök mind1, hogy férfi, vagy nõi karaktert csinálok... ami éppen nekem abban a pillanatban teccik... pl anni dzsedi akadémit végigvittem jófiúval, rosszfiúval, jólánnyal, rosszlánnyal...

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

Nem szoktam túl sûrûn nõi karaktereket megszemélyesíteni (Bloodlines-ban csináltam pl. ilyet), de véleményem szerit semmi köze a buzuláshoz.

A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing

Ma2ska
Miért van aki jól tud nöi karakterrel azonosulni, pl. Terry Black. Nem szégyen az máma már<#hehe>

IMYke2.0.0.0
Alaposan túl van lihegve ez a téma. Cikkünk tárgyát gyártó pszichológusnõ felébredt és beugrott neki: a PC- és a modern kor egyetlen, számára jövedelmezõvé is tehetõ szenzáció forrása az, ha olyat állít és szakmailag azt meg is próbálja indokolni, amit más nem merne, mert AKKORA MARHASÁG...
Amióta az ember lejött a fáról szeret játszani - nem kell sok ész és bizonyíték ennek igazolásához.
S amikor egy 6 éves kisfiú gyerkõc anyás-apást játszik egy másik kislány gyerkõccel, s a fiúcska lesz a Mama, mert már elege van, hogy mindig õ a Papa, akkor sem kezd el hirtelen az óramutatóval ellentétes irányba forogni a Föld!
A felnõtt gyerkõcök is szívesen elszórakoznak annak a gondolatával, hogy milyen lehet a másik nem agyával, testével cselekedni - az egészséges vonzódású egyének ugyanis szeretnék, ha ismerhetnék a neki tetszõ nem gondolatait, önzõ módon azért, hogy megtudhassák, mennyire tetszenek nekik...
A puzik más tészták, de az õ - a Világ általános nézetéhez képesti - ferdeségükben pont az az egészséges, ha a nemi identitásuknak megfelelõen döntenek a felvett személy nemérõl, értsd:
- ha a puzi pasi az életben is a "nõ" a kapcsolatában, erõsen valószínû, hogy nõi karakterrel fog nyomulni a választható karakteres játékban.
A Quake III-ban is vannak nõi karakterek, jó kis nyögésekkel találat-kapáskor...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

3rd person játékokben simán a nõi karakter a jobb :)
fps-ben nem számit.
Amúgy meg az online játékosok többsége barátságosabb a nõi(nek hitt) karakterekkel.
A grafikusok többsége is férfi és a játékokban a nõi karakterek kidolgozottabbak.

Az egyetlen FPS, aminél számitott az, hogy férfi vagy nõ vagy, az az unreal tournament volt, mert nem ugyanaz a hitbox-a a male-female modelleknek ;-))))

muerte2: "Ilywen dolgokból messzemenõ konzekvenciát levonni elég nevettséges. " LOL, hagyd már a tiniket fórumozni :)))

Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.

Na jó ez a hír is fölösleges volt...
Már sorry, de ebbõl nagyjából kiérzõdik, hogy semmi közöd nincsen a szerepjátékokhoz. Nem másért, csak a "cuki" kifejezés miatt.

Az, hogy te próbálsz idomulni egy karakter személyiségéhez (a varázslóval nem arra mész, hogy teljesvértben, kétkezes buzogánnyal és tûzellenállással "henteljen"), az nem azt jelenti, hogy "cuki" pántokba öltözteted. Amit én mondtam, azt értelmezd úgy, hogy nem vagyok hajlandó a saját játékomat azzal tönkrebaszni, hogy semmi más nem számít, csak a legnagyobb ütõerõ elérése. Tipikus powa-gamer mentalitás. Az ilyen Diablózzon, ott ennyi a lényeg. Megjegyzem, nem szoktam online játékokkal játszani, de single player-nél ugyanígy csinálom. Mi a rák faszáért dolgozza ki a játékfejlesztõ a négyezer féle páncélt, fegyvert, extrát, ruhát, tudom is én mit, ha nem használod? Nekem fontosabb, hogy ezek között megtaláljam a számításomat, és csináljak egy "jól kinézõ" karaktert, mint az, hogy a célom az "ultimate cucc megszerzése" legyen.

"Cuki" baszdmeg... ezt ne írtad volna.

Én leginkább férfi karakterrel játszom. De van egy jó barátom, aki a forgotten realms világán kívül szinte mindenhol nõi karakterrel megy. Ez a válasza arra a miértre: "Jobb egy nõi segget nézni játék közben, mint egy férfiét"

Nem hiszem, hogy az, aki nõi karaktert választ, az bele is éli magát abba, hogy õ most nõ... Leginkább csak az tetszik nekik.
És ez meg pontosan hetero hozzáállás. Nem kell agyonbonyolítani az egyszerû dolgokat :)
Ejj, de szép hírek fognak születni majd a 2Moons elkezdi pályafutását :D<#banplz><#violent><#zavart2>

nincs, nem is lesz...

veled egyetértek. sikerült pontosan megfogalmazni a véleményem :)
xelag
aham,hát igen,de ha már valamelyik csávó lánnyal megy akkor ne etesse be a jónépet hogy õ is nõ a való életben,mert az e legroszabb,ha összebarátkozol vele,aztán minden jót elképzelsz róla,aztán hehe fiú vagyok.Ilyenkor van az hogy a jóóóó ku.......a an....dat :D
skacok mi egy MMORPG-rõl is beszélgetünk ám! Ahol elméletileg szerepjátékozni kellene... nem pedig a tápra hajtani. Én pl nem tudnék kijátszani egy nõi karaktert. Egy orkot már igen, ha hím az egyed.

Genin most ezt miért kellett? Teljesen porig romboltad a világképem... már azt kezdtem hinni hogy egy rakás ember meghalt mert én megöltem õket, volt hogy többször is egy nap...

muerte2 tudod attól hogy egy játékban megteszed a legdurvább dolgokat attól még nem vagy beteg. De ha a való életben is ezeket akarod csinálni az emberekkel akkor az vagy. És ez addig jó amíg amíg csak ezekre gondolsz de nem teszed meg.

OFF: Kívácsi lennék arra a gyerekre aki felgyújtotta a csajszit...
A Baldur's Gate, Neverwinter Nights, meg egy két hasonszõrû játék kivételével én is gyakran nyomom nõi karakterrel. A mmo szerintem semmi gond ha valaki férfi létére nõi karakterrel játszik KIVÉVE, ha azt is hazudja magáról. Én a wow-ban (csaj karakterrel) sose titkoltam, hogy ffi vagyok, ahogy azok a haverok sem akik szintén nõi karakterrel játszottak. Egyszerûen esztétikai okokból szoktam nõi karaktert választani amikor azt választom. Az a gáz, ha valaki azt is állítja magáról, hogy lány sõt teszem azt flörtöl (na az buzis szerintem).
Akiket meg ez a jelenség zavar, hát sajnálom, de elég naiv elképzelés azt hinni egy nõi karakterrel játszó nõrõl, hogy topmodell, aki másra sem vágyik csak arra, hogy miután együtt kalandoztatok az éterben fizikálisan is kalandozzatok. Ha a játékban valódi nõ van a csapatban (pl a teamspeak miatt tudni), akkor sem viselkedek másként, mert nem azért játszok hogy ismerkedjek.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

HÕÕÕ Nõõve jáccik akkó biztos búzi.
Ha állatot irányít akkor meg perverz mi?
Ilywen dolgokból messzemenõ konzekvenciát levonni elég nevettséges.
Én pl ahol lehet gonoszokkal játszom és gonoszkodok is, közben elvileg nprmális gyerek vagyok és nem akarko mindenkit felgyújtani meg kinyírni, mert hogy gámákban eseteeg megteszem. Anno játszottam Postal2-vel is elég beteg játk, de nekem tetszett. (Nem is szoktam levizelni járókelõket)
NEM mindegy hogy valaki nõi karakterrel, vagy esetleg egy ORK-al játszik? Az tetszik neki, azzal szeret játszani és kész. Sztem ilyen 1szerû.
akkor, ha jól értem, mindenki, aki nõi karakterrel játszik, és férfi, az buzi.
de akkor, aki a játékban aggresszíven játszik, és kaszabolja az embereket, az a való életben egy elmebeteg sorozatgyilkos?
úristen. ezek csak játékok. mindenki úgy játszik, ahogy akar, és ahogy élvezi a játékot. pont az a lényeg, hogy olyan dolgokat lehet megcsinálni egy játékban, amit a való életben nem. a baj ott kezdõdik, ha valaki nem tudja elválasztani ezt a két világot.

ui: a konzervatív microsoftosoknak pedig üzenem, hogy ha van egy homokos, aki nõi karakterrel akar játszani, mert egy nõ lakozik benne, akkor is legyen férfi karakterrel? kit érdekel az õ lelki világa? az már biztos, hogyha egyszer megtalálom egy netes játékon, akkor csakazértis nõvel leszek, elcsábítom, elárulom, hogy férfi vagyok, és kinyírom a karakterét!!! :D

apropó, úgy gyûlölöm, amikor megölök valakit egy játékban, és kiderül, hogy az emberke igazából nem is halt meg a gép túloldalán... :/

\"Software is like sex, it\'s better when it\'s free.\"

Griphons
Nincs abban semmi, ha valaki nõi karival nyomja az MMORPG-t. Nekem is volt már nõi karim, és nem volt rossz vele a játék, pedig se homokos nem vagyok, se rá nem izgultam a képernyõre.
Lineage2-ben a férfi karik tényleg elég buzisan néznek ki, de hát ez van, ha manga stílusú a gáma. Speciel egy nõi karinak szivesebben segítenek mások, nyilván azt feltételezik, hogy egy lány ül a konzol elõtt, de én is szivesebben segítek nõi karin, pedig tudom, hogy 90% eséllyel egy fickó irányítja.
Amellett, a L2-ben minden faj minden nemének más mozgáskultúrája van, amit érdemes kipróbálni legalább 1szer. Fõleg a kis törpilányokat :) az behalás :D
Aki pedig azt mondja, hogy ez elhajlás, meg ferde hajlam, esetleg homoszexualitás elõjele, az nézzen magába kicsit, meg nézzen a naptárra, mert már régen a XXI. században élünk!

"I am a leaf in the wind! Watch how i soar..." Wash from Serenity

agy=egy,az én agyam sem jár már jól ilyentájt....

Sokan tisztán célszerûségbõl indítanak nõi karaktert,ugyanis mivel kevesebb a csaj a nekik szánt cuccok felhalmozódnak,így könnyebb szerezni ezt azt....

Ja,és ha agy csaj férfiként nyomja?,mert olyan is van ám....

Beszarás hogy miken vitatkoztok...

Hmuda
Van egy ismerõsöm (férfi) aki csak nõi karakterekkel játszik és teljesen rendben van. Meg lehet szokni, hogy a nõi karakterek 90%-a mögött férfi ül.

Én magam (szintén férfi) viszont kizárólag fiú karakterekkel játszom. Próbáltam néha egy-két nõi hõst/gonoszt indítani a CityOfX-ekben, de sose tudtam azonosulni vele. Nem az én stílusom.

És oylan MMO-ról sem tudok, ahol a mell méretét lehetne változtatni

A City of Heroes/Villains MMORPG-kben lehet (meg még az SWG-ben is ha jól emlékszem), és ezek a játékok (COH/V) valóságok Kánaánt jelentenek azoknak, akik a megjelenést fontosabbnak tartják az "UB3R1007"-oknál, mert nincsenek benne felszedhetõ páncélok vagy bármi hasonló. Kezdéskor felöltözteted a hõsödet/gonoszodat és annak semmi kihatása nincs a játékra, max szép kis summákat lehet nyerni ha valaki épp úgy dönt, hogy felajánl pár millió zsetont egy kosztümversenyen.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Rise Against
Ha csak virtuálisan is, de ugyanaz az ember vagy aki eddig voltál. Én szeretem magam beleélni a játékokba. Nincs afféle rejtett vágyam hogy egy új világban nõként bolyonghassak. Az számomra egyenlõ azzal, hogy nõ szeretnék lenni a valóságban is. Mert ha valaki elégedett magával és a nemével, akkor a virtuális világokat is szereti saját magaként bejárni. Ha pedig valakinek tényleg csak annyi a vágya hogy játék közben a karaktere fenekét nézze, akkor valóban legyen nõvel.

44 evesen ilyen szinten? csak gratulalni tudok,mint ahogy ahhoz is,hogy fontos neked,hogy milyen nemu illeto iranyit egy virtualis vilagban egy virtualis karit.....szomoru
a lineage2 legnagyobb hibája hogy a human mágiahasználó férfiak mind buzisan néznek ki, a warrior még elmegy. Am csóri orkok is úgy néznek ki mint egy kigyúrtabb modell zöldrefestve...

és még rpgben életemben nem volt nõi karim... buzi is csak egy mert a karakteralkotásnál k100-on 10 alá dobtam.. /házi szabály/ szerencsére gyorsan megölte egy NPC...

én is szeretem ha egy karin kinéz valahogy a páncél, de felveszem a jobbat... ha azonos erõsségû akkor a dizájnosabbat...
"illuzióromboló ha egy nõi alak mögött férfi van. Amikor azt hiszem, hogy a nõi karakter mögött a túloldalon egy szép lány ül"
Ha valakinek szamit,hogy ki iranyit egy virtualis karaktert,annak erdekes lehet a maganelete......
1ébként azért is jó a nõi kari mert azon semmi nem áll "buzisan".

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

agyhalál
Ez nagyon is igaz, de gondolom senki se jut arra a következtetésre, hogy egy nõ van a buffer mögött, fõleg, hogy LucskosPanna a neve;)

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

Rise Against
Szal vannak ilyen párkeresõ irodák?? huááááá lesz barátnõm!!44

Na húzz már a 'csába =)

NEOreg3
kifejthetnéd bõvebben, mert érdekelne, hogyan jutottál erre a következtetésre=)

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

...várom a következõ magasztos cikket arról, hogy a kutyák macskatápot esznek és nyávognak...

: )

Elnézést a Sorokért:)

Te egy kicsit eltevedtel azt hiszem:) Neked egy parkereso iroda kell, nem pedig szamitogep! Menj ki a valo eletbe es szerezz egy baratnot!
psishock
ááhhh, képzelj el egy igen idôs, gonosz, nagy tudással, tapasztalattal és technikákkal felszerelt férfi varázslót (mittomén lehet fekete csuklyába, halványan világító ékszerekkel, vagy varázsbottal). Különbözô átkokat tudna szórni az ellenségeire és feljett elementális támadásokkal támadna, esetleg necro skillekkel is rendelkezne. Szerintem maximálisan rendben lenne az ember. Nekem teljesen ok lenne, nagyon oda tudna ütni a megjelenésével.

C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2

psishock
Nyilván embertôl függ, van olyan férfi aki azért játszik nôvel mert pl "szereti a seggét bámulni", van aki "kipróbálja milyen lehet varázslatosan egy másik nembe költözni", van aki másért. Egyeseknek (és én is közéjük tartozok) pl annyira mind1 az egész. A tomb raidert is nyugodt szívvel toltam férfi karakterrel (prince of persia), de a másik játékokban se izgatott különösebben, ha egy férfi pont nôi karakterral nyomult, külsôleg persze nem lehet észrevenni a reagálásaiból és a viselkedésébôl álltalában igen. Csak beszélni kell vele. Amíg nincs gyakorlati különbség a 2nem között a játékabn (skillek stb) addig számomra különben is mind1 melyikkel vagyok... ha jobbal bele gondolok végsôsoron soha nem is néztem a "nôt" vagy a "férfit" egy játékban. Számomra csak mind karakterek voltak, barátok, vagy ellenségek. Ismerkedni valószínûleg nem mmo-ban fogok, de nincs kizárva hogy mások igen, az ô dolguk. én csak azt várom a játéktól hogy szórakoztató, komplex és változatos legyen, és jobban élvezném ha még a sok class/faj közül a nemek között is lennének igen eltérô különbségek.

C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2

agyhalál
Lineage 2-ben van human prophet, azaz buffer karakterem is és nem a külseje miatt tettem le mellette a voksom, hanem mert valljuk meg a human varázsló férfiban nagyon melegnek tûnik és nem fogom a nevem adni hozzá.

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

Ezt megint valami B*** bárban mérték fel? Én nemnagyon tudok olyannal játszani ahol nõ vagyok,pont azért mert nem tudom magam beleélni.

psishock
Igazság szerint férfi karakterokkal szeretek játszani elsôsorban, de semmi gondom a nôi karakterokkal sem.

A legjobban azzal nem értek egyet, hogy (legjobb tudomásom szerint) bármelyik játékot vesszük semmi különbséget nem tesznek (a kinézeten kívül persze) a nemek között. Mind 2 ugyanolyan "skill"-eket szerezhet, ugyanojan ütemben fejleszthet stb. Sokkal jobban élvezném a nôi karakteremet nem tudna akkora fegyvereket/armor-t használni azokkal a vékonyka kezeivel/testével de mondjuk mozgékonyabb lenne. A férfi karakterek gyakorlatilag minden értelemben sokkal destruktívabbnak kellene hogy legyen, nagyobb fizikai erôvel, több agresszióval, fókusszal a harcra. Ha megnézzük a küzdelemre tipikusan a férfi alkalmasabb. A nôi karakterek sokkal effektívebben kellene hogy tudják viszont használni a gyógyításokat és a védô kézségüket stb. Mondjuk a "support" varázslatok erôsebb támogatását is teljesen elfogadottnak tartanám ennél a nemnél. Mindent szépen ki lehet ellensúlyozni, így lenne értelme a dolgoknak és annak is, hogy melyik karakterrel tolatna az ember a továbbiakban. Csapatharcokban szintén érdekes fordulatokat lehetne produkálni azzal, hogy mijen nemû/számú játékos vesz rész a küzdelemben, persze a többi lehetôségek mellett.

NEOreg3
számomra fontosak a plusszok, mert az hogy oylan cuki rajtam az a karpánt még nem fog nagyobb tûzellenállást adni, de ha így szeretsz játszani az a te dolgog

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Rise Against
ha nõi karakterrel vagy nyílván nem férfit játszol. ne próbáld elferdíteni a lényeget ^^

Azért ez így elég erõs szélsõség, és valószínûleg pszichológiai eset a koma. Megjegyzem, még mindig jobb, mintha a hím-ork karakterére verné...

gameplusz
Nem játszom nõt. Nõi karakterrel játszom, két különbözõ dolog.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Rise Against
láttam egy videót egy kockáról, a wow-os nõi karakterére verte. Ilyenek vagytok ti is :DD

Rise Against
értelmetlen? csak mûködik a fantáziám, és nem szeretek csalódni -.-
Egyébként teljesen alapvetõnek tartom, hogy normális férfi ember ne akarjon már nõt játszani...

gameplusz
Értelmetlen képzettásítások, hablaty.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

gameplusz
Én szeretek nõi karival nyomulni. Talán azért van, mert a csaj karikból nem nézik ki, hogy odamegy, azt lebasz egy olyat, hogy azt se tudjátok mennyi a 220-.-

Rise Against
tudod én egy mmo-val nem azért játszok, hogy a karakterem seggét bámuljam. Megmondom neked õszintén a pixelhalmaz nõi fenekekre nem szoktam csorgatni a nyálam. Maradjon csak úgy rendjén, hogy a valós látvány nyûgöz le.
Én ilyen vaskalapos f@szfej vagyok, de azt mondom hogy nõ nõként, férfi pedig férfiként játsszon egy játékkal. Ahogy a microsoft tisztelt szakembere is megmondta, k*rvára irritáló, és illuzióromboló ha egy nõi alak mögött férfi van. Amikor azt hiszem, hogy a nõi karakter mögött a túloldalon egy szép lány ül. Aztán kiderül, hogy férfi...

rühellek nõi karakterrel lenni.
ha ilyennel játszom, annak a játéknak _nagyon_ jónak kell lennie (syberia, longest journey, nolfok).

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

Mindig leszartam, hogy melyik fegyver ad plusz értéket. Ha egy programban van lehetõségem jó alaposan kikupálni a karaktert, akkor arra fogok hajtani, hogy nekem bejöjjön, nem pedig arra, hogy a legjobb pluszokat kapjam.

Hiú volnék? Vagy csak feláldozom a számszerû értékeket a vizuális élményem oltárán? Mindkettõ.

VRSDM
lassan kiderül mire felnövök hogy annyi mindenben szenvedek hogy hátralévõ életem terápiákon élhetem le

... /baromság

u dont have to listen anybody else but me

Esrohnoil
Ez az egész hülyeség. A pszichológusnõ biztos nagyon unatkozik, és nem tudott épp nagyobb baromságot kitalálni...
Egyébként az is le van írva h. ha férfi létedre nõi karakterrel játszol, akkor "nemi identitászavar"-ban szenvedsz. :D

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

jaja <#eljen>

RPG Szabaly #1:
Ferfiak: ha noi karaktert valasztasz, csak leszbikus lehet.
Noknel mindegy :o)

Ez persze csak offline RPG-re vonatkozik. Online mar megszoktuk az elmebetegeket :o)

Y