116
  • psishock
    ááhhh, képzelj el egy igen idős, gonosz, nagy tudással, tapasztalattal és technikákkal felszerelt férfi varázslót (mittomén lehet fekete csuklyába, halványan világító ékszerekkel, vagy varázsbottal). Különböző átkokat tudna szórni az ellenségeire és feljett elementális támadásokkal támadna, esetleg necro skillekkel is rendelkezne. Szerintem maximálisan rendben lenne az ember. Nekem teljesen ok lenne, nagyon oda tudna ütni a megjelenésével.
  • psishock
    Nyilván embertől függ, van olyan férfi aki azért játszik nővel mert pl "szereti a seggét bámulni", van aki "kipróbálja milyen lehet varázslatosan egy másik nembe költözni", van aki másért. Egyeseknek (és én is közéjük tartozok) pl annyira mind1 az egész. A tomb raidert is nyugodt szívvel toltam férfi karakterrel (prince of persia), de a másik játékokban se izgatott különösebben, ha egy férfi pont női karakterral nyomult, külsőleg persze nem lehet észrevenni a reagálásaiból és a viselkedéséből álltalában igen. Csak beszélni kell vele. Amíg nincs gyakorlati különbség a 2nem között a játékabn (skillek stb) addig számomra különben is mind1 melyikkel vagyok... ha jobbal bele gondolok végsősoron soha nem is néztem a "nőt" vagy a "férfit" egy játékban. Számomra csak mind karakterek voltak, barátok, vagy ellenségek. Ismerkedni valószínûleg nem mmo-ban fogok, de nincs kizárva hogy mások igen, az ő dolguk. én csak azt várom a játéktól hogy szórakoztató, komplex és változatos legyen, és jobban élvezném ha még a sok class/faj közül a nemek között is lennének igen eltérő különbségek.
  • agyhalál
    Lineage 2-ben van human prophet, azaz buffer karakterem is és nem a külseje miatt tettem le mellette a voksom, hanem mert valljuk meg a human varázsló férfiban nagyon melegnek tűnik és nem fogom a nevem adni hozzá.
  • Derapo
    Ezt megint valami B*** bárban mérték fel? Én nemnagyon tudok olyannal játszani ahol nő vagyok,pont azért mert nem tudom magam beleélni.
  • psishock
    Igazság szerint férfi karakterokkal szeretek játszani elsősorban, de semmi gondom a női karakterokkal sem.

A legjobban azzal nem értek egyet, hogy (legjobb tudomásom szerint) bármelyik játékot vesszük semmi különbséget nem tesznek (a kinézeten kívül persze) a nemek között. Mind 2 ugyanolyan "skill"-eket szerezhet, ugyanojan ütemben fejleszthet stb. Sokkal jobban élvezném a női karakteremet nem tudna akkora fegyvereket/armor-t használni azokkal a vékonyka kezeivel/testével de mondjuk mozgékonyabb lenne. A férfi karakterek gyakorlatilag minden értelemben sokkal destruktívabbnak kellene hogy legyen, nagyobb fizikai erővel, több agresszióval, fókusszal a harcra. Ha megnézzük a küzdelemre tipikusan a férfi alkalmasabb. A női karakterek sokkal effektívebben kellene hogy tudják viszont használni a gyógyításokat és a védő kézségüket stb. Mondjuk a "support" varázslatok erősebb támogatását is teljesen elfogadottnak tartanám ennél a nemnél. Mindent szépen ki lehet ellensúlyozni, így lenne értelme a dolgoknak és annak is, hogy melyik karakterrel tolatna az ember a továbbiakban. Csapatharcokban szintén érdekes fordulatokat lehetne produkálni azzal, hogy mijen nemû/számú játékos vesz rész a küzdelemben, persze a többi lehetőségek mellett.
  • NEOreg3
    számomra fontosak a plusszok, mert az hogy oylan cuki rajtam az a karpánt még nem fog nagyobb tűzellenállást adni, de ha így szeretsz játszani az a te dolgog
  • Rise Against
    ha női karakterrel vagy nyílván nem férfit játszol. ne próbáld elferdíteni a lényeget ^^
  • Morden23
    Azért ez így elég erős szélsőség, és valószínűleg pszichológiai eset a koma. Megjegyzem, még mindig jobb, mintha a hím-ork karakterére verné...
  • gameplusz
    Nem játszom nőt. Női karakterrel játszom, két különböző dolog.
  • Rise Against
    láttam egy videót egy kockáról, a wow-os női karakterére verte. Ilyenek vagytok ti is :DD
  • Rise Against
    értelmetlen? csak működik a fantáziám, és nem szeretek csalódni -.-
    Egyébként teljesen alapvetőnek tartom, hogy normális férfi ember ne akarjon már nőt játszani...
  • gameplusz
    Értelmetlen képzettásítások, hablaty.
  • gameplusz
    Én szeretek női karival nyomulni. Talán azért van, mert a csaj karikból nem nézik ki, hogy odamegy, azt lebasz egy olyat, hogy azt se tudjátok mennyi a 220-.-
  • Rise Against
    tudod én egy mmo-val nem azért játszok, hogy a karakterem seggét bámuljam. Megmondom neked őszintén a pixelhalmaz női fenekekre nem szoktam csorgatni a nyálam. Maradjon csak úgy rendjén, hogy a valós látvány nyűgöz le.
    Én ilyen vaskalapos f@szfej vagyok, de azt mondom hogy nő nőként, férfi pedig férfiként játsszon egy játékkal. Ahogy a microsoft tisztelt szakembere is megmondta, k*rvára irritáló, és illuzióromboló ha egy női alak mögött férfi van. Amikor azt hiszem, hogy a női karakter mögött a túloldalon egy szép lány ül. Aztán kiderül, hogy férfi...
  • galocza
    rühellek női karakterrel lenni.
    ha ilyennel játszom, annak a játéknak _nagyon_ jónak kell lennie (syberia, longest journey, nolfok).
  • Morden23
    Mindig leszartam, hogy melyik fegyver ad plusz értéket. Ha egy programban van lehetőségem jó alaposan kikupálni a karaktert, akkor arra fogok hajtani, hogy nekem bejöjjön, nem pedig arra, hogy a legjobb pluszokat kapjam.

Hiú volnék? Vagy csak feláldozom a számszerű értékeket a vizuális élményem oltárán? Mindkettő.
  • VRSDM
    lassan kiderül mire felnövök hogy annyi mindenben szenvedek hogy hátralévő életem terápiákon élhetem le

... /baromság
  • Esrohnoil
    Ez az egész hülyeség. A pszichológusnő biztos nagyon unatkozik, és nem tudott épp nagyobb baromságot kitalálni...
    Egyébként az is le van írva h. ha férfi létedre női karakterrel játszol, akkor "nemi identitászavar"-ban szenvedsz. :D
  • haxoror
    jaja
  • Yfel
    RPG Szabaly #1:
    Ferfiak: ha noi karaktert valasztasz, csak leszbikus lehet.
    Noknel mindegy :o)

Ez persze csak offline RPG-re vonatkozik. Online mar megszoktuk az elmebetegeket :o)

Y
  • Tinman #16
    Női karival tolod? Buzi vagy!
    De akkor is, ha van akváriumod, és a piperecuccod nem fér el egy szappantartóban
  • szurka
    sztem a lányok is inkább női karakterrel játszanak szívesebben, mert hát ugye "én is vagyok olyan kemény csaj, mint az az ipse". Aztán ki tudja....
    Én nem szeretem a női karaktereket; amikor lerúg pl egyszerre 5 csókát, na hát azért mégiscsak....
  • temes69
    ebben igazad van. nekem volt egy haverom aki shadowrun rpgben(papír rpg) női karaktert indított férfi létére. na az viszont nagyon...hogy is mondjam...furcsa volt:)
  • Sanyix
    Sztem is jobb a külső nézetes játékokban egy csaj seggét nézni, mint egy férfiét :) belső nézetben már mind1.
  • Molnibalage
    Ezen behaltam a röhögéstől! :)
  • Matyóhímzés
    "a csajok sráccal a srácok csajjal nyomulnak ez a természetes."

Neked lehet, hogy természetes, de nekem nem. :P
    Életemben nem volt női karakterem.
  • birge
    "Általában árulkodó, ha a szereplő minél szűkebb, testre simulóbb ruhát visel és az is fő jel, hogyha hatalmasak a mellei."

Na tessék. Lány vagyok, a fiúkat szeretem, és gyakran nyomulok nagymellű lánykarakterekkel. Akkor én most látens férfi vagyok?
  • Zedas
    Hát igen, ha külső nézetes a játék, mindig csajjal vagyok, ha belső, mindig csávóval. A vizuális élmény, teccikérteni...
  • Rettenthető
    Már nem azért, hogy így beletapossak hegymászóbakancsommal a kedves amerikai pszichológusnő hóvirágos lelkivilágába, de ilyen logikai eszmefuttatás alapján, akkor ha egy csajnak utánnafordulok az utcán, az(is) azért van, mert én is olyan nő akarok lenni?
  • mikloss
    Persze hogy jobb csajjal lenni... most ki az a "hülye" aki a csávó seggét akarja bámulni... pl(wow), én két hétig nyomtam wowwal de akkor csak csaj karakterem volt... a csajok sráccal a srácok csajjal nyomulnak ez a természetes.
  • Szefmester
    sztem is inkább Lara seggét mint rambóét. DE! Egy szerepjátékban viszont el nem tudom képzelni hogy én valaha is női karaktert játszak. Mert ha a story miatt nő a főhős, és nem lehet választani akkor nincs gond játszom azzal. De szvsz az MMORPGkben női karaktereket alakító hímnemű egyedek egy szinten vannak a chatszobákban álnéven Zsuzsucica523 futó balf@xokkal.
  • NEOreg3
    "Általában árulkodó, ha a szereplő minél szűkebb, testre simulóbb ruhát visel és az is fő jel, hogyha hatalmasak a mellei."

A ruhákat többnyire az armor vagy a plusszok miatt választják, nem pedig a kinézet miatt. És oylan MMO-ról sem tudok, ahol a mell méretét lehetne változtatni (talán azért mert nem szoktam nőként játszani:D ).
  • QuippeR
    "A legtöbben ezt azzal indokolták, hogy szívesebben nézik magukat Lara Croftként, mint Rambóként"

ehh, nem inkább, "szívesebben nézik Lara Croft seggét, mint Rambóét"? csak mert ez egy kicsit másképp hangzik. tudom nem annyira bulváros, de hát nem minden szenzáció, ilyen az élet.
  • STFU
    pl Lineage!
  • Mr Csé
  • Luminas
    Ez olyan bulváros cikkre sikeredett :/