Jobb nõként játszani?

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Nõi karival tolod? Buzi vagy!
De akkor is, ha van akváriumod, és a piperecuccod nem fér el egy szappantartóban <#crazya>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

sztem a lányok is inkább nõi karakterrel játszanak szívesebben, mert hát ugye "én is vagyok olyan kemény csaj, mint az az ipse". Aztán ki tudja....
Én nem szeretem a nõi karaktereket; amikor lerúg pl egyszerre 5 csókát, na hát azért mégiscsak....
ebben igazad van. nekem volt egy haverom aki shadowrun rpgben(papír rpg) nõi karaktert indított férfi létére. na az viszont nagyon...hogy is mondjam...furcsa volt:)

Asus P7H55-M Pro, Intel i5-750, 12GB Kingston 1333Mhz, Asus GTX560 DCUII OC 1GB, Philips PFL5605 LedTV

Sanyix
Sztem is jobb a külsõ nézetes játékokban egy csaj seggét nézni, mint egy férfiét :) belsõ nézetben már mind1.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Molnibalage
Ezen behaltam a röhögéstõl! :)

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Matyóhímzés
"a csajok sráccal a srácok csajjal nyomulnak ez a természetes."

Neked lehet, hogy természetes, de nekem nem. :P
Életemben nem volt nõi karakterem.

A Chili szósz nem más, mint határozott fellépésû Ketchup.

"Általában árulkodó, ha a szereplõ minél szûkebb, testre simulóbb ruhát visel és az is fõ jel, hogyha hatalmasak a mellei."

Na tessék. Lány vagyok, a fiúkat szeretem, és gyakran nyomulok nagymellû lánykarakterekkel. Akkor én most látens férfi vagyok?

Hát igen, ha külsõ nézetes a játék, mindig csajjal vagyok, ha belsõ, mindig csávóval. A vizuális élmény, teccikérteni...

Rettenthetõ
Már nem azért, hogy így beletapossak hegymászóbakancsommal a kedves amerikai pszichológusnõ hóvirágos lelkivilágába, de ilyen logikai eszmefuttatás alapján, akkor ha egy csajnak utánnafordulok az utcán, az(is) azért van, mert én is olyan nõ akarok lenni?

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

mikloss
Persze hogy jobb csajjal lenni... most ki az a "hülye" aki a csávó seggét akarja bámulni... pl(wow), én két hétig nyomtam wowwal de akkor csak csaj karakterem volt... a csajok sráccal a srácok csajjal nyomulnak ez a természetes.<#nevetes1><#nevetes2>

Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minõség 1989 óta.

sztem is inkább Lara seggét mint rambóét. DE! Egy szerepjátékban viszont el nem tudom képzelni hogy én valaha is nõi karaktert játszak. Mert ha a story miatt nõ a fõhõs, és nem lehet választani akkor nincs gond játszom azzal. De szvsz az MMORPGkben nõi karaktereket alakító hímnemû egyedek egy szinten vannak a chatszobákban álnéven Zsuzsucica523 futó balf@xokkal.
NEOreg3
"Általában árulkodó, ha a szereplõ minél szûkebb, testre simulóbb ruhát visel és az is fõ jel, hogyha hatalmasak a mellei."

A ruhákat többnyire az armor vagy a plusszok miatt választják, nem pedig a kinézet miatt. És oylan MMO-ról sem tudok, ahol a mell méretét lehetne változtatni (talán azért mert nem szoktam nõként játszani:D ).

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

QuippeR
"A legtöbben ezt azzal indokolták, hogy szívesebben nézik magukat Lara Croftként, mint Rambóként"

ehh, nem inkább, "szívesebben nézik Lara Croft seggét, mint Rambóét"? csak mert ez egy kicsit másképp hangzik. tudom nem annyira bulváros, de hát nem minden szenzáció, ilyen az élet.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

pl Lineage!

Mr Csé
<#vigyor3>

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam

Ez olyan bulváros cikkre sikeredett :/
← ElőzőOldal 3 / 3