14
  • HöfEE
    Bocs hogy beleszólok az önfeledt vitatkozásba de ez milyen játék???? RTS , Fps , szimulátor vagy mi????? MErt a drága cikkíró mindent leir csak ezt nem.
  • Tomalak
    Azt aláírom de magában a sorozatban csak a D nek volt a kapitánya de amugy teljesen mind1 :D
  • Morden23
    Egyszer réges-régen, egy messzi-messzi kontinensen, valami Amerikában volt egy fanclub-háború. Az idióta trekkerek meg az önjelölt jedik fogták magukat, és feltalálták ezt a Star Trek 'verse VS. Star Wars 'verse dolgot, ami odáig fajult, hogy a fézerek és a turbólézerek tűzsebességét, meg leadott energiáját kukkolták, meg olyanokon ment a vita, hogy "a csillagroboló pajzsai a pajzson kívül helyezkednek el, míg az Enterprise egészét beborítja a védőmező".

Mit ne mondjak, szétröhögtem az agyamat. Nagyobb baromságokat sosem olvastam :D
  • akyyy
    dart véder már Archer korában rég halott. hisz hogy kezdődik? réges rég , egy messzi messzi galaxisban.

úgyohgy a 2300-as évekre már nagoyn rég halott a csóka, de ha élne is, messze lenne hozzá.
  • Cat #10
    cöcö... ez így ebben a formában messze nem igaz. Eleve a megközelítés miatt nem stimmel az érvelés: a Star Trek nem egy harcos, háborúzó univerzum, a Föderáció inkább mindenkit beolvaszt, ezzel szemben a Star Wars egy nagyon kemény, versengő világ, ahol diktatúra uralkodik. Utóbbinál a rend fenntartásához sokkal keményebb eszközök és fegyverek kellenek.
  • Gézu88
    Datrh Vader az egész flottáját vihetné egyetlen Galaxy ellen... és semmi sem maradna belőle.

Ja hogy ti nem hajókkal, hanem a kapitányaikkal fogtok harcolni, hát jó... :D
  • wfefe
    Dart Vader szétcsapna köztük, mert az erő vele van
  • Gauge
    Ez csak félig igaz. Az Generations-ben megsemmisül az 1701-D és azóta az "E" kapitánya...
  • Tomalak
    Siskoval szétszedek mindkit vagy várjál lessz kirk is akkor meg vele hurááá :D
  • Warpcore
    Most mibajod Quark-al? ,)
  • Adam II
    Jah azzal az idióta csapossal együtt!
  • Tomalak
    Az új nemzedékben az 1701-D kapitánya volt de mind1
  • akyyy
    hátha szétlőhetem kedvenc hajoimmal azt aköcsög ds9-nt:P
  • akyyy
    JEeeeeeeeeeee