14
-
#14 Bocs hogy beleszólok az önfeledt vitatkozásba de ez milyen játék???? RTS , Fps , szimulátor vagy mi????? MErt a drága cikkíró mindent leir csak ezt nem. -
#13 Azt aláírom de magában a sorozatban csak a D nek volt a kapitánya de amugy teljesen mind1 :D -
Morden23 #12 Egyszer réges-régen, egy messzi-messzi kontinensen, valami Amerikában volt egy fanclub-háború. Az idióta trekkerek meg az önjelölt jedik fogták magukat, és feltalálták ezt a Star Trek 'verse VS. Star Wars 'verse dolgot, ami odáig fajult, hogy a fézerek és a turbólézerek tűzsebességét, meg leadott energiáját kukkolták, meg olyanokon ment a vita, hogy "a csillagroboló pajzsai a pajzson kívül helyezkednek el, míg az Enterprise egészét beborítja a védőmező".
Mit ne mondjak, szétröhögtem az agyamat. Nagyobb baromságokat sosem olvastam :D -
#11 dart véder már Archer korában rég halott. hisz hogy kezdődik? réges rég , egy messzi messzi galaxisban.
úgyohgy a 2300-as évekre már nagoyn rég halott a csóka, de ha élne is, messze lenne hozzá. -
Cat #10 cöcö... ez így ebben a formában messze nem igaz. Eleve a megközelítés miatt nem stimmel az érvelés: a Star Trek nem egy harcos, háborúzó univerzum, a Föderáció inkább mindenkit beolvaszt, ezzel szemben a Star Wars egy nagyon kemény, versengő világ, ahol diktatúra uralkodik. Utóbbinál a rend fenntartásához sokkal keményebb eszközök és fegyverek kellenek. -
Gézu88 #9 Datrh Vader az egész flottáját vihetné egyetlen Galaxy ellen... és semmi sem maradna belőle.
Ja hogy ti nem hajókkal, hanem a kapitányaikkal fogtok harcolni, hát jó... :D -
wfefe #8 Dart Vader szétcsapna köztük, mert az erő vele van -
Gauge #7 Ez csak félig igaz. Az Generations-ben megsemmisül az 1701-D és azóta az "E" kapitánya... -
#6 Siskoval szétszedek mindkit vagy várjál lessz kirk is akkor meg vele hurááá :D -
#5 Most mibajod Quark-al? ,) -
#4 Jah azzal az idióta csapossal együtt! -
#3 Az új nemzedékben az 1701-D kapitánya volt de mind1 -
#2 hátha szétlőhetem kedvenc hajoimmal azt aköcsög ds9-nt:P -
#1 JEeeeeeeeeeee