MTI

Star Trek kapitányok együtt a Legacy-ban

A Star Trek legendás kapitányait megszemélyesítő öt színész hangját és képmását kölcsönzi egy olyan videójátéknak, amelyet a kultikussá vált sci-fi sorozat alapján készítenek.

A Bethesda Softworks, a videójátékot kereskedelmi forgalomba hozó amerikai társaság közlése szerint William Shatner, Patrick Stewart, Scott Bakula, Avery Brooks és Kate Mulgrew kapitányként jelennek meg a "Star Trek: Legacy" (Star Trek: Örökség) nevű játékban is. A hamarosan megjelenő videójáték személyi számítógépeken és a Microsoft Xbox 360 játékkonzolján lesz játszható.

A kanadai William Shatner játszotta James T. Kirk kapitányt, az Enterprise parancsnokát a Star Trek első, 1966 és 1969 között bemutatott sorozatában. A brit Patrick Stewart személyesítette meg Jean-Luc Picard kapitányt, az Enterprise NCC 1701-E űrhajó parancsnokát a Star Trek: The Next Generation (Star Trek: Az új nemzedék) címet viselő, 1987 és 1994 között bemutatott sorozatban.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!
Klikk a képekre a nagyobb változathoz

A Star Trek: Deep Space Nine című sorozatban (1993-1999) az amerikai Avery Brooks játszotta a Bajor bolygó körül keringő, a Föderáció felügyelete elá került egykori bányászállomás, a Deep Space Nine űrállomás parancsnokát, Benjamin Sisko kapitányt. A sorozatok egyetlen női főszereplője Kate Mulgrew volt, a Star Trek: Voyager sorozatban (1995-2001) ő személyesítette meg a Delta kvadránsba sodródott Voyager űrhajó parancsnokát, Kathryn Janeway kapitányt. Az utolsó sorozatban, a Star Trek Enterprise-ban (2001-2005) - amelynek eseményei jóval a másik négy sorozat előtti korszakban, a csillagközi utazás korai szakaszában játszódnak - az amerikai Scott Bakula játssza Jonathan Archer kapitányt, az Enterprise NX-01 parancsnokát.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • HöfEE #14
    Bocs hogy beleszólok az önfeledt vitatkozásba de ez milyen játék???? RTS , Fps , szimulátor vagy mi????? MErt a drága cikkíró mindent leir csak ezt nem.
  • Tomalak #13
    Azt aláírom de magában a sorozatban csak a D nek volt a kapitánya de amugy teljesen mind1 :D
  • Morden23 #12
    Egyszer réges-régen, egy messzi-messzi kontinensen, valami Amerikában volt egy fanclub-háború. Az idióta trekkerek meg az önjelölt jedik fogták magukat, és feltalálták ezt a Star Trek 'verse VS. Star Wars 'verse dolgot, ami odáig fajult, hogy a fézerek és a turbólézerek tűzsebességét, meg leadott energiáját kukkolták, meg olyanokon ment a vita, hogy "a csillagroboló pajzsai a pajzson kívül helyezkednek el, míg az Enterprise egészét beborítja a védőmező".

    Mit ne mondjak, szétröhögtem az agyamat. Nagyobb baromságokat sosem olvastam :D
  • akyyy #11
    dart véder már Archer korában rég halott. hisz hogy kezdődik? réges rég , egy messzi messzi galaxisban.

    úgyohgy a 2300-as évekre már nagoyn rég halott a csóka, de ha élne is, messze lenne hozzá.
  • Cat #10
    cöcö... ez így ebben a formában messze nem igaz. Eleve a megközelítés miatt nem stimmel az érvelés: a Star Trek nem egy harcos, háborúzó univerzum, a Föderáció inkább mindenkit beolvaszt, ezzel szemben a Star Wars egy nagyon kemény, versengő világ, ahol diktatúra uralkodik. Utóbbinál a rend fenntartásához sokkal keményebb eszközök és fegyverek kellenek.
  • Gézu88 #9
    Datrh Vader az egész flottáját vihetné egyetlen Galaxy ellen... és semmi sem maradna belőle.

    Ja hogy ti nem hajókkal, hanem a kapitányaikkal fogtok harcolni, hát jó... :D
  • wfefe #8
    Dart Vader szétcsapna köztük, mert az erő vele van
  • Gauge #7
    Ez csak félig igaz. Az Generations-ben megsemmisül az 1701-D és azóta az "E" kapitánya...
  • Tomalak #6
    Siskoval szétszedek mindkit vagy várjál lessz kirk is akkor meg vele hurááá :D
  • Warpcore #5
    Most mibajod Quark-al? ,)