Metro 2033
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Vagy ha éppen ez a site nem megy, foogleba dobd be az online youtube downloader szavakat, és kapsz egy zsák siteot amivel lehet ilyesmit mûvelni.
Ez valakinek megvan mp3-ban?
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Fõleg a cuccokról, remélem nem feleslegesen dobtam ki a pénzt az ablakon
1. A Polis, ahol az a szép tárgyaló terem is van, ugye? Az kb. a 60%-a. Utána lesz még bõven, de már nem leszel egyedül.
2. A hubok bejárhatók és lehet venni, keresni ezt-azt, de ez lineáris FPS, ez NEM a STALKER.
3. Nos, én ennyire nem mentem bele és tuti sokat kihagytam. Ennek ellenére én azt hiszem a jó finálét kaptam. A végén van egy szimpla döntés, nem lövöm el.
4. A szörnyes részeken, pl a könyvtárban gyakorta csak úgy lehet. Felesleges a könyvtárosra pazarolni a kevés ammót. Csak fuss és fuss, meg lehet csinálni.
5. A cuccokról sokat nem tudok. Annyira nem néztem és váltóm se volt rájuk. Én azt hiszem alap cuccal mentem és túléltem.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
1. Hol járok most a játékba kb? A felénél?
2. Mondták hogy a játék pályái szabadon bejárhatók, de nekem nagyon úgy tûnik, hogy ez is csak egy sima lineáris játékmódú fps. Jól észleltem?
3. Ahogy néztem most az alternatív befejezéseket, ezek csak annyiban függnek, hogy a játék elejétõl kezdve megcsinálom-e a jótetteket és azokat a bizonyos mozzanatokat, amik a videókban is benne vannak. Ha valamit kihagytam, akkor már csak a rossz befejezés jöhet? Vagy %-osan figyeli a játék hogy mennyire voltam szemfüles és életrevaló?
4. Lehet a "szörnyes pályákon" sunyiba végigmenni, ahogy az "emberes pályákon"? Mert eddig azt vettem észre, hogy a dobókés alkalmazható a legjobban a játékban és a hangtompítós fegyverek, igen csak felhívják a figyelmét a többi ellenségnek, mert akkora halálsikolyai vannak az áldozatoknak, hogy mindenki ugrik rájuk. Viszont a szörnyes pályákon semmit nem lehet taktikázni, legegyszerûbb, ha tudod az útvonalat, akkor végigszaladsz, közben shootgunnal ijesztgeted a vadakat, hogy szétszaladjanak. Meg a youtube videókon is ez látszik, hogy a szörnyes pályákon, nem kell lõszert pazarolni, csak szaladgálni.
5. Felszerelésbõl, lehet venni lopakodósat és páncélozott cuccot. Azt tapasztaltam, hogy a lopakodóshoz jár Night vision, ami igen hasznos és jó, de a páncélozottnak, annyit vettem észre, hogy mikor a felszerelések között válogatok, a kép oldalán már nem símaszkban vagyok hanem valami páncélos sisakban. De ez nem jön át a gázmaszk felvételkor se, mert csak egy sima gagyi gázmaszkot veszek fel illetve nem tapasztaltam semmi hasznát, csak hogy kidobtam 100 lõszernyi pénzt... Van annak valami értelme? Mármint a páncél ruha megvételének?
Hát most hirtelen ennyi jutott eszembe, részletes válaszokat elõre is köszönöm, ha lesz még valami, akkor azt úgy is beírom, egyébként elég hangulatos a játék, elég jóra sikeredett.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Next PC upgrade: 2022
Olvasni kéne....
Ne a diablo 3-al meg a Halo 4-el állítsd egy sorba 😊
Next PC upgrade: 2022
Legközelebb, ha válaszolsz valamire, akkor tedd, ha átment a kérdés... 😉
www.smart-bus.hu
"Átírtam a user.cfg-ben a vsync sort, de nem akarja az igazságot."
Na most abban a sorban két opció van. On, vagy off. Alapon off az érték, ezt én átírtam, ergo lett belõle on. A nem akarja az igazságot is magyarázatra szorul, vagy az menni fog nélkülem is? 😄
De ne ragozzuk, a lényeg, hogy már mûködik mint ahogy azt lejjebb is jeleztem... 😉
www.smart-bus.hu
Az "adaptive Vsync" nem olyan nagy találmány, csak arról szól, hogy a moncsi frissítési rátája felé nem megy feleslegesen fûtve a kártyát ha az a frissítés elégséges. De ezt tudja pl. az MSI afterburner is, sõt be lehet állítani pontosan menyi legyen a vágási frekvencia.
www.smart-bus.hu
Átírtam a user.cfg-ben a vsync sort, de nem akarja az igazságot... :S
Steam-s, HD6990-n...
Valakinek valami ötlet?
www.smart-bus.hu
A filter darabszám az akkor nem is látszik - csak úgymond mindig kapok +15 percet ha veszek/találok egyet?
akkor lehet hogy csak benéztem valamit - a filterk száma ott van abal alsó sarokban a gázmaszk mellett amikor megnyomom a T billentyût (óra), igaz?
27 filter az eleve nagyon soknak tûnik...venni csak egy vagy két helyen lehet, pár darabot, meg ugye találni, de sokszor ki van számítva, hogy éppen elég legyen.
én ugyan ezt nem néztem annak idején, de lehet hogy a törött maszkban lévõ szûrõt nem "teszi át" a helyébe felvett másik maszkba. tehát ha éppen újabb szûrõ van a maszkban és lecseréled, akkor az a szûrõ elveszik.
a játék meg szvsz is nagyon hangulatos, én 3x is végigtoltam, így ranger fokozaton is. na az kemény, még újrajátszáskor is. de nagyon jól mûködik a lopakodás, a fények kilövése. egy szembetûnõ hibája van csak, hgy néha az emberi ellenségek nem tudják eldönteni, hogy melyik fedezéket válasszák, és ez ilyen bennyhill szerû futkosást eredményezhet, de igazából ez sem olyan sûrûn történik meg.
Tegnap nekiveselkedtem újra, és hajnali egyig (5 óra) le se bírtam tenni. Csak még egy pálya - csak még egy pálya, csak megnézem mi jön most...
Két kérdésem lenne:
- nincs valami mod hogy többféle fegyver lehessen az embernél? Rá vagyok kattanva a hangtompítós Bastard gunra, de jó lenne egy AK is. Ott a sok loot a hulláknál, de ugye csak lecserélni lehet a fegyvert. Ráadásul a save ugye nem létezik, tehát még azt se tudom kipróbálni hogy mentek, felveszem a fegyvert, megnézem milyen aztán ha nem jön be visszatöltök.
- lehetséges az, hogy amikor maszkot cserélek (mondjuk nagyon repedt, és a földrõl felveszek egy másikat) a szûrõim számát is változtatja? Mert egyszerûen a szûrõk száma össze vissza változik... pl egy pálya alatt 27-rõl 15re csökkent, és összesen csak egyszer cserélte a karakter a szûrõt (hát ugye 15 perc egy filter élettartama). Vagy csak be lettem volna rúgva és nem is volt 27 filterem?
Nem értettem mi ez a hirtelen változás...
Ellenben a Metro demója után azonnal akartam ezt is, de vártam sale-el, így mázlim volt és 700 Ft-ért megvettem tavaly. 😛 Egy baja van: nehéz! Pedig én játszottam sok játék nehezebb szinteken is: Dead Space, Alien Breed, Hard Reset, de ez majdnem kifogott rajtam.
De meglássuk, a könyvön végigrágom magam (odaragasztottam a kindle hátuljára a moszkvai metró térképet is 😊 )
Én is eléggé otthagytam amikor elõször próbálkoztam vele....
De szörnyek irtó viccesek, nem lövöm és sajna a képem sincs meg róla - de lesz egy ilyen óriás meztelen pocok-szerûség, na ha az megölt a menüben az a kép.... XD
Parasite Eve 2, best game EVER!