2479
WAREZ TÉMÁKKAL FÁRADJON MINDENKI ODA, AHONNAN A WAREZ VERZIÓT LETÖLTÖTTE...ITT A JÁTÉKKAL FOGLALKOZZUNK!!!

ALTERNATÍV BEFEJEZÉS KRITÉRIUMAI: SZÖVEGGEL, SZÖVEGGEL BŐVEBBEN (angolul) | VIDEÓVAL 1.rész - VIDEÓVAL 2. rész (németül)
  • lammaer
    Írom hogy "a warez az esetek 99%ában nem szarabb/rosszabb mint az eredeti.". Erre mit írsz? "A warez sosem lesz jobb"... istenem, írtam én hogy jobb? :)

"legalább a letöltés és az aktiválás számmal támogatni a fejlesztőket"

Semmi hasznuk nincs belőle (neked mennyi hasznod lenne abból ha ingyen festenéd ki a szomnszéd szobáját) és nem jó arcságból csinálták. Ez a marketing kampány része, jön a 2034 és próbálják rákapatni az embereket a metróra, mivel már úgysem hozott semmit (akit érdekelt már rég végigjátszotta).

"Amennyi idot mar raszantal,h crackeld es patchet keresgeltel"

Kb 2*10 másodperc, legalábbis nálam a crackelés csak annyiból áll hogy nyomok egy F5-t meg egy entert, nem magam szoktam megtörni a játékot :)

Szóval továbbra sem értem mi ez a kereszteshadjárat itt a "kolléga" ellen.... maximum egy hangyányival nehezebbé tette az életét, de se nem lop, se nem okoz kárt.
  • Danecay
    Szia! HA megvan még az STEAM kód és nincs szükséged rá, én szívesen fogadnám! :)

Köszi!
  • Ombika
    Jah sajat magat egeti be,es zavarodik bele a hulye magyarazataba... :-)
  • Solt
    Megkaptad volna INGYEN, de még így is inkább torrentezel... ezen túl sok magyarázni való nincs...
  • Ombika
    Amennyi idot mar raszantal,h crackeld es patchet keresgeltel,addig mar eredetibe reges regen tullennel rajta.. Errol meg ennyit... :-))))
  • steweee
    istenem, milyen vitát "robbantottam" ki :)

már le is kaptam a torrent-finder.info -ról

de hadd mondjam el gyorsan

35 múltam, és vannak játékok amiket megveszek. gothic gold, divinity 2, bf, skyrim stb.

de EZ nem az. amúgy sincs időm játszani, de mivel most pont van, és láttam róla videót ami megtetszett, ellentétben amikor megjelent vhogy nem ragadott meg a játékvid, ezért szivesen kipróbálnám

steamem volt még anno a half life 1nél, mert ahhoz azt hiszem kellett hogy futtatni lehessen még töréssel is. de már fogalmam sincs hogy mi volt a kódom, és újat meg nem fogok létrehozni akármennyire egyszerűen is lehetne, mert annyi erőfeszítést már nem ér meg nekem hogy játszak valamivel ami ahoz kötött

én csak egy egyhozzászólásos választ vártam amiben a peccs vagy peccsek, esetleg modok vagy dlc-ket ismerteti valaki. ennyi....
  • w77d
    tényleg ott tartunk, hogy valaki jobban ajánlja a warezt mint a legális ingyenes módot? nem megnyugtatni kéne a warezosokat, hanem ha már úgy is elérhető, legalább a letöltés és az aktiválás számmal támogatni a fejlesztőket ha már ilyen jó arcok voltak. A warez sosem lesz jobb, mint az eredeti, általában 2-3 patch-el mindig le vannak maradva. Nem kéne rászoktatni még az ilyen esetekben sem a másikat a torrentezésre, inkább igenis le kell teremteni hogy ne legyen már ilyen igénytelen.
  • lammaer
    Értem az álláspontotokat (bár semmi erkölcstelent nem találok abban hogy egy ingyenesen osztogatott játékot vki torrentről szed le, ez már végképp nem lopás), bonyolultabbnak meg ezt se bonyolultabb patchelni.
    Pont hogy eddig volt esetleg erkölcstelenek/lopásnak nevezhető a torrent, de mostmár nem.

"miért nem kell valakinek az eredeti ingyen a szar másolat"
    "mintha ingyen ajánlanának neked egy BMW-t és egy BMW-re nyomokban hasonlító összebarkácsolt roncsot hogy válassz és te az utóbbit választod"

Mindkettőre ugyanaz a válasz, a warez az esetek 99%ában nem szarabb/rosszabb mint az eredeti. CSodálkozom hogy most ti is ezt a BSA dumát nyomjátok... én annó warezzal toltam végig, pont ugyanazt a játékélményt adta mint a tört. Nem fagyott, nem volt lassabb és szépen végigértem a végére :)

No, de nem akarom szítani a tüzet, sztem túlbeszéltük a témát.
  • Szabi84
    ráadásul azt csak egy gombnyomás feltelepíteni
  • w77d
    például a patch ráerőltetése... de most tényleg miért nem kell valakinek az eredeti ingyen a szar másolat helyett??? ez már nem csak erkölcstelenség, hanem igénytelen is...
  • bertino
    itt az erkolcsel van a baj... idetlen az agya, ennyi.
  • lammaer
    Milyen szenvedésre gondolsz?
  • w77d
    na de inkább szenved egy tört változattal az eredeti helyett? Ez olyan, mintha ingyen ajánlanának neked egy BMW-t és egy BMW-re nyomokban hasonlító összebarkácsolt roncsot hogy válassz és te az utóbbit választod...
  • lammaer
    Igazából mivel mostmár ingyenes, talán pont most irreleváns hogy letorrenteli vagy szerez egy ingyen kódot és lesteameli. Support már úgyse lesz hozzá (tehát patch se lesz), megkárosítani nem károsít meg senkit, multiplayer sincs tudtommal, tökmindegy hogy jut hozzá... sztem.
  • Serpa
    Én úgy emlékszem, hogy steam sem kell hozzá.
    Letölti THQ szerverről az exe-t és beírja a kódot telepítésnél.
    (legalábbbis így rémlik az előző facebook akciónál)
  • w77d
    bammeg úton útfélen osztogatják a játékot ingyen és te torrentezni akarsz? ennyire gyökér nem lehetsz, ez az a játék ami ma már biztos hogy minden warez pistikének megvan eredetiben is, mert egyszerűen vagy ingyen hozzájutott, vagy megvette 300ft-ért...
  • Szabi84
    ma már ingyen sem kell a játék
  • bertino
  • steweee
    elég a tipp is, nincs steamem. torrent megteszi
  • Szabi #2340
    ha van steam-ed adok ingyen kódot.. :D
  • steweee
    még csak most találkoztam a játékkal. egész tetszik videóról. nem fogom megvenni, de ha érdemes kipróbálni akkor letöltöleném.

vmi 5 let peccselésre, modolásra stb ?
  • BoneDragon
    Megint osztogatnak 40.000db cd kulcsot!
  • Holy Shit
    Sziasztok,nekem lenne egy olyan kérdésem,hogy hogyan lehet beállítani,hogy 5.1-be szóljon? A játékon belül nincs ilyen beállítás.(Steam-es )
    pls help!
  • Maxtreme
  • JaSoN HuNTeR #2335
    Ingyen Metro 2033. Siessetek mert csak limitált példányszám!

Nekem már megvan :)
  • bajgunar
    Jah, itt csak 1 dolcsit kérnek érte, de kapsz még +
    Darksiders, Red Faction: Armageddon, Company of Heroes, Company of Heroes: Opposing Fronts, and Company of Heroes: Tales of Valor-t

www.humblebundle.com

Még ~ 1 napig!!! Húzzatok bele. Hirtelen beszereztem 3 gif code -ot steam-re ~280HUF/db áron!
  • kill3r21
    nagyon odabasz, tltöm énis :)
  • grebber
    Ha nem lábalnak ki majd megveszi őket valaki nem kell parázni!
  • genndy
    Olyanok akik éppen csődbe mennek?
  • oneal1
    cooooooooooool:)

ezt a gesztust eljátszhatná még egy két gyártó:D
  • Maxtreme
    Metro 2033 ingyé!!! :)

Kipróbáltam, müxik.
  • Kalash17
    Sziasztok!Problémám adódott a játék feltelepítésével...Ott akadtam el hogy lefuttattam a telepítőt, és ekkor a következő ablakban felkínált néhány programot telepítésre.Kiválasztottam mindet, de az utolsó kivételével egyiket sem telepítette fel, rendszergazda jogokra hivatkozva...A directx 11 már fel van rakva, így a Physx-et ami még hiányzott megkerestem a a bootolt fájlban, majd sikeresen feltelepítettem...Ezután a játék indításakor, elsötétül minden, a monitor jelzőfénye pirosan villog...Még az újraindítás sem segített, ezután már nem láttam semmit...Csökkentett móddal és egy hibaelhárítóval sikerült visszaszereznem az irányítást, nem akarom ezt mégegyszer végigcsinálni, viszont nagyon szeretnék játszani...Mit javasoltok, mit tegyek?...Előre is köszönöm a választ
  • Szabi84
    köszi!
  • lammaer
    ittbármit le tudsz kapni a youtuberól...

Vagy ha éppen ez a site nem megy, foogleba dobd be az online youtube downloader szavakat, és kapsz egy zsák siteot amivel lehet ilyesmit művelni.
  • Szabi84

Ez valakinek megvan mp3-ban?
    Jaja XD
  • Optimus Prime
    Mint a spéci mozdulatok a MK-ban még SEGA-n.
    Tisztára mint egy kód XD
  • marcellalex
    meg van oldva a bug csak annyit kell tennem ,hogy legugolva maradok közben nyomom a w és a space billentyűt a lámpát kikapcsolom és nincs rajtam a gázálarc
  • marcellalex
    köszönöm mindenkinek aki segített nekem és jójátékot mindenkinek megoldottam a szaggatás problémát ,hogy lejebb vettem a grafikát de van egy bug a depot pályán mikor megyek és lezuhanok a kocsiról akkor fellálok ez a bug fogad http://www.youtube.com/watch?v=xckjxU2VyH0 de ha már egyszer végigvittem a játékot akkkor mért történik ez ?