Metro 2033

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#worship>

Csináltam egy warez topicot!
mehet banner alá!!
warez topic
Ez még nem teljes verzió pár fájl hiányccikkk, ha az meg lesz! lehet törni, de addig nem. (Még 2 nap) <#vigyor>

RAzor tud Sid filokat törni! szal ha megvan ez neki!😄
rendben!

igen neked írtam, várjál még vele.

valami demót nyomhatnának ki, hogy megnézzem hogy fut

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Nagyi06 ezt nekem írtad hogy inkább várjak a letöltéssel??

Menni fog a játék dx9 alatt? vagy midenképpen Vista v. 7 kell hozzá?

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Ne szedd le, mert szar verzió. Nem tudod majd felrakni, mert kérni fogja a serialt.

hello
az 1st fenn van egy Metro_2033_MULTI_11_READNFO-TL ilyen verziójú játék ezt ha letöltöm akkor valószínû csak a krekkre kell várnom nem??

Bence94
beszarás lenne ha már 2 gb ramnál többet enne a játék...

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

nagyszerû ez is steames lesz.😞

H3LLBoY
köszi!

Gigabyte Z68P-DS3, Intel Core i5 2320, Gigabyte GTX560 SOC 1GB, GeIL 8GB DDR3 1600MHz EVO Corsa, Western Digital 2TB

grebber
Ezeket: Czech-Dutch-English-French-German-Italian-Japanese-Polish-Porteguese-Russian-Spanish

Next PC upgrade: 2022

H3LLBoY
Hello!
Gondolom te már letöltötted a Multi11-es verziót. Ez milyen nyelveket tartalmaz?

Gigabyte Z68P-DS3, Intel Core i5 2320, Gigabyte GTX560 SOC 1GB, GeIL 8GB DDR3 1600MHz EVO Corsa, Western Digital 2TB

Könnyen törhetõ. 16-án már nyomjuk. <#mf2><#violent><#gun>

Milyen védelem van rajta?
Solid Snake
Megjelent a pc-s cunya verzió <#pias>
A borzalmas angol szinkron az abból adódik hogy ugye itt is orosz akcentussal beszélnek angolul...vagy hogy mondjam.A béna hangok szerintem nem igaz,bár a fegyvereknek lehetne ütõsebb.
A grafika változó.Amit nem lehet elvenni tõle hogy részletes.Viszont helyenként meg feltûnnek olyan tárgyak amin igen ronda elnagyolt texturák vannak.Meglátásom szerint a belsõ terek szépek,de amikor kimész a felszínre,ott már necces.De hogy ebbe minek kell és miben fog megmutatkozni pc-n a DX11,arra mondjuk kiváncsi lennék...
Az egészre azt mondanám hogy ez ilyen Stalker "light".Teljesen lineáris,semmi RPG elem.De ugyanakkor a Stalkerben is látott orosz poszt-apokaliptikus hangulatot szerintem jól hozza.
Végül is olyan mint szinte az összes ilyen orosz-ukrán játék.A hangulat nagyon eltalált,van benne egy-két ötletes vagy tetszetõs dolog,de néhány része meg érthetetlenül elnagyolt vagy mondhatni béna.
A világot nem fogja megváltani,de a nagy átlagot hozza.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

grebber
"Borzalmas angol szinkron, béna hangok, béna arc modellek (ronda oroszok valszeg), grafika közepes, gyenge karakter animációk. Elsõre ennyi "

"te atyaég ez nagyon nagy játék......a grafika a hangulat nálam eddig 10/9.6 kicsit sok szöveg,de a történet is korrekt.....igy 1 óra belekostolás után..... "

"ekkora 1 fost öcsém ezé kár volt elbaszni 1 dualt szégyen mekkora fos "

Törölt felhasználó
Se jegyem, se bérletem, csak egy shotgunom, úgyhogy jöhetnek 😛
Solid Snake
Ellenõrök sehol? <#idiota>
<#zavart1><#worship>

Törölt felhasználó
Xboxra
Most ez már kijött, vagy mi van ????
<#fejvakaras>

tutituti
valahogy kaphatnánk fényképet róla menet közben?

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Törölt felhasználó
Én is kipróbáltam. A 3. fejezetnél vagyok, eddig nem rossz de elájulva sem vagyok.
A sztori nincs túlbonyolítva, nukleáris katasztrófa után az emberek a metróalagutakban élnek.
A mutánsok nehezítik meg a mindennapokat, amik kintrõl támadnak folyamatosan.

Jópofa amúgy a metróhangulat, átérezni a posztapokaliptikus feelinget. Malacot nevelnek, isznak, fegyvert árulnak, szóval minden van a föld alatt.

Eddig az ellenségek nem voltak túl változatosak, de tuti lesznek még bitang mutánsok.
grebber
"Grafika szép, bár a szörnyeket megoldhatták volna szebben is...
Emberekkel kb 10-15 másodpercig nézek farkasszemet, mig elkezdenek rám lõni... MInden mozog ha meglövöd, hangok és fények kifogástalan...
Ez a gázmaszkos dolog nem rossz ötlet, minél többet van rajtad a maszk, annál jobban kezd bepárásodni a széle..
Elején járok de ahogy látom állomásonként vannak a single küldetések, és hát mutatja a térképen merre jártál, így gondolom 7-8-9 órás játékmenetre simán számíthatunk az orosz metrokiépítésnek köszönhetõen (12 szakasz - 1xx állomás) "

Énis toltam most egy kicsit boxon, tulajdonképpen a grafika nem rossz, de semmivel nem nyújt többet, mint pl. a stalker. Érthetetlen ez a hatalmas gépigény. Nyílvánvalóan a háttérben az állhat, hogy a warezból származó kiesést a hardvereladásokon próbálják behozni, ezért direkt rosszul van optimalizálva.
Ettõl függetlenül a játékélmény nagyon ott van, visszaadja a hangulatot rendesen, bár mintha egy kicsit túl sok lenne a scriptelt rész.
A játékmenet elég pörgõsre sikeredett, ami nem feltétlenül baj.

grebber
"1 óra játék után a véleményem hogy egy igen jól játszható, kellemes grafika, remek kis történetû játék lett. nálam tutira bejött. biztos végig fogom tolni, aki szereti az Fps-t az nyugodtan szedje le nem fog csalódni benne."

"Normálón teljesen elfogadható a sebzésrendszere.Kezdeti szörnyek és az emberek is dõlnek egy-egy jobb sorozattól vagy 1-2 shotgun találattól.
Hangulatra amúgy nagyon stalkeres,csak az RPG rész ki van véve belõle teljesen.De a föld alatti helyszínek,az ahogy a túlélõk ott éldegélnek,az szinte a Stalker egy-egy helyszíne,részlete is lehetne.
Grafika egész jó,részletes,de azért láttunk már szebbet is.
Nekem a fegyver hangok nem tetszenek,olyan erõtlennek hatnak. De talán majd a késõbbiek jobbak lesznek."

grebber

bertino
igaz, legyünk pontosak.
inkább ukrán.

nem mintha egetverõ különbség lenne.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Muttley
Jah, má nlátom... 😊

Just do it :)

Muttley
Nem mondod... 😊 É shun?

Seth
A zinterneten

PSN ID.: Beegabor

Muttley
Hol-hol?

TheGrinder
Én úgy tudtam h ukrán game, de lehet h tévedek.

bertino
orosz game, nem kell csodákat várni.

Ezt nem hiszem el, és kint van, már megint elõbb mint a pc,jó játéknak ígérkezik,remélem egy közepes graftal azért elmegy nálam,majd kiderül,a videók alapján nem lenne indokolt ez a gépigény,nem csúnya de nem is az a wááá.

w77d
gyerekek tényleg csak nagyon komoly konfigon lesz élvezhetõ a game? Tökön szúrom ha már kezdik a játékok "kinõni" a konfigom, nincs kedvem ujítani most :S

Prince23
Boxon már kint van😛

bertino
a mondat második fele is köztudott SGn, ne aggódj.

grebber
Ez köztudott,de nekem nem sebesség kell hanem szebb látvány.

kifli
nem, ezt te nagyon rosszul tudod, nem csak tesztellációnak van értelme (csak ez van felkapva, nem lesz baromi látványos tesztelláció addig, amég a legtöbb videókari nemtudja majd) dx11-ben szebbek az árnyékok/fények, nameg van élsimítás, pl avp-ben csak dx11-el van élsimítás, és ez sem vesz le annyit a teljesítménybõl, meg dx11 legfõbb újítása a sebességben vannak (+10-15fps) meg abban hogy visszafelé kompatibilis, ugyhogy hamarosan mikor xp-re nem csinálnak játékot, elég dx11-ben megírni, így gyorsul a játékfejlesztés
grebber
Tesszalációnak van csak vagyis lenne csak értelme ha látnám is a különbséget!

kifli
dx11-tõl plusz fps-t kapsz, ha nem kapcsolod be a tesztellációt.
Ez eddig is észrevehetõ volt, dirt2-ben is, de avp, vagy bf is jó példa
grebber
Nem értem hova parázik mindenki.

Nekem kb olyan 50 x szarabb a gépem mint az itt leírt gépigény és nyugodt vagyok.
Ez a leírás szerintem erõsen elvan túlozva.
Alapból csak vegyük azt hogy ez a full-full max dx11+physx-re értendõ.
Ha abból indulok ki hogy eddigi játékokban a dx11 szinte ott sem volt akkor alapból nem azzal inditom és már nyertem fps-t.
PhysX et szintén ki lehet löni a rákba mert ez is kb dísz.(Bár ha jól olvastam tech. leírásban akkor nem CPU-s nem csak GPU-s.)
Szóval simán fog ez menni.

Vass Gábor
Hát ja, eszméletlen durva gépigénye van sajna.

Az 1 fps talán meg lesz. <#mf1><#gun><#nyes><#gunyos1><#mf2><#eplus2>