2479
WAREZ TÉMÁKKAL FÁRADJON MINDENKI ODA, AHONNAN A WAREZ VERZIÓT LETÖLTÖTTE...ITT A JÁTÉKKAL FOGLALKOZZUNK!!!
ALTERNATÍV BEFEJEZÉS KRITÉRIUMAI: SZÖVEGGEL, SZÖVEGGEL BŐVEBBEN (angolul) | VIDEÓVAL 1.rész - VIDEÓVAL 2. rész (németül)
ALTERNATÍV BEFEJEZÉS KRITÉRIUMAI: SZÖVEGGEL, SZÖVEGGEL BŐVEBBEN (angolul) | VIDEÓVAL 1.rész - VIDEÓVAL 2. rész (németül)
-
dApRo #679 chapter 4en belül outpost részen egyszerűen nem bírom felvenni a gázmaszkot, ott van előttem kiírja h csere, és ledobja ahelyett h felvenné
tuti vmi bug.... :S (találtam még egyet utána, annál meg már ki se írja h felvesz) -
neptum #678 8 Chapter van összesen a játékba -
karajjj #677 DX10-ben bő 20 fps-t tudok kicsikarni a HD4850-ből 1920*1080-ban ha maxon van minden és be van kapcsolva a vsync :D -
#676 :DDD
Más:
Talán az optimizálatlanság miatt, mostanában több rész is volt, ahol kifeküdt a rendszerem!! Hát én ilyet nem baxtam! :SSS, mondjuk az fps megvolt, 30 alá nem esett, de úgy laggolt, mint a picsa.
-
#675 figy ezért most nem lépek vissza neked a játékba, hogy megmondjam, ha megmondod miről szól az 5. chapter akkor megmondom mennyi van hátra :D -
#674 Hány chapter van még hátra az 5 után?
Van benne Civil metrókocsizás is vagy ezt a ziccert kihagyták a fejlesztők? -
#673 menüben, jobbrol balra m load, options, new game , nemtom hogy a LOAD hogy nem szúrja ki a szemed :D -
#672 physxcore.dll error na felteszem az új drivert hátha segít
-
Lord Zax #671 Sziasztok.
Elakadtam, és segitségre lenen szükségem.
Ott tartok amikor Khan a cursed stationra vinne, 2 helyen robbantani kellett mig ö várt egy helyen. mikor végeztem visszamennék és eggyütt mennénk tovább, de beleakadt a géppuskába, hiába lépek ki be, egyszerüen bele ragadt, és nem mozdul.
Valahogy vissza lehet hozni régebbi töltést? Vagy valakinél volt már ilyen és meg tudta oldani?
Reméltem hogy bugmentes lessz, és vigi tudom tolni, de ez már nem az elsö ilyen bug, de ezen nem tudok átmenni. :(
-
#670 hát van megoldás nekem az volt, hogy 3x kidobott felbasztam magam, abbahagytam, 3 óra múlva jó volt, max egy restart volt közben -
#669 proper razor1911?
mert nekem az chapter 5nél exe hibát ír ki és másoknak is -
#668 most vittem végig :D -
karajjj #667 nafene, felteszem, hátha jobb lesz -
#666 vitte már valaki tovább chapter 5 nél a játékot? -
Newfronter #665 Catalyst 10.3a
Ma jött ki! Tegyétek fel, PH!-n volt akinek 10 FPS-t hozott. Nálam meg a FRAPS meghülyült a driver cserétől, olyan mintha FPS limit lenne beállítva és egy bizonyos FPS szám felett nem számol. :D
Toltam egy kicsit az új driverrel, és tesszellációval és A DoF-al tűrhetően megy, tehát van ahol akad, de ott is akkor amikor lefele nézel a földre, és inkább nem szaggatás, hanem optimalizálatlanságból fakadó akadás, ugyanolyan időközönként. Mint a GTA 4-ben az új ATi drivereknél, amikor akadt, na itt is hasonló volt.(felcsillant a remény hogy pár hónap múlva még több FPS-t kiszorítson a kártyánkból az AMD :D)
-
#664 1280*1024 normal mert a gépemen csak itt megy ugy ahogy de még it is akadozik sokszor mocskos modon!
#659 csak a Part1-et néztem végig ott legkisebb 26 fps volt ezért nem rossz!Nálam sokszor 3-4 szinte percig.Aztán visszaáll. -
Zoliz #663 Ez az első jelenet afféle brutál techdemo, pár perccel később a sokkal nyugisabb gettóban folytatódik a sztori ahol még nekem is 40fpssel megy folyamatosan. Nem kell parázni minden jó gépen elfogadhatóan megy csak egyeseknek lejjebb kell venni a grafikát vagy a felbontást. -
Zoliz #662 Igen kell, mert ezek a hülye Nvidia seggét nyalogatják tisztára, de attól még Ati kártyán is hasít a game. -
#661 Ez milyen grafon van? -
#660 chapter 5 exe hiba és kilép valaki erre megoldás?
proper razor1911 -
#659 http://www.youtube.com/watch?v=mprMSByqGoo
Nézzétek a konfigot. Jól mutat sokszor a huszoniksz fps xD -
#658 Most mi van veled, ámbör? Azt értjük, hogy csokis lett a gatyád, de a #631-ben még majrétól, aztán 1 órán belül hirtelen k.rva vicces lett már az elejétől. -
-
#656 De nekem ATI kártyám van...
Akkor is kell ez a PhysX? -
#655 Hát jahh nagyon szétfogja a gépet. 2560*1600-ban még egy 5970-es atit és szétfektet egy i7-es gépen. 1920*1080-ban vagy 1200 AAA-val AF 4x-el DX11-ben DOF + tesszaláció bekapcsolva azért érezni hogy 30-40 fps közelében jár mert néha beszaggat egy aprót, nem észrevehetően de érezni. De cserébe kurva szép -
#654 Full pompában 5750-el? Álmodban!
Mér jó hazudni?
-
#653 Dinamot az F betű hosszan nyomásával tudod elővenni és azzal lehet feltölteni a lámpát, mert lemerül idővel. Nekem ez is nagyon bejött -
#652 hát van benne egy-két helyen para de nem vészes. Az elején társsal mész többnyire szóval ha ez a tudat megnyugtat :) -
#651 A 4 lőszeres sotit nézd majd meg, hogy mit művel vele xD (aminek 1 kés van a végén) -
#650 honnét szereztél dinamót, vagy mivel lehet elővenni? -
#649 nagyon faszányos a játék. A sztory nekem bejön. Chapter 5-nél vagyok. Gyerekek a Polis mikor beértek az állomásra az valami kibaszott jól néz ki, egy hatalmas pályaudvar.
Az idegenről is megtudunk valamit már arról aki néha látomásként megjelenik és azt mondja békével jöttek. WTF?
Remélem valaki megcsinálja a magyarítást tuti végig viszem magyarul újra.
Amúgy az árnyékok fények játéka ultra cool -
nagypite #648 DX10-en 4850-el 30-40fps szerintem elég szép. DX11-hez nem csak vid karit hanem az egész gépem le kéne cserélni annyira azért nem jó a game. -
Zoliz #647 Olyan mint egy amerikai vígjáték amiben az elején bepukizol a röhögéstől, de végefelé már hidegen hagy és elfárad a történet.
Én még nem félek, pedif már 20 perce játszom full pompában a játékkal. Sehol egy kidolgazatlan figura, eddig tökéletes a játék. Legalábbis grafikailag. (engem mondjuk a történet nem is nagyon érdekel) -
karajjj #646 mennyire beszaratós amúgy a játék? mert most akarok belekezdeni komolyabban, csak ha megijeszt, felköltöm véletlen a családot :D -
karajjj #645 A_:SDASDasd -
#644 Az előbb jót röhögtem...
Elővettem a "pumpálós dinamót", mert már elég gányul világított a lámpám, közben hívtak telefonon, és mivel nem irányítottam a karaktert, ez a hülye elkezdte basztatni a dinamót, törölgette a kijelzőt, nézegette, meg csavargatta a gombokat mire jól megkúrta az áram, illetve engem! :DD -
#643 Köszi. Pedig reménykedtem, hogy azért itt majd látunk is valamit abból a sok hazugságból, amivel a Stalkert promózták anno.
Viszont most látom, hogy:
Game Informer 9.0
3D Juegos [Spain] 9.0
GamesRadar [US] 9.0
Mostmár tényleg kezd érdekelni. -
#642 alap -
#641 Hát nem tom, elég jó a game, de valamikor utálom mint a rossebbet. Döntsék már el h kaland horror/thriller, vagy hentláda....
egyszer hol kalandos a játék, egyszer meg hol hent FPS szarkupac. csalódtam emiatt benne. nálam 8 pontnál több úgy sem lesz ez a game. -
strebacom #640 Ja szerintem sem...csak hogy ki vagyon irva DX11..hogy be ne piisáljak....