Metro 2033
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Nagyi06 ezt nekem írtad hogy inkább várjak a letöltéssel??
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
az 1st fenn van egy Metro_2033_MULTI_11_READNFO-TL ilyen verziójú játék ezt ha letöltöm akkor valószínû csak a krekkre kell várnom nem??
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Gigabyte Z68P-DS3, Intel Core i5 2320, Gigabyte GTX560 SOC 1GB, GeIL 8GB DDR3 1600MHz EVO Corsa, Western Digital 2TB
Next PC upgrade: 2022
Gondolom te már letöltötted a Multi11-es verziót. Ez milyen nyelveket tartalmaz?
Gigabyte Z68P-DS3, Intel Core i5 2320, Gigabyte GTX560 SOC 1GB, GeIL 8GB DDR3 1600MHz EVO Corsa, Western Digital 2TB
A grafika változó.Amit nem lehet elvenni tõle hogy részletes.Viszont helyenként meg feltûnnek olyan tárgyak amin igen ronda elnagyolt texturák vannak.Meglátásom szerint a belsõ terek szépek,de amikor kimész a felszínre,ott már necces.De hogy ebbe minek kell és miben fog megmutatkozni pc-n a DX11,arra mondjuk kiváncsi lennék...
Az egészre azt mondanám hogy ez ilyen Stalker "light".Teljesen lineáris,semmi RPG elem.De ugyanakkor a Stalkerben is látott orosz poszt-apokaliptikus hangulatot szerintem jól hozza.
Végül is olyan mint szinte az összes ilyen orosz-ukrán játék.A hangulat nagyon eltalált,van benne egy-két ötletes vagy tetszetõs dolog,de néhány része meg érthetetlenül elnagyolt vagy mondhatni béna.
A világot nem fogja megváltani,de a nagy átlagot hozza.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
"te atyaég ez nagyon nagy játék......a grafika a hangulat nálam eddig 10/9.6 kicsit sok szöveg,de a történet is korrekt.....igy 1 óra belekostolás után..... "
"ekkora 1 fost öcsém ezé kár volt elbaszni 1 dualt szégyen mekkora fos "
<#fejvakaras>#fejvakaras>
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
A sztori nincs túlbonyolítva, nukleáris katasztrófa után az emberek a metróalagutakban élnek.
A mutánsok nehezítik meg a mindennapokat, amik kintrõl támadnak folyamatosan.
Jópofa amúgy a metróhangulat, átérezni a posztapokaliptikus feelinget. Malacot nevelnek, isznak, fegyvert árulnak, szóval minden van a föld alatt.
Eddig az ellenségek nem voltak túl változatosak, de tuti lesznek még bitang mutánsok.
Emberekkel kb 10-15 másodpercig nézek farkasszemet, mig elkezdenek rám lõni... MInden mozog ha meglövöd, hangok és fények kifogástalan...
Ez a gázmaszkos dolog nem rossz ötlet, minél többet van rajtad a maszk, annál jobban kezd bepárásodni a széle..
Elején járok de ahogy látom állomásonként vannak a single küldetések, és hát mutatja a térképen merre jártál, így gondolom 7-8-9 órás játékmenetre simán számíthatunk az orosz metrokiépítésnek köszönhetõen (12 szakasz - 1xx állomás) "
Ettõl függetlenül a játékélmény nagyon ott van, visszaadja a hangulatot rendesen, bár mintha egy kicsit túl sok lenne a scriptelt rész.
A játékmenet elég pörgõsre sikeredett, ami nem feltétlenül baj.
"Normálón teljesen elfogadható a sebzésrendszere.Kezdeti szörnyek és az emberek is dõlnek egy-egy jobb sorozattól vagy 1-2 shotgun találattól.
Hangulatra amúgy nagyon stalkeres,csak az RPG rész ki van véve belõle teljesen.De a föld alatti helyszínek,az ahogy a túlélõk ott éldegélnek,az szinte a Stalker egy-egy helyszíne,részlete is lehetne.
Grafika egész jó,részletes,de azért láttunk már szebbet is.
Nekem a fegyver hangok nem tetszenek,olyan erõtlennek hatnak. De talán majd a késõbbiek jobbak lesznek."
inkább ukrán.
nem mintha egetverõ különbség lenne.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Ez eddig is észrevehetõ volt, dirt2-ben is, de avp, vagy bf is jó példa
Nekem kb olyan 50 x szarabb a gépem mint az itt leírt gépigény és nyugodt vagyok.
Ez a leírás szerintem erõsen elvan túlozva.
Alapból csak vegyük azt hogy ez a full-full max dx11+physx-re értendõ.
Ha abból indulok ki hogy eddigi játékokban a dx11 szinte ott sem volt akkor alapból nem azzal inditom és már nyertem fps-t.
PhysX et szintén ki lehet löni a rákba mert ez is kb dísz.(Bár ha jól olvastam tech. leírásban akkor nem CPU-s nem csak GPU-s.)
Szóval simán fog ez menni.