2479
WAREZ TÉMÁKKAL FÁRADJON MINDENKI ODA, AHONNAN A WAREZ VERZIÓT LETÖLTÖTTE...ITT A JÁTÉKKAL FOGLALKOZZUNK!!!

ALTERNATÍV BEFEJEZÉS KRITÉRIUMAI: SZÖVEGGEL, SZÖVEGGEL BŐVEBBEN (angolul) | VIDEÓVAL 1.rész - VIDEÓVAL 2. rész (németül)
  • Seth
    Amíg nem veszed le az álarcot, addíg ott van rajtad,hiába törött. Vedd le és eldobja.
  • Suri hun
    Másnak is volt olyan, hogy nincs gázálarcom még is olyan mintha egy sérült üvegű gázálarcon keresztül néznék? Enyhén szólva ez így egy kicsit zavaró.
  • Shep
    Hát szerintem már elég jól benne vagyok a történetben és sajnos a szokás orosz színvonalat képviseli a játék. Szörnyek mozgása gagyi, lináris 0 játékmenet. Egyedül a grafika és a helyszínek érnek valamit.
  • Vadnokedli
    mondjuk ja 1024 6-8 éve volt divat és azért 16:10/16:9 arányos jobben el terjedt ami 1900x1080 vagy megyi felbontást is jelent akár ami jóval több....
  • Evoluti0N
    Azért "sír" mindenki, mert a többség nem 1024x768-on tolja, mert nem 15 colos monitoron játszik, hanem jóval nagyobbon és a felbontás mérete igen komolyan befolyásolja, h mennyire simán fut a játék.
  • karajjj
    azért sír mindenki, mert aki rákölt 150 ezret, vagy többet egy gépre, az hisztizik, hogy nem megy full grafikával, pedig hát fúú milyen gépe van... én kicsit visszábbvettem a beállításokból és nekem is megy tökéletesen 40-50 fps-sel mindenhol

pár nap múlva úgyis elcsendesedik majd ez az egész, és azok maradnak, akiket a játék is érdekel, nem csak az, hogy hány fps-t tud kihúzni belőle

egyébként olvasta már valaki a játék alapjául szolgáló regényt?
  • AntiHero
    Igen. Mindent próbáltam, de exe hibával leáll:( Legalább elindulna és szaggatna legalább tudnám, hogy a gépem szar:D Így meg marad a kísérletezgetés.

Kérdés: Valaki tolja 1 magos gépen?
  • The Protector
    HY.Csak annyi lenne a kérdésem h miért sír mindenki ennyiea gépigény miatt?
    Nekem 1024x768 és minden mediumra téve meg sem reccenik.Nem mértem de sztem az 50fps folyamatosan megvan.Na jó van kivétel,vagyis volt mikor az elején olyan rohadt sok állat volt és az egyik bárban lassault be még.
    Sztem még tudnám feljebb állítani a grafot.Sztem azért sír mindenki mert nem tudja 8x-os élsimításon játszani meg stb....
  • IMYke2.0.0.0
    Gondoltam, hogy így lesz. Ezért írtam, hogy "úgy látszik, 1920*1080 felettre optimalizáltak"...

Ezzel a beállítással mindennemű akadás nélkül játszottam az első 10 percnyi 1680*1050-es szenvedést követően:

Csak a felbontáshoz nyúltam, mindent hagytam úgy, ahogy a játék beállította.
  • karajjj
    1920*1080-ban semmilyen probléma nincs a szövegekkel
  • karajjj
    feltelepítettél mellé mindent?
  • IMYke2.0.0.0
    Máshová is írtam a témában, egy részét kopizom:

[...] a most 3. éves E8400+4GB+HD4850-esemet koránt sem szándékozom nyugdíjazni.
    Pedig, a tegnap könyvtárból hazavitt BenQ 20"-es LCD-n [1680*1050, DX9, MINDEN MAX] futtatott Metro 2033 esetében éreztem, hogy vagy a VGA, vagy a CPU kevés már.
    Nem volt 10 FPS vagy ilyesmi, de korántsem az optimális 30.
    Ezért visszavettem 1440*900-ra és lám... az orosz kóderek "csodája" már szakított, mint a szél.

Nekem is, még 1680*1050-ben [MINDEN MAX] az átvezető szövegek első szavaiból lecsippentett.
    Úgy látszik, 1920*1080 felettre optimalizáltak...

Tegnap a 2. fejezet végéig jutottam: nem fogott meg a játék.
  • AntiHero
    1 magos géppel ne is próbálkozzak?

Csak mert a játék exe-je hibával leáll mindig:(
  • Sliders
    Huhh nem tudtam leállni a gémről. a D6 pálya elképesztően izgalmas. Egyik legjobb map. Az automata metro nagyon bejött :D
  • Carloska
    SAVEGAME

felraktam level 1 től hátha kell majd másnak is
  • greenwar
    amúgy érdekes módon jópár hang felismerhető a stalkerből, ami egyértelműen 1 az 1ben ugyan az a 2 gameben, de animáció terén is van hasonlóság, pl amikor gugolva hajol ki fedezékből egy NPC, elég egyedire sikerült :)

végülis cod1ből is van hang MW2ben, szóval ez már csak ilyen, kis kockáknak feltűnik azért jópár év után is:D
  • greenwar
    long story short, valaki dobjon egy chapter3/ghost savegamet, lehetőleg normál fokozat, de ha easy, azt is túlélem

dukomentumok/4AGames/Metro
    és onnan a l12_ghosts.player file-t létszi, akár mailben is jó
    akoskaloczi msn.com

amúgy annyi történt hogy bugos a game, a lopakodós pálya után, amikor Khan bejön a képbe, utána nem ad fegyvert a játék, semmivel nem működik az interakció, csak menni tudok, így a ghostos map végén elakadtam, meg fegyver nélkül amúgy se jutottam volna sokáig (Xboxon is másnak előjött ez a problem google szerint)

stalker-es srácok, mégis mi a f***t várjon tőlük az ember
    amúgy a game tetszik, de az ilyenek felesleges basszák fel az embert ÉS rontják le a játékélményt

köszi
  • Carloska
    faszom jó játék voltt de vége :D
  • strebacom
    Ez-e mellik pálya..adjál már mentést az elejitöl wazze....
  • rumkola
    nagy király vagy ismét, köszi!!!

• Sliders
    úgy tudom nincs egészség méter. Ha elkezd pirosan lüktetni a kép széle húzodj fedezékbe vagy rázd le a dögöket futkosással amíg újratöltesz. Egy idő után eltűnik a piros vérfolt.
    Ha nagyon para van akkor Q-val beadhatsz egy kis elsősegélyt de vigyázz vele mert nincs sok.

Na így hajnalban egy kép:

A kutyák is a metróba menekülnek :D a rémek elöl.
  • Laci1818
    Csövi.
    Végre működik. Kúl a játék, tetszik : )
    Lenne egy kérdésem. Lehet én vagyok tök barom, pedig sok FPS-el játszottam már, de.. hol a bánatba látom az egézségemet? Mert oké, hogy van nálam Medkit, de nem tudom mikor érdemes elhasználni 1et és mikor nem. Vagy csak úgy találomra?
  • Evoluti0N
    Úgy értem, h nem látszik a kép széle, h kilóg. Fogalmam sincs, h miért. Pedig a monitorom felbontására van beállítva a felbontás :S
  • dApRo
    képen jobb oldalt van egy lépcső lefelé (ha sötétbe mész 1 embert nem kellett volna kinyírnod itt)
  • dApRo
    már próbáltam törött maszk után is felvenni, akkor sem jött össze
    akk micsináljak?
  • Italo4ever
    hali!

Ennel a resznel mit kell csinalni, mar mindenkit kinyirtam, a masik vegeben egy roncs merto all, utana szakadek, szemben mar mindenki halott...

• Sliders
    A filteretlenség amiatt van szerintem mert nem kutattál át valakit vagy nem néztél jól körbe. Nekem a chapter 5 elején 25 filterem van. Bár én úgy szoktam trükközni, hogy néha leveszem a gázmaszkot és anélkül futok, gázmaszk nélkül bírja kb. 15 másodprecig, az sok idő, utána maszk vissza. Ezzel is spórolok.

Még annyi, hogy a kinti dögöket érdemes lőni, vagy futni kell ezerrel? Mert tapasztalat az hogy végtelenségszámba menően jönnek.

Szóval nincsen civil metrókocsizás a játékban?
  • Metalmilitiakid
    há igen, látom én, de te attól még nem kapsz belőle filtert akkor sem ha fejenállva egykézen veszed fel :D a felvételt meg azért nem látod mivel előtte nincs a maszk a fejeden, mert nincs filtered, ennyi
  • Evoluti0N
    Nektek nincs olyan, h nem látszik a kép széle? A töltések közben az írásoknál a legszembetűnőbb. Az első szavak fele nem látszik.
  • dApRo
    erről beszélek ->
    felvétel előtt:

felvétel után: (ami lent volt a földön)
  • n laca
    Sziasztok!
    Hogyan modositotta a cfg fájlt akinek Samsung 720n monitorja van? A felbontást vissza tudtam állitani, de még igy is "jelez" a monitor: "Recommended 1280*1024 60 hz"
    Szerintem a herzet kellene vissza állitani, de azt meg nem találtam. Tudja valaki? Köszi...
  • Metalmilitiakid
    2 nap volt , nem folyamatos játékkal, most pontos időt nem tudok neked mondani, de vagy 6 óra tuti, hát amennyit beszélnek, meg amennyi értelme nem kell magyarítás, inkább több lőszer :D
  • Metalmilitiakid
    de csak szólok, ha maszkot veszel fel több filtered nem lesz , csak tűnik a pára, meg a törések, ahhoz filtert kell felvenned, az meg nem sok van szal obi van kenobi :D
  • Laci82
    Nekem meg ott volt crash mikor kipróbáltam ezt a fhost
  • Jagumo
    Mennyi idő kipörgetni? Bratyómmal leszedtük elkezdtünk játszani, és rádöbbentünk hogy 1.5 éve vásárolt akkor szinte csúcs gépünk elavult (legalábbis a VGA) mert hogy akadt a játék full grafon, de rendesen :D Sebaj kisebb graf-al is élvezhetőnek tűnik. Ritkán játszom nagyon, de valami ilyesmi game-t mostmár kitolnék megint bátyámmal, mert 2-en tök jól belemélyülünk és nagyon élvezetes. (utoljára a Mass Effect 1-et toltam ki) Mind1:D tehát Mennyi idő kipörgetni? És érdekes-e a sztori? Ja és van-e magyarítás (felirat, nincs kedvem fordítani)

Tudom, hogy a google a barátom, de aki ismeri agamet 3 mp alatt tud válaszolni.
  • Carloska
    megis van oldva

197.13 driver + PhysX_10.02.22_9.10.0222_SystemSoftware és már nincsen crash
  • dApRo
    0 filterrel veszem fel, és kidobja egyből, nem teszi fel...
  • Metalmilitiakid
    nekem ott volt crash mikor a könyvtárba kellet menni, nekem annyi volt vártam vagy 3 órát, aztán annyi
  • Metalmilitiakid
    van ami törött azért nem veszi fel, amit meg csak ledob az meg azért van, mert gondolom épp nincs az arcodon az gázmaszk, így csak kidobja tiéd a másikat meg elrakja
  • Carloska
    chapter 5 még mindig crash jaj de kurvajó :D