Metro 2033
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Augusztus 29-én fog megjelenni a Metro Redux, mely felújítva tartalmazza mindkét Metro-játékot.
A játékok PC-re, Xbox One-ra és PS4-re érkeznek, de a 4A Games ígéretet tett arra, hogy nem szimplán javítanak a grafikán, hanem ki is pofozzák a programokat. Ez legjobban a Metro 2033-on fog meglátszani, ami technikai szempontból és játékmenet terén is egy szintre került a Metro Last Lighttal. Apropó Last Light: ez megkapja azt a két funkciót, amit a rajongók már régóta kérnek, továbbá a letölthetõ tartalmak sem maradnak ki a szórásból.
A Metro Redux 40 euróba kerül, de külön is megvásárolhatók a játékok, a régebbi alkotás terén pedig akció is van. A Metro 2033 Redux ugyanis 20 euróba kerül, de a vételár tovább csökkenthetõ, ha már megvan neked az eredeti kiadás, ugyanis így 50%-os kedvezmény jár az elõrendeléshez.
PC Guru
Nem tudom lecserélni a gázálarcomat mikor már xarrá tört.Sem másoktól sem a piacon nem enged venni újat.Sõt kinn a pályán vagy alagútban nem tudok felvenni szûrõket sem annyival mehetek amennyit a piacon vettem azt jónapot.Ez is valami bug lehet nálam mint ahogy ak fegyvereket sem tudok felvenni?
Van egy kis gondom Metro 2033-al.
Nem tudok felvenni ak 47-est mikor elfogják a Bourbont.
És a köv. piacon sem enged venni ak fegyvereket.
Steames verzióm van a legfrissebb patch-el.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
a last night az egy dlc-je ?
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Eredeti a game, a konfigom ezerszer jobb mint amit elvárna, de azt írja ki, hogy az alkalmazást nem sikerült elindítani, mert a konfigurációja helytelen, telepítsem újra. Volt egy mappa, amiben volt mindenféle jóság, azt felnyomtam rá... amúgy XP SP3.
Lõszerek között lehet váltani? mert lehet kereskedni és mintha egyik tippben írta volna, hogy valamelyik jobban hat a szörnyekre.
Levettem könnyû szintre a játékot, megvettem az elérhetõ legjobb gépfegyvert (hangtompítós) de ha 3-4 szörny támad rám egyszerûen esélytelen, egy szörnyre rámegy 25 golyó (majdnem az egész tár) akkor mire újratölt, addig sebzenek szóval közbe medkitet is tolni... esélytelen.
Lehet, hogy én vagyok túl béna de ez így rohadt nehéz és még csak az elején vagyok.
Mi lehet a gond akkor ha gázálarcot nem bírom levenni(valami bug)?A G-re csak meg jelenik az ikon.Alagútban vagyok.Így nem igazán jó tolni a gamét.
Járókeret(80.249.166.44:27080) vakond(DSL)(rum)
Na most azt szeretném kérdezni, hogy nincs-e valami mod a játékhoz ami növeli a játékélményt, vagy esetleg a realitást?Szerintem túl gyengék a fegyverek...
Ha viszont nem Steames a játékod (ergo nem eredeti), akkor nem tudok segíteni.
Van egy rész a játékban amikor a kisgyerek kér segítséget hogy elkísérjük.
Ott ahogy elkezdek menni,az egér vagy nem is tudom elkezd furán mozogni.
Ha valamilyen irányba elfordulok akkor megy tovább.
Mondjuk ha balra egy kicsit fordulok akkor nem áll meg egybõl amikor megállítom az egeret hanem megy tovább kicsit még a fordulás.
Ez egy ilyen rész ,vagy valami bug?
Viszont ha tényleg ilyen szar állapotban van a maszkod, akkor könnyen lehet hogy tényleg vissza kell töltened.
Remélem még játszik ezzel valaki, a fórum látogatottságát tekintve nem sok esélye van. Egy olyan kérdésem lenne, hogy:
Épp egy olyan helyen vagyok, ahol ilyen trutymó szörnyek jönnek elõ a földbõl és egy részt percenként meghalok, mert felrobbanok annyian vannak, de ez még hagyján, mert a gáz állarcom betört és szivárog be a gáz, aztán megfulladok még ha tovább is jutok... Ilyenkor mivan? Kezdhetem elölrõl 3 pályával visszábbról ahol még volt ép gázállarc???
Mindenképpen megéri megvenni mindkettõt!
Next PC upgrade: 2022
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Next PC upgrade: 2022
az 5chapter könyvtár résztõl eléggé felgyorsulnak az események és rövidek leszenk a pályák.reális módban toltam és elég nehéznek éreztem.
1 drágább távcsöves puskát se tudtam megvenni.a vége fele adta a sok katonai lõszert.a végén lett vagy 400 de már nem kellett venni semmit és nem is volt rá lehetõség.
nagyon tetszett a game pláne 3dvisionnel.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Kicsit talán lehetne nyilvánvalóbb hogy mitõl vagy jó meg gonosz.
De annyira nem gáz, amióta van youtube 😄
Végigjátszottam a játékot, nagyon tetszett! 😊 Sajnos az alternatív befejezésekre nem figyeltem, így a végén választásom nem maradt! 😊
Tényleg jó volt! 😊
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Update2 meg magyarositás van rajta.